Домашните щурци и ларви на брашнени бръмбари вече са законни храни в ЕС

Европейската комисия в момента разглежда други осем молби за разрешаване на консумацията на продукти от насекоми

Обратно в новината

Коментари - Домашните щурци и ларви на брашнени бръмбари вече са законни храни в ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Засега са само законни скоро ще станат задължителни обаче в ЕС

Ще ни задължават ли и ние да ядем тези гнусотии?

Честито!

И живи червеи ще ям ако трябва, щом е за победата над фаши-ка Русия!

Направо да напускаме ЕС.

Лайна ще ядеш укропитек.

Колко лесно и тихичко се промъкват новите гадости на кукловоите. Малко ковид, измряха няколко милиона човека, после малко война, сега ще има малко глобално затопляне и рецесия. И курвета тип Анджелина Джоли ще ми рекламират как да се ядат насекоми било даже полезно. Ще ми ядете кура

Един американски блогър много находчиво беше установил,че конспирацията днес,след 6 месеца е реалност.

А се смеехме на азиатците. Те поне ги ядат пресни, и знаят какво ядат. А ние 5%, сух прах от червей, 5% прах от щурци...

Еврейските банкери и финансисти създадоха евроатлантическите ценности, ковид, комунизма, фашизма, икономическите кризи и всяко зло по света през последните 150 години...

Много ми е интересно да знам, къде е "фермата" и кой е собственика.......

Балъци живеят в ЕС и на щурец се ловят и на муха, че даже изкуствена.

Дано скоро обявят мишките и плъховете за деликатес, че много се навъдиха. После поповите прасета и голите охлюви, а и хлебарките.

Може да е акционер или М$

Работил със с азиатци. Те си хапват скакалци и казват че са много вкусни Ма, трудно се чистят крачета та и крилата се махат. Били като чипс. Мезе за бира. Спукване ги от бъзик, ама кармата ме стигна.

Да пускат ядренете ракети и да почваме отначало............

ВАЖНОТО Е ЧЕ НА ХРАНАТА НА КУЧЕТАТА НЕ ПОСЯГАТ ТЕ ЯДАТ ПЪРВОКАЧЕСТВЕННО МЕСО !!!

Шило

скоро ще признаят и пилафа... Все пак, "гостите" на Меркел са водещите в новите моди

Честито на евроатлантиците и техните слуги !!!

Кокошките на село също ги похапват.......

Понеже прозоръцът на овертон вече направо зее, очаквам скоро да кажат, че и канибалството е разрешено и ще пакетират такова месо по магазините със специален етикет.

За домашна котка съм чувал, ама за домашен щурец за пръв път чувам - да няма някой изгубен в превода?

За България производството е в ДБ - Насекомо ООД Питайте жителите на с. Лозен, които ги изгониха от своята община заради смрадовете им.

Изразът "Лапам мухите" вече придоби друго значение.... Идва пролет, насекомите ще се пръкнат на рояци. Ще тичаме боси по поляните, ще си берем цве...не, ще си ловим щурци, скакалци, калинки, бръмбарчета. И ще си правим пикници със шишчета скакалци на скара. Ураааа. хипитата се завръщат. Да живее розовото неолиберално бъдеще!

Браво, ЕС вече живее на 19 градуса в къщите през зимата и яде щурци и ларви ! Но не е криза - развиват се стремително, заради скъпата американска газ, някак си им се отвори икономиката и скочи още повече стандарта на живот ха ха А кога да чакаме директивата, че щурците и ларвите трябва да са щастливи иначе не стават за ядене ?

Следват глистите.

Никой "експерт" не говори защо (от гледна точка на еволюция) не сме яли бръмбари и насекоми с екзоскелет. Призовавам всеки да проучи за себе си.

Честито на всички. Да, именно на всички, защото напълнно законно вече тази гнус ще може да се влага в полуфабрикати, колбаси и тн и тн. Та пак, ЧЕСТИТО, горди ЕВРОПЕЙЦИ!

Тия от Европа станаха големи ибрикчии

И после лайна.....

Да си ги предлагат ама цели нагледно. А не тайно от нас, като смляна добавка в хранителсните стоки...Което правят отдавна. В етикета да пише, че съдържа скакалци и ларви...

Яжте си ги!

И хлебарките.

Кокошките и мухи си хапват.

Ми не ги купувай като не те кефят такива съставки бе. Нали пазарът диктува какви стоки да се предлагат!

А изкуствено месо,кога!? В Америка вече го произвеждат.За да няма крави,отделяли метан.

че не сме яли? А от гледна точка на еволюцията как се обяснява яденето на полуфабрикати и силно преработени храни?!

А сигурен ли си, че тайно не слагат и лайна!? Я най-добре си произвеждай храната по целия цикъл, да не ти добавя някой нещо "тайно"!

Сега се изсрах. Ядох евро щурци и за да имам нулев СО2 отпечатък ще ви изпратя говното в парламента

"как се обяснява яденето на полуфабрикати и силно преработени храни" Как си обясняваш хилядите нови болести за последните 50 год. ?!

Язекъ домашни щурци неам. Бръмбари и хлебарки също неам. Дори и в хотелите ми нема. А иначе в колбасите пъхат кви ли не боклуци. Що да не пъхат бръмбари и хлебарки? Лошо нема. Ядеш наденица в кръчмата с каничка винце и на другия ден от задникът ти излитат пеперуди.

Още малко санкции към Русия и л..на ще узакони ЕС да ядем.

Ма, чичко Шваб си го каза отдавна: Ю вил ийт зе багз!

Беше конспирация нали? Хората дори да виждат със учите си пак не вярват на истината. Затова и си заслужават съдбата. Хайде на безплатните ваксини на чичо Шваб и чичо Гейтс.

Няма да ядем пържоли, а насекоми. После планс на Шваб от Давоските изроди бил конспирация а? Дсвайте ваща мама то демокрацията има що да е в опасност. На всички ни писна от изроди кат вас. Кравите пердят, деца си сменят пола. Педераси на по4ит

Луди за връзване. Каква гаранция ще имаме, че производителят съвестно ще обозначи наличие на щурци в хляба да речем и ще ядем този гнус? Пак не мога да се начудя как няма мнозинство, което ще спре подобни идиотии да бъдат приети, как така винаги има единодушие или поне превес на ненормалници.

Не става! Някой правило ли му е впечатление, че преди 15-20 години от Варна до София спирах по средата на пътя на някоя бензиностанция да мия предното стъкло. Сега не съм го мил поне половин година, ако не и повече. А навъртам и повече километри. Демек хипи купона няма да се получи, няма естествен материал.

И после защо работят с пълна пара раковите болници.Абе тия ЕС са шизофреници.Защо не сте така бързи за смяна на часовото време

Терноклек кога ще има по магазините???

Като разработят и пуснат епизотии по животните , като почнат да заразяват и посевите и градините ще ни накарат да ядем и фекална маса неолибералната и з м е т , но тогава зурли в помията първо трябва да заровят сектантите пепе и дебе и прочие които стремително ни водят към евроатлантическо бъдеще, дано се задавят със синтетичното месо на идола човеконенавистника гейтс и аморалната му клика