17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Толкова неадекватно управление не знам може ли да има.

Духай супата!

Вие сте некомпетентни некадърници!

Уж нямаше, но вече се почна с уговорките.... беше ясно.

Може ли без това "локдаун". Думата "карантиниран" ми стига за 2020.

Кур за черепарските тролове :)

Сега, сега е моментът, после ще е късно, господине! Заболеваемостта и смъртността не се спират с бутон, как не го разбрахте!

Локдаун за некадърниците.

Абсолютно!

Правителството успява да управлява коронакризата, казва той - този нищоправец освен да разтяга локуми за нищо друго не става !!! Те това "интелектуалецът на ГЕРБ - даскал по философия !!!

Не мога повече да им слушам простотиите на тези малоумници и послушковци! Като човек, чието семейство в момента се бори с коронавируса и се сблъсква с всичките абсурди на системата им, не мога да понасям повече цинизма им! Тези хора мислят само как да спасят себе си на власт, че да крадат още 4 години, а който ще умира да умира. Те знаят, че тях няма да ги изпуснат, защото при най-малките съмнения за тях ще има места във ВМА и всички необходими тестове и лекарства. А хората кучета ги яли!

Правителството НИЩО не "успява да управлява", Томиславе! НИ - ЩО!

Този луд ли е, костюм на луд ли носи? Умират хора в линейките, връщат ги от болниците... Това ли ви е подготовката бе???

Ами извикай си мангъра , кретен червен.

7022

Успява да какво коронакризата? Ситуацията в страната е като пожар в склад с боеприпаси, ама тоя управлява. Ако ги слушаш тея, спокойно можеш да решиш, че живееш в паралелни светове.

Дааа, Е толкова ви е капацитета, прости герберисти.

Какви милиони това бяха някакви милиардчета.

ммангъровците да умират. Нали няма вирус и маските ви запушват устата. Мрете.

Любопитно е Т.Дончев дали не изпитва малко поне срам, че е част от това правителство.

И Айнщайн би завидел за подобно умозаключение - ако има повече болни, то ще има повече мерки !

Той е тулуп и всякакви чувства са му непознати!

Видимо не.

Оставка на Мутрата от Банкя и неговите министри-калинки !

jingiby

На баба ви лук дауна, мауна и всичко останало...

На златните кюлчета, заснети в чекмеджето на Бойко Борисов, е изобразен неговия портрет. Това заяви лидерът на ДСБ Атанас Атанасов в студиото на bTV. Той каза, че знае това от добре информиран източник, който е получил такова кюлче. Атанасов допълни, че златните кюлчета са част от лимитирана серия, която Борисов раздавал на приближените си. Съпредседателят на „Демократична България“ добави също, че е напълно сигурен в информацията, която му била споделена от човек, на който има доверие. "Страхът, съчетан с невежество", така той отговори на въпроса, дали само страхът ръководи премиера Борисов. Тука ще цитирам една крилата мисъл, че това което на парктика се случва у нас е „невежеството убива повече от пандемията“ , обясни той "Имаме този проблем от миналата зима. До август месец кризата се управляваше от един, макар и грамотен, счетоводител. Това бяха мерки, които трябваше да се предприемат от министър-председателя. Не може здравеопазването да не се управлява от компетентни хора, които разбират от тази работа. Кирил Ананиев беше сложен там, „за да управлява парите“, посочи Атанасов. Атанасов смята, че в основата на страха на Борисов стои опасението, че хората ще излязат на протести, ако се въведат по-строги мерки. „Има голямо нарпежение в обществото от тежкото недоверие, което има то към властта. И една клечка кибрит е достатъчна, за да избухне. Затова пипа с кадифени ръкавици Борисов. Внимава много.“, посочи той. "Тази криза е заплаха за националаната сигурност, според българското законодателство. Къде е парламентът? Къде е правителството? Къда са другите институции? Защо не свикат заседание на Консултативния съвет? Борисов се страхува, че му е много нисък рейтингът", заяви още ген. Атанасов. Той коментира, че Борисов и Радев, въпреки че не се обичат, е трябвало да се разберат и да си партнират по отношение на кризата. "Те не са избрани да се обичат. Това бездействие на нищо не прилича", възмути се лидерът на ДСБ. Атанасов смята, че Борисов е предимно виновен за това неразбирателство. Той разкри, че Демократична България се готви за предстощите избори. Не пожела да назове формациите, с които би се коалирала, настоявайки, че "рибата е в морето, за да слагаме тигана". ДБ ще си партнира с всички извън статуквото, в това число и Слави Трифонов, обясни той.

колко повече да умрат и да се заразят в малка България???????? в този омагьосан кръг здравеопазване!!!!! ненормалници!!!!

"Локдаун у нас би имало при увеличаване на броя на заразените и на смъртността." --- Значи сто пъти ни повторихте, че нямало да има локдаун, но сега намеквате, че ПРИ УВЕЛИЧАВАНЕ НА ЗАРАЗЕНИТЕ (което ще направите като стоварите роми пред PCR-ниците като в Ямбол), ще има локдаун. На местните лайненца като Дончев им се подават планът на новия световен ред, според който да се дупят. Проклети да сте, тези приказки ги разправяй после в ада, когато отидеш там. Не тук на хората, защото няма да ти повярват.

Томислав Логореята е прав. ЕДИНСТВЕНО и САМО Шайката може да ви управлява живота. А коронакризата управляват, така че: настаняват Корнелия във ВМА БЕЗ нейното желание; лекарите от ВМА обслужват Спасителя в домашна обстановка; болни се разкарват от болница в болница и умират без да получат лекарска помощ; паникьосани се редят нощем за безплатни РСР тестове; хронично болни отказват/бавят лечението си и леталните случаи растат. ... 8 месеца Тулупите спаха и опряха до фургони за материала. Спасителите тепърва ще поръчват тестове и сигурно ще си внесат и медици... П.П. България е с най-нисък брой тествани на глава от населението.

големи държави затвориха и се погрижиха за хората си...тука...бре....после живота бил висша ценност!!! ДА АМА НЕ!!!!

Пак някой друг ще ни свърши работата и ще свали Поробителите ни ГЕРБ . Ковид 19 ! С тоягите по Герберастките глави ще приключи всичко.

Относно увеличаването на бройките зависи от вас..И на смъртността....Излишни приказки просто .Въпрос на време е кога ще го направите.

Joe69

Локдаун у нас няма да има, защото окрадохте всичко и няма с какво да обещетите неработещите!

Да оправят като начало градския транспорт. Всички възможни автобуси, трамваи, тролеи и метровлакове трябва да са постоянно в движение. Просто това безобразно тъпкане в транспорта с нищо не помага. Да вземат и да обявят някой национален телефон на който хората по всяко време да могат да подават сигнали за неспазване на мерките защото в момента няма как да се подаде сигнал, може да си говориш по цял ден по телефона с различни институции и всички казват, че не могат да направят проверка веднага и да санкционират. Училищата да минат дистанционно обучение, децата от 1-7 клас едва ли много ще изтърват което да не може да наваксат. Това са все мерки които са лесно изпълними и ще имат ефект.

Защо въобще се изказват, как се справят и добре управляват всичко, не само тази криза с вируса? Колко болни на ден искат, за да всемат по-сериозни мерки, нали гледат в чужди паници? Другаде се затварят, тия тука плямпат до несвяст и се самоизтъкват. Страх ги е от недоволство, това е положението.

МНОГО СТЕ ПРАВ!!!

++++++++++++++++++++++++++++++++

ФАКТ!!! НО НИЕ ПРОСТОСМЪРТНИТЕ ЩЕ СТРАДАМЕ И ПРЕДИ И СЕГА И....

МИНУСИ

Стига с тази фалшива новина за ромите в Ямбол. Там имат толкова малко болни. Проблемите са другаде, София, Варна, Бургас, Пловдив. Там е проблема. Малките градове хората се пазят и имат възможност да се пазят а в София е народ навсякъде като преди коледа.

Дори като погледнеш Германия имат 20 000 болни на ден и то при над 200 000 теста и са притеснени и налагат ограничения а ние с 10 пъти по-малко население имаме 4000 болни и въобще всичко е под контрол. Но не можем да се сравняваме с тях ние сме много по-подготвени според управляващите.

Сега обаче хората не са ви виновни.Голяма част се уплашиха Младите също се държим по отговорно..Какво ще измислите ,за да ни разсипите живота незнам.

тогава вече бунтовете ще са големи и ще ви свалим със сигурност ако има локдаун. при 700 излекувани не е нормално

във Франция ли, дебил ?

ЗАТВАРЯНЕТО ЗА ИЗВЕСНО ВРЕМЕ Е НЕИЗБЕЖНО.

Фантомас от радиоточката в Габрово смята, че като гледа мрачно с физиономията на си фриц (само каската му липсва), ще бъде много авторитетен и убедителен, каквито и баналности и лъжи да говори.

да вземат да ги измият тия трамваи 22 в София като кенефи са да изперат седалки пода да се измие основно защо плащаме карти всеки месец да го е страх човек да докосне нещо в тоя трамвай

"Здравейте! Искам да поздравя тея лъжливи сайтове. Със вуду магиите и измишльотините. Как не ви е срам, бе? Как не ви е срам!? Как не ви е срам, бе! Няма да бъде затваряна държавата. Напротив."

Роден лъжец и измамник е Борисов.

Ало боклук крадлив, тебе ще те заключим скоро като избухне хаоса от глада, безработицата, кредиторите, фалитите, психясалите ученици и студенти

кога нашите държавници ще научат една основна истина- когато няма какво да кажеш, си трай! запази мълчание, или задай въпрос!