Коментари - Докладът на Държавния департамент вбеси президента на Мексико, нарече US дипломатите "лъжци" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

лабрадора ще по лае, лае пък ще спре.

Ходя в Мексико редовно от 2001-ва година… над 25 пъти съм бил там. Обичам я тази държава… Но… нещата там се промениха драстично след 2005та и от тогава нещата стават все по-зле и по-зле… да се чудиш от кого да се пазиш… от полиция или от картелите.. последните два пъти станах свидетел на ужасни неща… тази година за пръв път ще пропусна да ходя там, защото вече няма никаква сигурност в тази красива държава със страхотен народ… жалко

Даа, мексиканците не признават измишльотините на краварите, но нашите политици веднага се надупват.......... Щото големият брат пръднал, и ние трябва да напълним гащите...

А моят доклад за САЩ е много кратък: ДВЕПМ алчни боклуци!

Докладът за САЩ - Световен рекетьор № 1.

Кога някой от нашите дупедавци ще каже истината че САЩ са лъжци ?

и ние останалите.....

Мексико е такова, защото лицемерите в САЩ не му позволяват да тръгне по нормален и стабилен път.

И как му пречат? Като водят война срещу наркокартелите или като спират нелегалната миграция. Ако това е пътя на развитие, то Мексико се развива точно като ИДИЛ.

Ами ПРЕЗИДЕНТА на Мексико явно има ТОПКИ !!!!!

И защо им е на САЩ да лъжат? Някой пари ли ще им даде за това?

Те сами си ги вземат.

Хмм, лъжат, защото това им е в природата!

Че кое не е вярно за Мексико?

А защо сащ така се самоизолира от света - останаха си само те и техните подлоги в ЕС ! Защо никой по света веме не иска кървавата фалшива демокрация ? Има ли място на планетата, което те да са "освободили" и после да не са изгонени ? Защо са толкова алчни и самозабравили се - нищо не са дали на света, само взимат от него ! А докога ?

Да си поискат Тексас !

И да се въоръжат с руско оръжие. Да го разположат по границата със САЩ и руски бомбардировачи да летят над границата. ;)

трябва да направи военен и икономически съюз с китайци и руснаци.

Не е толкова просто. САЩ веднага ще купят мексиканската мафия и ще им спретнат Оранжева революция.

Тия още се мислят за господари на света, много скоро ще усетят и другата истина.

Правилно ги е нарекъл.

Не го разбирам този президент защо изобщо се интересува от американските глупости? Путин, Си, Ким и сие интересуват ли се какво си мръхлят краваристанците? Да си дрискат на воля, стига да не ги закачат, ама те ги закачат и скоро няма да могат да си мръхлят на воля!

Броя на коментарите написани от руски платени тролове явно се интересуват. Като гледам как китай непрекъснато се оплаква че американците не им давали технологии и машини-явно се интересуват.

Виждам че си един лаком грантояд, обърнал дулото на гз си на запад!

Значи викаш, ако някой мрази САЩ, няма начин да не е на заплата при руснаците? Само срещу пари може да мразиш такива красиви, умни, способни, демократични хора? Дали наистина толкова ги обичаш, че си готов да им се пуснеш или просто познаваш само платена любов?

Че си глупаво магаре такова си. Я кажи какво стана със съветския съюз и СИВ? Та си заеазмахал под всяка статия измисления си брикс.

Остави съветският съюз бе малката, статията е за сащ и Мексико - пиши какво става с фалиралите американски банки и падащите про-американски правителства в ЕС ! Не всички искат да живеят на кредит като теб и американските крадливи мърши !

Не се хаби На такива болни фанатици, ако не им харесва, какво им казваш, веднага те обявяват за ватник, роб на Путин и всичко подобно, което могат да измислят с промитите си мозъци. Без никакво значение, дали темата има връзка с Русия или не Та, не се хаби. На такъв нищо не можеш да му обясниш, щото не те слуша. Той се ослушва само за ключови думички и реагира като робот автоматично с един куп налудничави приказки

Кое не е вярно? Защото картелите примерно си вербуват за свои войници действащи полицаи и войници и офицери от мексиканската армия. Имаше един виц: Не ме арестувай аз съм мафиот на служба в полицията. Ама аз затова те арестувам-аз съм полицай на служба при мафията.

Е че то и в САЩ немалко полицаи са на хранилка. Корупцията там е легендарна и съществува откакто има сили на реда там. Както обикновено Крадецът вика дръжте крадеца. Да не говорим, че в полицията масово взимат стероиди, които са клас Ц дрога, но началството се прави, че не знае. Ще кажеш чудо голямо, но е престъпление, а точно те трябва да налагат закона, а не да го нарушават.

Стига с тези доклади. Да си драскат. Те вече не са този фактор, който бяха.

Влстите в Мексико правят консултции с BRICS и изглежда, искат да се присъединят. САЩ ги молят по телефона, да не го правят Линдзи Греъм ( един пълен ненормалник ) предложи законопроект, който ще обяви картелите за терористични организации и ще позволи на САЩ да нахлуе в Мексико с военни сили, за да се борят с тях. Щото изкуствените дроги убивали американци. Пропускайки напълно факта, че сто хиляди души умират там всяка година само от предозиране с наркотици, които не идват само от Мексико https://www.youtube.com/watch?v=KSkd01ZUTGs Преди седмица някъде, по тамошните медии се появи рпортаж за това, как някакъв картел отвлякъл американци, измъчвал ги, някои убил, докато не останалите не били спасени от местните власти. САЩ ще си получат войната, за която толкова мечтаят Дано в Мексико са готови, да ги "посрещнат" подобаващо

Картелите ли щели да се присъединяват към брикс? Защото гледам напоследък държавите дето сега са в брикс се оглеждат за напускане.

Не те знам какво гледаш, ама явно не вдваш това, което виждаш. Към БРИК наскоро изявиха желание да се присъединят Египет, Турция, Малайзия, Мексико. СА. БРИКС подготвя валута основана на залтото, която да е междунардната валутна единица. Петродолара отива на кино. Саудитците вече продават петрол директно в йоани.

Що и мексиканци и китайци и руснаци и всякакви други са напъват да ходят в щатите и в европейския съюз и искат заплати в долари и евро? Предполагам че и на тебе за платените коментари не ти плащат в рубли.

Не е бил вбесен, просто е казал истината. Тия не лъжат само когато не дишат.

Отговора към САЩ не е бил демократичен, на всичкото отгоре - путинофилски!

Бих допълнин и ИЗМАМНИЦИ на демикрация.

Поради що нахалните кравари са си присвоили право да правят оценки за други суверенни държави? Кой са те? Всеки ден се трепят като мухи, бият черните, те тръгнали света да оправят! Жалко за ситуацията в Украйна, но все повече се убеждавам, че Путин е прав и американците трябва да престанат да мародерстват по света!

Русия да направят някоя и друга биолаборатория в Мексико и военни бази с противоракетен щит , примерно срещу Панама.

Скоро ще е трета световна уса и есъ срещу целият свят

Това да казваш истината, много рядко се приема правилно. Както казал мъдреца преди 2 хиляди години: никой не е по мразен от онзи, който говори истината !

Ей сега му е майката Русия да нацвъка НПО до НПО в Мексико, задължителен руски език в училищата и да започне да въоръжава тази страна като хората ;)

са отхапали от Мексико каубоите? Засега.

В САЩ около 1000 / хиляда / човека губят живота си след среща с полицията годишно. Какво да се прави демокрация и зачитане на човешките права

Деменцията и шайката ми убийци продължават да създават приятели по цял свят. Мексико да викне Русия да сложи малко бази и ракети при тях, да видим как ще реагира САЩ. Не би трябвало да има проблем ако се съди по техните действия.

САЩ дотегнаха на всички

Не е лесно да си съсед на САЩ... Те толкова много любов и демокрацията пръснаха по света, че човек направо го е страх за директните съседи...

В Мексико природните богатства ,като така нужния литии, са национализирани и САЩ няма как да го докопат. Трябва да направят демократичен преврат. И се почва.

Наглостта на англосаксите е безкрайна. Омръзнаха на Вселената вече.

Добре им теглил майната ма смотанита кравари

Тия от де на де правят доклади за всички?

Е че те в Мексико са си така от 20 века, клане между вражеските племена. Идването на европейците само е ожесточило този процес с нов тип оръжия и измами.

Нормална реакция, а нашите, както винаги се наведаха и благодариха за доклада, вместо дипломатично да им теглят една майна.

Нормална реакция ба корумпираните срещу онези, които ги поставят на светло ;)