Дончева: Слави Трифонов е слаб физически и психически, не се знае как взима решения

Позицията на ИТН е откровено малоумна, те нямат интерес да няма правителство, заяви депутатът от ИБГНИ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

голяма мърша

А самата Дончева каква е?! Прелестна красавица, здрава психически, с добро хармонично телосложение? Taя ако я видиш неподготвен, може да останеш импomeнmeн за цял живот!

За коментара ти има подходяща народна поговорка "Присмял се хърбел на щърбел" Ха ха ха ! А ти каква си ? И въобще всичките вие протестърите , какви се ? От един дол дренки с една дума НЕКОМПЕТЕНТНИ ! За нищо не ставате .И с какво лице се явяваш пред хората, че и акъл даваш ?

Дончева огласи обстоятелства,които отдавна са очевидни-изражение,жестове,изказ,постоянно повелителен тон..... Славчо не е "сам"...!?!? А Бабикян или е търсил начин да се отърве от Дончева или има задкулисни (нерегламентирани) контакти със Сл.Трифонов....!?!?

В стил Дончева за Дончева: Дончева не е физически здрава - на пръв поглед се вижда обезитас, вероятно има натрупване на холестврол в съдовете, може би ще получи инфаркт скоро. Може би има и хормонален дисбаланс, малко са и изцъклени очите - сигурно с щитовидните хормони не е у ред. Има патешка походка - това говори за болки в тазобедрените стави - най вероятно двустранна коксартроза. Може да има и гонартроза както и ошипяване по гръбначния стълб. Има остри черти по лицето, леко луд поглед което говори за някакви начални психични разстройства, вероятно начална деменция или параноично или друго личностно разтройство. Всичко това означава че тя не е способна да взима решения за околните и народа в народното събрание. Кой и спуска на нея решенията? Никой не знае кой е тоз човек...

Много точно.

ТД може вече да няма мензис но има категорично експертно мнение по всеки въпрос. Във всяка област. Аз също нямам мензис. Боже Господи! Аз съм ТД!

Да, доколкото е личен въпрос, не бива да се коментира. Но, когато става въпрос за политическа фигура, която иска да ни управлява, тогава нещата доят другояче. Не е срамно да имаш физически здравословни проблеми. Но, ако те влияят на психиката, или има психически такива, тогава диагнозата трябва да се знае. И цената на лечението, ако има такова. Не можем да допуснем да ни управлява човек, който по здравословни причини е или негоден за това, или зависим.

точно и ясно казано брау на Танчето хахахахаха а явно и малка ....

Не щеме ний масони (Гнусен Моше Гадев), не щеме ний пари (дубайски дирхами), а искаме свобода, човешки правдини! Припев: Напред! Напред! Напред да вървим! България от робство да освободим! Не щеме ний военни, не щеме ний паши (олигарси) – жадуват свободата нашите души! Не щеме ний подлоги (черепарски), ни православен цар (царя) – свободата свята е нашият олтар! Не щеме ний Маями, не щеме Бабикяни ни екзарх-шарлатан (Киро Ментата)! Не щем да сме робове на Господ самозван (Славуца)! Разкъсайте робове робския ярем, щом не сме свободни, по-добре да мрем!

Ей, патриоте, като гледам не щеш да си роб на Радев, Черепа, Маяма, Царя, но с най-голямо удоволствие би лизал гъз.цата на Буцефал, така ли? Еб.л съм те у патриота!

Ма как я сготви Славуца, дори по-добре от Киро Ментата :)

Горката, искала да закрие прокуратурата, ама не успяла. Сега ще връща ли нещо към Дубай?

"Когато станем 100 с ДБ нещата няма да стоят така" Ами ако останат само 30 от ДКМС България 40 от ИТН и 50 на Киро и Асен, а вас въобще ви няма?

Протестърката с 30 годишен парламентарен стаж . Смях! Смях! Смях!

Четете статията : Слави отговори на Дончева! Там за сега няма коментари...

Ти пък си много убава, пъпчива баба Яго.

Тая само си прави густо на Зурлата!

През хоя ни е на гласоподавателите на ИТН какво мислят Статуквовци под прикритие като Дончева, Маяма, Боикикиняв, Атанасов и тям подобни лица от элита сформиран при безкрайния преход. Гласуваме в чужбина, защото вашето управление през годините и преди това управлението на вашите активти борци предци ни направи икономически емигранти. Ще гласуваме, за който обещае да ви тормози и никога за лъжеца илюзионист Боко, който две деситилетия се прави на успешен, представя връзкарски отрочета калинки за експерти, и създаде клептокрация под прикритие. Майната ви, копелета!

Боко е като космонавт в сравнение с тези боклуци!

Слави само за пари мисли. Ама свършил не свършил работа парата е важна. Опита се и на бенефиса на Христо Стоичков да изтръгне парички, ама оня не си поплюва и ги изпрати да вървят у майната си.

От ИТН просто доказаха за пореден път, че не могат да се надскочат. Нивото И в парламента е евтини халтури по забутан канал

По важното е че прескочиха Ристьо, Мая и Хаджипръцков!

Тази дама е свидетел на какво ли не в Прехода. Каквото и поведение да има, то е напълно оправдано, заради преживяното и видяното от нея. Тя запази достойнство в начина си на обличане, както подобава на политик. Справка - фрау Меркел. Да се превръща политиката в модно ревю и панаир на суетата не е добра идея.Да ги замоля чалгарките от ИТН и ГЕРБ да помнят ,че не са манекенки и в следващия Парламент да виждаме невзрачни външности, но блестящи умове. Не обратното!

СлаБи Трифонов слушка едни батковци, иначе му дърпат ушите:))

Тази явно е осъзнала , че ще гледа следващия парламент през крив макарон !

Та за това ПЛЮЕ , като за ПОСЛЕДНО

Тази бабишкела не може да излезе от ролите, в които е тренирала цял живот и се е вживяла в тях и физически и духовно. А това са ролите на отречените от хората през хилядолетията правила и норми на поведение, изказ и живот. И, ако трябва някой да бъде изхвърлен от Българския Парламент, бабишкелата задължително да бъде първата.

Дончева казва самата истина. И всички - без простите и зависимите, разбира се, го знаят!

Дончева и истина? Несъвместими понятия! А на листчето, Истина или лъжа е 500 К?

Всички сте политически гювендии! Като чета как лелята косвено каканижи хвалебствени слова за Тулупа, веднага ми идва наум, че шкафчето е олекнало с няколко стотин хиляди . Разбира се говорим за евро или от жълтия метал.

Права си Дончева, защото ИТН и Слави не допускат търговия с министерски кресла , не вземат подкупи, коректни са към избирателите си не прокарват закон като ; Ванко 1. Трябва да има повече нови партии и политици, а старите да са клиенти на прокуратурата. Така България ще тръгне нагоре.

Имам куче, порода „улична мешана превъзходна“. Много го мързи, освен кога му хвърля нещо за ядене или кога краде от комшиите кокошка да я изяде. А и нашите кокошки, гледам, са намалели. Та съм го нарекъл „Политик“. Ама май скоро ще играе тоягата!

На познат кучето му порода Доберман му ядеше кокошките. При поредната изядена го утрепа с лопатата.

Кучетата са огледало на стопанина си. Нищо лично!

Политик не е мое куче. Самонатрапи ми се, като крадлив депутат по избори. Нито съм го купувал, нито съм го избирал. Докато да го приема се държеше като куче пазач, което обещава да спре корупцията при кражбите. А веднъж като се настани в двора започна да краде. И те гледа с едни такива невинни очи, все едно ти казва "Не бе ,Шефе, корупцията е медийна категория. Тези пера по муцуната ми са инсинуации от противниците ми! Вервай ми!".

Верно ли Кирчо Харвардския Канадец и Асенчо Умния Измамник вече нямало да са министри?! Че за къде сме без тях?!

Няма ли да си вземат и колегата Спецов?

Дончева ми беше приятна жена, умна, говори красиво, приятно, с дар слово, но тая жажда за власт явно им уврежда мозъка и ги променя като хора. Всички се борят за власт и пари, накрая 2 метра под земята и всичко се свършва. Куфарите и ремаркетата с пари са забранени горе. На портала, преди да се премине в отвъдното имало голям контейнер, където всичко се изсипвало и оставало вътре, влизаш с празни ръце и джобове.

интересно как Дончева, Манолова, Капон, Христо Иванов, ген Атанасов и др. говорят че са нови, че не са статукво. повечето от тях са били в няколко парламента, някой от тя са били част от управлението на страната през годините и сега изведнъж "ние сме нови" понеже Слави не желае да прави нов бардак със стари курви и сега старите курви се ежат че Слави бил болен и недъгав и само те могат да оправят работата. много къса памет имат тези депутати или си мислят че хората не помнят кой какъв е бил. точно Дончева, старат комунистка да говори за промяна е смешно. тя е на 60 години. до сега е била комунистка и сега на 60 г ще се променя....да бе да

Г-н Тошко този път дръпна опашката на лъв на който не е трябвало.Тази направо ги прати да пишат мемоари.

Точно па тая да реве… Ванко1…

А Татянка е слаба умствено и морално. Мястото и е в Сливенския.

Дончева си е за психиатър.

Необходима е умственна и физическа лупосукция

ИТН са като малко дете. Дадоха им играчка, наречена парламентарна демокрация. Те я разглобиха. Но не могат да я сглобят. И от яд, че не могат да сглобят играчката, я счупиха. Вместо да помолят някого, който може да им помогне, да я сглобят заедно.

Дончева или Манолова?

Едната се опита да им отмъкне, част от чарковете, а другата я прикрива

Много точен коментар! Разглобиха, ма не могат я сглобят и от яд я счупиха! хахаха : -) Но на изборите, ще бройм колко са българите, дето нямат нищо между ушите и смятат, че като 2 пъти не успе, хоп от 3 я път ще успее ... Партията на Слави е в полуразпад (то това не е партия а ТВ Шоу), да видим, ще има ли кой въобще да му събере 5000 подписа сега .

7 8 и ще сте паднали... чалгаря учиндолски

Казано от устата на политическата проститутка татянка от девет кладенеца вода най добрата защита е атаката,!

Парична, обаче

Ех, Дончева, каква психика, какво тяло и какъв портфейл имаш! Всичко ти е доста дебело подплатено.

изглежда красива, а Ристю изглежда умен!

Просто ще си паснат! Липсва само 1 бивш генерал със стаж в ДС!

Ще допуснем ли пак тъпите кифли Манолова и Дончева в следващия парламент? Наред с Бабикян, Хаджигенов и Бойкикиев,?

ДА!

Явно на Слави, му е по тънък портфейла и по трудно взима решения! С по 500 К на депутат ли е по здравословно?

"Тънък,по-тънък,най-тънък"-степенуване на прилагателно-граматика за 4 клас...

И като пуснаха лайнометите та чак до 14-ти....

Стани Славчо лежи на дивана, Африкански е в творчески отпуск. Шнорхела е на Илиенци.

славчо е кукла на конци

Съвършено точна е преценката на Дончева. Одобрявам нейната прямота. С фльонги и усукване промяната ще дойде, ама друг път...

Няма значение за кого са думите,не може образована жена да коментира физически качества.В неин стил ще кажа,че тя също не изглежда здрава физически-ходи като патица.Иначе психиката-добре,но граничи с гьонсурат.

Мисля, че много вярно охарактеризира депутатите от ГЕРБ и ИТН, а също и самия Слафчо (известен и като Белото, Чалгата, или и двете). Иначе, за другите неща, лъже най-безсрамно. Тази е стар играч, изключително ловък комбинатор. Абе, пълен цирк, само дето всички ние сме статисти и кибици, а тея си играят игрите както си искат. Ще си сипа още една ракия, за да не си тегля куршума от яд. Наздраве!

Старческа параноя-само тя е права си вярва даже когато е седнала...ходила до Виена да се изпикае.

Тая не спря са плюе ИТН, явно е много стресната, че я отрязаха за кадруването и даже я разгласиха, голям страх пада...

Аз гласувах за ИТН. Наистина, разочароващо е до някъде това че твърде много си държаха на своето, признавам! Но това е тяхно право и може би дори е редно. Но ако трябва да избирам между Дончева, Мая и Хаджигенов или ИТН, разбира се - 100 пъти по добре ИТН според мен

И аз гласувах 2 пъти за тях, но те показват, че не знаят какво да направят. Глупост след глупост, детски инат и пълна аматьорщина в политиката. На следващите избори ще помисля за друг вариант.

Не изпитвай угризения,че си гласувал за ИТН ! Целта на занятието беше да се свали ГЕРБ от власт.Трябваше ,НИЕ НАРОДА,да използваме някоя партия да свърши тази работа,като си концентрираме гласовете в нея. Работата стана,свалихме ГЕРБ,продължаваме напред...Що е време,НАШЕ Е......