17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вчера бях заложил стотарка, че до 10 дни ще се увеличат хоспитализираните... Значи се заразяваме 10 пъти по-бързо. Св.Мангър ще дообясни таз хубавина.

Със затоплането на времето съчките явно изсъхват по-бързо

Кога да очакваме пика и четвъртата вълна ? От миналия Великден чакаме трупове по детските площадки и да свършат чувалите !

Чакай Годо - Ковчезите свършиха на два пъти, за чувалите незнам, не съм боклукчия. По извънредни трупове към население, сме в топ3 на планетата, но невежи селяндраци друго ще кажат :)

И ваксини осигурихте, и маски, и дезинфектанти .... и зелени коридори ... само по вашите голи приказки, сиреч патологични лъжи

Няма държава в света, която ударно да ваксинира и да няма скок на приетите в болница...що ли...Явно вирусът по коридори и опашки ходи и се настървява :) Ааа не, да не си помислите, че ваксините имат нещо общо?! Те започвали да работят 14 дни след 2рата доза..евентуално...принципно...ама ако не сработят, то със сигурност поне по-леко щели да се разболеят "ваксинираните" ..

Сериозно ли ударно ваксиниране, хахахаха

"След 20 май за "Пфайзер" ще се даде възможност ваксината да се съхранява 4 седмици" изключително ЯСНА И КОНКРЕТНА информация... кой, къде, кога???

я, кунчев, дай отчет по махалите колко ваксинирани има? всички знаем как пламват инфекциите там...

Когато четеш дирник.бг слагаш презерватив и маска защото целия сайт вони на болест

Ще горите в ада ти и другите алчни подлоги скоро ще ви дойде времето.

Бреййй, от празниците ще да е било увеличението на “случаите”. А не, че като се видяха в свободно време, сума откачалници се наредиха на опашка да бъдат инжектирани с експерименталния препарат за генна терапия. Никакъв шанс да е от това.

Е как да нема? Тромбози на аортата след ваксинация да искаш... :/

Открива се коридор за наливане на мозък. Всички боцнати с отровите и РНК платформата за промяна на човешкия геном, да се възползват!

Човешкия геном е в ДНК а не в РНК. Правиш ли разлика

Вируси и ваксини могат да променят ДНКто. Нарича се "retro-integration". Това е едно от обясненията защо хора имат положителни тестове дълго след като са били болни.

Ето заради такива малоумници като теб, вируса се разпространява масово. Пълна цензура върху средствата за масова информация и Сталинова диктатура ще спасят света. Който не иска ваксинация в Сибир да чука камъни. Стига сме си играли на демокрация ДИКТАТУРА ТРЯБВА ТУК!!! СВИРЕПА ДИКТАТУРА!!!

Пълна цензура върху средствата за масова информация и Сталинова диктатура ще спасят света. Който ИСКА ВАКСИНАЦИЯ в Сибир да чука камъни. Стига сме си играли на демокрация ДИКТАТУРА ТРЯБВА ТУК!!! СВИРЕПА ДИКТАТУРА!!! Няма защо да се церемоним с ваксърите!!!! Задължително заразяване!

С удоволствие бих пратил всеки ваксър, който иска да се ваксинира в камеломната и да не се връща в цивилизацията. Такива не трябва да се допускат в обществото.

Къде са ибрикчиите на Тулупа и видни експерти по политически К-19, небезизвестните гробари Венци Минета и Коцето Ботокса?

Винаги чета ДИР с нахлузен начурник, за да не пипна някоя срамна болест... хи хи

Ами ще има когато не се спазват мерките вие какво очаквате вируса да си замине ли