"Дойче веле" възобновява излъчването си на руски език

В началото на февруари кореспондентският пункт на медията в Москва беше закрит, а всички сътрудници на руското бюро бяха лишени от акредитация

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като знам какви антибългарски бълвочи пишат, не ми се мисли за руснаците какво списват... Подобен род евтина пропаганда повече вреди отколкото да помага. Сигурно ще вземат да вдигнат подкрепата за путин.

Освен да забраняват... Нападат... Грабят .. убиват... Друго май не могат... Поне през вековете,макар да са ни разорявали много пъти... Последно 1944 до сега... Последната ни битка с тях в Добруджа бягаха като бити песове... От страх направиха преврат 44та...

ЧРЕЗ ТАКТИКАТА НА ... "РАЗВЕДРЯВАНЕТО" ...

Написано художествено, поетично и патетично, точно с всил DW, Най-вече - подвеждащо и манипулативно :)

ЗА 50 ГОДИНИ БЛЯДОВЕТЕ НЕ МРЪДНАХА ИЗОБЩО , ЗАВЪРТЯХА СЕ САМО В КРЪГ И СЕГА ПА ТАЙНО, ПОСД ЮРГАНА ЩЕ СЛУШАТ ... РАДИО "СВОБОДНА ЕВРОПА" ! ДОБРЕ , ЧЕ ТОЗИ ПЪТ СМЕ ОТ ДРУГАТА СТРАНА ... СПОМНЯМ СИ 85-А В КОМИ, КАК С ЕДНО МАЛКО ТРАНЗИСТОРЧЕ ТЪРСЕХ НЯККВИ СТАНЦИИ СЪС ЗАПАДНА МУЗИКА ...А ОТВЪН - "БЕЛИ НОЩИ" - НЕ МОЖЕ ДА РАЗБЕРЕШ КОЛКО Е ЧАСА - ГЛЕДАШ - ТО 2.30 ПРЕЗ "НОЩА"! УЖАС!

Дойче Веле бълват лъжи, манипулации и пропаганда...нищо друго! Дано руснаците се предпазят и ги заглушават!. Долни подли твари, които са инструмент в ръцете на запада! Нужни са санкции за всички сътрудници на тази зловеща организация наречена Дойче Веле!

ДА се забрани излъчването на "Дойче веле"

Кретен!

Ситуацията няма нищо общо, света се промени от тогава.

съм съгласен с руснаците.че са изхвърлили дойче веле!Н е му трябва на човек плюеща кобра в къщата му!Чета дойче веле всеки ден/не искам да казвам сайта,за да не правя реклама на тези нещастници/Нямате си на идея колко са противни!Американците им плащат и те плюят здраво -България,,Русия.Новините са им на 99% фейк,лъжи и пропаганда!И неудобни коментари се трият,поне половината коментари на читатели липсват

Забраниха руските телевизии в Европа ... ама "демократично" и да пазят европейците. Реципрочната мярка - обаче е "недемократично", било цензура и тоталитаризъм. А относно новината - кой ще ти слуша радио на средни вълни в днешно време ...

Толкова са елементарни ! Дори една агитация не може да направите като хората !

Дойче Веле бълват лъжи, манипулации и пропаганда...нищо друго! Дано руснаците се предпазят и ги заглушават!. Долни подли твари, които са инструмент в ръцете на запада! Нужни са санкции за всички сътрудници на тази зловеща организация наречена Дойче Веле!

"съвместно с програмата на "Дойче веле", ще се излъчва и тази на "Радио Свобода". И двете средства за масова информация" Двете програми за масова дезинформация и пропаганда... Това са точно целящи пропаганда на колективно западните ценности, като гейство, разрушаване на морала, ковид и фалит, после цифрови валути, цифров базов доход и цифров концлагер за хората.

усетиха се как да плючт по Путин и да дезинформират на разбираем за българина и руснака език

Трябва да се информират руснаците за путлерофашизмъ. Да знаят че богатствата които е откраднал Путин са на Запад и че в Русия има само един дворец. Дойче Веле винаги говори истината..

Със започване на войната в Украйна западните страни и САЩ ..възстановиха предаванията на на руски език на така наречените черни радиостанции Свобода, Дойче веле , Гласа на Америка и др. които действаха по времето на СССР.Ако България кривне на страни от европейския път е възможно същите радиостанции да започнат предавания и на български език.