17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво има да се чуди толкова. Всеки се самопопипва от време на време. Пък ако му се наложи да отлежи нещо там ще се намери кой да го милва.

Оранжев дебил, щял да се самопомилства..

що не бе? путин се самообнули, и съвсем наскоро се самобяви за ненаказуем дори за криминално престъпление!

може да си рисува каквито си ще имунетети, обаче пак ще му сервират чай съдържащ 'кратко но тежко боледуване'..

Тръмп каза на митинга пред свойте привърженици."Да отидем пред КАПИТОЛИЯ МИРНО И ПАТРИОТИЧНО" В това няма нищо подвеждащо за нахлуване във КАПИТОЛИЯ.

..затова си мисли да се самопомилва. Бахти идиота !

Тръмп е най-големия престъпник! Ще помилва криминалните си приятели. Боклук!

е включен и Боклук Борисов. Щял да бъде помилван по Тиквата.

Какви са тези глупости? Вие вече съвсем през просото ... Предварителни помилвания - нямам думи! Май сте искали да напишете статийка за самозадоволяване, а?

Pre-emptive pardon -чети, има право на предварително помилване преди да има обвинение и процес

Пикантната история в случая е дали ще помилва Асанж и Сноудън.

Виновни ли са? може да се помилва само някой ПРИЗНАТ за виновен.

Говорих с разни приятели американци и те всички казват, че реднеците са бесни заради изборнити измами на демонократите и мафията на дълбоката държава. Тези 20К войници във Вашингтон не са случайно там. Докопат ли дементиралия крадец или камилата му, направо ги гърмят като в Дивия Запад. Не знам дали си дават някои сметка от дълбоката държава колко червени линии прекрачиха и имат ли изобщо идея как могат да продължават напред с това разделено общество което създадоха.

Говорил си с чушките в двора.

Конспиративните теории са страшно нещо, а още по-страшното е че има достатъчно дебили като вас които вярват в небивалици и в алтернативни “факти”.

Дебилни сте виуе соросоидните отрепки. Елементарни, тъпи цървули докопали дедовия.

Да се ваксинират. След това ще мислят само за секс.

Тия разни американци, да не са люлинските бакшиши? Бедняк малоумен

Тръмпансрите има да пикаят газ и да плачат из коментарите с години, смяяяях.

до редактора Надежда Христова .... уважаема ... по-точно неуважаема .... какви ги пишеш ? "президентът Тръмп обсъдил със свои сътрудници дали да се самопомилва заедно със 100 престъпници и криминални убийци" какви ги пишеш ??? даваш ли си сметка ????

За какво да си дава сметка като може просто да пише това което и другите пишат! Какво толкова че всичко покрай Тръмп в момента звучи налудничево? Щом това е потвърдено от журналисти значи е абсолютната Истина!!!!

къде видя нещо написано? тук работят само с копи-пейст.

Tochno tova si misli oRanjeviat bokluk.

Като го импийчват със задна дата, ще помилва дедовия. Ще ги обявят за незаконосъобразни ...

Значи, тоя два дни има още да е президент, ама ще нанесе щети като за два века... Мисля, че това пред Капитолия, което стана преди 2-3 седмици някъде може да ни се види като едно пълно нищо пред това, което тоя планира...

Да да планира като Джо започне речта си всичките 20 хиляди войници да го разстрелят и тогава САЩ ще има Тръмп за единственият президент за ВИНАГИ!!! хахаххахахахаххаха Какво толкова направи човека, като всичките критики са от журналистите и все за неща които дори не е направил!?

Знам, че си спрял интелектуалното си развитие в трети клас, но законите не важат по този начин, ако това, което описа се случи (при изключително малката вероятност), но ще стане президент Камала Харис

Първо на първо законите са каквито тези с повече власт казват че са! Или нима не съдиха Тръмп без доказателаства и не му правиха импийчмън за престъпления извършени от Джо, който даже се хвалеше за това преди медиите!? А за протестите лятото на който всеки извършил убийство или палеж беше освобождаван? Второ Камала ще бъде президент много скоро когато разкара Джо с 25-та поправка, тъй като той е Много зле!!! А ти да не мислиш че ако му теглят куршима Камала няма да е следващата, както и останалите от кабинета!?

Много забавна статия! Тръмп подготвя списък за помилвания и видиш ли някой чул и за обсъждане за самопомилване!? По скоро на някой журналист му харесала идеята, че щом сега на края на мандата си ще помилва над 100 човека може и да помилва и себе си! Така де на журналисите не са им нужни факти и доказателства когато могат да разчитат на личното си мнение и личните си предразсъдъци, които са с по-голяма тежест! "Сега предстои процес в Сената и ако Тръмп бъде намерен за виновен, той може да бъде дисквалифициран от ново кандидатиране за президент през 2024 г." Ето за това е всичко! Да няма правото да кандидатства на другите избори! Много важно че процедурата е чрез импийчмънт час след като вече не е президент!?! Но от друга страна Тръмп ще може да обжалва във върховият съд решението и има шанс да го спечели, ако загуби импийчмъна.

На 79 години ще е тогава. Ще ми е забавно да чета коментарите на тръмпистите тогава как възрастта за него не е пречка и колко млад изглежда с един тон оранжев фон дьо тен.

Джо пък е на 78 в момента и се вижда от другият край на света че с акъла си не е наред! Докато Тръмп въпреки годините си изглежда и звучи далеч по младолик и от Обама!!! И ще се кандидатира.

Тръмп обсъжда много отдавна дали може да се помилва...и с право,но със сигурност ще помилва децата си защото и тях ги чакат не толкова светли дни

Прочетох "самозапалва" и си викам "а, дано"..

Инсинуации и внушения на "правилните" новини. Бая овца вярва на журналята,а? Самият тръмп няма да пострада, рам са се разбрали, друг е проблема ....

Едва ли ще липсва на някого.

Добре, че при нас няма такава възможност

Като гледам Мелания как се точи... скоро ще му се наложи да се самопомилва...

Пародия на държава и демокрация

Ама и Рижата е жилезен:) Струва ми се, че още не осъзнава какво му тъкмят големите демократи.

Само Господ може да го помилва него,както и всички останали,за кого се заима чичо Тръмп не знам...

Че то ФБР за щурма на Капитолия доста повече хора смята да съди. Или организаторите са само 100 човека?

Ехаааа! Служба не остана.Батальона се строява.зайците реват!

Простотии от миналия век.