17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бахти урода ,разстрел на място !

Какъв скапан и жалък баща. Мислил си, че тъпакът, който сграбчил детето му, се бил шегувал. Сега ще живее с това до края на живота си. Enjoy.

Забележете разликата между британската и бълхарската съдебни системи. В Англия (полу)убиваш човек, признаваш се за виновен - доживотна присъда с право на обжалване след 15г. В бълхария - убиваш човек, признаваш се за виновен и ти плескат 5г условно, по живо по здраво.

Тейт Модърн Олд Бейли Какво е председател на съда? Брейвъри Знаем дали момченцето ще се възстанови напълно. Няма. Претърпяло е сериозни травми и е в инвалидна количка. Има шини на лявата ръка и краката и носи корсет. Не може да спи, боли го и плаче през нощта. Ще му трябват денонощни грижи поне 2 години. Нападателят е бил в специализирана институция, но не заради прояви на насилие. Нападателят не е започнал да се подобрява в месеците преди инцидента - виж предходния параграф. НО му е било позволено да излиза без надзор за до 4 часа. Има запис от година преди инцидента, в който казва на грижещите се за него хора в институцията, че планира да извърши убийство. Също така е нападал персонала във въпросната институция. Когато отишъл в Тейт Модърн, започнал да оглежда децата и да търси най-уязвимото. В съда Джонти нищо не е казал. Даже не е бил в съда. Гледал е заседанието чрез видео. Родителите на детенцето не са изпращали никакви декларации до съда. Извън съда, детектив от полицията е прочел изявление от семейството, в което се казва, че думите не са достатъчни, за да опишат ужаса от действията на обвиняемия. Ако имате нужда някой да ви проверява фактите и поправя граматичните и пунктуационните ви грешки, може да се свържете с мен.

Tozi e po-opasen I ot Putler.

Я къв убавец е тоя тип горе на снимката - с една цяла вежда!

В Тейт модърн винаги е претъпкано. Никой от очевидците ли не е предугадил действията на шизофреника?!

Ами те посетителите като се качат на терасата на Тейт Модерн обикновено зяпат в апартаментите на хората, живеещи в Нео Банксайд кооперациите - тези стъклените сгради около Тейт Модерн:))), а не за да наблюдават на хората децата. Освен това , ако зяпаш прекалено настойчиво чуждо дете може да се възприеме по погрешния начин и да си навлечеш неприятности.

В Британията не всеки втори, ами направо всеки първи е с някакви недъзи и малформации - физически, психически и умствени уродства, резултат от вековните кръвосмешения(инцест) помежду им. В Обединеното кралство има цели градове и села, където всички са роднини и братовчеди!От всичките възможни уродства най-разпростанени са психическите отклонения и физическата грозота - пълно е с психясали типове с външност на извънземни мутанти!

Режете му главата на този. За друго не става !

Баща ми ми е казвал ей какви времена настанаха. Ако видиш някое детенце не смееш да му се зардваш и например да го щипнеш по бузките, защото всякакви ненормалници и психопати се пръкнаха. Аз се чудя как бащата е гледал някакъв да му пипа детето, после си мислел пък, че имало мрежа. Много мислене е паднало. Ясно е, че читавите хора вече не смеят да се зарадват на детето. Остават ненормалниците.

Нещо не си представям картинката как - тоя да ми хвърли детето, да ми се хили и да вика аз съм луд, и аз да седя и да го гледам. Тоя съм го изхвърлил на секундата.

Бих го убил. Или поне бил докато престане да мърда. Ама има и една поука да се извлече:ето че може да се осъди психично болен човек. Това че някой е психично болен не означава автоматично, че може да убива хора и да му се разминава.

Осъден е до живот, понеже е бял. Нищо че е с психически отклонения и аутизъм. Ако беше чалмосан или черен примат, щеше да го обявят за луд и да го скатаят, за да няма напрежение в мулти култи кочината Лондонстан. Затова и там всеки ден ги колят по улиците, а либерастките медии ни го представят просто като...инциденти.

?

15 години не са доживотен затвор, справка ББС.

Доживотен е, а той след 15 години може да обжалва и да иска освобождаване, а дали ще стане е друг въпрос.

Ей това е съд! А тук четем за нашите, които 6 години 'издирват' рецидивист, за да го хванат накрая гърците. Пък нашите през това време даже го оправдали по някои от обвиненията. Евалата!

Ако е имал акъл да каже, че е БГ ром - щеше да се размине с максимум 3 години условно

Ако бях на мястото на бащата,това грозно шибано копеле нямаше да стигне до съда.

прлича на кандидат за евтаназия, но няма кой да оздрави детето.

Нещо факса се е объркал. Или при изпращането, или при получаването....

Алоуу, джурналята, този е шизофреник, а не аутист. И е много интересно защо не е бил в лудницата, а на свобода.

Мерси за уточнението! И аз се позачудих, защото знам че аутистите не са агресивни и не знам да чуват гласове. Разочароващо че водеща електронна медия не може да предаде достоверно основни факти...

Дано да са били от 'новите французи'.

Какво е правил в музея този аутист?Да т0не е бил охрана.

Май по-добре да е в болницата. Там ще му подсилят дупето, което ще му трябва доста дълго време.

Заслужава си го! Ако беше негър, щеше да получи само строго мъмрене.

Доживотни присъди в Англия няма! Дира пак не сте си написали домашното

Аре бе? Нямало? Ма викаш си адвокат ... Нормално за родните адвокати да не знаят законите

Ех, като не си е намерил добър адвокат да го посъветвада приеме исляма набързо и да обясни че хвърляне на денетца от покрива е част от хилядовековната му култура...