17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каквито и мерки да спускат....ще си правя каквото си искам и с абсолютно нищо няма да се съобразявам.Аз вярвам на себе си ,а не на тези доказани боклуци от...управлението!

На тези наглеци аритметиката им не излиза! Предлагам изявленията си да правят , свързани с детектор на лъжата, само !!

Днес в студиото на БТВ доц. Чобанов сподели проверена информация - над 6 милиона души в света са починали от началото на 2020 г. от инфекциозни заболявания. От тях малко над 400 000 от К-19. - около 7 %. За останалите 93 % на никой не му пука, защото повечето са в страни от Третия свят. Нещо да кажете за двойния стандарт?! https://btvnovinite.bg/predavania/tazi-sutrin/doc-chorbanov-sluchajnoto-zarazjavane-s-koronavirus-e-izkljuchitelno-rjadko.html

Аз нямам познат боледувал този вирус. Дали всъщност го има или го няма, дали и колко са го боледували - не ми е дадено да знам. За сметка на това пък стабилно достигнахме бройка от 6 мил. невротици и нека някой от НОЩ да ме убеди че това е по-малкото зло.

Как няма да се увеличават заразените,когато непрекъснато се внасят отвън!! Например от кланиците в Германия!!!

Вие не сте лекари, а политически инструмент за репресии, моето момче! Каква е тая епидемия с 200 умрели от които половината взели 1200лв да ги пишат само? 6 000 000 заразени ще стигнем с този темп през 2200 година до тогава ако си мислите да ни заключвате ще останете в историята като агресорите предизвикали по-голямо гражданско неподчинение от комунистическия режим. Като ни ограничавате лятото ще се разболеем зимата. Чудесна идея, главанаци!!! Вече не се търпи тази тренировка на НАТО за био война с Китай. Можем, но не искаме! Има и икономически мерки. Вземете да произвеждате в ЕС, а не в Китай например.

Целият щаб на площада - избесени!

мангъров нещо мълчи като пръднал в рейс. Шведския министър на здравеопзването вече се извини за неадекватното си решение....

Днес Доц. Мангъров говори по Тв " Евроком"" За пореден път заклейми "мерките" на " щаб", съставен от психоагресорите- Боко Чекмеджето, Муфтаджийски,Кантариона,Кунката и Киро Пенсионера!!

И какво да каже - нали вече го каза. Или докато се намери ваксина ще си седим в къщи и ще каталясаме до още няколко месеца, или се отпускат мерките и "живеем" с Ковида, това е положението.

Ти като пръднеш не мирише, защото си с маска. Аман от неинформирани като теб. Шведската посланичка в София обясни, че изказването на главния им епидеимолог е извадено от контекста. В Швеция са взети адекватни мерки и това, което глупаците от НОЩ преповтарят няма нищо общо с действителността. Защо мълчат за Беларус?... ами защото всеки починал там уж от грипа се аутопсира и умрял от короната няма!!! СЗО забранява аутопсиите... защо? Аман от манипулации!

Все някакви кyрви пишете против Мангъров. Кажи някакви аргументи, селянино, само мръхтиш с лозунги без покритие.

Народът не вярва на паленцата, назначени от Тулупа. Те не са медицински, а политически орган.

Явно протести трябва да има не след края на извънредната епидемиологична ПОСТАНОВКА, а за да има край тази постановка и да се сложи край на терора на НОЩ-ниците!

Докога ще го развяват тоя парцал по всички телевизии? То колкото си по-прост толкова по-насериозно се вземаш, но на тоя на челото му е написано какъв помияр е! Две плюс две не може да сметне, а се загрижил за здравето ни. При 1200 тествани 72 позитивни ; при 3000 - 130, реално намаление с една трета, защото елементарната логика и математика означава, че при 3 пъти повече тестове числото би трябвало да е 200. Това е, реално позитивни по-малко отнесено към число тествани, които ни представят за ужасно увеличение. Боже, ела и си прибери вересиите. Заради 20-тина уж тежко болни кой знае от какво подлудиха хората. Ще си го получите рано или късно, бъдете сигурни!

Като се наредиш на опаката пред болницата, недай боже да се случва, си спомни какво си бръщолевил тук. Всеки не вярва в нищо и той най-много знае. И аз така си мислех, до днес. От днес съм в групата на карантинираните, защото един от нашата фирма е заразен и между 100 и 150 човека отиваме за 14 дена затворени. Така че помисли манко преди да дрънкаш.

Ей това е типичен чиовник-калинка - няма данни, няма анализи, не разбира от епидемиология, тества тук-там, щото е чул че така се прави, но дава акъл на счетоводителя как да се "погрижи" за здравето ни.

Господин Ананиев искайте разрешение от господин Борисов да издадете заповед за затваряне на морето. Там вирусът живее по 25 дни под вода и е много агресивен.

Абе направо да го източат това море! Другото лято пак ще го напълнят.

Абе на Майтапчийски не му ли свърши отпуската , да идва, че тоя направо е пълна скъб. Коремният хирург е поне по-забавен, ако не друго.

За Плазмодия Муфтаджийски,по недоразумение " генерал" ли говориш???!

Започвам да си мисля, че тези от щаба са самоубийци

НЕ, просто са пакетна сделка 3-в-1. Трима на цената на една пачка от чекмеджето!

заплатата на щабар в периода на измисленото положение е над 11000 лв. При такава заплата и аз бих искал по-дълго да продължава положението. Иначе как ще почивам в супер лукс в Гърция. ако нямаше положение щабарите трабваше да ходят в Гърция на къмпинг, a не в суперлукс.

Уволнение, и съд за НОЩ!

Яжте ми лайната, докато си пия отлежалото уиски, червени мърши!!!!!!

Лапайте мазния мацул, жълт и лепкав!!!!!!

Яжте ми пресните лайна всички комунисти!!!!!

Молба към администратора , моля, спестете ни това: "Лапайте пишката на г-н Борисов, нещастници" и това : "Дишайте ми пръднята, червени имбецили!!!!!!!"

Яж мазни зелени лайна.

Дишайте ми пръднята, червени имбецили!!!!!!!

Лапайте пишката на г-н Борисов, нещастници!

Абе що не вървите на ма..ната си !?! В цял свят се отпускат мерките, дори в щатите, а тук ще затягаме! Народонаселението трябва да се тероризира и кара, като стадо към лайноморието, а по-добре да се държи затворено по дупките! Няма такива говеда, като нашите управляващи!!!

Няма ли да похвалиш конкретно някоя държава с 10 пъти по-висока смъртност? Имаше една циганка, която ги хвалеше, но умря от Ковид.

ЮЛИ му е много ''важен'' на боко за това още един месец репресии и измислена извънредна ''обстановка'' ще да му помогнат да доизпълни поръчките на менторите си да ни вкара там дето нямаме място с нашия ''просперитет''..

Бойко Борисов да не се помайва, ами да вземе да уволни министър Ангелкова. И барабар с нея целия персонал на Министерството на Туризма да се уволни, самото министерство да се закрие и всички безработни министри, зам-министри, секретарки и друг персонал - на борсата за безработни! Туризъм в България тази година - през крив макарон!

А не е ли време да се СВАМОуволни че вече бая поразии направи на България????

Другарю Локумчев, Не се ли усещаш, че лееекичко преувеличаваш? Не се говори за 75% заразени, а само за 70%. Тоест, тези 5% бонус са от теб лично! И не, не е само доцент Мангъров. По цял свят гледам, слушам, CNN, Deutsche Welle, BBC, Euronews - на кабелната ги имам всичките. И да, по цял свят епидемиолози говорят за една и съща цифра: Докато не се заразят 70% от населението по целия свят (същата цифра, която спомена Атанас Мангъров впрочем), този вирус няма да се кротне. Еми, почеши се по умната глава и пак прецени, като носиш отговорност: Със строги мерки, вирусът ще си "тлее" години наред. Но НЯМА да се кротне. При 1, 2 или 5% заразени с антитела, не очаквай изведнъж да го "утрепем" този вирус, както се изрази (образно надявам се) твоят колега, Тодор Кантарджиев. Затвори всички по къщите, пусни ги след 3 месеца, и пак стой и гледай как нараства бройката новозаразени пак както сега. Така че ти си този, който издиша, другарю Локумчев, не доказани учени по целия свят. А впрочем, като носиш отговорност, и като виждаме че резултати особени няма, как собствено ще се изрази твоята отговорност? Ще си направиш сепуку ли? В затвора ли ще влезеш? Хайде стига вицове, наслушах се на вицове! Отговорност носел, бабината ти!

А давате ли си сметка какво би се случило при масово заразяване на веднъж? Според вас здравната система ще издържи ли? ще получат ли адекватна лекарска помощ и грижа пациентите, които се нуждаят от нея или лекарите ще избират на кой да помогнат и на кой не?! Това как ще се отрази на икономиката - липса на работна ръка, затворени предприятия, прекъснати доставки на суровини, прекъснат пласмент на готова продукция, свито потребление от една страна и недостиг на някои стоки от първа необходимост от друга! Не на последно място - множество болнични за плащане от работодателите и от държавата в по-голяма степен! Или според вас може да се случи нещо друго?! Всички искаме да свърши бързо, но няма как да стане просто или цената, която бихме платили ще е в пъти по-голяма! Освен това все още има надежда за ваксина или за ефективно лекарство! Така че мислете повече и не бързайте да вярвате на приказките на Мангъров и на други като него!

Доказано след 3 месеца 90% от антителата ги няма. При това положение да се говори за масов имунитет е инфантилно, а когато го прави пък доцент си е чиста проба манипулация. Ясно е и че ваксина също не може да има, може би само такава като за грипа, която да слагаш всяка есен, но това е лудост

Не е въпроса да носиш антитела непрекъснато, а организмът ти да се "научи" да ги произвежда при нужда.

SARS-CoV-1 - 8000 регистрирани, 9,5% смъртност MERS-CoV - 2519 регистрирани, 35% смъртност Как така успя да се кротне преди 70%?

Зевзек

Да уточня, че изброените са станали известни в последните 20 гдини грипчета, роднини на SARS-CoV-2.

Да ви еба майката и на щабо.

Кунчев бегай у Гърция на море, а по телевизора да излезе АЛЧНИЯ МИШОК ГЕНЕРАЛ БОКЛУКЧИЙСКИ!!!!!!!

Izvinete. Ma zashto si mislya, che U nachaloto kazahte, chI virusat izchezva v goreshtoto, a sega toy vilnee spored vas poveche ot kogato beshe studeno. I pone oshte desetina razminavaniya ima,ama prichinata e, che az ne sam dotzent ili profesor, ili drugar, ami prostU momche. Ayde badete zdravi I borete Covida-19.

Не само че заключвате хората по домовете, но и ги съдите незаконно по чл. 355 ал. 2 и ал. 3 от НПК само да прекрачат прага на къщите си без да са доказано болни. Вижте как е в Европа - или България вече излезе от Европейския съюз? Много хора, станали жертва на този наказателен абсурд, могат да ви съдят със солени глоби от Европейския съд за защита правата на човека в Страсбург, някои вече го правят!

Абе Кунчев , как беше на моренцето в Гърция??? Почина ли си?? Гледам Мутафчийски и той в Гръцко си почивал. Ама да питам за ония от малцинствата дето се връщат от Германия, защо ги приемаме като са заразени??? Защо Ние Българите страдаме заради кретенските Ви мерки, а сиганите си правят каквото искат?? И последно да питам , там онези дезинфектанти дето ВИЕ лично ходатайствахте разрешителните да минат по-бързичко, вървят ли, има ли далаверка??? И това не е конфликт на интереси???? За един съсед питам....

като по прост да попитам т-нар-измислен доцент кмунчев-стегнаха ли му паричките в Гърция които му плащат за да бъде изтривалка на управляващите,на почивката на халкидики.И не е ли тоя предател на родния туризъм.А за тези незаконни мерки Европейския съд ще издаде много присъди.

Много скандали станаха около боце и трябва да се отклонява вниманието и да се взима страха на раята.

Ъ

Абсолютно задължително е удължаването. Иначе ще стане още по-зле.

То ще стане. Със сигурност ще стане по-зле. Със или без удължаване на мерките, абсолютно без значение е.

Ангеле, ще станеш за смях накрая, ще ти се смеят и кокошките, тъй да знаеш! В Нидерландия вече разрешиха на проститутките да работят! Значи, в Амстердам публични домове може, но в София абитуриентски балове не може, тъй ли стана тя?

Божков спешно да вади аудио и видео файлчета!

Форумът е пълен с няколко червени селски трола и 30-ина селски дебила, незачитащи здравето на обществото не можещи заради недоразвитите си мозъци да осъзнаят за какво иде реч. Отпадъци.

0трепката си ти бе вакум! Слагай си наморника и се зазидай! Шибаняк!

Еми, ти го изкара и доцент Мангъров червен трол тъй ли? Смешна работа. И докога предлагаш да не дишаме? Хората ще се вдигнат на гладни бунтове, тъй да знаеш! Говоря не за тази година. Говоря в бъдеще, за след две три години, защото с тази изолация 70% от населението няма да се зарази толкова бързо и пандемията няма да утихне. А дотогава ти се изолирай, ако желаеш. Но какво ще ядеш през тези години на самоизолация?

Некси, ти комплименти ли си правиш? Какво му е на здравето ти? Хайде пий си хапчетата редовно и всичко ще ти е наред.

Щабът да поиска и контрол над границите за да се карантират завръщащтите се болни от други държави .... не си играйте с огъня. Печелбарството ще погуби хирата тотално ....

Абе, Кунчев престани да говориш за заболели! Тези бройки са на хора носещи вируса, а не БОЛНИ! Само стресирате хората и си търсите причини да удължаване "епидемичната обстановка"! ПИСНА НИ ОТ ВАС ВЕЧЕ !!!! Я СЕ СКРИЙТЕ ВЕЧЕ!

Ходи си на село, тъпа гъска!

NeXu s, Отивай да чукаш козата стига си стоял да трoлиш тук

Ковид е по-тъп от гъска - сети се защо, но излиза по-умен от такива като теб и НОЩ:))))))

Детската учителка от Перник, на която бе отчетен положителен тест за covid-19 пожела да разкаже за случая пред читателите на zapernik.com и да хвърли повече яснота какво всъщност се случва. Както вече стана ясно, две учителки от детска градина „Родолюбче“ в Перник са дали положителна проба за коронавирус при първоначално тестване. Едната от тях е била в отпуск и не е имала контакт с деца, другата учителка е отстранена от работа и поставена под карантина от РЗИ, а децата от групата й също са тествани и поставени под карантина. В случая обаче има смущаващи и абсурдни несъответствия, като например това, че от РЗИ се опитват да разубеждават жената да си направи повсторен тест, въпреки това тя го прави. И той се оказва отрицателен.  Децата пък са с отрицаделни тестове, но с абсурдни предписания поставени под карантина, а родителите им – учудващо не.

Мошетгиите им нямат край! За тези европейски пари и майка си ще продадат! Хора без МОРАЛ И ДОБЛЕСТ! И ТАКИВА НИ УПРАВЛЯВАТ! СРАМ МЕ Е!!!!! ГОСПОДИ, ПРИБЕРИ СИ ВЕРСИИТЕ!!!!!

Ако това е истина, тогава е налице произвол

Докато усвоите ония до 30млрд, бая зор ще видим.....

Запитайте се защо хората не ви вярват вече. Дали имате някаква вина. И къде е венци минета

Тва вече не са доктори, а политически съюз, хареса им светлината на прожекторите и да са център на внимание, а и се държат като нашите политици. Маски/ без маски; предпазват/ е как ще предпазват тва е вирус не са сополи; хората са дисциплинирани/ удължаваме, защото нашенеца е недисциплиниран.

До тука бяха ! Край ! Докараха държавата и бизнеса до фалит ! Това никой няма да им го прости !

Всичко тече по план свеждан от външни фактори. Трябва да се досъсипе икономиката, а децата ни, както и всички граждани да бъдат ваксинирани с експериментална ваксина на Есен, Ваксината ще убие повече хора и ще съсипе повече деца, отколкото самият вирус. Много си мислят че с това всичко ще приключи, но това е само началото...Извънредното положение ще трае поне още 6 месеца, а децата няма да се върнат към нормалните си занятия през Септември. Целта е една глобалистка клика да установи тотален и пълен контрол над цялото човечество. Пандемия няма, няма и опасност от препълване на болниците, което първоначално беше дадено като причина за налагането на карантината. В ход е план за съсипване на икономиката и държавата, трябва да сте слепи да не го забележите...

Ами то и този вирус с тази цел е създаден, за да може да убие и съсипе икономиките на всички държави от Европа, и тази на щатите. Тогава управляващите света ще могат по-лесно да наложат тъй желания от тях нов световен ред. А това че вируса няма да изчезне, ние всички го знаеме. Даже наесен по зле ще стане. Затова всеки мислещ, да се стяга, да си взима имотче на село, земя. Не за друго, ами поне със земеделие, малко ще може да си подпомогне оцеляването. Настават тежки времена. Немската икономика се клати, и всички я чакат да падне, щатите врат и кипят, и не е ясно кога ще избухне гражданска война. А нашите тролчета тука се притеснили, че моренцето им отишло.

Ами удължете мерките.Нищо не пречи на никой маска на закрито.Колкото и да е, предпазва.Ганьо не разбира от препоръки.

По-скоро вие тъпаците не разбирате, че целта на извънредната обстановка е управляващите да крадат необезпокоявани.

най-добрият вирусолог в Европа-Дростен предвижда катастрофално положение след два месеца... /Но за българските дебили вирус няма, така,че-СПОКО/

В Гърция ги изследват на летищата.Не всички ,но голяма част.На сухоземните граници ,по преценка.Но щом влязоха там сърби,румънци и българи ентусиазирано ,въпрос на време ,какво ги чака.Това,че са кратки почивките-4-5-7 дни,и може след като се приберат да цъфнат.

Абе да спреш пръднята в гащите. След като са отворени границите и няма начин да ги затворим, простудата корона вирус няма да спре, докато не завази около 10% от населението. След това ще утихне сама. Повечето го изкарват даже без да са разбрали. Другия вариант е да се иска ваксина от Русия, която вече я има или да се устиска до септември октомври и да се вземе ваксина от Турция. Честно казано може и да не си струва да се ваксинира.

Ти как разбра, че ваксината на Русия е ефикасна,като едва сега започват да я изпробват на доброволци и на болни.В целия свят изследват въздействието на пробни ваксини и още няма отговор коя е и коя ще е?И много преди руснаците започнаха,защото Русия пламна по късно.А относно новата вълна,получи се ,защото хората ,,една част ,не всички не поемат отговорност за здравето си и това на околните.За препоръчителни мерки се оказа на практика , че никой не вдява на препоръки.Но не е само тук така.

Оф омръзна ми да чета безмозъчни урроди, на които другите им виновни. А как ще обясниш, че в Сърбия всичко беше тотално затворено и пак си се разпространяваше здраво вируса? Същото беше в Русия включително и границите бяха напълно затворени.

В България има поне един милион заразени. Тестовете го доказват. Григор Димитров също. 10 ~ 15 процента от всички тестове са положителни. Слепи ли сте? В България гъмжи от позитивни

10-15% са положителните в болниците със заразени.

В болниците са по малко от 10%.С изследването и на контактните се откриват повече,но не всички имат симтоми.Важното ,че и тях изолират за да не влачат зараза.Ако някой получи тежки симптоми ,тогава тръгват по веригата.

Още не са изследвали 1 млн.,но ще стане,както върви.Безсимптомните са проблема ,защото заразяват без да знаят.Но който заразят не винаги изкарва леко.Григор смятам,се зарази в Сърбия,там по принцип е по и тежко,а и с тези изпълнения които направиха,вируса си намери гостоприемници,включително и домакина световния номер едно.

СЗО съобщи вече, че безсимптомниге НЕ МОГАТ да заразят никого. Четете и после се изказвайте!!!!

До Е:Абе,идиот,какво е това 1млн. не са изследвани,ами вземи проби от 1млрд.,бе серсем и тогава се показвай бе отворко,4-5 или 6 млн.заразени при 7-8млрд. население,колко е %-та бе миризма,е ти в кой % попадаш в 0,1% или в"10,1%",мисли преди да говориш задник!?