Донев на първото заседание на МС: Когато някой се справя отлично, му поставят отново задача

Сигурен съм, че диригентът ще помага на министъра да управлява сферата на културата в съзвучие, обърна се служебният премиер към Найден Тодоров

Обратно в новината

Коментари - Донев на първото заседание на МС: Когато някой се справя отлично, му поставят отново задача | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И кой те оценява? Един двойкар, който се првали като президент!

Как да остарееш като Катедрала, когато си роден цървул!

Комунисти, комсомолци, пионери - винаги в единен строй...

Подигравка с тъпите не-гласували или гласували за продажни чужди подлоги като ГЕРБ, СДС, ДБ и ПП

ДПС не са вътре умишлено, те са отделна дефиниция на слугинаж

Ааа ПОПРАВИТЕЛЕН а не успешен

ДПС видя сметката на минека…. само дето се плюнчи бялата брада….

75% от стария парламент беше на директно командване на АзБ и Америка. Даже на закуски д молитви ходят през седмица. Обаче на тебе 200к гласове на хора с двойно гражданство са ти виновни...

Мутрогени….. с едно ново попълнение ….. лице като д.пе….. позор….

това главанака Мунчо ли ти го каза, бе хахо,що не се разходиш малко сред хората да ги попиташ тях как се справяш и тогава, ако пак решиш да си министър-председател,значи си най-големият гьон-сурат на света

АНА БУБАЙКОО, НАЩО МОМЧЕ ГЕЗДИ ДУМЛА ОТ ДПС ПАК ИГРАЙ !!

Паралелна реалност! най-лошото е, че и си вярват!

Този мазен плъх с име на птица е с мисия да държи населението на България на доходи в пъти под екзистенц минимума ! Всички с изключение на толстолобите в Парламента и обслужващата ги паплач ! Затова го преизбират отново !

Доста нескромно изказване! Ако имаше/имаме лустрация, този нямаше да се появи на сцената. Както 99,99% участвали в управлението на България през последните 33 години.

Ебава се с простия матреал

Какво се случва когато някой лакей обслужва сексуално своя господар?

То като сиргейчо у пес , нема кой.

Типично шаокарско изказване! Мързеливите не ги закачаме, тези, които работят ги товарим като магарета.

Общо взето е вярно. Най - интересното е , че в последните 1-2 год ( т.е. след ГЕРБ ) , особено при управлението на ПП, икономиката ни расте с рекордни темпове и БВП нараства също с по-висок темп от преди служебните правителства. И обяснението е напълно логично и закономерно: няма ги мафията ГЕРБ, които крадат, рекетират, изнудват и пречат. Дори нямането на редовно правителство е по- добре от мафията ГЕРБ и ДПС. Третата колона на мафията-БСП също са безгласни и встрани. Премислете отново, преди да гласувате за чистокръвните мафиотски структури - ГЕРБ, ДПС и БСП. Разбира се Възраждане въобще не стават за нищо.

По принцип си прав , но доходите са замръзнали под нулата ! Това също е заслуга на плъхока Донев ! Виж администрацията се къпе от рога на изобилието ! За тях има !

Грешен отговор другарю Гугутков. Въобще не се справяте отлично. Управлението на служебните правителства на н.в. Зелен чорап върнаха Балгария с години назад. И в комбинация с келешите от ПП ни изпразни джобовете.

sme6nik

Няма разлика между вашето правителство и тези на Борисов и Петков ....поредните марионетки .

Дирки, вече и народните поговорки ли са забранени? Неграмотници!

Вие не сте избрани ?!?

Това да си лакей на Мунчо трябва да е супер вдъхновително! :)) Той и Киро така почна, ама черна котка път му мина твърде рано, стана неудобен за М. и пое по надолнището. Хората свикнаха да ги лъжат и този шушу-мушу мина един мандат леко и взе да ни бута в носовете комплексите си.

Шизофренията е пълна! Всички политици се хвалят, каква чудесна работа вършим и как добре преговаряме и се справяме със всичко, а когато човек погледне реалността в България, започва да се чуди, да не би да живее в някаква паралелна вселена!

справят се с кого, по какво, по нареждане на кого, за колко....,,? морят отлично туземците по нареждане на Господарите?

така и не разбрах защо територия като българия вняся храни, дрехи и обувки за милиарди, а не изнася храна, дрехи и обувки за милиарди. някой да ми обясни, моля!

Поне има чувство за хумор.

Тотално неадекватен палячо без връзка с реалността. Изключително нагло сам си поставя отлична оценка и след това и се радва. Наистина няма такива малоумници.

не усеща ли че на всички им е дошло до гуша и че всеки се спасява сам на територията.

Вместо да изхвърчи от МС, гълъбът май ще си свие гнездо там

добре де! с какво Гълъбът е по-полезен за туземците от Цар Кирил, Цар Бойако Цар Симеон и друите Царе на територяиата? туземцие пак мрат на всякъде, пак емигрират, пак нямат храна, пак никой не ги пита за каквото и да е, пак нямат деца, поак друрналята ги давят в къжи и небивалици ... пак пак и пак от същото...

Вярно ли че само на добрите им възлагат повторно да управляват? Ако е така, значи “великолепната седморка” от партии в парламента са най-големите отличници!

оказа се че Гълъбът на Войната е по-опасен от ято ястреби!

не разбрах с какво се е справил Гълкъбът та пак ни го натресова: цоциални ресторанти - пак няма цоциална помощ - 60 лева - социална пенция 247 лв бежанец от укракна още 2 години по 2400 лева на месец ... та с кво се е справил? с туземците ли? или с проблемите на туземците?

има и вероятност да са ги натоварили за още един мандат поради липса на други мераклии...

Много досадно човече е тоя гълъб.. Толкова философски и сухо се изказва, окъде го изкопаха изобщо за тая позиция.. Кое точно му е отличното на работата, която свършиха? Ония шишкавия само обикаля телевизионните студиа и ръси глупости на поразия.. Вътрешния министър се вижда каква работа върши - всеки ден престъпления, гонки, наркотици.. Онуй зализаното момче, дет урежда плана за възстановяване - дрънка и той глупости на поразия.. Културния министър, бившия, го видяхме какво свърши..

Един Пижон с ято лешояди

Поредното неокомунистическо правителство, което дърпа България назад и в ляво. Няма да се учудя, ако в следващите 2-3 години изпаднем изобщо от класацията "Европейска държава". За богата да не говорим ...

комунярите поставени след окупацията от бандитската червена "армия" се справяха добре и като бях малък... да кажа на децата тук.. трябваше още 1980та година да текат реки от мед и масло... ама стана една... фалити след фалити...и накрая СССР умре... ся ше умре и рашистански путкеристан... ама тея верват... или по скоро кешират..

Гълаба е изкупил американските самолети и американското ядрено гориво и американските ядрени реактори.Затова от американското посолство са го преназначили.

нямаше лустрация и руските подлоги яхат отново и отново...

Тя може и сега да се проведе, ама народа вече не му пука за нищо. Всеки се спасява, както може.

Чиба бе фатмаци

Да, ама Кирчо и Кокорчо отново ще се редят на опашката за влизане в парламента !!!

Дръж здраво Гълъбе, и да няма лабаво !!!

Попътен вятър !

Човека се справя по-добре от Киро Простото и смята, че това е -отлично. За себе си е прав. Но то по принцип, не е трудно да се справиш по-добре от Кирчо и Кокорчо.

:-)

Години отличници в геноцида над себеподобните както винаги продажни пък и цинични не вслушващи се в гласа на тези които ги избират така ще да е докато не се промени манталитета ни на егоизъм

типично по политкомисарски! гълъба е политофицер- имаше такива преди време в армията! Е какво да очакваме от него, това е учил , това си може! Основната му "заслуга' е чи е УДОБЕН полушко на рр! Генерал Стефан Янев , не му " слугуваше" , е и затова стана неудобен! Защо ли , на кого служи рр? Определено е измекяр!!!

Служебен Комунизъм !

А соросоидчето крум зарков там ли е?

Тоя тьпак Пеканов пак ли е там ?

Циганката която го хвалеше я няма и човека няма избор, та сам взе да се хвали.

на тоя Гълъб крила са му поникнали, ама де, де..

Целия му професионален живот е "директор", "зам. министър", " министър". Прочетете му биографията в " Уикипедия"-та. Че дори е учил и за политкомисар в Д.Митрополия по онова време. Явно има късмет в живота.