17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как може , толкова експерименти се правят и такива световни учени има, да не могат да създадат лекарство против коронавируса. Как преди нямаше вируси , а сега има.Честно казано наличието постоянно на вируси ме навежда на мисълта, че се правят експерименти в секретни лаборатории и нещата се изпускат от контрол.Или пък дали не е целенасочено....Ами да затворят границите и да не пускат в страната ни никой , който идва от китай и другите заразени държави..Ако не исскаме да измрем..

колко трябва да си откраднал, за да носиш името Мангъров

внушавате си

Лабораториите за биологични оръжия тябва да се забранят.

С тазо усмихнат човек , над това заглавие. Вие сте П... Пу... за Пулицър.

"Няма лекарство, което да лекува коронавируса от Китай." "Редакторе" Калине, от какво е болен коронавирусът, че да му трябва да се лекува? Питам се дали има поне един човек във вашата редакция, който да е в състояние да се изрази като хората на родния си език.... Лекуват се болести, не вируси...

Журналистите днес учат по европейски стандарти.

за всички болести - Само при спокоен живот,нормална имунна система и.... борба с депресията. А тя отдавна е на прага ,казват специалистите.

Защо давате трибуна на хора, които въпреки дипломите си не признават ,че грип не съществува като болест, а само като състояние. Вирусите и бактериите , които се развиват в тази обстановка могат да мутират . И и и и това е всичкото! Какви паника, какви неща от хора с диплома! Хайде, навлажнявайте носната лигавица с вода и турбулирайте въздух чрез бягане и надуване на ушите и да видим тези мощни вируси как ще ви засегнат! Давам 10 000 на този , който ме зарази по кръвен път с риновирус , грипен, парагрипен вирус кръстен на мегаполис или животно! Апропо, стройте болници, когато има достатъчно лекари за такова лечебно заведение - иначе получаваме по-луксозна смърт!

Доцентът говори по принцип за коронавирусите, не за китайския, защото няма как да знае нещо за него от първа ръка. Обаче ДИР-а са станали ужасно жълти, чак лайняно-кафяви във всяването на ужас и паника!