Достигнахме най-големия брой новозаразени от началото на пандемията - 12 399

Броят на активните случаи надхвърли 217 хиляди, хората със завършен ваксинационен цикъл вече е 1 980 511

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И какво ме интересува това? Стига с тия статискити! Аз съм млад, здрав, спортувам, няма заплаха. Взимам редовно студени душове, това е цяла наука за имунитет, който се интересува, да прочете! Билки и натурални витамини помагат, а не експерименталните отрови, които ДОКАЗАНО убиха стотици хиляди хора вече!

Диктаторите разчитат на вашия страх (малодушие), угодничество, ненавист към истината и завист към ближните. Мразейки свободните (неваксинираните) ставате слуги на чудовища.

А колко са заразени от сезонните грипни щамове? Сигурно са над 100 000 души, ама за това никой не говори. Ох да свършва вече тази пандемия, че последно време политиците и медиите я превърнаха в порнография.

Всички умират С ковид. Внимание, С ковид, а не ОТ ковид. С други думи, умират от медицинския проблем на туземното здравеотказване.

Тази "пандемия" е поддържана, кътана, полезна. Те не искат тя да свършва. Те я създадоха, за да си нахлузиш хомота.

Интересно - колкото повече са ваксинираните, толкова повече са болните. Колко ли ще са болните ако стигнем 100% ваксинирани?

Е как колко? 120 % :)

Е, как така? Нали ваксината предпазваше от заразяване. Така ни казваха преди година и половина. Сега се мълчи по въпроса. Единственото вярно е, че ваксинираните против ковид го минават по-леко. Всичко останало е ала-бала. След като ваксина има толкова отдавна, за 2 години от това чудо са си заминали 5,5 милиона човека(за справка, в същото време са си отишли 20 милиона онкоболни), от които 5,5 милиона 5 и без това са били на края на жизнения си път, се пита в задачката, защо беше всичко, и защо "чипираха", пардон, сертифицираха хората? Това ли е "новата" свобода? Да можеш да излезеш навън, или да пиеш кафе само, когато имаш чип?

че всичката цел е да ти попречат да пиеш кафе. И задължително да знаят кога. То и интернет, ако не беше много малко хора щяха да разберат колко си тъп...

ВИТАНОВ ДА ДОЙДЕ И ДА КАЖЕ КАК 28% ВАКСАНИ ОТ ПО-МАЛКО ОТ 7 МЛН. НАСЕЛЕНИЕ, ДАВА ПОЧТИ 2 МЛН. "НАПЪЛНО ИМУНИЗИРАНИ"!!! КОЯ ЧАСТ ОТ УРАВНЕНИЕТО ВИ НЕ Е ВЯРНА?!)

Любо, форумен дебиле, научи се да четеш и после коментирай!

И да смяташ също.

да се удържи субсидията на партията възраждане и да се използва за лечение на лавинното нарастване на заразените. те и без това не вярват че има такава зараза и са недосегаеми, защо им са пари, а тези срества могат да се използват пълноценно.

Най-тъпата нация на Земята. Няма значение плоска или кръгла.

така го реши, от раз...?!!

Така показва математиката.

Не ме смущава, че българина е смъртоносно прост , това всички го знаят. Оказа се че е смъртоносно бездушен, това че мре за световни рекорди не го смущава, дори за близките си не се трогва да спсзва мерки и да се ваксинира. И по-лошо , той е активно злонамерен като разпространява и се опитва да налага налудни слухове и собствената си бездушност на другите и ги въвлича в гроба по време на мор. Тук е дъното на дъното, от което няма отласкване.

Ами спазвай мерки и се ваксинирай де. Някой пречи ли ти? Нали като спазваш мерки и се ваксинираш - ТИ си защитен??? Кво ти пука, че АЗ не съм??? Аман от ковидари вече.

се вижда още един проблем на съвременния българин. Пълна липса на чувство за принадлежност към народ, общество и нация. От такива овце и стадо не става дори. Само курбан...

Съгласен съм, по-коментарите може да добавим, че ужасно не му харесва да му казват истината в очите.

Ето така се добива стаден имунитет, с много заразени и малко болни. Починалите, Бог да ги прости, но в България в повечето случаи няма яснота за причината.

Снощи по новините на Канал 1 и БТВ казаха че зеления сертификат остава "Безсрочен" засега до второ нареждане.Ами идете се набоцкайте !!!!Никой не вярва на такива капани !!!!!!!!!!

Заглавието трябва да е: Няма промяна в процента на тежко болните и броя на лежащите в болница!!! Вчера: Общо заразени - 207491, в болница - 5325 (2,5%), в интензивно - 517 (0,24%) Днес: Общо заразени - 217000, в болница - 5347 (2,4%), в интензивно - 523 (0,24%) Манипулират и плашат!

да боледуваме и да мрем, като за световно. Такова заглавие също е съвсем вярно. Или смяташ че е нормално половината от всички в реанимациите да са болни от една конкретна болест? И така с месеци.

Само трябва да уточниш, че заразените са заразени през период от типа на 20 дни, болните в болница са 10-15 дни, а в интензивното - 5-10 дни. Никой не лежи в болница от ден първи на заразяването. 0,24% към момента не означава че само 0,24% минават от там. Има голямо значение каква част от болестта преминава в съответната категория. Ето, например в кенефа ти в момента има 33% от домакинството, обаче като теглиш чертата накрая на седмицата, всички сте минали от там.

Мернах само първите 3-4 коментара и ще го публикувам и тук. ПРОЧЕТЕТЕ! Ще ви отнеме само минута! https://iskamdaznam.com/eksperimentat-na-milgram-podchinenie-na-avtoriteta/

никой се не връзва на блядската пропаганда ли?

Поради изключително силното руско влияние и зависимости на политиците от Рассия, България е докарана до състояние на самоубиваща се държава.

Копейкин и глутницата му докато са живи да ходят с четен брой цветя!

Сърдечни пожелания за приматите от възраждане да минат през интезивните отделения и може би тогава ще им дойде акъла. Може би!

Копейкин да побърза с новите избори, че до края на годината ще му измре електората.

Замисли се: тази злоба, която струи от теб, дали ще навреди на някой друг, или ще подхрани кофти процеси у теб, та после да се чудиш лекарство ли да търсиш, или прошка.

Още 73 нещастника са се отървали от мъките. Вече не им трябва зелен сертификат.

А ако един от тези "отървали се от зелен сертификат' беше твой родител или дете, тогава к'во пишем?

предпочели да умрат вместо да се ваксинират. За какво са ни?

Боцни ме тук и туук навсякъде си ти ме боцкай

А защо не покажете малко статистика от ваксинирана Европа? За последните 24 часа във ваксинирана Франция новозаразените са "само" 501635 души и починали - 364! Защо? А размърдайте си малко ваксинираните мозъци за да видим дали ще се сетите!

Стаитситката за ваксинирана Франция е публично достъпна. Какво повече трябва да ти показват? Ваксинирани са хората, разболяват се спокойно. И не умират. Нито от истерия, нито от страх да отидат на доктор, нито от ковид. За разлика от свободните българи. Бавно го научаваме по трудния начин, но и това ще се случи.

364 починали на 65 милиона население? В сравнение със 73 починали на 7 милиона население.... Къде умират повече?

Я виж преди ковид процента смъртност в сравняваните държави няма да е по-различен ;-)

ти го виж

От 1 февруари, Дания премахва всички пандемични мерки и ограничения и променя определението на коронавируса от "критична заплаха за обществото" на обикновено заболяване.

Ние сме направили своя информиран избор и гордо ще мрем свободни и ненабодени.

деби, ти нали информирано си се набол, какво ти дреме за другите! Я не злобей, никой не е виновен за глупостта ти.

COVID-19 в Израел: Близо 900 тежко болни, 76 000 нови случая на ден "Общо 76 017 нови случая на ден са регистрирани в Израел във вторник, съобщи Министерството на здравеопазването в сряда сутринта, което е значително намаляване на броя от 83 613 случая от предходния ден. Тежко болните обаче продължават да нарастват, достигайки в понеделник връх от 888. От тежките пациенти в момента 187 са интубирани..."

Как може в Израел вчера да са починали само 7? И общо за пандемията 8 488. Нещо лъжат тия!

ако влезеш в израелска болница ще видиш че е като космически кораб отвътре, а лекарите са като извънземни после влез в българска

и сигурно израелските лекари са рептили? Викаш, не е изобщо причината в това, че Израел е 62% напълно ваксиниран, и всички израелци са войници по цял живот? Не може това да е причината. Прав си.

Зевзек

Г-н root, А какво се промени съществено с в последните 2 години? Нашите болници ли бяха като космически кораб или техните бяха почти като българските, поради което разликата при починалите вътре беше някъде 5-10%, а не четворна?

в Израел има в момента около 2000 души в болница и около 200 в реанимация. Повече от два пъти по-малко отколкото са у нас. Вярно е че им е по-добро здравеопазването, но както се вижда те и по-малко боледуват от нас. Отделно че доброто ваксинационно покритие е много важна част от доброто здравеопазване. Както виждате "извънземните" им доктори много държат на него.

Хора, СТРАШНО Е! Отворете официалните сайтове на МЗ и КУРонавируЗА. Не говоря за сураттефтеря или БГМАМА. В официалните данни от правителството. Вижте смъртността при "лицата със завършен ваксинационен курс". На 7-дневна база при възрастовите групи при 30-39 г. е 33.33%, при 40-49 г. - 17.24%, при 50-59 г. - 14.29 %. Това е работоспособното и в сравнително млада възраст население. При по-възрастните процентът пада. За последните 2 месеца (декември 21 г. - януари 22 г.) смъртността сред "лицата със завършен ваксинационен курс" почти е изравнен с тази за предните 11 месеца (януари - ноември 21 г.). От 560 до 920 случая. Нови 360 случая за 2 месеца. Т.е., ако в началото средно месечно е имало по 50 случая, сега има средно по 180 случая на месец - 350 % увеличение. Отворете официалните сайтове и го проверете.

То защото на 7 дневна база има 1 от общо 3-ма, затова статистически е съвсем реално. Ами ако погледнеш за 14 дни тогава какво става? В групата 30-39 пак е 1 ваксиниран, със сигурност е същият, но от общо 6. Ако погледнеп за месец назад, сигурно пак ще е един, но не от 6 ами от 10 или 15. А защо не споделяш информацията за групата 20-29? Може би защото това е групата, чийто живот тепърва предстои и затова трябва да мрат от болести. Нали бе, троле?

Тези, които слагат минуси, явно не са съгласни с изнесените числа. Ако смятат, че лъжа, нека публикуват истинските числа и да дадат източник на инфармация. Аз съм дал - официалните коронавирус.бг и дата.егов.бг

Зевзек

Минусите са затова, защото ги интерпретираш както ти пасва на пропагандата, не заради друго. Не може при общо трима да починали да умре ваксиниран половин човек или ваксиниран 1/5 човек, само и само за да ти докара процента до точния. Защо не каза нищо за групата 20-29? Защо бе? Защото са дърти пенсии и вече им е било време ли?

И повече ще стават. Планът си върви… има поставени задачи за изпълнение, а в момента нещата не вървят така, както възложителите искат. В крайна сметка - ще направите каквото се иска от вас. Просто няма да имате друг избор. А март… не само, че няма да махнат извънредното - ще го удължат, и иде нов щам, и нова ваксина. Нещата няма как да приключат просто така…. А и вие вече свкнахте да живеете така.

само се мъчи

Оставете народа да живее, а най- добре ще е ако оставим природата да си свърши работа.

То това не точно природа май…..

Абе природа си е. Ама леко пипната от САЩ, приписано на Китайски прилеп :) Дали е случайно, че именно американски са одобрените ваксини? И милиардите от коивд истерията - се стичат към САЩ??

Не ми дреме, сменяйте плочата. Ние сме добре - свикнахме и не ни дреме, това е пътя за справяне с пандемията. Да му мислят Канада и Австралия, особено вторите, те до сега бориха,бориха, наистина позадържаха заразата на безумна цена от локдауни и фашистки мерки, но накрая клекнаха и сега омикрона върлува - както уж е безопасен, така сега имат абсолютни рекорди смъртност и продължава да расте.

Нормално да расте смъртоността - то е научно доказано, че като поставиш един организъм в стерилна среда, имунитета му се срива. Това направиха двете години "локдаун", подпомогнати от ваксините - съсипана имунна система, и от там - най-леката настинка, и айде чао.

Те тези които НЕ спазват мерките както трябва(не носят маски при всяко излизане, виждат се често с хора идр.) и тези които са ПРОваксъри са си като две капки вода. Само пренасят заразата още и още. Ваксините през годините ВИНАГИ само вреди са правили, аутизираха толкова деца, направиха ги джендъри(изключвам хомосексуалните които са резултат от безразборен хетеросекс на родителя или двамата), ваксините винаги само причинявта пандемии, то който пусна този огромен боен щам, същия или колегите му пуснаха и ваксините със същата цел, ама така прозрачно е всичко че няма накъде.

Не спазвам мерки. Маска не съм слагал, няма и да сложа. Не съм се спрял да се събирам с хора - дори по времето на КПП-тата. То не бяха ходения по вили, по хижи, по къщи за гости... какво ли не. И не се раболях. Нито аз, нито някой около мен. Няма и да се разболея. А маскърите - ако искат по 10 маски да носят. Ваксърите ако искат по 10 дози да си бият. Да правят каквото си искат бе, само да не ми казват аз какво да правя....

Няма никакво значение, ваксиниран ли си, с колко дози си, карал ли си го или не. Вируса си заразява и се кара по един и същ начин и много зависи от дадения индивид. Много познати и аз и семейството ми го изкарахме. Между тях имаше и ваксинирани и с бустер и с янсен и с файзер, имаше и такива, които го караха за втори път. Това наблюдавам аз. Не знам защо продължава цялата истерия и цялото това напъване и озлобяване и натискане на хората. Все тая е.

Активните случаи няма как да са 217 000 рзи ги мързи да гледат и всички копи пействат портала ,към днешна дата общо заразени са 903 000 ако изжадим 217 000 стават 686 000 .686 000 заразени в българия е имало на дата 25,11,2021г няма как по два месеца да си болен от ковид дори се приспаднат и смъртните случаи датата става 22,11,2021 значи в българия ковида е много специялен боледуваш 65 дена стига писахте наизуст мързеливи журналисти

Ако прибавиш и починалите, датата става някъде около 20-и 12, не 11. Не 65 дена, ами 35. Реално сигурно е средно някъде 20-25 дни, така че не е чак толкова далеч от реалността.

Радвам се, че щом още един човек, освен мен е забелязал този парадокс, значи е много голяма вероятността да има и други, които са го забелязали. Разликата е, че аз ги докарвам до дата 13.11.2021.

Въпреки че е ваксиниран и с поставена бустерна доза, британският певец Елтън Джон се е заразил с Covid-19.

За сметка на това абсолютно неваксинирания Мeat Loaf си замина за три дни.

Чакай бе, къде е сензацията, че човек на 74 години е умрял! Ти си бил голям оптимист, ако мислиш, че ще доживееш 100 години! Виж сега, всеки иска да живее с орлите, в това няма нищо лошо, но мечтите и действителностите са две коренно различни неща. Минеш ли една определена възраст, най-често свързана с пенсионирането, вече всеки ден ти е бонус! Яж си, пий си, носи си новите дрехи, щото както е тръгнало скоро може и да ни няма вече, ама изобщо - колективно, а не само твойто индивидуално нямане. Ако нато продължава да дърпа дявола за опашката, модерния грип ще ти се стори детска настинка...

А прочете ли още, че това му е и второто разболяване? Т.е. и да си го преболедувал пак същия к.р

Не се спряхте с тия глупости . Пълни простотии.

Ваксинираните избиха и родителите си с тромби, няма такива изроди прости.

Сигурно Господ си го прибра.

В като чета глупостите на ваксите може би е по-добре, че измират. Бахти малоумната измет.

Около 80% реално са антивакси, които усетили вече наближаващия край се боцкат, защото е по-добре да умре ваксиниран. Все хора с принципи, които са готови да умрат за каузата.

Ами като ходите да се ваксинирате,ще ги стигнете ми !От ваксинираните по-големи заразители няма !

Глей кво става в Нидерландия. Целата държава 18 мильона се е заразила. И пукнали ... 8. В Горда антиваксърска България как е?

А 1 милиард Неваксинирани в Индия умрели, колкото в България, що не мрат бе урод?

на мамка ти синчето

Зевзек

11111, Информацията ти е мноооооого стара. Мож еби от преди година. А междувременно в Индия, поне по официална информация, са достигнали до 50% ваксинирани с две дози и 67% с една.

Има ли починали с Омикрон и колко са те ?

Средното IQ на българската нация се е покачило 13 пункта за последните две години. Молодци!

Познавам доста хора, които се редиха неколкократно на огромни опашки при много ниски температури за да се доберат до ЗАВЕТНИЯТ ШИН СЕРТИФИКАТ. Питам доктора от един такъв център за тестване - докторе колко човека минават през вас на ден - 170 ми отговаря. А колко са положителни - към 50%. И само да кажа - докторът се оказа всеотдаен човек, който не си ползваше почивките за да върви опашката. Евала докторе!

Машала Кьопулар! Изтрепахте си майките и дядовците без да ви мигне окото . Да ви се връща. Гледам в Норвегия има 1500 жертви , Дания 2500 , тук са над 33 000, , пък жертвите над средното са над 60 000 хиляди , турците през Балканската са убили 4 пъти по-малко българи от вас борци с ваксините, мерките и сертификатите, дори вируса ви подчини злобните празни глави. Едноклетъчните са по - успешни от вас.

Официалната бройка загинали българи през Втрата Световна Война е 40150. За 6 години.

Между Балканската война и Втората световна война има известна разлика.

Казвам че 33 000 за две години е значително повече от 41000 за 6 години.

В никакъв случай не се ваксинирайте. Да не вземе някой да излъже Дарвин и да оцелее!

се раболели 800 ученици и 400 учители. Тъпи антиваксърски боклуци. Нямате си на идея какво е въздействието върху психиката на дете, когато почине негов учител?

Ама яко изоставаме. Западните 90%-ово ваксани и прегърнали живота страни, имат по 300-400 хиляди случаи на ден. Което щеше да бъде нормално, ако Франция например, имаше 40 пъти по-голямо население от нашето. Абе, дали не щото тук заразените са кратно повече от затворените в бункери, бустерирани?

В Нидерландия вчера починали 8. А не са в локдаун. В България как сме с тези 10 пъти повече починали?

Зевзек

Любчо, Напследък много зачестиха черепно-мозъчните травми. Преди бяха по 2-3 на ден, сега са по 100. Хората сигурно се редят на опашки, за да си чупят главите. Не ти ли прави впечатление?

Как така,има-ИЗВЪНРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ,ЩОТО ИМА :600 БОЛНИ ОТ ГРИП? КОГА ДА ОЧАКВАМЕ,ДА СА-НУЛА?

Господ прибра още 73ма неверници. В България се диша все по-леко.

В НИДЕРЛАДИЯ,ВЧЕРА-366-ХИЛ,!!! 90-%-ИНЖЕКТИРАНИ!!! НИЕ-12 000-15%-РЕАЛНО ИНЖЕКТИРАНИ! НЯКОЙ ЩЕ НИ ОБЯСНИ ЛИ: КАКЪВ Е ЕФЕКТА ОТ:”МЕРКИ”,ТЕЧНОСТИ,СЕРТИФИКАТ ЗА-ТЕЧНОСТ? ЕДИНСТВЕНИЯТ ЕФЕКТ Е: ПЪЛНЕНЕ ДЖОБОВЕ,ТЕРОР НАД ХОРАТА! СЪС СЪЩИТЕ ТЕЧНОСТИ ЛИ,ТРЯБВА ДА СЕ-ИНЖЕКТИРАМЕ...КАТО ТИЯ В:НИДЕРЛАНДИЯ! СЪЩИТЕ ЛИ:”МЕРКИ”,ТРЯБВА ДА СПАЗВАМЕ,КАТО ТИЯ В:НИДЕРЛАНДИЯ(БЯХА НАПЪЛНО ЗАТВОРЕНИ)? НЕЗАБАВНА ОТМЯНА НА ВСИЧКИ ИЗВРАЩЕНИЯ! ОТМЯНА НА-НИЩОЗНАЧЕЩИЯТ-ФАШИФИКАТ! СЪД ЗА-ТЕРОРИСТИТЕ!

А в България колко?

невъзприемчив към всяко знание и разум. Иначе може да намериш какъв е ефектът като сравниш заболеваемост, хоспитализации и смъртност. Ама няма нужда чак до Холандия да ходиш и у нас като погледнеш статистиката се вижда, че като минимум четири пъти по-малко щяха да са жертвите, ако бяхме имали благоразумието да се ваксинираме, когато трябваше.

щяха да са същите. От това се изхранват болниците, не е от излекувани.. Даже ако не бяха плашили хората щяха да си опитат късмета по болниците, вместо да умират в домовете си.

Трол ще ми викате, а? Нека съм трол. А вие се гответе за това, което са ви намислили. Спете спокойно. И без това няма какво да направите, планът вече е в ход. Казах ви преди месец какво предстои.

с училищата и не спряха навреме децата,сега ще затваряме държавата! Дебили!

Затваряй се в мазето и излез след 2 години.

Вече не се пише колко % от заразените за деня са неваксинирани... Защо ли?

влез на coronavirus bg и си пише. 25% от болните са ваксинирани!

да бъркате заразени и болни. Иначе акъл давате...

Говедата не са на себе си! Слагат по 2 бустера и три намордника и питат за още!!

Те българите са немърливи и не спазват никакви мерки. Още от древни времена когато са били хановете по тези земи хоата тук само знаят да ядат и съответно да правят хомолюбов. После коагто българите пристигат и се оформят края на 9-век значително променят нещата, но остатъците си ги има и досега. Те голяма част от българите още са си езичници-приемат антихристиянската институция която се казва църква понеже си виждат че си представлява езическата вяра и затова все са си по приматските практики-неспазването е една от тях.

Лекувайте се с белина, дебили.