Доклад на ЕС: Дезинформацията за ковид има обратен ефект, смъртните случаи в Русия растат

Кремълските медии да продължават да разпространяват лъжи за КОВИД-19 и ваксините, се казва в анализа

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Що бе?!?! Кремълските медии в случая правят добрина на цялото човечество..... ами нека си мрат руснаците. За мен е празник като чета такава новина.

В Русия умират по 7 на милион жители, а у нас по 20 на милион жители. Коя здравна система е по-добра?

На форума dir.bg тече такава дезинформационна кампания.

Тия путенски крепостници не им ли разрешават да си п оставят нормална ваксина, като например астра зенека. Джонсон или пфайзер?

в САЩ умрелите са 1873

В САЩ няма почти никакви ограничения и рестрикции. Вече падна и задължението за носене на маска на обществени места - заведения, ресторанти, офиси,... Да те информирам.

Това за вчерашния ден ли са данните.

В Русия е пълно с умници-конспиролози, също като тук.

Ами и ние сме били около 70-80 години под руско робство, както руският народ, така че няма нико чудно. На времето дори бяха сложили руската Мултигруп на входа и изхода на България, за да я източват...

През тези 70-80 години "руско робство" населението на България нараства от 3,7 милиона на 8,9 милиона. През следващите 30 години "демокрация" намаляваме до 6,5 милиона, като очакването е следващите 30 години да намалеем поне още толкова. Характерно за соросоидната измет е, че дори когато фактите и данните ви бият в простите тикви, продължавате да пелтечите малоумия.

Дезинформацията на Герб е пагубна за държавата!

Да, дезинформацията убива! Както и лъжата, корупцията, алчността, хаосът, беззаконието и липсата на справедливост е еднакво прилагане на закона за всички, безотговорността, некадърността, престъпните зависимости и интереси, обвързаността им с властта... Всичко това убива хора!

Интересно само как щатните соросоиди са винаги толкова добре информирани за Русия, за Китай ...

Въпрос на интелект. Виж поразпитай, може някой от познатите ти да знае и да ти обясни какво е това.

Да, факт! Хубаво е да е над 80 точки, съм чувал. А, соросоидите сте под нулата при скала, която е от нула нагоре ... С други думи, невъзможно тъпи сте ...

Тия пак са вилнели на-“БРЮКСЕЛСКО ПАРТИ”!!! АМФЕТАМИНИ,КОКАИН,ХЕРОИН...И ВИСЯЩИ ПО УЛУЦИТЕ-НАДРУСАНИ ПЕДАЛИ С РОЗОВИ ПРАШКИ!!! НЕЗАБАВНО НАПУСКАНЕ НА -“ЕС”-СВЪРТАЛИЩЕ НА ПЕДОФИЛИ,ПЕДАЛИ,САТАНИ!!!

Любо, надрусания май си ти. Я марш в отрезвителното! И се научи да пишеш с нормални букви, а не с главни, ясно? Хайде сега ХОДОМ МАРШ!

1000 ватенки по официална статистика. реално ще са x10

Имаше един лаф по комунистическо време: (еди кой си) Лъже повече от руски вестник. И досега нищо не се е променило в страната, където волно дишат человеците и където животът е станал по-добър и по-весел. Младите читатели на Дир.бг няма да разберат горенаписаното обаче.

Антиваксърите в Русия са антиПутиновци. Така че за коя от двете дезинформации говорим? Едната е със сигурност про европейска.

Хибридната война убива хора. Наистина умират. За две години сме дали повече от половината ни жертви от цялата Втора Световна Война.

А по минусите ще разберете кой ви кара да мрете.

В Русия 30 000 заразени и 1 000 умрели Англия 50 000 заразени и 120 умрели България 5000 заразени и 120 умрели Баш си е до здравна система и кадърност. Нещо което липсва в някой държави

Явно не е до ваксини, а?

Имат добра здравна система някой държави (която включва и ваксинирането в себе си). А други се лекуват с ракия и самогон.

че е нормално след като ваксинираните го карат леко и не стигат доб болница, значи здравната система има значително повече време и възможност да обърне внимание на тежките случаи?

Как да не е до ваксини бе човек. В Англия преди година умираха по 1000-2000 на ден. Да имаш очи и да избираш да си сляп.

определено е така. никой не го отрича. Пропуснахте ли това в скобите?

когато гъзар се блъсне с кола. не го убива колата, а той самия се убива щото не си взел необходимите мерки - я за скорост, я за предимство, я за колан. Неможем да виним само колата. Както в случая вируса.

Явно е до ваксините. Бг ваксинирани са 15 процента, русия 33, великобритания 68. Иначе преди ваксините и във великобритания умираха, по 1000 на ден.

Германия е 84 милиона и за вчера отчита 85 починали. По един починал на милион жители.

Щото достигнаха 75% ваксинирани.А нашите чугунени глави все някой им е виновен. Като опре яйцето до гъзЪсе втурнаха да се ваксинират.

Русия по население е 30 Българии. Я сметнете колко са случаите у нас в съотношение с Русия - в пъти повече!

Смяташ ли че се отчитат случаите на 500 км на изток от Казан. САмите руснаци не смятат това за руска земя освен когато трябва да се тупат в гърдите. Там при дръпнатите очи си гинат без да ги броят по селцата дето нямат и телефон дори.

къв ковид на изток бе, за да се заразиш трябва да си в пълна с хора градска среда, а там са човек на километър

Първо Русия не е 30 Българии, а 20 и второ смъртността по техни данни е 7 пъти по - висока. Хайде сега пак започвай да смяташ с пръстчетата.