17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По NGC Wild има едно предаване с някакъв треньор на кучета, който особено много обича питбулите. Обяснява наляво и надясно че лоши кучета няма, имало лоши стопани. Разбира се всеки тъпанар си мисли "аз няма да съм от тия лоши стопани" и спокойно си взема питбул. NGC са типичната соросяча телевизия, постоянно мелят глупости за глобалното затопляне, ваксините и колко е яко да имаш куче.

его не позволява на хората да приемат факта, че някои породи не са за всеки ,както и ,че има хора, които не бива никога да отглеждат кучета. Същото е като с факта,че едни хора стават за родители, а други по-добре никога да нямат деца. Лошото е,че вторите се размножават и после децата страдат.

Кучерастите са болни хора

на всички кучкари подобна съдба!

Да ти се връща. Който нож вади, от нож умира.

Де да беше така!

В по-цивилизовани държави са забранени за домашни кучета питбулите. Иначе виновна е майката. Да гледаш 2 питбула не е случайно, ползвали са ги я за боеве, я за охрана на някое цехче за дрога. Получила си го е, но жалко за децата.

от САщт? Посочи,не дрънкай само.

Там не се церемонят с агресивните кучета, а не като тук веднага да писнат кучетарките, че кучинките не са виновни и са много добрички, а хората са лоши

Кой ги кара да гледат в къщи такива опасни породи кучета? Е ми така им се пада!

Знаем,че има някакви задължителни изисквания да са винаги с намордници, но всички знаем, че НИКОЙ не води тези кучета - убийци по улиците с намордници!!!!! КОЙ и ЗАЩО не следи за спазването и за налагане на глоби за това грубо и потенциално животозастрашаващо нарушение?!?!?!?!?!?!?

Всички ГМО породи кучета да се унижожат и забранят. Да се глобяват жестоко всички собственици на кучета, които ги разхождат без каишка и намордник. Да няма отвързани кучета по улиците и извън населените места - безстопанствените да се изловят и ако някой иска да си ги гледа, ако ли пък не - да се унижожат.

унищожител, т.е. убиец, такъв. Да убият убийците всички, с теб начело, и ти после с изцапани с кръв ръце, в ангел небесен ли ще се превърнеш, а?

Не точно. Хората се издевателствали над животните продължително и жестоко, убивали са кротките, и са селекционирани само най кръвожадните, за да създадат подобия на себе си. Вече не е било лесно да хвърлиш човек срещу мечка, зер няма роби . Питбулите са селекционирани за борби (в клетки, не в природата) с мечки, за радост на хората! Освен това с очите си съм виждал как ги връзват и бият, за да ги озверят. Е кой е виновен?

Да, дивите животни не са жестоки. Хиената със сълзи на очи поглъща парчета от все още пищящата газела. Само намесата на човека довежда до истинска злоба и жестокост както при пинчерите. Някой май е прекалил с гледане на Аватар?

с гледането на кървави сценки по Анимал планет. Добре са ти промили мозъка Кукловодите, браво.

Проблемът: Ганьовците получава огромна ерекция (душевна) когато имат контрол над някакъв опасен звяр. Тия смотаняци са си изяли последствията! Не са кучетата виновни, Ганьовеците са виновни че ги развъждат и озлобяват, за да си чешат егото! Много справедливо се е получило! Смърт за Ганьо!

То кучянцата ни съ виновни.Дицата сигур нещу ниправилну съ ги пугледнали.Кучянцата усещат лошите ора.

Трябва да се ефтаназират всички малоумни кучерасти, от там проблема с уличните помияри и всякакви агресивни кучета автоматично ще отпадне.

Ами ти какъв си бе! Който призовава за убийство, е убиец. Не, че имаше съмнение. Мрази кучета, мрази хора ( кучерасти в случая). И как ще ти се реши с това проблемът на болния ти мозък на УБИЕЦ, а?

Прав е човека, чисто обективно при това. Кучкарите просто трябва да изчезнат, защото с тях ще изчеснат и всички проблеми с шибаните им кучета.

От историята знаем за няколко такива известни твари с "няма човек, няма проблем". Съгласна. Като изчезнат от Земята желаещите да убиват като тебе, всичко ще се оправи.

Да си бяха взели каракачанки..най много някой неканен гост да изядат :))

"Найййй добрия", приятел на Човека.

Ми и те като хас , хората . От време на време се пръква някой боклук, лошо възпитание и убиеца е готов! Само дето при кучетата няма виновни за милиони убити.

Питбулът е порода създадена да бъде агресивна, така че не виждам нищо чудно, когато прочета, че питбул нахапал някого или убил някого. Просто са си сбъркани в главата и не знаеш кога ще прещракат!

Имат и особеност в конструкцията на челюстта, която води до смъртоносен край на нападнатия.

Тази порода е виновна за над 90% от нападенията и убийствата на хора от кучета! Трябва да бъде тотално забранена и изтребена до крак!

Кога ще се преименувате на некролог бг?

Два питбула причиниха смъртта на деца,.. това е правилното заглавие

Правилно е човешки деца. Всички животни си имат деца или хората са нещо по-така? Е, видях е ги: кофти, гаден вид в живота на планетата Земя. Войни, плюскане, пиянство, алчност, злоба, грозота, нисък интелект. УБИЙСТВА на макс заради плюскането.

Ми що не лишите клетата земя от тежестта си?

и аз не разбирам какво не разбирате.

"То не хапИ, То само си играе..."

играЙ се казва

НИКОГА кучета не са виновни. ВИНАГИ е същество с човешко тяло. Някой е размътил цялото съществувание на тези животни, барабар с Човеците наоколо. Човеците са върховните уБИЙЦИ на планетата Земя! Когато видите малка рибка да убива голямата бяла акула, тогава и кучетата ще са виновни. Ясно, или пак да повторя?!

Не ти е правилно сравнението. По-скоро когато видите акула да убива делфин - понеже питбул определено не е малка рибка в сравнение с 5-месечно бебе, а дори и с възрастен човек.

човек, като четеш и пишеш. Човекът като вид животно ( съвкупност от онтогенетични и филогенетични особености) е Върховен убиец на планетата Земя.

"Малка рибка" може даубие "голяма акула" - достатъчно е да задържи вниманието на намиращият се наблизо водолаз, докато "голямата акула" дойде. Косвено, чрез верига от нещастни събития малката рибка е причина за смъртта на голямата. Точно по същият начин човек е виновен кучето му да озверее - понякога се изискват целенасочени усилия това да стане, а понякога просто става - малко от кучето + малко от човека. В крайна сметка единственото сигурно нещо е - няма куче, няма проблем.

живот, за да се оправят проблемите на планетата на Живота: Земята, е гадно нещо, измислено от хората. Фашизъм, нацизъм, расизъм: всичките са такива. При истинския Живот няма такива гадости.

изяде новородено е Сибир.

А сибирягите и мутрите всякакви си хапват мечешко по ресторантите заедно с алкохххоллл.

Видя ли някпгп с подобен звяр го отписвам като човек.Комплекса , садист , асоциален или много див селянин, чрсто всички заедно. Все едно да се разхождаш с Калашник по улицата . А най-обичам да ми обясняват колко е безопасно .

Питбула като стане на 4 години си проявява нрава , унищожава всичко което може .

Там има по 200 подобни случаи годишно.

Куче деца не хапе! Това е злобна измислица на злобари мразещи кученца.

Хората са лоши и ся ги провокерали ! Кочетата са по-добри от хората !

Ти не си виждал истински кучкари ( тук такива НЯМА) и бълваш щуротии. Гледай бе, гледай света, той е по-голям от махалата ти.

Няма по-неразумно същество от човека! Сега хората отглеждащи кучето/питбули ще се нахвърлят върху семейството, как не са се грижили правилно за кучетата.. и, че всъщност сами са си виновни, кучетата не. Хора, разберете го кучето е приятел, но си остава животно!

Тази порода е опасна, никога не бих взел такова куче. Някои защитници казват че е до възпитание на кучето и т.н., но точно от тази порода са най-често срещаните инциденти с кучета.

Не е верно. Питбулите са добри кученца. Един iдiот собственик на питбул ми го каза

Евтаназията на два питбула май е по-важна от смъртта на 36 деца и учители в ясла в Тайланд. Новинардирчета, или не знаете как да си вършите работата или спите.

Тъпа работа. Взимаш си не един а два питбула, за да си избиваш огромните комплекси, а пък те да вземат да ти изядат децата, че и теб почти .

а а супер логично. Бумеранг за човешкото зло ( комплекси) му викат. Да бяха спасили питбули от приют и да си ги гледат с любов. Тогава всичко щеше да е о кеу.