Доц. Васил Пандов: През август се очаква нов пик, може да върнем някои от COVID мерките

Причина за сливането на двете столични болници били напуснали лекари и малко пациенти, заяви началникът на кабинета на министър Сербезова

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Коста Копейкин не харесва това !

пичка ти материна.. да ви избием този път идеите с по една гьостерица... аз да не съм в детската градина бе педал смотан... мина романтичния период с кълчене пред уеб камери... ще ядете бой тоя път...

И при теб ще дойда

искат да порбват травматологията май...

Показват нова кукла на конци защото старите мутри не вдъхват доверие вече.

Докато такива хора като тоя ходят на свобода, няма надежда за България.

Какви мерки ще върнеш бе нещастник? Ще ти дам аз на тебе едни мерки! Кой ще ти ги спазва се пита в задачата? Никой не ви вярва измамници! Още повече, че вие сте в оставка и в близките дни трябва да освободите постовете, които заемате.

Всички на бесилото!

_stankow

Както им се е насъбрало на хората, безредици могат да избухнат за минути ... Та да внимават ! Да ни излиза после президентът по телевизията и да вика - ама недейте така, всички сме българи ... Много напрежение има събрано, много пари ни отмъкнаха. Нямаме сега пари за техните ваксини ! И най-вече нерви за лигавщините и лъжите им.

А шамари?

бацееее... така сме набрали... че нема кой да ви опази !!!

А кога се очаква на някой да му писне и да призове дървения господ!?

Защо трябва да се връщат мерките при все,че тоя вирус е вече по лек от грипа?!? Смъртност почти няма от него,в скоро време няма и да има,ще са отделни случай,както е при всички познати коронавируси,защо трябва да връщате мерките,след като този вирус не е опасен?!? Време е да бъдете изритани...

Началник кабинет. Баси мамата. Тая чума и тоя цървул кой им плаща масрафа

Егати, мислех си, че се изказах твърде остро. Но като постовете мненията надолу, май сме на едно мнение.

Мислете хубаво за кой ще гласувате, ако не искате нов фашистки терор!

Щабовете ще ни върнете ли? А КПП-тата?

Добре е нали? Същите тия дето скачаха против мерките ги нятресоха в началото на годината и сега пак. Болницата пропадна като магистралата и това е. Ни болница, ни магистрала, ни "свобода". Честито.

мноо се обясняваш... надолу е ясен консесуса... тоя път ще падне джумбиша... П.С. Костя РашистанКопейкин не моа го дишам

Айде друг доцент изскочи да ни плаши... Не те остават да подишаш спокойно поне 3 месеца лятото, все си на педал с техните мерки и безумни ограничения...

Ууу, не правете никви КоВид "мерки" простотии! Заради най-слабото здравословно неразположение само ще вдигнете на ВъзражданИтУ процента! Олигофрените само такива натегации чакат - Ковид и Русия им дай!

И ако не си ти на власт - кво ще върнеш бе майка ти да еба мръсна сган такава???

Надявам се тоя да харесва болнична храна...

Интересно къде изчезна грипа, откак се появи ковида? Удобно за контрол и терор !

Ако питаш някой ковидар: грип няма, защото носели маски и го били спрели, а останал само ковида щото бил по-лош от грипа, и не винаги се спирал.

Карал съм го имам доживот имунитет

И болничната храна да бъде приемана със сламка! Тука вече тия ще ядет шутовете!

Той Путин ще дойде с красната армия в Бг. и ще премахне ковида на есен :)

Вън от чадъра, мамицата ви и ламтящи за власт и пари малоумници!!!!

Майната ви!

Да обясни на този човек че болницата е "Свети Иван Рилски" гледах го в предаване, направи ми много лошо впечатление че и двамата с водещата казват Иван Рилски.

Мислехте, че ще ни оставят на мира? Няма! Подготвят обществото отдалече, за новите порции, маски, сертификати и вече ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ ваксини. Ококореният Асенчо, е заделил в бюджета 770 милиона за "ваксини"? От де знае тоя пед@л, че ще има поредна измислена пландемична вълна, ако господарите не са му казали. Цялата парламентарна паплач прислужва на краварската мафия с изключение на Възраждане, за това си опичайте хубаво акъла за кой гласувате.

войната не върви по план, време да върнем ковида :)

защо всички ковидидиоти са толкова грозни?????

Омикрон е предимно гърлобол и много трудно прави пневмония Слаб вариант на ковид е това Гъргара с Листерин (може и с ракия и уиски) пръскане с спреи за нос и гърло Хремата е постоянна и трябва да се спре защото тя се стича в гърлото

Правят това, защото чакат протести! Искат диктатура! Не сте познали!

Само маникюристка и фризьорка не са си давали компетентното мнение. Тоя по какво е доцент?

Костадин!

Въпреки че медиите всеки ден не пропускаха страшилката Ковид, липсваха ми тези плужеци, доценти или професори на хранилката на СЗО. Българи, ако няма категоричен отпор, дупе да ни е яко! Ако не с Ковид, с маймунски екстременти ще ни поробят!

Математиците познават само когато им е зададена предварителна информация иначе нищо не моат направят

Катил след катила пускат по медиите! Дали септември не изтича годността на някоя ограмна партида вакси?

Ковидната сган не си поплюва и ще продаде и майка си за пари. Няма по-долна и безродна паплач от ковидните фашисти, които съсипаха психиката на народа. Все още някои зомбита ходят с маски в транспорта ДОБРОВОЛНО, защото са уплашени до смърт и с увредена психика, заради такива плашила като този. Трябва да има нови Нюрнбергски процеси за ковидните фашизоидни отрепки!

Лошото е, че и там са се подложили на СЗО!

Двама от съседите са с оная болест. Ваксени и преваксени два пъти. И Ко ? Болни !

освен професора в психозата се включи и доцента , явно нещата в държавата са сериозни и трябва да се избегнат паветата и тоягите :)))

кирчо и кокорчо се опитват да избегнат въжето... И хвърлят пепел в очите на хората.

Путин спря тая глупост вече нищо не може да я върне със същата сила колкото и да раздухват фокуса е вече другаде.

Ко ще връщате бе, капути нещастни! Да ви ... ... ..... .. ...!!!!

Нещо май загубихте Украйна, та се хванахте пак за Ковида.. :)

Е има 26 пациенти в интензивното с Ковид? В пика бяха над 800? За какво говорите?