САЩ отказали визи на цял списък известни българи

Посолството на САЩ в София е отказало да издаде визи на високопоставени представители на българските държавни институции, служби за сигурност, влиятелни бизнесмени и шефове на силови групировки.

Обратно в новината

Коментари - САЩ отказали визи на цял списък известни българи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз пък немога да разбера нещо: Първо Америка не е социална страна/работиш /има пари ,неработиш - няма.Така че е почти невъзможно мързеливците да просперират(братята роми). Като туризъм - няма пък какво толкова да се види.Неможе да се сравнява с европа или азия. Единствено за професионална реализация е ок и бизнес .Така че незнам какво толкова са се притеснили. То за този дето си има пари и бизнес в БГ е подобре.Остава единствено работниците дето ги е.б.а.в.а.т .Те пак го отнасят.

Ах колко лоши американци , как не дават превантивно визи на хора с недоказана престъпна дейност , на хора евродепутати , на бивши висши управляващи и тям подобни ! Защо ? Защото просто си се правоохраняват , защото тяхната престъпност им стига , че даже им идва в повече Визата е привилегия / право за люде с чисти бизнесинтереси , ясно е че няма да мият чинии , този цинизъм ни допада !

Той вижда!

засто се учудват,че не са им дадени визи както се отказва на обикновенните хора така и на тях но ми се струва,че има проблем затова има и отказ *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Хубаво е, че поне една държава хлопва вратата пред известните ни...разбойници.Не навсякъде им искат крадените пари.Смешно е, че на т.нар. "роден хайлайф и политически и бизнес елит", дето ни ги навират всекидневно,извън родните територии, хората правилно са ги преценили и не гии искат.

Отказ е получавал и Гриша Ганчев. САЩ - една страна, която не цепи басма на никого.

Какви са тея гъзове дето ги цитират тук? Банев, дето се е скинал от работа да построи к.к Албена ли? Или как наряза за скрап 1-2 завода в Троян и кой знае още къде и колко са последвали съдбата им? Ами другите миризливи дупета? Ако бяха така способни, дали нямаше да отидат при многото пари в САЩ и Европата, а не тук да ни се пъчат с доспехи създадени от потта на техните родители, баби и дядовци! Дайте да видим какво са направили с тяхната си пот? Потят се като ги обгрижват любовниците им... Това е!

има отказ=ще утрепе всичките защитени видове=ученик на Пенчо Кубадински е

какъв българин - имал е само един гол к.. , а сега ... и мустак!

Тези от списъка няма кой и да ги пусне и в задния си двор. Прочетете им биографиите, вижте им произхода. Правете си сами изводи.

Американците ми се издигнаха в очите, като прочетох имената.

Не срещнах "високопоставени представители на българските държавни институции" сред споменатите, които не са получили визи. И аз бих се въздържал да ги имам за гости.

кофти били американците, а? Да, ама не! Пазят държавата си от чужди боклуци (виж имената, все с дуло калибър 37 да ги сочиш).

не съм добре информиран за всички, но за тези за които съм чувал важи принципа - "моли се да не са ти съседи дори в горобищата". Изобщо не обичам хАмериканците, но в този случай със съгласен тях!

хехехе ми мноо ясно всички тези са АБСОЛЮТНИ ПРЕСТЪПНИЦИ И ТОВА Е ОБЩЕСТВЕНА ТАЙНА ЗА НАС. А ЗА АМЕРИКА ВСИЧКИ ТЕЗИ СА ОБИКНОВЕНИ "ПРЕСТЪПНИЦИ"

"известните" балгари са известни с това, че са камуняки, че са крадци и разбоиници и че законите в червения мутробостан не ги ловият.

американците знаят по добре от нашите престапни дембели-даржавници, кои са мутромафиотите в балгария. по добре беше да не им отказват визи, и да ги арестуват за пране на пари в USA, както правият с руските комунези-мафиоти. нашите разбоиници обаче са кокошкари в сравнение с рашанските болшевици.

браво

а пак дадоха визи на всички мафиоти които вартят далавера с служителите в уса посолство- далавери с коли и какво ли не *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

И какво като са известни? Очаква се да проявим някакво съчувствие ли, какво?

В този ред на мисли Президентът на РБ има ли отказ за виза?

Прези... на България май беше получил намек, като не го бяха канили на избирането на един друг президент.

То и Обама не получиха покана за сватбата на принц Уилям, ама не го правят на голям въпрос.

Ами много ясно че ще са известни те кои са наи известните в България всичките тези които са с новече от пет висящи дела иначе как да станеш известен в държава в която министрите имат то пет имена и се изхранват с рекет

Спомням си, че през 2005 г. кръгът ' капитал ' искаше да открие банка у нас / Капиталбанк / , но им беше отказан лиценз ... Всъщност Капиталбанк имаше в Македония ... От известно време се носят слухове , че Гоце и И. Прокопиев вече са в един отбор ... Мисля, че възловите дати са 15.12.2002 г. и 28.11.2007 г. !?

Какво ми пука кому дават виза Щатите и кому не? И въобще кой вкара тоя измислен проблем в дневния ред на обществото ни? На повечето , на които е отказана виза за САЩ аз не бих дал и виза за България. Ама в тоя списък бих турил без колебание и Пардю и Бил Монтгомъри, и Уорлик. За разлика например от Джон Байерли.

На мен хич не ми пука, че има толкова малко наивници, та чак малко наглупяват.

нямат краж тези комунистически ченгета! и на всичкото отгоре и евродепутати,бивши министри и всякаква сволоч.гади ми се! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

САЩ дават визи на бедни престъпници, а на богатите престъпници с тлъстте пачки дават без да питат произхода на парите им. Това е криетрият за САЩл Всеки го знае.

тези изписани в статията са наж-богатите, не само в бг. така, че не е точно така. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Даниелче ма, а защо дадоха гражданство на Данинка Попова, на Лукановото семейство, на ген. Любен Гоцев - основателят на Монтере и всичмки ВИК и СИК, на Цветелинка Борисова... и куп още знайни величия с престъпен ореол?

На някои не дават, ама на такива като Дянков дават! Пък после по братски ни го връщат, за да ни вкара в батака!

Ох, на баба представителченцата високопоставени на българските държавни институции, на службите за сигурност и `влиятелни` бизнесменченца -- какво ще ви правим сеги зер ?! Не минават веки ингилъците махленско-шмекерски, А ?! ( Я вземете-там съ съберети по махленско-шмекерски, воглаве с гаулайтерите ваши отвъдчерноморски, та идете на кино ! ; `Туристът` много би ви помогнал да лазбелете накъде отива вашта такова . ) /// п.с. Лицето Иван Драшков е вице-хауптдансиращ ?!???!!! Ха стига арогантни наглости я !

а бе що така драпат да ходят в "банкрутирала" америка наще мафиоти, а не драпат да ходят да си харчат парите при господарите им в масква?

Нали си спомняте брата на Драшков в каква измама участваше.

ако си нормален ,честен гражданин няма проблем......преди да стана американски поданик никога не са ми отказвали виза,а и натурализацията ми протече безпроблемно и в срок от страна на американците.те са професионалисти и страшно точни и много добре познават "матряла"...естествено мутри и цигани са Aут от страната на неограничените възможности......

Aми защо не коментираш "страната на неограничените" възможности като си и станал поданик ами си седнал да коментираш чужда страна

грешка.с двоино гражданство съм.така че имам право да кOментирам където си искам-по принцип.

Интересно колко много червено-кратунковци обичат престъпниците. Като доц. д-р Тракторов и цялата пасмина от спонсори на агент Гоце и Позитано 20. някой ще каже че престъпник е този, който съдът го е обявил за такъв. Да, ако това беше съдът в САЩ, Германия или някой друг наистина независим съд. А "независимият" български съд си има хоби да освобождава престъпници. като Братя Галеви, Маджо, Маргините, Доц. д-р Тракторов и т.н. И добре че от време на време се намери някой килър да гръмне някой та да възтържествува правдата. Отказа на американска виза има сериозни морални последствия. Не е нужно непременно да си осъден за да ти се откаже виза. Осама бин Ладен също не е осъден, но опитът да получи американска виза би завършил без резултат. Както и хилядите терористи от Ал Кайда, престъпни босове на италианската мафия и т.н. и т.н. Всъщност това е основното при отказа за издаване на американска виза - ти не си читав. И случайно или не цялата пасмина свързана с БСП и компания се оказаха боклучарници. Т.н. "известни" българи са известни главно с връзките си с подземния свят и структурите на ДС. И дали случайно или не никой не е известен с това че е написал бестселър или е Нобелов лауреат по икономика. Ето, доц. д-р Тракторов уж доцент пък е известен с връзките си с мафиотските структури и репресивния апарат на БКП. И няма никакви индикации да става Нобелов лауреат по икономика. Нали с помощта на Рабфак е учил в икономическия. И се води икономист. Даже е станал доцент. Ама САЩ не го пускат в държавата. А с Румен Пикльото резилът е още по-голям - дали са му виза после са му я отнели. като са го проучили ще за стока е и как ги е лъгал скоропостижно са го лишили от американска виза. Етро сега е времето доносник Гоце да излезе и да обясни защо спонсорите му и спонсорите на БСП са в черния списък. На практика те са с черен печат в паспорта за САЩ. Ама и доносник Гоце е един шушумига....

Е то не може цял живот да крадеш без никакво чувство за мярка от цял един народ и накрая по целия свят да ти кажат: "Евала!". Просто не става някак си... хората не са идиоти, а нашите селски тарикати не са гении...

От катрана в "адския казан български" обикновените българи няма как да се измъкнат мнозина, защото не разполагат с необходимото количество финикийски знаци. Оказа се обаче, че само богоизбрани могат да го напуснат, но те пък където и да отидат по света, съдбата им ще постави дъмгата си по начин който те не ще могат да избегнат / да се скрият/. Нека ние с гайдите да не бързаме с изводите си, всяко нещо с времето си ще намери своето място.

ХИХИХИХИХИХИ. ТАКА ДА МЕ Е ЯД ЗНАЧИИИИ...............

мхого ме кефи прякокора-бойко картофа

За Даринка Павлова обаче има виза, че май даже и гражданство. Хайде да се опитаме сега да направим списък на мутрите, които пък имат визи. И тогава май ще лъснат българските съветници на Пардю!

Киркоре, защото американците имат следните критерии : участващите в наркотрафика и битовата престъпност и официално осъдените от българските съдебни органи. Защо Даринка и гуруто и макар посмъртно не са осъдени от българския съд за кражба на държавно имущество? Щото такъв съд ние нямаме вече 21 години. Но това не касае чужда страна като САЩ, това касае само България.

ти виждал ;и си Дарина каква мацка е?требва да са луди да и откажат

kgb777kgb

А ти ако знаеш с каква банкова сметка е ще и дадат и постянно гражданство даже и БЕЗ снимка !!! Не се заблуждавай там управляват евреи , ти си отиди с парите па и на гъз да приличаш ще те вземат !!!

Виж снимката, тя ти показва кой дели хората на добри и лоши пред американците по някакви си негови критерии( познайте какви:))))

защо не публикувате това което пишем????!!!! само избрани мозете да пускете!!!! не е честно мила редакця!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

kgb777kgb

" милата редакция" мило ви цензурира - не пискай това е част от живота в България ако казваш истината такава каквато е , макар и обидна ВИНАГИ се намира някой да те цензурира !!!

е от това по показно -няма кои и коя партя е от .......! а после плуят герб!!!!!! разберете един на крадеца, два на крадеца на третя краиииии!!!!! не си мислете че балгарскя народ като немозе да ви направи нищо наван мозете да си правите каквото искате ммм неее не става вече !!!! браво на американците!!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Най-сетне - и Ал. Петров е там. Поне някой без страх да го посочи като лош човек. А нашите прокурори и съдии се напикават от страх само като видят снимката му. Пък той представлява бизнеса пред държавата на тристранните преговори у нас. Още малко и президент ще иска да става. Мръсно човече, рожба на българо-съветската дружба.

е от това по показно -няма кои и коя партя е от .......! а после плуят герб!!!!!! разберете един на крадеца, два на крадеца на третя краиииии!!!!! не си мислете че балгарскя народ като немозе да ви направи нищо наван мозете да си правите каквото искате ммм неее не става вече !!!! браво на американците!!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

чудесно, само така да се замислят г-дата балгари мафиози и измислени политици че не могат да бадат навсякаде готини сас крадените пари от народа браво на американците!!!!! страхотно!!!!! само вав африка да ги пускат тези крадлиовци на народа!!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

В допълнение за Кадафито и отказаните визи за САЩ. Трябва ли задължително някой да е обявен от съд за престъпник, та да му забранят да влиза в чужда държава - според мен не, защото всяка държава си е в правото чрез своите служители да разрешава или отказва виза. В едно посолство му отказаха на момичето преди мен именно по личната преценка на служителя - тя си направи гримасата, ама до тук. Дали всеки от вас ще пусне някой в дома си ей така, щото живеел в съседния вход и си казват примерно здасти на улицата?

kgb777kgb

Много сте смешни , ако някой иска да живее извън България , няма НИКАКЪВ проблем да си живее в Европа и понеже НЕ сте добре по География ще ви кажа , че много територии ИЗВЪН Е вропа са Европейски или други протекторати и други видове собстветост , така , че не им се налага непременно да ходят в Щатите !!!!

Браво на USA! Поне те не се страхуват да намекват, че всички ченгета и бивши служители на ДС, сега превърнали се в професионални политици или едри бизнесмени, са служители инфилтрирани от Русия с основна цел - да отвращават хората от демокрацията за да се обръщат масите отново към тоталитаризма и социализма. Никакъв допуск за тия руски шпиони. Да ходят да почиват в Русия. Там и да си пускат децата да учат. Хич да не се натискат за Оксфорд или Харвард. Само в Москва или в Сибир им е мястото на тия национални предатели.

Ха ха ха, най сетне американците ни показаха ясно кои ни са мутрите!

Интересно, ако сега Муамар Кадафи поиска или му се наложи да дойде в България, дали ще му дадат нашите виза???

отказахме на цял списък мутри, свързани с организираната престъпност

АМИ СЕГА КАТО Е ОПИСАНО КАКВА СМРАД Е ТАЗ РЕПУБЛИКА,КАКВО ЩЕ ПРАВИМ?ОТ ЕДНА СЕДМИЦА Е ПУБЛИКАЦИЯТА,А ВСИЧКИ МЪЛЧАТ КАТО НАСРАНИ:)))НИКАКВИ КОМЕНТАРИ,НЕ СЕ ЗАЩИТАВАТ ДАЖЕ,ДАЖЕ ЯНЕ НИЩО НЕ КАЗА ПО ВЪПРОСА:).ТО НАРОДА Е МНОГО ТЪП,ТАКА ЧЕ НЯМА ПРОБЛЕМИ.

Е какво искате да правят??? Малко сеир за затъпелия българин?? Знаете ли колко съвестни и оправни хора имат отказ защото нещо не им харесало на янките. И какво? Развиват си се и в България за разлика от някои от пишещите тука. Американската виза отдавна не е "лелеяна мечта" на много хора не само в България но и в Европа..

та тези имена отвсякъде са си на мутри. добре, че се намери някой да го каже без страх, понеже в Бг ги водят бизнесмени, консултанти в народното събрание, министри. от тях повечето по времето на бай тошо щяха да са добри зидаро мазачи, може и началник- цехове, но никогя повече от това. сега, във връмето в което живеем, тъй наречената демокрация, когато помията изплува, тези са бизнесмени и богаташи с яхти, лимзузини, въртят вертепи и печелят от лайната

kgb777kgb

Много , много голяма грешка !!! Те никога не са били мазачи , шлосери или каквито и да е работници !!! Тези хора са или "служащи" или чиновници на някакво ниво !!!

kgb777kgb

Не се сщам само американците на какви се прават ?! И при тях е пълно с чужди боклуци те как са взели визи , че и останали в Щатите да живеят !!! Могат да са спокойни за нашите те няма да останат , нашия боклук си вирее само у нас , няма кой да го трае навън , даже и с парите им !!!!

Това говори що за стока са известните ни сънародници :)