Диана Ковачева: 12-те криминални групировки от евродоклада не са ни известни

Не знам кои са 12-те групировки, каза министърът на правосъдието Диана Ковачева, отговаряйки на въпрос по повод твърденията в последния доклад на ЕК, че 12-те определят какво става в страната, съобщи bTV.

Обратно в новината

Коментари - Диана Ковачева: 12-те криминални групировки от евродоклада не са ни известни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е лицето на десницата в България - невероятно нахалство, дебилщина и провокиране на Европа- Хората им казват, че мафията контролира властта и краде по 2 милиарда евро годишно, а мадамата твърди,че като министърка не знае какво става в държавата й. Това ГЕРБ нарича управление компетенст! И за такива гласуват онези, които не се отлепят от бутилката и ходят по гащи и джапанки по улицеите! Егати демократите, егати неграмотниците, егати говедата!

И това го казва един министър ??? Ми тогава с какво вече три години се бори ЦвЦв и то по неговите думи успешно ?? Аха, аха сме я преборили !! Ми то нахалост и не знаем какво прайм ??:) За тези думи "бащицата" ще те накаже поне, а ЦвЦв ще ти се обиди жестоко !?:)))

Мамина куха лейка! Ние - блондинките сме горди с ТЕБ!

наи гнилата система в балгариа е садебната докато не се оправи и балгариа няма да се оправи защото даржавноста зависи от садебната система

тапи гаски, набедени за министарки. нито знаят, нито могат, нито варшат нещо полезно. пални паразити. и тази и дуловската кокона и магистралната кобила. ван тапите жени от даржавното управление. да готвят на мажете си, за друго не стават.

Ани

Едната групировка е ГЕРБ.Другите сигурно крадат коли и пласират наркотици.Нищо интересно.

baicoder

Ами като не знаеш, а те знаят, защо си на този пост госпожо? Аз не вярвам те ей така да пишат нещо без доказателства. Ще изчакат още една година и ще въведат правосъден борд. Нещо като валутния борд но доста по-гадно за Вашето съсловие. Ще свърши хубавото време!

според мен дянчето даже не знае защо е на тоя пост.. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

на вас са ви известни само далаверите за лично обогатяване.

госпожо другарко, ковачава, вашето исказване пряко означава " не знам кои ми с*а в гащите. и щрауса си мисли, че като си зарови главата в пясака, никои не го вижда. да отричате пред цял народ, че в балгария няма мафия е нелепо. наи малкото защото и вие сте част от нея макар, че не осазнавате това.

jingiby

Да, ГЕРБ се бори за монопол сред групировките успешно. Мисля, че вече е 1 сред посочените по-горе!

аззз

Разделението на властите е създадено за да обслужва интересите на обществото към даден исторически момент. Ако към настоящия момент интересите на обществото изискват друго значи така трябва да бъде. Целта оправдава средствата.

е те това точно е наи изгнилото в системата и наи трудно ще се оправи. но това оправи ли се, всичко друго ще последва и бг ще се съвземе

dodo

МНОО ЯКО...,ДО СЕГА МИСЛЕХ ЧЕ ЕС ЩЕ ПОМОГНЕ ,АМА НЕ. КАЗВАТ ТИ КЪДЕ Е ПРОБЛЕМА - И КАКВО....- НЕ Е ТОЧНО ТАКА, НЕ МОЖЕЛО ТАКА - АЛА БАЛА.

абе момиче защо лажеш? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.