Досега едва 0,05% от напълно ваксинирините в София са загубили битката с COVID

В момента делта вариантът наподобява повече на грип, което обърква хората, отбеляза д-р Георги Миндов

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Може и от друго да се я загубили.

Вечно сърдитият доктор Миндов, добре подплатен , както и неговите колеги общопрактикуващи лекари от фармацевтичните компании. Самият той се страхуваше да практикува и да приема болни с евентуални ковид симптоми. Бълна бюрократична мижитурка.

Този е сбъркал държавата. Не му е работата да ни казва как да мрем. Образува ни стрес!

... а за Полски Тръмбеж си мълчат гадовете.

Едва-неедва, има напълно ваксинирани и умрели от ковид. Колкото и да криете този факт и да го говорите с половин уста, то си е факт. Това въобще не означава обаче, че трябва да не се ваксинираме, напротив. Обаче след като ваксинацията не е задължителна и производителите на ваксини не поемат отговорност за последствията от ваксинацията, всички факти трябва да са на масата, за да си преценя всеки сам какво да прави. Напълно ваксинирани умират, това е. Ваксината може да ви предпази от смърт, а може и да не ви предпази. Може да няма странични ефекти, а може и да има. Може да имате антитела и Т-клетки за един, три, шест, 12 или повече месеци, а може и да нямате. На късмет.

Спрете да наричате с името "ваксина" нещо което не е.

Супер, значи ваксинат работи-който иска да се вакдинира нека го направи. Останалите са свободни да вемат решението да придобият естествен имунитет.

Е, малко ли е? Тези ваксини ще излязат голям т@шак

Ако наистина смъртността в реанимация е 90%, това означава, че или сме достигнали пика на некадърност, или в реанимация се влиза прекалено късно, което пак е плашещо.

Или имаш сериозни ментални затруднения, или всъщност си ваксиниран и пишеш по форумите за пари. В твоя случай посто няма средно положение.

Гледам, яко мрът ваксърите.

става страшно,положението вместо до се влошава става безнадежно за неваксинираните,боцкайте се докатосте живи и ваксините са без пари,като едно време в Лиулин в началото на хероиновот зарибяване - първата игла е безплатна

Просто от любопитство, колко (или какъв процент) от тези с поставена поне една доза ковид ваксина са се споминали досега?!

Стана ясен тайният сатанински план. 1.Всички най-развити държави се ваксинират масово 2.Същите държави с най-големи армии ги ваксинират задължително 3.Тогава се активират чиповете и всички ваксинирани умират 4.България става най-силната държава 5.У нас хората не могат да понесат това щастие и умират от кеф 6.Маймуните в зоопарковете остава без храна и започват да работят 7.Цивилизацията започва начисто….

ако ваксиниран с две игли откаже трета игла антиваксър ли е?

Ама много се стесняват да ни разкажат за ваксинираните и ковида. В София имало 13 човелка в болница с втора доза и двама починали, явно сега трябва да питаме поотделно за Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора и т.н. Освен това остава да питаме и за тези с първа доза или тях при нужда няма да ги броят за ваксинирани!

Кое от горните неща не е вярно? Да, ваксиниран съм. Само че това е мое решение, след достатъчно четене и информиране - защото рискът си го поемам аз, а не лекарите или пфайзер. Тепърва обаче ще се разбира какви са последствията от тези ваксини, защото колкото и да знае медицината за човешкия организъм, още повече не знае.

Уважаеми журналисти в бързането си да поднесете поредната пропаганда сте объркали и заглавието "ваксинирИните". Ами вие като четвърта власт не си ли давате сметка, че само улеснявате кукловодите да разделят обществото. Те само това искат - да противопоставят една група хора на друга група хора.

Не спазвате ли I-MASK+ протокола?

те не са чували за тези протоколи, на тях им спуснато да лекуват с ремдесевир, за да може да унищожат бъбреците и черния дроб на своите пациенти.

Преброяване на хорста без чувство за хумор

Временни резултати: Тази сутрин, новините за коронавируса водят на новините за Кирил Петков с 2:0. Все пак, още нищо не е решено, резултата може да се обърне.

Няма смисъл от тези статии, по убеждение е ясно, че повечето хора в България няма да го направят. Отваряйте всичко, ваксинация за който иска и ако се мре, да се мре. Единствено времето може да покаже, кой е прав.

Въпросът не е само в това дали ще оцелееш след втората или третата игла. Въпросът е основно в това, че тези фак-кини дават сериозни поражения в дългосрочен план.

А двамата починали са със фалшиви бележки за ваксинация.

Има да, от онези уж ваксинираните с фалшивите сертификати.

Това е голяма глупост!

Защо въобще започна да си мислиш, че отнемането на свободата на здрави хора може да бъде оправдано по какъвто и да е начин?

На народа отдавна му писна всякакви платени слагачи да размахват числа и проценти и да тълкуват преднамерено изопачени данни!

Имаме голям % починали поради некадърност на лекарите. Починали в къщи няма.

Ако броите за "напълно" ваксинирИни тези с трета игла - верваме ви. Каква е тази пропаганда, това чудо - по соца беше същото!

А хилядите оздравели миналата година са напълно ваксинирани???

Самолечението, Самозалъгването, Разбирането от всичко, Липса на отговорност, Липса на самосъзнание, Вземане на правилно решение, когатo вече е безсмислено, Разбиране от всичко, Отричане на непозанатото, Липса на всякакво желание за мислене out of a box - качества типични за българския философ.

Добрата новина засега е, че загиналите деца от ковид са малко!

Чета коментарите и виждам типична българщина - оправдания! От десет кладенеца вода ще донесат, под вола теле ще намерят, само о само да оправдаят собствената си глупост, за да не се ваксинират. Да, ваксинираните боледуват. Да, ваксинират може да стигнат и до болница. Да 0,05% от ваксинираните дори са починали. Но останалите 99,95% от починалите са НЕВАКСИНИРАИ. Повечето от тях можеше да са още живи и това е най-жалкото. Още по-жалко е, че в следващите няколко месеца още 10 000 ще починат - огромно число за малка България. Ако Алеко беше жив, щеше да напише още една глава - Бай Ганьо по време на Ковид.

до това води отричането на ранното лечение, за което и предното и текущото правителство мълчат. нито ИВМ, нито ХИД се предписват при пръви симптоми, а те спасяват човешки животи - явно не е политкоректно.

ти имаш ли вече трета игла? ако нямаш, идвай, готов си веднага да ти поставя

Вярваш ли на тая стъкмистика 0,05?

От трета игра нужда ще имат само имунодефицитните!

Най-голямата драма е че медицински лица-лекари,сестри, са против ваксинирането и са убедени антиваксъри ! Това е недопустимо ! Давам веднага пример ! На мойта лична лекарка съпругът и почина от Ковид ! Майка ми и се обади да я попита дали да се ваксинира и тя категорично и заявила,че не трябва в никакъв случай да го прави ! Какво да говориме, коментарите са излишни !

е да де, те не сварват да умрат от ковид, а от инфаркти и инсулти.. всичко е точно.

Правителството ме кара да избирам между вашият живот или разрешителното ми да практикувам.

И моят личен лекар беше така в началото на пандемията, хвърляше маски в кабинета, викаше "Да не си луд да се ваксинираш, чакай Спутник" и така, докато не се разболя, едва го върнаха от оня свят (ма той е лекар, получи специални грижи)! А сега едвам ходи, едвам диша, без коса, и сега убеждава хората да се пазят, да се ваксинират, дори малко да предпазва ваксината, пак е нещо! И каза "Това не е грип, човече, не е грип!". Да, ама колко негови пациенти починаха, докато го слушаха:( Трябва ли всяко българско семейство да загуби близък, за да повярва или поне малко да се пазим?! Май на там отиват нещата! Тъжно! А за бебенцата да не говорим, като видя бременна без маска в болница или магазин ми иде да и шибна един, честно ви казвам!

Пробват всякакви методи да накарат хората да се ваксинират на всяка цена. Гледам, че вече има рекламни табла по пътищата. Досега в историята не е имало такава "загриженост" което е крайно съмнително.

В Масачузетс от новозаразените 74% били напълно ваксинирани. В Израел с трета доза бум на заразени. Там и мерели, че ваксинираните е 13 пъти по-вероятно отново да се заразят от миналите вируса, както и 27 пъти по-вероятно да се разболеят. Чисто статистически в България на ден трябва да умират по около 50-100 ваксинирани. Просто защото за 2019г. умират по около 296 човека на ден. Те твърдяха от преди че са минали милион. А е основно без деца, по-възрастни и рискови групи. И в допитване основно стари хора. Това ако искаш да плашиш като НОЩ-ница. ;)

Много знаеш от какво е умрял мъжа и! Тя сигурно знае по-добре от теб. Сега най-вероятно майка циганка на 14 години е утрепала бебето си, дето било дехидратирано, с развалено сърце, бели дробове, бъбреци и така нататък (изнесено без известни придружаващи заболявания) и го броят на ковида, вместо прокуратурата да я погне за убийство.

онлайнкамери в интензивните ковид-отделения, които да се наблюдават от независима инспекция и ще разберете защо 90% от влезлите там си заминават още в първите часове ... Пък и тогава процента може да се обърне точно обратно -както е по белия свят ... Както във вица, в който една болница се хвалела , че дава по 4 пакета бисквити на инфекциозно болните си.Когато ги попитали защо точно бисквити, те отговорили, че само те минават под заключената врата...

Така се дразня от тези ваксери. Едва се сдържам да не пребия някой ваксер. Ще си е заслужил боя. Много им знае устата.

Защо хората въобще си мислят, че имат свобода и права?

е дарвинизъм в действие - идиoтитe вярват на путиновите антивакс тролове, не се ваксинират и ..... намаляват