Доживотна присъда за мъж, удушил приятелката си във Варна

Престъплението е извършено по особено мъчителен начин и с особена жестокост начин

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А баба Веска от Пловдив ,която удуши своя старец миналата година по абсолютно същия начин защо получи само 9 години,а този мъж - доживотна присъда? Май има нещо гнило в Дания- за мъжете еврозакона - брадва,а за жените - сватба??

Народът масово оскотя за последните 30 години или може би голяма част от нормалните хора се изнесоха, а тук остана голямо количество скотове. Почти всеки ден четем статии за пребити, убити, ограбени и изнасилени хора. Има един пресен случай, коюто още не е попаднал в полезрението на журналистите, ащото МВР все още го разследва и най-вероятно не го е изнесло като информация към медиите. В едно от добруджанските села син (на възраст около 60 г.) убива лежащо-болната си майка и хвърля тялото и на улицата да го ръфат уличните псета. Освен това пали пожар край къщата в опит да въведе в заблуда полицията, че станалото е инцидент. Селото е почти обезлюдено от над 30 години. Обитаеми са само няколко къщи, улиците са всъщност черни пътища, много от къщите са се съборили с годините и дворовете са обрасли обилно с храсталаци, бурени и саморасли плодни дръвчета. Пожарът е обхванал 10-20 декара от тия пущинаци, но слава Богу е загасен навреме от пожарната и е минало без човешки жертви. Що за скот трябва да си за да убиеш жената, която ти е дала живот и те е хранила и отглеждала 18 години докато станеш самостоятелен индивид? И този изрод има 2 деца. Какво ли възпитание са получили те от него?

Това добре! Пеевски кога? Риторика на правосъдието...

Трябвало е да се надруса и да я сгази - 6 год .

Куршум в главата и това е. Просто и ефикасно.

е, доживотна, доживотна! заслужил си я е! само дето анита майзер също удуши приятеляси, и 30 000 еврака подкуп даде на ченгетата, да не я арестуват, ама я осъдиха на ....две години! изглежда има значение кого душиш! или кой е удушвача

Да вземат пример нг съдиите от товацрешение и да ги мятат наред доживптните

Вероятно е българин. За изнасилена и заколена бабичка по селата, на циганите им дават по 10 години, после станат 8, накрая той лежал в предварителния арест 1 година, абе я ЛЕЖИ в затвора 5-6 години и пак на нова сметка.

Разбира се, че има значение. Душила го е по време на контакта с най-добри намерения и той не е имал нищо против, поне в началото.

Ако я беше удушил по невнимание, щеше да е същото.

Преди повече от 30 години не си попадал на милиционерска радиостанция. Там беше мястото, където да четеш за пребити, убити и ограбени, защото идеологически не вървеше в-к "Работническо дело" да пише за тях.

празнични ли ти изглеждат жените в България? Хапчетата ти не ти действат или си ги спрял?

сигурно е бил ку-ва и е изневерявал. Нали това пишете, когато убиват жени. Така, че трай си и да знаеш.