17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Bigger than Life!

Тръмп е грешка в системата, но грешките променят света.

Нали оранжевия клоун изтече в канала? Не искам повече да слушам за него!

Искаш ласки от същия пол ли? Ооо чакай оказа се че има 100 пола, пък те само два (мъжки и женски).

Дъмбо ще се опита да навакса загубената популярност сред политическия елит на републиканците, но едва ли ще му се получи след щетите, които нанесе на тази партия.

В републиканската партия май има хора с български корени. Толкова много предатели може да има само в България.

Тръмп си е читав, но демоНократите са хитри. Сега Бай Дън ще пусне 5-10 млн. мексиканци да влязат в САЩ, което им гарантира още поне 5 млн. гласа на следващите избори. Така ще успеят да го победят пак уж честно.

Мачкай, Дони!

Кво ша мачка дъртия Оранжев палячо бе, трол? Най-много да си мачка дъртата сбръчкана пишуга - щото Мелания му е била шута вече.

Дупето ще ти мачка :)

И какво може да каже един прост галош? Ще плямпа и ще иска да им хване пусито.

може да ви направи луди, ... и да се покажете в истинската си същност. Говоря за демократите в САЩ. Те се разкриха напълно на тези избори.

Оха давай юруш на избиването на комплексите бг тролове. Пак статия за този психо социо нарцис. Мразя българи с промото мозъци. От тях бягам че най-много съм патила. Срам ме е от. Вас Все ми е едно какви шайба ще метнете по мен пак. Мразя ви

Явно мразиш себе си

Не обичам себе си и го практикува от години. Мразя комплексирани българи

Освен това не се идентифицира като българка по много причини. Повръщай върху това сега.

И що повръщаш в български сайтове?

дедо трън дето е маша на путлера да си гледа мелания, да я обножда щото не му остава мнооогоооооо щото и не го дига вече а и кат дрът, грозен, злобен завистник и некадърник какво очаквате от него, а? Щял даа "оправи" РП? Да, да ама нет!

Тъпо, долно, неграмотно, лъжливо.

Естествено, че като политик Тръмп не е нито чист, нито почтен.Важи и за демократите.Но долно, гадно и непочтено, а в крайна сметка и вредно за демократите е да квалифицират действията и разбиранията на болшинството привърженици на републиканците, а защо не глобално погледнато и на хората по света като екстремистки и популистки.От малки ни учат да сме честни, почтени и ученолюбиви и трудолюбиви.А после политици ми обясняват, че разни мързеливи основно, но и по божията воля не толкова интелигентни, по принцип с агресивно отношение и не приемащи моята доказало се като създаваща развитие и прогрес ценностна система са по важни и ценни от мен.Е, няма да го бъде.Дори и да не е бил Тръмп точният изразител на това разбиране за света, поне е по приемливият.

Браво за дълбокия комплексар ски анализ. Спрете се ббре гадове нещастни. Как учите децата си и имнпримивате мозъците че психо. Социопст опасен за обществото дфори за собствената си партия плазмодий нарцис е по-добрият избор. Мразя ви гадове комплексирани български Не закапайте децата. Те сами ще си градят мнение за света около тях. Срам ме от вас

скоро ще ви набараме ...гадни джендърчета

Бъдещето е да се изчистят от колаборационисти като Майк Пенс и онези, които гласуваха срещу Тръмп на импийчмънта и най-важното - независима тяхна медия. Ако трябва да дигат собствен сателит, ако трябва Ким да го изстрелва.

Изживяваш се като американец?

Изживявам се като човек, който иска да няма или да са по-малко войните по света и у нас. А, това зависи най-вече от това кой и как управлява САЩ.

Ясно, мислиш че изолационизмът на Америка ще доведе до прекратяване на войните. Неотдавнашната азерско-арменска война се случи въпреки това. Отива се към развързването ръцете на регионални сили да решават силово свои интереси. Предвид състоянието на държавата ни, не мисля че е в наш интерес (визирам Турция). В един идеален свят междудържавните спорове трябва да се решават в ООН. За съжаление антагонизмът между великите сили прави това нереалистично.

Американското "умиротворяване" и "демократизация" с десетки пъти по-разрушителни и деградиращи от локалните войни. Справка - войната Ирак-Иран - американската демократизация в Ирак. И не само.

Не съм казал че америте са "цвеке за мирисане'. Само констатирам че не е в наш български интерес да се оставят регионалните сили да дерибействат безнаказано.

Ако американците не бяха "демократизирали" армията ни, нямахме проблеми ни с турци, не с гърци. СС-20 стигаха за няколко минути до Стамбул, с ядрени бойни глави. Имахме 300(ТРИ-СТА) изтребителя. С-300....