България в челните места по смърност в доклад на ЦРУ

България е на шесто място в света по смъртност в годишния доклад "Световна книга на фактите" на ЦРУ от март 2014 г., публикуван на сайта на агенцията.

Обратно в новината

Коментари - България в челните места по смърност в доклад на ЦРУ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Отскубване на пиявиците НАТО и ЕС ,от изтощеното тяло на България ! Излизане от тези две вредни за Родината организации за ограбване ! Това са първите неща ,който хората на България трябва да направят ,за да тръгне малката ни , страна Напред ! Референдум за Излизане от НАТО и ЕС !!!!

И ЦРУ има голям принос в това.

Спокойно, няма страшно хора, така ще е още 20 години и електората на комунистите ще се е стопил, и ще дойдат добри времена за БГ.

Докато не изчезнат фашисти и продажници като теб, България няма да се оправи.

България в челните места по смърност в доклад на ЦРУ след 1989 г когато влязохме в НАТО, станахме 27-ма република на ЕС или 51-ви щат на САЩ.

Независимата ни държава става обект на чуждо разузнаване, което публикува резултатите. То ясно, че държавата ни е нефела, ама ега ти разузнаването, което ти казва какво е разузнало, без да го питаш.

Докато сме 16-та република, така ще е. На тези озбори си опичайте акъла.

Много отдавна не сме 16-та република, за съжаление. Сега само даваме и нищо не получаваме. А, пардон - получаваме това, което е по магазините - също техни.

ЦРУ дава годишен отчет какви щети са причинили с парите на американските данъкоплатци на останалия свят.

Как така ЦРУ ще ни дава оценка, бе, а не , например, КГБ или поне ДС. Ех, едно време какви класации имаше...Четеш и ти става едно хубаво....Пуснеш "Операта", а оттам те гледа интИлигентната физиономия на Тошо, или младежкото личико на Цола. В петък се радваш на най-голямата телевизия в света, по кината - разнообразие от филми, ту руски, ту съветски, ту грузински, с една дума - кеф. А сега, ЦРУ ...Ужас някакъв!

Ако отидеш и поживееш малко в свободна страна ще видиш че всъщност комунистите от КГБ ДС продължават да ти отсяват информацията и да те маниполират щрез медиите

А сегяа?- турски филми........

Пред мене през комунизма падна самолет.всички изгоряха.никой не ви го съопщи,турците слагаха бомби,щото комунистите долно ги унижиха,никой не ви съобщаваше.но и си мислите че сте живяли по-спокойно,заблудени,манипулирани,с промити мозъци и още не можете да се управите,още в невидение.БСП е смърт за България.А това нащо няма нищо общо с демокрация!половин година народа протестираше.без ефект върху БСП.тва е липса на демокрация. по комунистически.ограбват народа за да му втълпят че "демокрацията било лошо"-нова маниполация на мода.

Сега,ако ЦРУ решат и публикуват информацията си за истинските причини на високата смъртност у нас всички драскачи и защитници на статуквото (тройната коалиция и президента им) ще подвиете опашка, а силно се надявам народа най-после да се събуди от летаргичния си сън и да се вдигне на мсови протести срещу парламента и да иска предсрочни избори.

Гласувайте още за Бея,Гея и Злодея и после ревете.

Мисля, че световните агенции доста прекаляват с постоянното показване на негативни резултати по значително важни показатели и това със сигурност гони някакви цели.

Това "постижение" е благодарение на безкористната помощ на ЕС.

... това състояние на България и народа и е следствие на 50 годишна съветска окупация и още 25 години управление на руски подлоги и слуги... защо в тези доклади не се пишат подобни негативни оценки за Полша, Унгария, Румъния, Чехия, членове на ЕС и НАТО, също и за Албания- кандидат член на ЕС... обяснението е едно... там няма руски подлоги в такова количество няма пета руска колона и слуги на Сатаната, те тровят живота на българите и съсипват и унищожават България... Проклети да са!

скоро всички правителства, както и чуждестранни унищожители на хора и съдби си платят за този геноцид и престъпление. С лихвите!!

България е в челните места и по бедност, и по престъпност, и по корупция и по съдебни гафове - но защо ? Защо великият ЕС не контролира тези слаби части, а усилията му са единствено в увеличаване на разходите и чуждите инвестиции, за сметка на обедняването на народа, което автоматично води до цитираните негативни последици ? Защото ЕС има интерес да сме бедни и зависими от тях - независимостта и образованието на "непълноправните членове на ЕС" са най-големият им страх !

Ами вижте новините. Ежедневно вече четем за обири, убийства и побоища. Какво повече има да се коментира.

" Защо великият ЕС не контролира тези слаби части" - Защото нямат изгода да имаме силна икономика и производство, защото ще ги конкурираме. Най-добре за тях е да ни управляват мутри с партиен билет, тъпи, прости и лесно контролируеми, треперещи за кожата си, които същевремнно по мафиотски начин да трепят народа си и го държат в нищета и подчинение с бухалките.

Много добре казано, ама западнофилите ще те заклеймят като комунист и ще те оборят.

... и при държавите е като при хората, ако трябва някой да "контролира" живота ти, обявяват те за недееспособен, поставят те под запрещение и за теб се грижи настойника ти.. ЕС са само съюзници, а не настойници, та ако трябва да ни контролират, то ще се наложи да разпуснем правителство и парламент и да са превърнем в протекторат...

Заради комунистите.които и след падането им преди двайсетина години не разбраха че са зло!и винаги държат власта.само те са винаги тука,само те са винаги по някъкъв начин на власт.всички които се утървана от тях просперират.а тука половин година протести и нищо.не мога да живея в такава държава повече.

Ами не - комунисти няма вече над 25 години ! Главно заради такива кисели мрънкачи като теб, които не работят, а само хленчат, че друг им е виновен затова, че са шушляци ! А и да ит напомня, че сме в ЕС вече десетина години - някак си не цъфнахме и не вързахме - защо ? Или и ЕС е комунистически съюз ? Вместо да ревеш - работи !

Глупак си. През комунизма се грижеха за децата и хората, родителите са ни на по 90. Нали искаш демокрация, ето ти я, на! Народа мре като мухи, децата също, никой не го е грижа за хората, но си плащаш при лекаря, зъболекаря, уж специалиста и т.н., но си плащаш и от заплатата, работодателя също плаща...., това си е чист рекет! Това ли ти харесва на демокрацията? Като не знаеш какво да коментираш, изчезни.

И аз мисля че ти е време да смениш държавата. Простите и НЕГРАМОТНИТЕ - вън от България !!!

глупости в оае, кувеит и бахраин е комунизъм и информацията се крие, та наскоро в оае умря родилка по време на раждане, непрекъснато деца падат и се убиват от високите сгради по погрешка (отворени прозорци), удавяния (има много басеини без спасители) и да не говорим за катастрофите, тия карат като луди....

Интересно кои са в челните места по безсмъртност? ;) А иначе, не знам какво очаквате от държава, в която пенсионерите са 50% от населението, но най-активни гласоподавтели, собственици са на повече от 90% от неипотекираната недвижима собственост и всеки месец от бюджета се източват по 6 млрд. лв. за пенсии. Ами в такава държава младите бягат в чужбина и повече от едно дете не могат да отгледат.

Аа, значи понеже вече не минава номера с вечно виновните цигани, дето са сочени за източниците на всички български проблеми, сега новите виновници са пенсионерите. В общи линии всички други, но не и родните политици. А нещо за депутатския имунитет и партийни субсидии да напишеш?

какви 6 милярда месечно те гонят, преди да пишеш се имформирай.

В Русия е 67 години средната продължителност на живота(в северна корея е по-висока), 10-ти са по смъртност, 10-ти по убити на пътя, 10-ти по убийства, 5-ти по самоубийства ама поне ги управлява най-добрия политик в света. УРАААААААААА

То кво излезе ... ран и ът се оказаха с адрес в Москва. България и Русия скачени съдове

Най-после нашите американски приятели да ни дадат за пример. Може би г-н Ран, затова беше тука, да ни поздрави лично с успешното изпълнение на плана му.

а най-точно за комунистическия план ще ви отговорят станишеви - старши и младши. За изчезналите милиарди валута на социалистическа българия пак те ще ви отговорят.

НЯМАМ ИДЕЯ ДАЛИ ТАЗИ СТАТИСТИКА Е ВЯРНА - НО ЕДНО ЗНАМ ЧЕ БЪЛГАРИНА НАИСТИНА УМИРА РАНО - КОМЕНТИРАМ КАТО ЛЕКАР ! ПЪРВО - ЛЕКАРСКИТЕ ГРЕШКИ - ГРЕШНИ ОПЕРАЦИИ - ГРЕШНИ ДИАГНОЗИ - БЕДНОСТ - МИЗЕРИЯ - НЕ НАВРЕМЕ ОТКРИТИ ЗАБОЛЯВАНИЯ - ЛОШИЯТ И НЕРВЕН НАЧИН НА ХРАНЕНЕ - ЦЯЛОТО НЕРВНО НАПРЕЖЕНИЕ ДАЛИ ЩЕ ОЦЕЛЕЕМ НА СЛЕДВАЩИ ДЕН - ЖЕСТОКОСТТА НА НАШИТЕ ДЕЦА - ИЗПОЛЗУВАНЕТО НИ ОТ ОПРЕДЕЛЕНИ ОЛИГАРХИЧНИ КРЪ ГОВЕ ЗА СОБСТВЕНИ ЦЕЛИ - БЕЗКРУПУЛНОСТТА С КОЯТО РАБОТЯТ ШЕФОВЕТЕ БИЛО ТО В ДЪРЖАВНО ИЛИ ЧАСТНО ПРЕДПРИЯАТИЕ - НЯМА СМИСЪЛ ДА ПРОДЪЛЖАВАМ - .............УЖАСЯВАЩО Е ......... А НИЕ МЪЛЧИМ......... ???????

нали има комунисти радвайте им се

Ами логично от 24 години правителствата подлагат народа си на геноцид по-лош дори и то война намаляват населението по безкръвен път за да не се събуди народа и да ги измете от управлението! Примерно вчера циганския хелзински комитет е лобирал за това да приемаме повече пришълци и, че 1200лв. за един от тях месечно били мизерни суми, а нима 150лв месечно за един пенсионер, който си е дал живота за да изгради страната ни е нормална сума??? Само, че от тази българофобска организация са загрижени за всички останали, но не и за етническия българин! Единствено ПП Атака държи за интереса на българите и българския народ!

И защо е 150 лв,според националистическите ви мозъци?Заради ''пришълците'',а?А Бялата Златка нали щеше да ги прави 500лв.Викаш ,от плажуване не му остана време?

Спокойно с още демокрация ще стигнем и първото място. "През 80-те години България е в първата 20-тица по индекс на човешко развитие . Най-универсалният показател за състоянието на обществото. Сега сме около 60-то."

България 80-те години: 1. Режим на тока 2:2 2. Възможност за пътуване в чужбина на обикновения човек - нулева 3. Възможност да отидеш да живееш в друг град - няма жителство бате. 4. Автомобил да си купиш - може. Лада след 10 години като ти излезе вноската. 5. Апартамент да си купиш - след 15 години на края на града, като ти излязат лихвоточките 6. Кисело мляко да си купиш - ако баба ти стане в 5 часа и се нареди на опашката. Голямо човешко развитие - няма що.

Ето го Консуматорчето. Купи ли си новото Iphon4e. Индекса на човешко развитие не мери дали имало банани в магазините и да ли си могъл да караш новият модел кола. Той мери неща като образованост,здравеопазване, раждаемост, социално осигуряване..... Все неща който за КОНСУМАТОРЧЕ като теб не значат нищо. Ето че сега може да се види и резултата от неглижирането на Най-важните неща. Важното че вече има банани

Много глупости и лъжи си написал, избърши си лайняното жълто около устата. Режима на тока, купоните и спекулата са през 90-те години. Има достоверни източници по въпроса, а пък и съм го преживял, та знам кога беше. Средната цена на жилище в столицата преди 89-та година беше 10 хиляди лева и се изплащаше средно за 10 години. Тока беше почти безплатен, а водата безплатна. Парното струваше 20 лева и се отваряха прозорците. Хората имаха пари да си купуват места и вили, които струваха жълти стотинки. Всички хора имаха възможност за образование и работа, както и здравеопазване, което беше на много по-високо ниво. Имаше ред и справедливост, а не ежедневни грабежи и убийства. И както каза Тато едно време, построеното през комунизма за 20 години, няма да ни стигнат сега и 50, за да го боядисаме само.

Е как да не се раждат деца я проверете по-болниците-пълно е с ромчета. а за българчетата държавата не отпуска субсидия ! ЦРУ са заинтересовани кога ще изчезнем като ген.

Много вярно! Дори са се загрижили, че още мърдаме

Украйна 2-ра? Русия - 10-та? Защо така нали Русия не са в НАТО? И ги управлява най-добрия политик в света?

За колко време смяташ се възстановява една съсипана от политици-продажници огромна страна?

Геноцидът на РАН-ЪТ работи.

Ал

Проблема с взимането опира до проблема с даването, а той опира до проблема със свършената работа или произведена и реализирана продукция, а той пък от своя страна опира до проблема с бизнес климата - да ти се позволи да изработиш нещо и (евентуално) да го продадеш, а това е проблем на Системата. Системата е набор от най-вече неписани правила, позволяваща на една малцинствена прослойка от прилично облечени да правят каквото им скимне, а писаните правила са за всички останали, създадени най-вече с цел да не им се позволи да правят каквото и да било. Що? Ами така ги устройва онези, прилично облечените и техните задокеански приятели. Искате равенство? И свобода? Да живеете прилично от собствения си труд? Ми историята ясно показва, че това става само по един начин... И той не е като чинно спазвате правилата на Системата.

Русия защо е на 10-то място? Нали там било хубаво?

Хубаво е защото не са един върху друг! САЩ, Канада , Австралия при тези огромни пусти територии, които дори никога не са били тяхни, защо ли не дават да им се населва там, който си поиска?! Мисленето в стил "съществували сме, съществуваме и ще продължим да съществуваме" или "човекът е господар на света" ще ни доведе до изтребление" т.е. ВОЙНАТА е неизбежна! На Земята сега живеят около 7,2 милиарда души, а от 60-те години на миналия век на всеки 12-14 години населението се увеличава средно с по един милиард."

Лошо четеш или не разбираш това което четеш. България в новата си история никога не е губила 2 милиона души, ако не броим 14 век когато ни завладяха турците, но това е друго. Това което преживяваме днес е физически геноцид, придружен с духовен и куртурен. И за това е виновна наложената ни отвън колониална система на изсмукване на ресурсите ни от хора, капитал и природни ресурси. А ти си пропагандирай как виновни са някакви си фиктивни комунисти, дано от това ти стане по-добре или си заслужиш сребърниците.

Добре, обясни ми с думи прости, защо съм им притрябвал толкова на немците, та съсипват икономиката на България, за да ходя да работя при тях? Работя едно и също, но заплатата ми в Германия е малко повече от 2 пъти по-висока. Получавам я навреме и не се притеснявам дали ще я получа или не. И "О, чудо!" - стига ми :) п.п. Според мен синдромът на приказка за стълбата е много силно застъпен в българите. Аз лично вече нямам желание да променям нищо.

Супер класата точно това иска. Ресурсите са драстично намалели. Българската територия е рай,но не за българи.....

То пък щото в САЩ никой не умира и всички живеят вечно или понеже всичките са такива добри мормони, се местят в Рая :D Аз бих казал на ЦРУ, че на цялата планета Земя смъртността е 100%!!!

колко си умен и оригинален

Яд ли те е, че ти не си нито толкова умен, нито толкова оригинален като мен? Не плачи! Животът не е справедлив.

Чудя се,какво е внушението на статията и защо точно цру прави такива проучвания и доклади?А за златният милиард,знаят много хора,целта на ционисти ли е,на масони ли е,на илюминати ли е,или на всички на куп не знам,само знам че трябва да останат Щатите,Канада,Япония,Англия,Израел и още няколко страни до милиард,всички други...аут и ако се замислите има логика,особено със ставащото напоследък,но БОГ гледа.

Абе ще ви приобщим ама иска време

На два пъти за по-малко от столетие 2 април се оказва знаков за българските комунисти. През 1924 г. с Определение 1 на Върховен касационен съд на основата на Закона за защита на държавата са забранени БКП, Партията на труда, БКМС и техните синдикални и кооперативни организации.Този идеалистичен опит по законодателен път да се спре настъплението на червената чума в БългарияНа 2 април 1956 БКП провежда историческия Априлски пленум, на който уж се развенчава култът към личността на Сталин - респективно към Вълко Червенков в България. Реално обаче този пленум се превръща в отправна точка и начало на тоталното обсебване на цялата власт в държавата от Тодор Живков и партизаните от Чавдар. Пленумът дава всъщност началото на митологизирането на социализма, династията на Живков и създаването на една малка каста от неграмотни партизани, които окупират властта за десетилетия напред. Всички инакомислещи и грамотни личности в БКП се изметени и обявени за врагове, както преди това са смазани хората с друга политическа ориентация.

БРАВО МНОГО ТОЧНО

И какво ще правим сега? Идат избори! пак ли за червения боклук ще се гласува? Те лумпените мрат, ама се и раждат нови! Аз лично не виждам "светлина в тунела". С тия тъпи глави на раменете - добро не ни чака. Или трябва всеки да се самопромени или идва края. така по средата - не става. Който гласува за червена креатура е ГЛУПАК и обрича бъдещето на България на срам, позор и разруха!!!!!!!!!!!!!!!

Не е проблемът в тези за които гласуваш, то други няма. Проблемът е в системата, коята кара милиони да емигрират. Системата която породи липсата на производство и работни места. Няма смисъл да се бориш срещу пионките на системата. Системата сътвори и сегашният ни безгласен полуколониален статут. Колкото до хората и Рейгън беше примитивен тъпак, но когато сисетамата работи добре и магаре да сложиш, пак печели. Да не забравяме че колониалната система е добра експлоататорите и лоша за експлоатираните.

Нищо и няма на системата. Хората не стават. Прекалено сме печени, за да се занимаваме с такива неща, като защита на правата ни, чакаме държавата да го направи. А тя е изградена от същите печени типове като нас. И на тях им е през онази работа за нас. Колко българи са се отказали да работят за някого, само защото е мошеник? Или да го обслужват или да правят бизнес с него? Явно недостатъчно, защото престъпниците са си добре...

Абе кво ви пука от ЦРУ...долни империалисти!

humfry

От поне 20 години България е най-бедната страна в Европа и на челни места във всички черни статистики. Високата смъртност и демографската катастрофа отдавна не са тайна никому. Ето и малка статистика за населението на страната по години: 1910 - 4.33 милиона 1920 - 4.84 1934 - 6.07 1946 - 7.02 1965 - 8.22 1989 - 9.0 2011 - 7.36 (но с поне 300 хиляди мъртви души и неправилно проведено преброяване, тоест под 7 милиона реално) Към днешна дата сме още по-малко. Тенденцията на евакуация (емиграция) и смърт се усилват жестоко. От 89-та година до момента раждаемостта е спаднала почти двойно, а смъртността се е увеличила почти двойно. Всичко това показват западните статистики и то като се има предвид колко са напудрени данните. И сега във връзка с избрания коментар си представете за момент, че взимате 340 лева в България, колкото е МРЗ в към днешна дата, може и дори близка заплата. Много е възможно за тези пари да ви се налага да работите по 12 часа или дори повече, както и да не ги получавате съвсем редовно. Сега си представете, че трябва да покривате месечните разходи за сметки, да имате семейство. Примерни разходи: ток средно около 100 лева, парно 100-300 лева, наем 300-350 лева, вода и прочие, освен ако не смятате да живеете като абсолютен скот в горска колиба. Ами пари за храна, ще може ли да си позволявате редовно да ядете месо и риба, плодове и зеленчуци? Ами пари за дрехи? Ами пари за транспорт? Ами пари за жена и деца? Ами пари за здраве? Ами ако евентуално искате да имате кола, което е нищо по-различно от телевизор в 21-ви век? Ами пари за евентуална почивка, нали все пак и вие се водите човек? Ами ако решите, че искате да научите някой нов език или да се образовате нещо допълнително, как ще заплатите тази "прищявка"? Ами дали ще можете да заделите, за да станете част от тези с милиардите спестявания в банки, които статистически растат ежеминутно, евентуално за да покажат на хората колко са добре, ама те не го знаят? Ами ако случайно имате нещастието да хванете заветната пенсия, какво правим тогава? А недай си боже поради заболяване или друга причина да ви се наложи да живеете дълго време на помощи в България! Това няма да е живот, а присъда. Сега си съпоставете всичко описано със заплата от около 500 лева, а после и с такава от около 800, като продължите да увеличавате, докато не стигнете цифра, която ви се струва достатъчна за абсолютно елементарен и съвсем нормален живот, но никакво излишно разточителство. Какви пари според вас се взимат масово по малките населени места, ако изобщо успееш да си намериш работа? Ами дори в големите градове? Дали средната работна заплата за страната е 880 лева, както я водят по статистика от НСИ? При толкова висока средна заплата, трябва във всяко село малко населено място да взимат минимум по 500 лева, а в големите от 900 нагоре, като тези с около 1000 трябва да са значително повече от тези с 500. Сега ще кажете, че те работят в сивата част и взимат много повече под масата. Ами добре, колко повече да взимат, 2000?

Така е, всичко опира до пари. Кой предлагаш да ти ги даде тези пари та да си купиш телевизор, кола, жена и деца?

Няма нужда никой да дава пари. Всъщност, законите на вселената са много над парите и хората. Но като цяло хората са си намерили решения. Едни емигрират, други извършват по-леки престъпления, а трети умират. Скоро се очаква и четвърта група, която ще започне да се изживява на публични оживени места - молове, транспорт и прочие, където ще копира американския модел.

От 681-ва до 1989-та година населението на България никога не е намалявало така, както от 1989-та до ден днешен. Да не кажа, че почти винаги се е увеличавало.

чужда ти е историята

... понеже е очевидно, че посредством мислене не се получава, на едно листче се прави схема, където от 20 семейни двойки през 1950 г., тоест четиридесет човека, се създават по 1.23 деца, тоест около двадесет и две-три, от тези двадесет се формират десет двойки, с по едно дете ... и така до днешното състояние... като се приблави и емиграцията, картината става пълна...

Ура ПЕРЕСТРОЙКАТА ПОБЕЖДАВА! Другари седерасти и €вропредставители на третият пол да живее мултикултурализЪма и демоКРАДтизЪма!Долу тиранина Путин!

Не е наша работа уважаеми песепедали,да се занимаваме с Путин.Нека тъпите руснаци му сърбат попарата,докато Абрамович и другите му авери си сменят яхтите...Руснаците ни изпреварват по тъпотия..Мащабите са други.Българският тъпанар търпи Менти,Бисеровци и Гейци да крадат милиони,руският тъпанар търпи да крадат милиарди...

Четейки коментарите по тази и други теми смятам, че е по-добре голяма част от индивидите да не се размножават - за добро ще е. Иначе вие нещо различно ли очаквахте?

За малтусианизъмист или генен Инженер сте учили ?

Раждаемостта се формира от много фактори, но основния е социално-икономически. Когато намалиш драстично селското население за сметка на работническата класа резултатът идва след 50 години. Никаква раждаемостс изключение на икономичекси обусловената - ромската. Българския етнос след 50 години ще бъде дълбоко малцинство.

Искате да кажете че Ни Предстои да Поемем Водещото Глобално-дисперсирано място на Рода Давидов ли ?

Феноменален избор-на-Име Подсещане имате ! (Благодаря Ви !)

БСП е закрилница на бедните и разчита на техния вот. Колкото повече и по-бедни - толкова по-добре за партията.

Споко бе, кво ги гледате тия от ЦРУ?! От БАН казаха, че демографската пропаст пред нас ВЪОБЩЕ не съществува. Значи всичко е ОК. Те и за една криза преди няколко години обясняваха едни политици, че я нямало в България, па то какво стана.. Хайде да вдигнем осигуровките и данъците върху заплати от сегашните 30-35% (общо) на 80-90% - да дигнем соц. помощите за мангали 3-пъти. Да намалим пенсиите с 70% (все пак тия хора са над 65 годишни - за вко са ни) и да пренасочим парите към детски, ама само ако си мангал. Иначе нема смисъл, те българите са ок.

Какви фантомни комунисти бе - ами внучката-депутат подобен на който го елиминираха в Румъния - защо са по-добре от нас- как мислиш? А политбюровските синове Сергей и брат му бетонирал единственото ни хубаво нещо - Черноморието, а Пръмови, а Бокови, а Пирнски. Това не са фантоми. Тъпак комунистически агент.

Обърнете се за съвет към ДС ДДТ-то

Пак добре....Като се имат предвид радиационния мор,и катастрофите при Луканов и Виденов...Все подаръци от другарите-комунисти...Сега експерти като Стойнев,Ментата,Гечев и Галева се опитват да доунищожат оцелялото население...Тях най-ги устройва да останат само пенсионери и роми...

В топ 10 на света по смъртност, нито една държава от ЕС, само големите русофили от БГ - естествено. И любимата им Русия - естествено кацнала на 10-тото място

България от 25 г. върви по "пътя на капитализма", а от десетина години е страна член на НАТО и Европейския съюз. Отнася се за българския народ, подложен в последните 25 години на такъв геноцид, който не помни откак народ е станал.

A другите 27 държави в ЕС, що ги няма в топ 10? М? Що само най-русофилската държава в ЕС - Бг е там? И ЗАЩО русия е в топ 10? Те не са членове на злите ЕС и НАТО хахахаха

за преврата 1989, за отказа от комунизъм, за свалянето на любимия тошо, за приемането в НАТО и ЕС питайте бкп/бсп, москва и най-вече кгб, т.е путкин знае най-добре. Претенциите към него

защо ми изтрихте коментара бе дирници, писах, че при комунистите статистиката беше доста по-различна.....

В топ 10 на света по смъртност: - 6 африкански държави - афганистан - и Русия с двата и суровинни придатъка - България и Украйна хахахахаха