Тръмп се отказа от изказването си, че Клинтън основала ИД

Републиканският кандидат президент Доналд Тръмп каза, че е проявил сарказъм, когато обвинил Барак Обама и Хилари Клинтън, че са основатели на Ислямска държава.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп се отказа от изказването си, че Клинтън основала ИД | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако ти ще си адвокат на хилъри ( а ще и трябва ), спукана и е работата .

Аз не съм ничий адвокат, и всъщност изобщо не ми дреме нито за Клинтън, нито за Тръмп, особено за тях и най-вече за него, тях изобщо не ги мисля, ако и това трябва да ви обяснявам, чукундури недоносени. Тук се изсипаха какви ли не оди на възхвала за Тръмп, какви ли не суперлативи, а той по същество си е едно лайно, ако трябва направо да си кажа мнението, едно разглезено и миризливо лайно и простак, роден със златна лъжичка в устата, който никога не е пазарувал лично в магазина (или поне от много години) и дори и не знае цената на хляба тук, например! Аз само ви напомням фактите, пленени от Перуката и откровен мошеник и лумпен Тръмп. Хилъри че има много трески за дялане, както между прочем почти всички политици и управници, има, и даже се отнасям с огромни резерви към нея, и ще разберете отношението му и кум нея веднага след като спечели президентските избори и не започне да прави точно онова, което е обещала като ангажиемнти. Но някой да седне да ми обяснява, че Тръмп е спасителя на Америка и че той е човекът, който бил достоен за президент, при положение, че този е направо смешка и като поведение, и като безброй глупости и простотии, с които иска да получи подкрепата на най-големите лумпени, хегтъри и лузъри в Америка (и не е случайно, че точно тези и такива го подкрепят и извън САЩ - ЛУМПЕНИ ОТ ВСИЧКИ СТРАНИ, ОБЕДИНЯВАЙТЕ СИ, ПОДКРЕПЯЙТЕ СИ, че иначе ще си останете мизерни лузъри и няма кого да обвинявате за мизерията инещастното ви битие!), да има много здраве от арменския поп! Това е! Така че ако има поне един мой постинг, в който аз съм хвалил или подкрепял Хилъри Клинтън и съм казал, че аз лично я харесвам, просто ми го посочи. Но няма да можеш, сещаш ли се защо тъп лумпен и евтин манипулатор? ЗАЩОТО НЯМА!

Ако взимам и съм взел участие в дискусии пои тази тема тук е просто защото ако наистина идиот като Ъръмп стане президент, ще трябва наистина да се позамисля в що за страна живея и дали не е време да я сменя, това е!Правил съм го вече това упражнение, И НЕ СБЪРКАХ, така че не е нереално да го направя... Ама защо ли обяснявам на предубедени малоумници с манталитет и акъл на непълнолетни запалянковци прости неща!?

1. Килъри не е основала ИДИЛ... 2. Килъри не е била държавен секретар на САЩ... 3. Килъри не е казвала, че иска Кадафи мъртъв... 4. Килъри не се е зарадвала като го убиха и не е казвала: "Дойдох, видях и той умря!" 5. Килъри не е жена на Бил Клинтън!

дано разбирате от сарказъм ))))))))))

Всички знаят кой създаде ИДИЛ. И кой е вербувал Ал-Багдади, докато е бил в американски затвор в Ирак. И кой ги въоръжаваше през Турция. Който не знае, да потърси в нета изказването на МакКейн в Кеймбридж за ИДИЛ. И ще разбере истината!!! После човека го принудиха да се извинява на 4 държави, също както сега накараха Тръмп да си взема думите назад!

Е добре, не е тя, а мъжът й, гръм да ги удари и двамата.

и как си го представяш нулевия мандат - цру и кгб да си изпълняват програмата по повелите на Путин ?

просто да назначат Путин за 4 години! ))))

То хубаво, че е майтапът, за да си кажем истината ;)

Ем, хубаво! Не го е основала... Щом така иска...

то това си е истина

Колкото и че ти си катър...

Пишете в Ютуб "Hillary Clinton seizure" и гледайте сарказъм. Много интересно клипче пак в Ютуб "David Rockefeller's Real Face". Няма нищо за слушане, само за гледане; много е любопитно!

Когато се избира новият император, робите се молят за по-малкото зло. Тръмп е цапнат и говори нещата които вижда и мисли, без да му пука какво ще кажат другите. Хилари пък не говори много, защото мисли само за война и военна промишленост. Мисля, че Тръмп е за предпочитане.

Тръмп е успял човек и милионер, а Хилари просто патка на заплата. Кой според вас може повече, а?

успелия да фалира 6 пъти "може" повече

Че Тръмп е споменал за сарказъм относно ИДИЛ е вярно, както обаче е вярно, че Килари Клинтън сама се хвали в нета и в ютюб за създаването на ал-Кайда: Hillary Clinton: 'We Created al-Qaeda' Всъщност, и със и без приказките на Тръм, и със и без сарказъм, точно САЩ и НАТО създадоха и ИДИЛ, и всички останали групировки на умерени и неумерени канибали.

Извинявай, лумпен, нямам никакво желание да отнемам вдъхновението ти и огромното ти желание и плам да пропагандираш пламенно за Перуката Тръмп и да оплюваш злобната и войнствена бабичка Хилъри, още по-малко да ви лишавам и от тази ви много популярна сред дебилите, лумпените и неграмотните, тоест сред вас опорна точка, как Хилъри Клинтън са признала, че "НИЕ", демек ТЯ, ХИЛЪРИ, е създала Ал Каида, но .когато тя казва НИЕ, тя има предвид ... АМЕРИКАНЦИТЕ, и понеже видам за стотен път да пускаш този постинг и явно искаш да го набиеш в мозъците на безмозъчните и в очите на сллепите и паметта на безпаметните, само да те попитам: А ТИ ЗНАЕШ ЛИ КОГА ТОЧНО БЕ СЪЗДАДЕНА АЛ КАИДА, И ПО КОЕ ВРЕМЕ, КОЙ ТОЧНО БЕ ПРЕЗИДЕНТЪТ НА САЩ ТОГАВА? Ако не знаеш, да ти подскажа, да не се затормозваш допълнително - ТОВА БЕ СЪПАРТИЕЦЪТ НА РЕПУБЛИКАНЕЦА ТРЪМП, ОТ РЕПУБЛИКАНСКАТА ПАРТИЯ, ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТЪТ НА САЩ ... РОНАЛД РЕЙГЪН!!!! РОНИ, КОЙТО НАРЕЧЕ СССР ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО И ГО ФАЛИРА! Не е зле все пак да го узнаеш и разбереш това, колкото и да не те устройва този очеваден и всеизвевстен ФАКТ!!! :)

ЧИЧКА ТИ СИ ФАЛИРАЛ ИНТЕЛЕКТУАЛНО ..... ЯВНО РАЗЧИТАШ НА ДЕБИЛИ . ЧИЧО РОНИ ЗАПОЧНА БЕЗКОНТРОЛНОТО ПЕЧАТАНЕ НА ДОЛАРЧЕТА И СЕГА ВИЖДАМЕ ТЪЖНИТЕ РЕЗУЛТАТИ . ЯВНО НЕ СИ ГО РАЗБРАЛ ЧЕ ЦЕЛИЯ ЗАПАД Е ПЪТНИК ..... А И БЪЛГАРИЯ ПОКРАЙ ТЯХ . БЛАГОДАРЕНИЕ НА ПАРЦАЛИ КАТО ТЕБ БЪЛГАРИЯ ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ .

Тоест, Хилъри Клинтън може да има много грехове и неприятни моменти в приказките и действията й, И ГИ ИМА, но този точно не е сред тях, съжалявам! Тооест, не тя лично или съпричастно е създала Ал Каида, по простата причина, че .... по онова време ТЯ НЕ Е БИЛА НА ПОЗИЦИЯ, ЗА ДА СЪЗДАВА ПОДОБНИ СТРУКТУРИ:) Това е все едно да заявиш например, че някой от поитическите опоненти на Хитлер през 1939-1944 г. в Германия е създал ... фашистките концентрационни лагери там и е преследвал и избивал евреите и е отговорен за действията на Хитлер:) Надявам се, че не е много сложно да вденеш, затова и давам подобен опростен пример.

Господине/Госпожо, На всички е известно, че буквалният превод на 'We Created al-Qaeda' е "Ние създадохме ал-Кайда", т.е. аз никъде не пиша, че Хилъри е създала ал-Кайда и на всички е ясно, както и тя самата твърди, че ал-Кайда е създадена от САЩ. САЩ и НАТО са създатели и на ИДИЛ, предвид изявленията на ген. Майкъл Флин, ген. Уесли Кларк и пр, така че Вие не лишавате нас, "дебилите, лумпените и неграмотните" от никаква "опорна точка", пък и вероятно сте забелязали, аз винаги посочвам източниците, от които се информирам. Вярно е, че многократно съм "пускал този постинг", но то е само и единствено в отговор на многократните пусканици, че Путин бил създал ИДИЛ, което е долнопробна тролска лъжа. Освен това, ако мога да Ви "набия" нещо друго, то да Ви "набия" мозък е невъзможно!

В допълнение Ви посочвам, че дори и държавно субсидираните западни официози, какъвто е френският Льо Фигаро, вече започнаха да пишат, че подкрепяните от САЩ и НАТО т.нар. сирийски "бунтовници" са всъщност ислямски джихадисти, което можете да прочетете под заглавието "Syrie : qui se cache derrière les rebelles?", Par Eléonore de Vulpillières, Publié le 13/10/2015 à 19:25, Le Figaro, ако можете да четете разбира се. И ако наистина можете да четете, вижте и изявленията на зам шефа на френския генщаб, генерал Дидие Кастр по време на аудиенцията си пред Сената на 16 декември 2015г., когато казва същото и още тогава става ясно кой кой е. Аудиенцията на ген. Кастр е публикувана на сайта на френския Сенат и не само лумпените, ами и грамотните могат лесно да я намерят и прочетат!

И между другого, пониже ми се струва, че претендираш да си интелигентно и не толкова нечистоплътно и донякъде информирано същество, я отговори тук на всички, КОГАТО ЦИТИРАШ ХИЛЪРИ КЛИНТЪН, ЧЕ Е КАЗЯЛА: "НИЕ, АМЕРИКА, АМЕРИКАНЦИТЕ СЪЗДАДОХМЕ АЛ КАИДА" да не коментирам прецизността точно на конкретните думи, изказа и интонациятга й, Я ОТГОВОРИ ТЯ ВСЪЩНОСТ С ХВАЛБА, ИЛИ С УПРЕК ГО КАЗА, И КЪМ КОГО ТОЧНО БЯХА ОТПРАВЕНИ ТЕЗИ ДУМИ, В КАКЪВ КОНТЕКСТ? И защо винаги и по правило вие, "знаещите" "ЗАБРАВЯТЕ" И ПРОПУСКАТЕ ТЕЗИ "ПОДРОБНОСТИ", когато ги пишете и изсипвате на "съмишлениците" си - ОТКРОВЕНИ ЛУМПЕНИ, НЕВЕЖИ ПРОСТАЦИ И ДЕБИЛИ И НЕГРАМОТНИ БИГОТИ, подобно на Тръмп! Вие ли се мислите за много умни и хитри, или те, базата и подружниците на Перуката имате за много тъпи?

Убит е Винсънт Флек, баща на Дениъл Флек - лекарят който лекува Хилъри Клинтон от дименция. Винсънт Флек е намерен убит в дома си 24 часа след като е разпространил поверителна информация за здравословното състояние на Хилъри Клинтън.

новини от жълтата преса.

От Джулиън Асанж е!

Президент на България ли ще избираме или на САЩ?

Понеже нашите кандидати са абсолютно безинтересни, та е по-интересно да се занимаваме с чуждите. Там поне има надежда....

Жорж Ганчев президент (на САЩ)! :P

Жорж и тръмп са лика-прилика... И от двамата само празни приказки и надувки

Килърито откакто си падна на кратуната преди няколко години е с 1 и 3/4 крака в гроба. За припадъците, гърчовете и деменцията й прочетете "Father Of Doctor Treating Hillary Clinton For Dementia Mysteriously Dies". Има снимки от клиничните й документи. Вижте и в Гугъл картинки "Hillary Clinton hole tongue" - странна дупка в езика й, като на змия; най-вероятно от биопсия. Та може и да не доживее до изборите. Всичко това е сарказъм, да не си помисли някой че е истина!

на някои само това им е надеждата, понеже знаят че ако е жива няма шанс за тръмп. Дори Хилари да не доживее, Тръмп ще бъде отзован от собствената си партия и ще сложат някой по-нормален.

Благодаря за линкът, много нтересни са и коментариите на самите американци за Клинтон.

Къде четохте или чухти че се е отказал НЕ СЕ Е ОТКАЗАЛ !?Тръмп каза че не разбирате от сарказъм ....ТОВА КАЗА и разликата е космическа от това което сте написали отгоре

дирските джурналя са големи ба.лъци...

General Election: Trump vs. Clinton LA Times/USC Clinton 44, Trump 43 Clinton +1

тенденциозно си цитирал само една агенция. ето и друга: NBC News/SM Clinton 51 Trump 41 Clinton +10

Няма да забравя с какво щастливо изражение на лицето Килъри пожелаваше смъртта на Кадафи и наистина го убиха на другия ден. Тази жена е морален урод. От нея нищо добро и самостоятелно не трябва да се очаква. Тази, ако стане президент и й наредят да натисне червеното копче, няма да се замисли грам.

русофилките си харесаха един американец и той - колун :))) днес казва - обама не трябваше да излиза от ирак през 2007ма казва - обама трябва да излезе от ирак :))))

С пожелания за добра заработка и днес! ;)

Цървула дали върза цент и половина за участието си тук?

' трите чавки са големи ба.лъци...

Президентските постове в Америка са като конкурсните изпити за да влезеш във ВИТИЗ- след това играеш ролите които ти дадат.

Естествено, че думите на Тръмп са сарказъм, а не реален извод от реални факти. Просто тъпите избиратели трябва да се замислят и преосмислят агресивната външна досегашна политика и да поискат рязка промяна. Нищо друго!

Който и да бъде избран за президент, ще прави това което му наредят собствениците на Федералният резерв - ако не вярвате попитайте Джон Кенеди.

Кандидатурата му за президент най-вероятно също е сарказъм. Голям.

гледам, много народ тук смята че тръмп е подходящият кандидат-президент, но защо ли той продължава да губи обществена подкрепа в страната си? Останаха само реднеците (подобни на сидеровите привърженици в България) които го искат.

А дали наистина я губи или просто ни облъчват със стъкмистика, защото тези, които в момента са на власт и поръчват музиката, са уплашение от него?

Собствената му партия вече иска да му спре финансирането щото само ги излага. И това ли е стъкмистика?

Кой те излъга, че губи?

Политиката на САЩ основа ИДИЛ. Разбира се с помоща на СА и подобни. От вероятно една от най-сносните държави в региона, направиха една помия.

Това малко напомня на скечовете на Шкумбата от едно време, дето един тип бил свидетел по бракоразводно дело и на въпроса на съдията какво видял, казал: "Ете тоа другар, ете толчав к.р извади! Съдията го скастрил, абе простак ще кажеш културно член а не к.р. И оня допълнил: Добре другарю съдия, както кажете член, член, ама бая к.р си беше!" :-)) Та и в случая, сарказъм, сарказъм ама бая си беше!

Целият свят знае,че Тръмп говори истината, но незнам защо сенаторите републиканци, били шокирани ??

Може и да е прав, човека да се отрече. Съобразил е, че щом не е кадърна една бибитка да направи, Клинтън Й го е основал, като подарък, да има с кво да си се занимава, като бъдеща държавна глава.

Не виждам в какво се е отказал. Разбира се, че изказването бе сарказъм. Чисто физически Килъри наистина не е основала ИД. Обонго и сие го направиха косвено чрез разрушителната си политика в Близкия Изток. Просто в САЩ си има кр.етени, които наистина приемат дословно всичко и трябва да им се обяснява като на иди.оти. Това е и направил Тръмп.

диагнозата на психически нестабилен индивид вече я констатираха достатъчно хора. И от другите изприказвани идиотизми да се откаже, няма да помогне

"Те не разбират ли от сарказъм?." Какъв ти сарказъм, истина е.

защо се отказва тогава, нали беше единсвения който казва "истината"

за да спечели новият кандидат. наскоро беше презентиран пред масовото говедо. човекът на маркус голдман е следващият президент на щатите.