Василев и съучастници са източили от КТБ 2,5 млрд. лева

Основният акционер в КТБ Цветан Василев и негови съучастници са източили от банката 2.5 млрд. лева, пише в доклада на "Аликс Партнърс".

Обратно в новината

Коментари - Василев и съучастници са източили от КТБ 2,5 млрд. лева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

доклада на "Аликс Партнърс" ... не ми е известен доклад на "Аликс Партнърс"! Справка - британския търговски регистър

А какво стана с останалите 2 милиарда??? Да не отишли като комисионна за Аликс Партнърс?

ОТИШЛИ СА ЗА РУШВЕТИ, СКЪПИ ЕКСКУРЗИИ И ЛУКСОЗЕН ЖИВОТ

"Източил"! А кой стои зад това източване? И ако не стоеше този "някой", дали пък досега да не му бяха видяли сметката? Още ни мислят за глупаци и неразбиращи. Така е като си траем.

Всички е за него и негови приближени!номерата му са много мръсни и аморални,схемите абсолютна кражба,но едва ли е имало толкова грамотни да ги разберат,въпреки че както казват от доклада ,комбинациите прозират и БНБ е трябвало да проучи,не да се доверява на одитори ,платени от Василев!

Никой не е карал насила никой да си слага парите в банка за висока лихва. Това е клопка за глупаци, така че сами сте си виновни. Алчността ще ви погуби!

ма те вложителите си прибраха парите ...... от нашите джобове

ТЕЗИ които спретнаха "прехода", който се състоеше в ЗАГРАБВАНЕ НА СЪЩЕСТВУВАЩАТА СОБСТВЕНОСТ ДО 89Г В БГ,С ПОМОЩА НА ВЗЕТИЯ ОТ ТЕХ "ВЪНШЕН ДЪЛГ"(и който БГ плащат),а също включва кражбата на М-ТЕЛ,а сега и кражбата на ктб продължават да упорстват да ни баламосват че това е работа на един екземпляр идващ от НИЩОТО който е и луд.Щото само един луд би постъпвал така както го обвиняват ТЕЗИ.А ТЕЗИ са кръга около тодор хистов живков в периода 1980-89г.

Отново ИЗМАМА!!! Този, който е написал този материал не казва КАК? и от КОГО? са източени тези 2.5 млрд.лева. още повече има официална обезценка на активите за 2 млрд. и нещо. Ако това е така значи някой друг е откраднал много повече от Цв.Василев?!?!?!?!?

е сумата взета чрез негови фирми. останалото са харчове за политици, имоти и т.н.

схемата му е действала от 2009-та ...... хм..... тогава КОЙ ли доде на власт ?!?!?!?!

Василев и съучастници? А кои са те, защо не казват имената им. Милиарди окрадоха нашите тъй наречени политици и нищо, а в същото време без билет в градския транспорт ще те убият. Не че защитавам гратисчиите, но за 1 лев въжето, а за милиарди, още милиарди.... Това е направо абсурд!

А това с кражбите от КТБ не стана ли през 2013 година, някой да има осъден, задържан изобщо пълна порнография.

Не ме интересува Кой , а Кога ще ги върне и как, в брой или по банков път. Мисля че по вторият начин ще е по-удобно, защото ще се икономисат средства за чували и товарни автомобили ...А, да не забрави и лихвата, процентът на БНБ плюс 20% добавка, като извинение за допусната грешка...!

Е, НЯМА ЛИ НАЙ-ПОСЛЕ ДА БЪДАТ ИЗЛОЖЕНИ НА ПОКАЗ ТЕЗИ "СЪУЧАСТНИЦИ"!? НЕ ЧЕ НЕ ГИ ЗНАЕМ, НО ДРУГО СИ Е КАТО ГИ ВИДИМ ИЗТИПОСАНИ В ПУБЛИЧНОТО ПРОСТРАНСТВО ОТ Т.Н. МЕДИИ!?

а останалите 2 милиарда? тях кой ги отнесе?

someone

а сега къде е? да не е на аруба, едно време там се криеха? или в латинска америка?

Цирк, цирк! Хляб и зрелища! от римско време. Само, че при нас е без първото.

доклад нищо не казва и нищо не струва, а и фирмата е измислена, писаха медиите

по списъка от възходящ ред всички в затвора и конфискация на пари и имущество да им остане една гарсониера и социална пенсия

И следва резонния в подобни случай в БГ действителност въпрос . И КАКВО ОТ ТОВА. Преместване от единия крачол в другия.

Кажете ги поименно!

на крадеца разбрахме.Кога ли ще разберем имената на тези,с които е разделил парите.Пък и много важно дали ще ги разберем-те са от недосегаемите и ни крадат когато и с колкото поискат

В Индия недосегаемите са най низшата класа! Боклук!

я стига цялата по-умна бг знае в кога са парите и кой са крадците гледаме ги всеки ден по ТВ тях и слугите им от ДАНС, съд, прокуратура и всичкия червен слугинаж

парите са в олигарсите, тъпи крадци от ДС, гледат да пълнят собствените си джобове сякаш ще са вечни

къде са парите?Или сега излиза че едни пари ги няма и не може да ги има.Ми то демокрацията била по-кеф от соца.

дали, е само в тази банка такова положението??? не ми се мисли, какво е дереджето в другите, щом в "Tретата банка" на "BG-то", е такова??! Aбе, кенеф работа!! Kак, да им вярваш, и как да си вкарваш парите в тях не знам??!! ;) Bсе едно, ги пускаш в дупката на клозета!!;)) Tова, е!!;))

излиза че е бил прав ческият художник Павел Черни като е представил България на картата на Европа като тоалетна,следващият път ще ни представи като ибрик и това ще е заключителната фаза на разпада на България и българщината.

"Изглежда тези средства са били използвани в повечето случаи в полза на реалният мажоритарен акционер в Банката, Цветан Василев, неговите съучастници и свързани лица, пише в доклада." Много факти, и това след две години разследване. А бе, фирмата..., я върнете парите за този доклад!

Защо не се коментира ососбено важното заключение че през 2009 година когато идват герберомутрите на власт започва всичко това??? Не че ние не си го знаем но защо се пропуска мутренския почин в това начинание????

Че някой си е направил бан(д/к)а за да финансира противодействието срещу възстановяването на държавата ли?

Направо им повярваха мислещите на тия заключения на една създадена точно за този ''доклад'' фирма за да гушне едни милиони срещу написаното по поръчка...

Колко факти още трябват за по-детайлно разследване на случая КТБ. Не е нужно и международни скъпоструващи компании да потвърждават очевидното.

Няма друг изход от тези повтарящите до безкрайност грабежи ! ВЪОРЪЖАВАЙТЕ СЕ !!!

Значи БНБ, финансово разузнаване, ДАНС, одитори, ревизори и други са проспали кражбите в КТБ. Ама само в КТБ ли? Има ли и други банки-пирамиди? Кои са те?

Не само са проспали ами и са крали-то е едно и също

от швейцарските сметки и имоти на него и близките му съратници. Просто България, трябва да има такава държава.

15.53 1.8 млн лева (0.9 млн евро) на 29 март 2013г. Тези средства са били използвани от Сентръл Техно Инвест, за да се извършат следните плащания: 0.5 млн лева, преведени по сметка в КТБ на името на Кънчо Марков Стойчев на 29 март 2013г. 0.5 млн лева, преведени по сметка в КТБ, на името на Андрей Венцелов Райчев на 29 март 2013 г. 0.7 млн лева, преведени по сметка в КТБ на името на Научно и техническо обслужване - НТС ООД. АЛЛЛОООО! КОЛКО СА ОЩЕ ТАКИВА- ДРАСКАЧА ИЛИЯН ВАСИЛЕВ ЗА ФРОГ НЮЗ, ОГНЯН СТЕФАНОВ, МИРОСЛАВ ИВАНОВ, ВЕРА АХУНДОВА И Т.Н..... ВАСИЛЕВ ОТГОВАРЯЙ!!!!

ДОБРО УТРО!!ТЕЗИ ОТ АЛИКС ПАРТНЪРС ОТКРИХА ТОПЛАТА ВОДА! ЗА ТОВА КОЕТО ВЕЧЕ ЗНАЯТ И МАЛКИТЕ ДЕЦА, ИМ БРОИХА СТОТИЦИ ХИЛЯДАРКИ В ЕВРО, КОИТО ПАК НИЕ СМОТАНЯЦИТЕ ЩЕ ПЛАЩАМЕ! СМОТАНЯЦИ СМЕ ,ЗАЩОТО ВМЕСТО ДА ГНИЯТ В ПАНДЕЛАТА, ЛИЦАТА ИСКРОВ,ПЕЕВСКИ,ВАСИЛЕВ И ДРУГИ ОТ ОБСЛУЖВАЩАТА ГИ ПРЕСТЪПНА КЛИКА, СЕ ЧЕШАТ ПО ТАШАЦИТЕ! ...ПАК ЗА НАША СМЕТКА!

И да обобщим изводите! Няколко милиарда, били те два или пет няма значение, са откраднати от Цветан Василев. Този човек е виновен( лично), той и само той! Е и някакви си имагинерни съучастници. На мен това ми напомня за една част от "Златния телец". Основаването на дружество"рога и копита" и председателствуващия, многопочитем г-н Фунт. Нима смятате, че цялата аудитория е съставена от идиоти!Господа офицери! Ледът се пропуква!

Дотук добре. Имаме виновник ЦВ.После какво правим от задния ли си джоб ще извади тези пари. Те раздавани на поразия освен ЦВ друг не се споменава. Компании като Петрол , Виваком и др. дето бяха де юре на банката щото им покриваше милионите дългове сега са в други ръце. Какво правим по тези въпроси даже медиите мълчат. Явно има потоци от дивиденти в ключовите места. Съда и НС е редно да отмени сделките и да национализира компаниите, постъпленията от тях да отиват в дупката КТБ, не в джобовете в на Г.Ганчев и сие. А ма не нали помните на Борисов репликата, че това били приоми от едно минало време, сега в неоробовладелската епоха не може да има такива безчинства.

Спас Русев цял Премиер си назначи заради ВИваком, а ти сега искаш да му прекършиш инвестицията!

Това е най-тъмния период в Историята на БГ , дори Турското робство не може да се сравнява с терора пред последните 26 години ! Това е най-голямото морално падение на един народ, който беше превърнат в животински вид ! Цивилизации са умирали и преди, дано това не е края на сегашната цивилизация....

Краят сама на българската нация е, нищо значително за човешката цивилизация.

Щеше било по лесно построили Южни паток.

Този Василев да не е винар.Тази банка , ако е банка да не е Винпром та само Василев е тоочиил с неговия подпис.Имам чувството, че една шайка овластени престъпници ни прави тук четящите на ненормални. Не става въпрос за правителството

е ръководел, други вярващи му, са се разписвали

За тези 2.2 млрд.лв. добре, откраднал ги е! Ама, нали според Искров дупката беше за 4.2 млрд.лева!?!

Перфектен ход на Путин! Финансира си пропагандата и подкупването на държавни служители в България със пари на българския данъкоплатец! Молодец!!! :)

Добре че не спомена ВТБ, че щяха веднага да те изтрият!

Чета и си представям как Цветанчо седи и 3 год. си точи едни милиарди, а в това време БНБ, финансов надзор и 2 правителства нищо не са видели. Мечти, мечти....

А може ли да видим списъка със СЪУЧАСТНИЦИТЕ. Да видиме, че са депутати

Определено не е бил сам в тая работа, да арестуват Пеевски и Борисов като съучастници. После и Доган и другите депутати и министри и бизнесмени!

Не ми стана ясно - тоя заем дето беше теглен за КТБ, няма да бъде погасяван и ние всички ще му плащаме лихвите и главницата. Така ли?

Някой хора си изпраха парите покрай КТБ, но за това се мълчи .Големи вериги магазини, заводи и компании бяха придобити от едни, а след това препродадени на други и за това прокуратурата мълчи ,покрай далаверката ние отново задлъжняхме, а единици станаха още по-богати. Кой,кой,кой??? До сега въпросът беше кой назначи Пеевски, а сега истинския въпрос е - кой ще се усмили да посегне на мафиотските кръгове и да разтури курника ... Да се прехвърли вината изцяло върху Василев без да се направи ревизия на всички свързани и да бъдат изкарани на светло схемите е удобно на статуквото.

Това е един нещастник- Цв.Василев!!! Той явно е поредния олигофрен повярвал на Б.Борисов и Доган, защото когато е теглил тези пари явно директно на тях ги е давал срещу елементарни обещания да няма проблеми, а впоследствие когато взе да потъва кораба ЦКБ всички вкупом скочиха да го разкъсват като изгладняла глутница вълци. Та аз мисля, че е теглил и давал пари ей така срещу голи обещания, а парите са били на тази и онази групировка ...... Иска се сега просто да го утрепят човека, за да може да си замажат следите!!!

ЦКБ? Или за теб няма разлика?

Така е, баце! Един точи вино, друг точи баница, а трети точи банка...

Въобще не може да се вярва на тоя доклад и на тая измислена фирма за заличаване имената на истинските крадци!С тия манипулационни публикации,прозира съучастие на финансовия министър и правителството,в обира на КТБ!

Къде пропадна Обещарски напоследък?

Кога цоцале и бозале пеяле! Га връщале бегале! А аликс партнърс съвисис просто крие данъци от английската корона и се мултиплицира като живак. Густу за всички освен за народо дето плаща чужд масраф с гладо и мизерията си. Густу!