Увеличават пенсиите с 2.6% от 1 юли

Надзорният съвет на НОИ взе решение от 1 юли 2016 г. пенсиите, отпуснати до 31 декември 2015 г., да бъдат осъвременени с 2,6%, съобщиха от ведомството.

Обратно в новината

Коментари - Увеличават пенсиите с 2.6% от 1 юли | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С КОЛКО ДО ТОГАВА ЩЕ УВЕЛИЧИТЕ ТОКА И ВОДАТА,ДАНЪЦИТЕ И ПР. ВИЕ С ЕДНАТА РЪКА ДАВАТЕ,С ДРУГАТА ВЗЕМАТЕ И ТО ДВОЙНО !!! СЪЩО КАТО ЧЛЕНСТВОТО НИ В ЕС : ВНАСЯМЕ БЛИЗО 500 МЛН.ГОДИШНА ЧЛЕНСКА ВНОСКА,А ЗА МИНАЛАТА ГОДИНА СМЕ ПОЛУЧИЛИЛИ КАТО СУБСИДИИ ОТ Т.Н. ЕВРОФОНДОВЕ - 325 МЛН. !!! ЕГА ТИ ДАЛАВЕРАТА !!!

Инфлацията е поне 3 % следователно пенсиите са намалели с 0.4% Хаха Бягайте хора само унижение ви чака във старините ви

Пенсионна реформа в силовите структури. Защо всички са със 100 % парва категория, 20 необлагаеми заплати, не си заплащат осигуровките ? Ранно пенсиониране и пенсия и заплата за определени хора.

КАК НЕ ВИ Е СРАМ ДА ПОДЦЕНЯВАТЕ ПЕНСИОНЕРИТЕ , ТЕ НЕ СА СТАНАЛИ ПО-ТЪПИ КАТО СА ОСТАРЯЛИ. ПЕНСИИТЕ НЕ СЕ УВЕЛИЧАВАТ С 2,6 , а с 20% СЛЕД КАТО ВСИЧКО СЕ УВЕЛИЧАВА. САМО ЗАБЛУДИ ТЪПАЦИ....

Щом като НСИ отчита, че "средния..!? " доход на българина варира над...1200..лв,тогава къде е НОИ ,Парламент.., правителство ..,за да се сетят ,че с тия изостанали от този ръст на СРЗ -пенсии,българина вече...Не издържа и е крайно време да ги АКТУАЛИЗИРАТ с НОВ СРЕДНООСИГУРИТЕЛЕН ДОХОД ЗА СТРАНАТА -НАД 1000ЛВ,който...сега е ...само 398,17..лв, и е чак .. от ..2007г , а депутати и държавни служители си актуализират тлъстите ,Незаслужени заплати ..през 3 месеца.../за да не изпуснат нарасналия СОД../..!?До кога ще ни правят на будали и стадо нестригани ..овце...!?Крайно време е да се засрамят...,иначе ги чака сваляне от властта и ..на ..топло...,за антинародни действия...!!!

Тока, водата, градския транспорт 1.60 лв. и другите такси, то пенсиите стават по-ниски. И пак държат таван да не го пипат за да крадат от хората и да дават на ТЕЛК и циганите. А има хора в "държавата", за които няма таван ! Справедливост ???????????

Вие на тавана, знаете ли как живеят пенсионерите от сутерена?!

До другата реалност ! Вие от сутерена да сте блъскали и да сте се осигурявали на високи ставки. Блъскахте ли нощен труд, непрекъснати производствени цикли, празници и т.н ?Сега олеле пенсията ми малка а другите защо вземат толкова. На всекиго според труда и вноските !

Защо на военни и полицаи се призна правото на "заварено положение" при пенсиониране, а на работещите от "третата категория" се зачеркнаха осигуровките до 1997 г. като им се отне правото да си изберат три последователни години за този период?! Държавата да се сети, че точно ние изкарваме парите за пенсия на държавните служители и новият социален министър да предложи отмяна на това дискриминационно решение. Най-малко, отчитането на тези три години може да става ако пенсиониращият се пожелае това.

Е,сега на всеки български гражданин би следвало да му е просветнало,че мераклиите за пенсионерските "мъни" са много (разбирай мераклиите да станат милионери) ,както са много и борците ,които правят всичко възможно,за да не бъде РБългария приета в Шенген. Иначе казано,никоя развита държава (разбирай "западна" или "капиталистическа",както казвахме някога) не желае (и то с право) "мизерници" от уж бившите соцстрани да изяждат социалните им,да ги крадат и т.н. ...Жалко,но е факт,че пенсиите бяха "осъвременени" така да се каже по време на Ив.Костовото управление и след това никой от последващите не направи нищо позитивно по въпроса,а продължиха линията на дядо Тошовото управление...Ало ,"богатите", не е ли време да "скръцнете" със зъби на тъй наречените ни законотворци и управляващи да спрат с мимикрията си наречена "демокрация" = демос+ кратос),ако желаете да спрем връщането назад във времето...

Тези 2.6% са по малко от инфлационния индекс. Това, което управляващите правят с пенсионерите е пи лошо от турския геноцид над арменците. Тиквата Борисов да обясни как се живее месечно с 200 лв пенсия, сам човек с 45 г трудов стаж. Това в България е жестоко и невероятно. Никъде по света няма такъв жесток мутфенски геноцид над майките и бащите ни. Задасете се мутри комунистически, проклети да сте до 9то коляно.

Когато живеещият с 200 лева успее да обясни защо докато е живял, е спал, тогав аи Борисов автоматично ще е отгворил на този въпрос. Спали сте, не сте се борили, отдали сте се на летаргия, не сте имали гражданска будност и активност. Това води до западаща държава с вредна за нацията политика и с лоша икономика. Страх, съглашенство, ирационално мислене на нацията - са основните причини слабите държави да са слаби, включително и финансово. Когато научим тези уроци и се променим, ще имаме правова държава с високи пенсии, а преди това с високи заплати. Един Цветанов се опълчи пръв публично срещу уапдъчната съдебна система заради която България се вмирисва 70 години. На българиан толкова му а акълът, че го охрачи. Е, на такова се падат 200 лева месечно и това са обективни закономерности. Натрупванията с десетлиетията на изброените негативи дават ето този резултат, и много други разбира се.

"...общият доход средно на човек от домакинство през първото тримесечие на 2016 г. е 1237 лв..." посмали мангоооо!!! аман от лужестакмистика!!!

Как бе. Всичките са програмисти, лекари и инженери. Нема един да не е. :)

Чудя се. като как така на никой от досега управляващите ни и най-вече на партийните лидери и депутатите им не проумяха,че статистиката ни е просто една стъкмистика или меко казано порнография... Как бе джанъм ,с какъв акъл осрвдняваш минимална заплата или пенсия с петцифрени и по-големи и буквално ни "навират" в очите,че редната заплата била нам кво си....Наистина "нищо старо не е забравено и нищо ново не е научено" и то е,защото хората, представляващи партийте,които са в парламента и в изпълнителните власти са едни и същи и са просто "преяли" с власт. самоуправство и злоупотреба със служебно положение ...

НЕ Е ЧЕСТНО ДЪРЖАВАТА ДА МИСЛИ САМО ЗА ПЕНСИИ И ЦИГАНИ. ТЕ СА МИНАЛОТО НЕ БЪДЕЩЕТО

Вие сте престъпници.Края ви ще дойде.Ще платите за всичко причинено на нас пенсионерите.

Много е интересно този процент беше съобщен още м. септември 2015 г как се определи 4 месеца преди края на годината и преди да са предадени годишните отчети. С тези 2.6 % не можеш да се купи 1 кг сирене. Подигравка, как да вярват младите и да се осигуряват на истинския доход след като след това е стъкмистика и за едни има за други няма пари.

Сега вече прокопсаха пенсионерите и тръгнаха по белия свят да пътуват и да се радват на старините си! Гнус ме е като си помисля колко пари отиват за циганите, които не работят, и колко ще отидат за неприетите у нас бежанци, ако ЕК приеме онова свое тъпо решение, а в същото време родителите ни не могат да си платят парното и лекарствата, а са работили цял живот.

Би трябвало да са 26%, а не 2.6%. А Меркел дава 94 милиарда на талибаните.

знаетели когато ние се шегуваме че македония то това е българия то в същото това време турците така казват за нас, те казват че няма българия а това е турска територия, та да видим сега кой се смее последен, по времето на бай тошо бяхме страна със стандард на живот за който западняците можеха само да мечтаят а сега сме като динозаврите изчшзваща страна, благодарим ти бате боико, те дори наи-бедните африкански страни не са заплашени от изчезване а ние в така нареченият европеиски съюз сме към ликвидация.

по-голяма гавра от това нема, предателите от герб-гроб трябва незабавно да се ликвидират, разпродадоха земята на турците и какви ли не държавни активи и сега само викат нема пари, е как ще има като няма работещи държавни активи, срам и позор за българският народ и нашите родители.

БЛАГОДАРИМ ТИ ПАРТИО ЛЮБИМА ! Да се слви името ТИ и да пребъде ДЕМОКРАТИЧНИЯ КОМУНИЗЪМ !!! ПРЕизпълнихме плана за стопяване на населението вместо за 5 - за 3 години ! ДА ЖИВЕЕ ДЕМОКРАТИЧНИЯ ФАШИЗЪМ !!!

американските и западните еврейчета дори и не са се надявали че нашите продажни политици ще стопят нацията толкова бързо, според техният план затриването на българия трчбва да е финализирано около 2035 година, но доиде бате боико и им показва че може много по-скоро 2025............

Евала ти, бРате Бойко! На бабите по 5, ананас по 25 ! Да живее Герп ! А и вие, гепете, така де! Хич, да не се срамувате? И да знаеш бРате Бойко, ние, с тебе, се гордееме!

23 юли 2013 Програмата "Орешарски" до 2017 г.: Пенсии до 1575 лв., нови заводи и летища. Друг важен ангажимент на БСП е да се разкрият 250 000 работни места. 28 Май 2014 "Пенсиите ще се увеличат с по-малко от обещаното Въпреки уверенията на депутатите от БСП, че ще бъде направено всичко възможно пенсиите да се вдигнат с 3% от началото на юли, вчера надзорният съвет на НОИ реши увеличението да е по-малко."

Бавос бе, наш човек си, Герберас ! Ше пйнеш ли едно "Джони " от нас ? Още две такива, ако издрискаш, ше те претложим за Чукундурски кмет!

Щом увеличават пенсиите с цели 2,6 процента, очаквайте главоломни увеличения на ток, вода, парно.....това е практиката от години насам.

Πo вpeмe нa coциaлизмa Благовестчо и Антончо cи гoвopят: Ha мeн дядo ми e бил пapтизaнин пpeз вoйнaтa! Гepoй! Haгpaдeн c opдeн oт cъвeтcĸaтa влacт! A твoят дядo ĸaĸъв e бил? He знaм, cигypнo eлeĸтpoтexниĸ. Oня дeн мy нaмepиx ĸacĸaтa в мaзeтo имaшe двe гpъмoтeвичĸи нapиcyвaни нa нeя.

ПРЕДИЗБОРНО МЕРОПРИЯТИЕ НА ГЕРБ ЗА БОГ ДА ПРОСТИ!!!ДАЛИ ТОВА НИКАКВО"УВЕЛИЧЕНИЕ"НА ПЕНСИИТЕ,ЩЕ КОМПЕНСИРА НА НЯКОЛКО ПЪТИ УВЕЛИЧЕНИЕТО НА ТОКА???ОГРОМНАТА ГРЕШКА НА ФЕОДАЛА БОРИСОВ Е,ЧЕ ПОДЦЕНЯВА ИНТЕЛЕКТА И МЪДРОСТТА НА ТОЗИ ПРЕКРАСЕН НАРОД!!!

ТИ БЕ Т.ъПАК! ЗАЩО ОБИЧАШ ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ? Христо Ботев "Русия, тази развратница и мнима защитница на славянството, тя употреблява още по-радикални средства, за да затрие от лицето на земята българските колонии!" Публ. във в. Знаме, г. I, Букурещ, 4 април 1875 г., бр. 13, с. 51 Един цитат от писмо на Васил Иванов Кунчев-Левски до Каравелов: "Баьо Либене, дочувам, че ти и оная лудетина Ботьова сте решили да докарате миризливият казашки бутуш в Булгарско? Ако туй е тъй то аз с моите кунки ще ви отрежа чепките." - В. Лъвский Георги Раковски "Всякоги проклетата Русия, когато имала бой с Турция, лъгала е простодушните българи, че уш тях ще освободи, а после бойя, като овце ги трампела!"

Истината е че повечето до годините 65 за Пенсия,няма да стигнете,дори и една втора която ще стигнете ще сте във инвалидни колички,и ще ви се иска по добре да сте умрели,за да не се мъчите,а ако някой недай си Боже стигне до 65г здрав и прав да се Пенсионира,значи все едно да е спечелил от Тотото 6-ца.Повечето ще умирате на работните си Места,ще се напикавате и усирате,но до Пенсия трудно може да стигнете.:)Мутрата и Кауфин всичко са измислили,даже вече и парите може да са източени отново,и за това Клфин избяга.

Браву другариую Кирилов Сите от раион Изгрев сме с тебе и др Путев и он е с теб

При директора се влиза само по голяма нужда!

Тавагишчи, тавагиш Мадуро е обещал да национализира много предприятия във Венецуела грабвайте чемаданите и там ще станете милионери.

тавагишч, ние тука сме си добре и цъфтим в евросъюза! В България взимаме средни заплати, които са с цели 50 евро по-високи от в Русия!

Аз предлагам да се върне чл.1 /ръководнаата на БKП/да се интернират всички ,които не са комунисти в северозападна България за решаването на демографския проблем,да им се отнемат имотите в полза на комунистите! Да се стегнат границите и никой да не напуска страната! Да се ликвидира частната собственост и всичко да си бъде пак държавно /общо/! Да се върне жителството/всички селяни от София да се върнат по родните им места/!Ако искаш софийско жителство трябва да се ожениш за софиянка! Ако искаш да си купиш килограм захар,задължително и килограм вмирисана скумрия и т.н и т.н ... Какъв живот си живяхме при Тодор Живков?Свобода нямаше,но коремите ни бяха подути от щастие!

Я ТИКВАТА НЕГРАМОТНА е започнал сам да се защитава у форума

Браво другариую И аз съм ЗА

Аз предлагам да се даде всичко на родителите на КОМСОМОЛСКИЯ СЕКРЕТАР НА ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ

На 300 лв с 5 лв. браво, не могат си изхарчат парите. Направо си е за завиждане, ще преядат пенсионерите с 1 кг череши.

Що не ги увеличат с % дето увеличиха винетките и билетчето?

Защото има заспали овце

Трудно може да разбере един трол, че пенцията се ЗАРАБОТВА, а не се дава!!! Затова тролетарии хващайте се на работа, а не чакайте подаяния по едно парче пица.

НЕГРАМОТНА ТИКВА РАПОН КАРЕТЕ. Молоумна

Не искам да обвинявам отново Борисов,и Дянков,но сами си спомнете какъв беше стандарта на живот,Преди да дойдат точно те да управляват,какви бяха заплатите и Пенсиите,колко беше цената на горивото,цената на стоките като олио,хляб,захар,и др лекарствата също,Ток,вода,данъци и др.а сега ни гласят и цената на билетчето да ни го вдигнат на 1.60лв,Не наяли се Гербери,какво искате.Мутрите знаят само да взимат,но за даване забравете.Само по между тях си.

Нагли крадци обират скъпи стоки от хранителните магазини в р-н Изгрев. Поредният случай е на добре облечен мъж, който краде алкохол. Снима го охранителна камера.

Крадецът НА АЛКОХОЛ С ВЗЛОМ Благовест Кирилов е отново на линия!

Да се чуди човек,къде отиват тези пари. Преизпълнение на бюджетните приходи,европейски програми,заеми,да ти падне шапката... Няма за децата, недофинансирано образование,закриват болници. То не става въпрос да се раздават пари на калпак,но такова чудо. Не идвали инвеститори.А тези,дето ги доведоха политиците,по три кожи ни смъкват от гърба-кауфланди,ЕРП-та,американски централи,концесионери. А пенсионерите едвам кретат,дето се вика,кучета ги яли.

Как Кой,Кой ли,Май Се Досещам Кой,един Ненормалник - Първанов май се наричаше

Кой казва, че пенсионерите се издържат от работещите? Защо да се издържат от вноските на работещите, след като, за да се пенсионираш в България трябва да си се трудил поне 37 години с тенденция да станат 40. Та питам - Къде са ежемесечните вноските на всеки от нас за тези 40 години? Защо всеки няма отделна партида, за да знае какво е внесъл за тези 40 години труд? Къде са парите на хората, които не са дочакали пенсия по една или друга причина? Къде отиде пенсионният фонд, откраднат от комунистите след 9 септември 1944 година? Къде отидоха 2 милиарда лева, които Дянков открадна от Здравната каса? За какво се харчат тези изтеглени 16 милиарда дълг, който поколения напред ще изплащат? Къде отиде 1 милиард евро уж за саниране на блоковете, а дефакто са санирани 3-4 блока, които ги показват непрекъснато по телевизията? Защо периодично напъва това правителство за одържавяване на частните пенсионни фондове -а отидат в общия кюп, за да ги окрадат и тях ли? Защо разликата между най-ниската и най-високата пенсия за еднакви години прослужено време в България е 6 пъти, след като в останалия "бял свят" е до 3 пъти? Защо, след като имаш здравни вноски ти се налага да плащаш за всичко при постъпване в болница - за консумативи, за легло, за престой, за манипулации или за всичко? След като ще плащаме, тогава да отпаднат здравните вноски. Въпросите към Боковото правителство за хиляди, а и с всеки изминал ден стават все повече и повече. Но кой ли ще отговори на народа. Затова ще гласуваме на Референдума на Слави със "За". Дано нещо най-накрая да тръгне на някъде, защото положението в България, кой каквото ще да ни успива от телевизора, е плачевно. Плачевно!!!

Аз го казвам, байно! Пред очите ви 89-91 г. изчезна пенсионния фонд. Мълчахте. 97-99 г. пред очите ви предприятия за 40 милиарда изчезнаха. Мълчахте. ..ами мълчете и сега! Какво е това нахалство?!

абе ние не мълчахме, ама ни се каза, че това са очаквани жертви по пътя от комунистическа тирания към евро-атлантическа демокрация.

Е, пред твоите очи не изчезнаха ли съвсем не отдавна едни 2 милиарда лева от тия "за здраве" гепени от Дянков? Ти какво направи? Направи ли нещо? Някой попита ли те? Можеше ли да направиш нещо?

Помни 9-ти юни, пази 9 -ти септември!" С тези лозунги направиха Народния съд, Национализацията, включително и на Пенсионните фондове. След 10 ноември 1989 година направиха ФАЛИТ и ни вкараха в ДЪЛГОВ КАПАН. Обаче има един "ЕФЕКТ НА БУМЕРАНГА" /видовден/ и той мълниеносно ще удари колабораторите на ИМПЕРИАЛИСТИТЕ /САЩ, UK, Еврогейския съюз, РФ, TR/, олигархо-мафията.

Много си ПРОСТ 1. Ти не си си внесъл нищо! Ти нямаш "пенсионнен влог", където да се внасят "твоите" пари! Ти нямаш "пенсионна спестовна книшка"! В повечето европейски страни това осигуряване се нарича пенсионна застраховка! Както и при "гражданска отговорност" ти внасяш определена сума, но при катастрофа не можеш да кажеш че си внесъл 20 000 и да искаш застраховката да поеме пометените от тебе коли! 2. Тези вноски се изплащат директно на пендионерите! В Европа 1 пенсионер получава вноските на 2 работещи като пенсия, в някой случаи и 3-4! За това в Европа пенсиите са високи! В България пенсиите са ниски, понеже 1 пенсионер се издържа от вноските на 1,2 работещи, понеже никой не си плаща вноските, а после такива неграмотници като тебе дрискат по форумите, че пенсиите били ниски!

Ех ако дядо беше министър председател водката щеше да струва левче

Аз ще гласуем за него

И язе

а токът с колко процента ще бъде увеличен. Само се подигравате с възрастните хора.

Стига герберов цинизьм.

СРАМ!!!

участието на АБВ в това управление. Няма да забравя че с тяхна помощ Герб взе дълга от 16 млр.,че Ивайло Калфин нищо не направи за пенсионерите а игра посвирката на Владислав Горанов! Идва видов ден!

Не с 2.6, не с 26, дори 260% да бяха - пак щеше да е рев и недоволство. Пенсионерите са издържани с вноските за пенсия на настоящите работещи и това е неоспорим дори от пенсионерски чугун факт. Тези 2.6% ще бъдат платени от децата ви, защото те и вие сте държавата.

Глупако, а моите осигуровки за 40 години трудов стаж, кой ги изпапа!?Чакам отговор, поцинкована ламарино!!!

Защо ми задавате въпроси, на които идеално знаете отговорът, че и ме обиждате..? Искайте си парите от тези, които ги откраднаха, не от мен и другите работещи!

gangnam style

Как Кой,Кой ли,Май Се Досещам Кой,един Ненормалник,който все ни нагнетяваше че имало криза,и да сме затягали колана то последната дупка,и да сме яли само постни пици,че за друго пари нямало,това е Дянков и Борисов.

Както те на свой ред преди време са издържали тогавашните пенсионери. Какъв ти е проблема? Такива са повечето пенсионни системи по света дори в момента. Това, че БГ след 26 години "преход" няма реална икономика а само "усвоява" фондове не е проблем на пенсионерите.

Ами не е така - по време на социализма имаше пенсионен фонд, който изчезна 89-91 година. И всеки знае къде. Само пенсионерът-чугун по-горе пропуснал да разбере...

Знаеш ли кога,господин кариерист?

Така, така! Идат избори.

Спокойно,не се карайте един друг,както го искат Миризливите Боклуци от Парламента,всичко е измислено предварително,повечето няма да стигнат до Пенсия,а другите които стигнат ще са полу инвалиди,шансовете да стигнеш здрав до 65г до Пенсия е все едно да спечелиш 6-ца от Тотото,така че още от сега ви казвам,не се надявайте на тази Пенсия която все ви обещават Управляващите,те си крадат като за последно от обществените поръчки,а за вас Пенсионерите все е Криза,и пари няма,да го знаете това!!!Управляващите нямат Нужда от Пенсионери,но от Цигани,Затворници,и Бежанци имат,защото от тях се изкарват пари,докато на Пенсионерите ще трябва да им се дават,ако имаше разбира се,преди Дянков и Борисов да ги откраднат във мандата на Борисов!.

Дир-а пускат тази новина всяка седмица, за да събират коментари. Това се знаеше още миналата година и бе заложено в бюджета. Всяка седмица, обаче ни го представят, като НОВИНА и всеки се надпреварва да си смята колко са 2,6% от пенЦийката 350 лв, санким ще се вдигне двойно. И свиквайте, защото след 30 години, когато вие сте пенсионер, работещите ще са под 1 милион и ще издържат 3 милиона пенсионери. Ние продължаваме с демографската политика за стимулиране раждането на нови престъпници и безработни, та чакайте те да ви вдигнат БВП-то, че и пенсиите. С това качествено 'ново поколение', което се задава и 350 лв ще ни се виждат много в държавата на чистачи, готвачи, шофьори, бармани и трето поколение безработни тълмнозелени!

При средна пенсия от 320 лв. и 2,2 милиона пенсионери, излиза, че увеличението ще струва около 220 милиона лева. Пак ще обвиняват пенсионерите, че са изяли резерва/заема.

Абе, какви 220 милиона?! Кой смята цялата сума и как ще се намерят толкова пари? Ето, един пенсионер вече каза - 10 лева му е увеличението, за свещи да ги дадели от правителството. За него 10 лева, за нас като данъкоплатци са 220 милиона! Ама като даваш е едно, като взимаш съвсем друго..

направо ме разби; как ги смяташ? 320 лв. x2,6% = 8.32 лв. 8.32 x 2.2 мл. = 19 млн. (18 304 000) най-вероятно имаш предвид, че някой ще открадне 200 мл.; или аз да се връщам в училище

Моля господа депутати гласувайте ефтаназията. Много по хуманно е!

Е, няма такава държава! Във фалиралата Гърция най-ниската пенсия е 485 евро!!! 485 евро или 970 български лева. Това, което ни управлява не е никакво правителство. Това са изроди, които имат една-единствена цел - да изтребят пенсионерите, да отглеждат все по-добре циганите, защото от тях зависят да са вечно на власт, да крадат, набутаха ни до сега 25 милиарда евро дългове, съсипаха здравеопазване, образование, раздуват до неузнаваемост администрацията, за да ги подкрепя, нямат ясна позиция по нито един въпрос - ако сутрин Боко каже нещо, на обяд вече мнението му е на 180 градуса, а вечерта на 360. Това е най-крадливото, най-некомпетентното, най-продажното правителство и ще е много жалко, ако продължаваме да търпим тия некадърници неграмотни. Толкова ли добре живее народът, че си трае или пак ще оприличим всичко със народопсихологията ни. Преклонена главица сабя не я сече, ама остава наведена до гроб. Жалко за нас, много жалко, че допускаме такива идиоти да ни управляват. Какво стана с билетчето от 1.60 лв. или ще трябва с тази цена да плащаме кражбите в Центъра за градска мобилност. Крадците да живеят, а народът да мре. Това е лозунга на ГЕРБ.

Хайде, наглецо, като режеш поредната си лента, що не кажеш, че и на пенсионерите оправи живота с тези мизерни проценти, долен, мръсен фарисей!?Дано скоро ти вървят бавно, всички твои ортаци престъпници, не се уморихте да ни крадете цели 25 години, гниди долни от всички разцветки!!Позор, нещастници!!!

Орешарски и Станишев следваха същата пенсионна политика! Няма разлика!

Пенсионерите "излишните хора"на прехода!Гробофашистите "демократи"в действие!