Докладът на специалния прокурор е политическа победа за Тръмп и укрепва позициите му

След доклада на Мълър световни медии припомнят думите на президента, че е жертва на "постановка, целяща да го свали"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

интриганти и клюкари дълго и много да почнат да се извиняват за това, че са разпространявали клевети за Русия и руско участие.

Гербери и пишман десни у нас толкова уверено бяха заложили на омаскаряването на Тръмп, че биха по плювни дори силноаинтереспованите демократски медии. Нека си берат гайлето! Сега противниците им в герб могат спокойно да овладее партията след като гореспоменатите загубиха всякакъв помен от протекция. Апропо, още през 2016-а година обясних напоително, че "колузията" е кьорфишек. А някои хора вместо да се вслушат, ми се нахвърлиха в прекия и преносния смисъл. Не че беше за учудване де, при подобни обстоятелства в други казуси се случи същото. Когато човек е прост и неблагодарен, то си е за цял живот.

А така, кво ще праим сега? „Великият“ наш експерт Цветанов нали обяви, че предстоящите избори ще бъдат подложени на ХИБРИДНА АТАКА от Русия, тъй както са били хакнатите изборите за президент в САЩ. После на една конфиреция за киберзащитата се биеше в гърдите, че най-голямата киберопасност идва от Русия и Китай. Малко преди това пък обвини тези държави че дестабилизират света и са заплаха за демокрацията. Интересно как ще се „изкаже“ сега по доклада. Дали няма да го неглежира както доклада на Държавния департамент за корупцията в България? Но ние можем още да не сме съвсем сигурни в докла на специалния прокурор Милър, защото не е публикуван в пълен обем. А не е публикуван напълно, понеже Цветанов още не го е утвърдил (като светевно известен спец)– той вероятно за това още се бави в САЩ. Но да запазим спокойствие още малко – като се върне, човекът всичко ще ни обясни – с думи прости и възвишени богоподобни мисли, ще нахрани безхаберният беден български народ.

ЦИТАТ: Докладът на специалния прокурор Робърт Мълър за близо двегодишното му разследване обявява президента на САЩ Доналд Тръмп за невинен по обвинението в сговор с Русия ЕЙ , ЧУКЧА , ЧЕТИ БРЕ......ТРЪМП - НЕВИНЕН ПО ОБВИНЕНИЕ В СГОВОР С РУСИЯ , ТОВА , ВАТЕНКЕ , НЕ ОЗНАЧАВА ЧЕ РУСИЯ НЕ СЕ МЕСИ И НЯМА ХИБРИДНИ АТАКИ / КИБЕРАТАКИ И ВЪОБЩЕ , ВИЕ , РУСКИТЕ ПОМИЯРИ АКО НЕ СЕ ОБАДИТЕ В ЗАЩИТА НА МИЛАТА ВИ РАША НЯМА ДА СТЕ....РУСКИ ПОМИЯРИ

Това "изчистване" на Тръм от руска ръзка някак си съвпадна с признаването на Голанските възвишения за собственост на Израел.

:) стъпили са му на врата здраво

Яко е стьпил на врата му

Айдеее, още една опорна точка на соросоиднята изтече в канала!

Тръмп побеля, но не вярвам това да е цената за добрия изход - а Голанските възвишения............

SU-152

Сапунения мехур се спука!Амок.Американски амок.

Кога медиите ще се извинят за кампанията която подеха за всякакви атаки от страна на Русия? Кога медиите ще престанат да обслужват интересите на САЩ и Сорос? Кога ще престанат атаките в стил Скрипал и прочие и ще се черни Русия и руския народ за щяло и не щяло? Време е журналистите да изпълняват дълга си да информират обществото обективно и безпристрастно. Време е лъжливите новини да останат в миналото, но явно е жива онази поговорка за сестрата която е ... а ти да доказваш липсата на сестра...

Брависимо!!

А сега конгресът на САЩ да направи разследване за ролята на Тръмп за преизбирането на Путин .

Няма по мръсно племе от демократ-комунягите и особено техните лидери като Хилъри ,Сорос и Обама ,когато са на власт съсипват държавата тотално и след тях и две републикански управления не стигат да се възстановят щетите.

И тте ли са комуняги бе дебил? Изпонасрахте се вече. До ушите. Ако не знаете какво да пишете идете на инструктаж на ул. Козяк. Жалки джендъри и педофили

не очаквам нещо друго от чикаго - вие сте си прости поради силния ветър, който ви отвява и малкото акъл

Stan Stan

Голяма победа, няма що. 2 години да го правят на маймуна по смешно обвинение ...

Хаха, а кога ще подпукат Килъри-то за мейлите?

Две години разследване ,25 милиона изхарчени - за какво - за тоя дето клати гората. Типична американска глупост!

Да, разбира се. В Русия например това никога не може да се случи. По понятни причини.

се оказаха цената която "трябваше да се заплати" за да излезе истината на показ.

Е току що Тръмп си подсигури сигурната победа за следващите избори,докато опонентите му поеха огромен удар в имиджа си. "и никой извън министерството на правосъдието не е чел самия доклад на Мълър, който може да съдържа вредна за Тръмп информация, ако бъде публикуван" Ако съдържаше такава информация до сега да беше разпространена навсякъде и Тръмп да беше подведен под отговорност.Ама както цялото разследване там няма нищо уличаващо Тръмп в противозаконна дейност,за разлика от Хилари и Обама,но това е друга тема.

така е при католиците, опрощават те и после си чист

ждроло, първо трябва да се разкаеш за грехове, ама марксист като теб, как да знае това, ... я по добре кажи нещо за пролетарята и черните

същото бе и със сергей антонов - реални доказателства не се намериха, но чуденката откъде али акджа познава апартамента му остана..

Това беше очаквано и беше въпрос на време да се случи... Либерална Америка измисли "руската връзка", в опит да даде обяснение на краха си, още тогава, обаче никой не им повярва, даже самите те не си вярваха... На лъжата краката са къси, казва народната мъдрост! :))

глобалистите, се хванаха за палците, ... сега дупе да им е яко

Дай, Боже, ама едва ли. Тръмп го играе добричък, за съжаление. Ако аз имах цялата власт като него, тия вещери отдавна нямаше да са никакъв фактор. Но това е международна мисия, коренът е международен. Все пак такова разпищолване на вещери и сектанти като в САЩ, няма в никоя друга държава. Много изпусната работа, нямат никакъв морал, а се правят на религиозни.

Ти явно си виден фашист. Той Хитлер трябва да се прероди в някой мангал. Сигурно си ти.

Заова властта не трябва да се дава на ембецили като теб.За такива само бач и опъване в задния двор до спукване.

Вместо да се борят за просперитета на страната си, че затънали до гуша в дългове, печатане на долари и престъпност, те се борят с легалната власт в страната си. Що за създания са окупирали САЩ?

ами изроди-говедари. то други създания там няма.

Това с ''руската връзка'' си беше за вътрешно ползване и знак че трябва подлогите им от еврогейския да играят с тях и да налагат измислените си санкции които освен да съжавят руската икономика и да залежават техните боклуци по такива страни като нашата друго не постигнаха.. Просто си намериха необходимия ''враг'' да си забърсват далаверите..

Сега Робърт Мълър вече може да участва в реклами на перилни препарати. Както правеше Рейгън след своя мандат.

Т.е. няма доказателства, че Тръмп има три глави, но все пак той може да има.