ДПС искат оставката на Валери Симеонов и за скандала с българските паспорти

Защо няма анкетна комисия, която поискахме още през юни, питат от движението

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДПС е забранена от Конституцията.За неспазване на Конституцията отговорност носи президента и вицепрезидента.До сега нито един президент не е забранил тая незаконна партия.Мафията стои зад ДПС,това ни казва и Осман Октай,който е бил в кухнята на политиката.

Притеснявам се,че тези ще се пръснат-като балони са...

Да се направи анкетна комисия и да се провери, защо се дава гражданство на стотици хиляди труски граждани, които не знаят нито дума български и които нямат адресна регистрация в България. Много турци наемат формално жилища в България, фалшифицират документи и получават българско гражданство!

Порциите ли не ви стигат аркадашлар? Малко ли ви отсипва Боце или апетитът порасна?

На тия прегладнели аркадаши Валери Симеонов просто навсякаде им вади очите. И това, от гледна точка на БЪЛГАРИТЕ, е отлична политика. Да е жив и здрав Валери Симеонов. На всички душмани да вади очите и занапред.

дружките на бсп се активизираха и те

Абе то и всичките депутати от дпс трябва да са дори в затвора за антиБългарска политика, ама не са !!! А като се замисля, не само за депесарите се отнася това ...

не щат ли?!

Май бързо забравихме кой стоеше на границата и връщаше ордите с автобуси по време на изборите . Докато други само мрънкаха .

Да бе, и биеше бабички, та да покаже какъв мъж е.....Този уж човек е срам и позор.

ДПС защо не се изкажат и по въпроса със тяхната "специалистка", която няколко години е издавала паспорти предимно на турци с "доказано български произход", а на македонци е отказвала, защото нямали "документ за българси произход"?

Алоууу, "най-европейската" ни партия?! Нещо ми замирисА... а на Красенце оставката що не я искате? А за "цялостно творчество" на кабинета?;)) Нали уж нямаше да е "стани да седна"?;)

ДПС, нищо не може да иска. Защото ДПС е ЕТНИЧЕСКА ПАРТИЯ ЗАБРАНЕНА ОТ БЪЛГАРСКАТА КОНСТИТУЦИЯ!!!!!

да разследват депутати и от ДПС. Време му е Вече.

нека тия от дпс да се определят чии граждани са и тогава да се залагат