Прессекретарят на Кремъл получил м.г. 4 пъти повече от Путин

Дмитрий Песков, прессекретар на Кремъл, обясни защо през 2015 г. доходите му са били 4 пъти по-високи, отколкото на президента Владимир Путин, предаде ТАСС.

Обратно в новината

Коментари - Прессекретарят на Кремъл получил м.г. 4 пъти повече от Путин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Те пияните руснаци,колкото и да получат всичко отива за водка

писмо до ванка с танка ( нерегистриран ) 01.05.2016 09:53 Пиша ти от Плевен, драги Ванка. Помниш ли кагда пришол със танка? Беше млад, но се държеше мъжки. Зарази семейството ми с въшки Взе на мама златните пендари и дори галошите ми стари. Помниш ли, как кушаше картошки? Наконец забърса три кокошки. После си преспал със какa Сия и изпил си всичката ракия. А след време чухме и мълвата, че си гръмнал тате във главата! Длъжен бях да те обичам, Ваня. Даже кръстих дъщеря си Маня. Залъкът си давахме насила на Русия тая дива сила. После цели девет петилетки грабихте уран и руди редки. Грабихте и жито, папироси Зарад тебе ходим голи-боси! Дружбата ни беше свята, чиста. Ние всички хранехме танкиста. А пък ти ни пазеше със танка и ни взе последната луканка Пазеше и немците, и чехите. Ние тук възпявахме успехите. С паметник стърчиш ни на главата и скверниш небето и земята.

Седнали да смятат западните журналисти, кой руснак колко тайни пари имал. А нацистите навремето избягаха точно в САЩ и Канада, краденото еврейско злато спокойно си лежеше в Швейцария.

Николай Големанов ? Не случайно след Бай Ганьо, Големанов е най-популярният български литературен герой, който предизвиква не само смях, но и възмущение. Той е олицетворение на вманиачения кандидат за удобен журналя. Той е карикатура на необузданите амбиции за власт, пари и слава. Той е въплъщение на всички пороци, присъщи на съвременните журналя тичащи след властта..Отдавна е ясно, че в България истинска журналистика няма.

поредният руски виц, спуснат от кремъл.

Въпросът с парите, като ценност, е предвидено да се реши за 24 часа. Тогава всички паралии в чудо ще се видят. Нали преди няколко години в Кипър, този номер бе проигран. Тя цялата Атлантида за 24 часа е потънала, та едни "зелени тапети" ли ще се опрат?!

Той и Бойко по-предна година обявяваше, че има 16 000 лв. в банка.

Вашни са скритите постъпления дето биват фиксирани в банките и Панама.

Руските мужици са глупави и прости и вярват на такива лъжи..ха.ха

Скромен, но справедлив! На него му стига да има вниманието а народа. От граница до граница. От изгрев до здрач. Да го гледат от първия след него, до последния на граничната бразда. Той не ги гледа в ръцете, защото им дава сърцето си, а те цялата си душа! И няма как да бъде друго, защото той е скромен, но справедлив има цялата държава, ако я поиска, но той не я иска, защото вече разполага с всичко. Само не обича да го обиждат, защото не обича лошия пример. Какво означават няколко стотин милиона рубли като всяка компания по света би му изпратила от своята продукция с рекламна цел? Та той дори не яде, не защото го е страх от отравяне- той не е император, защото момента не изисква това от него, но все пак добрата визия изисква известни кулинарни лишения. Това е първият сред всички останали! За какво са му пари? Е, вторият може да плаща сметките му, но това са вторични и незначителни теми. За тях мисли вторият.

много добра ирония,добър си

По-голямо нещо от ВЛАСТТА, няма. И Путин го знае, а от Тато и Бойко Борисов. Не случайно Борисов е милиардер, като милионерът гражданина Корейко /Александър Иванович Корейко, от "Дванадесетте стола" на Илф и Петров/. Нещо което предстои да стане явно. Аз за Путин не мисля, а за нашия Буда, какво ще прави след като се сбогува с политиката. Дали тогава няма да се заинтересува от Корейко, освен от Винету?

"Беден цар" слаба държава. :}

Виолончелист върти сделки за стотици милиони а скромното императорче едва свързва 2та края ...

Важното е от сутрин до вечер да се върти Путин,Русия,Путин,Русия... Тази амалгама от реформаторска журналистика и неграмотни платени писачи,на които се подхвърля подобна помия окончателно закопават все повече ДИР....

Благодарим на дир за безценната информация.

Путин имал 3 коли - това е да си голям шеф!

КАТО ГЛЕДАМ ТОЗИ ЛИСУНГЕР, НАИСТИНА МИ СТАВА ЖАЛ ЗА РУСКИТЕ МИ ПРИЯТЕЛИ. КАКВА НАГЛОСТ !!!!

а някой все пак някъде да е побликувал банките, номерата на сметките, или може би аз съм пропуснал. моля покажете къде мога да видя тази информация

Не ми пука кави са доходите на Песков. Важното за мен е, че е слаб като говорител. Скучен, сив, неинтересен. Особено ако човек го сравнява с невероятнота Мария Захарова.

Занимавайте се с ББ , какво гледате в чуждо канче , дори да е истина ! То тиквоний се хвали че са чиста и честна партия !

педерунгел руски, не ни казвай с какво да се занимаваме и с какво не! Ясно? Изпълнявай!

А един друг велик вожд даже си кърпеше чорапите, за да пести:)

ГОРКИТЕ "БЕДНИ" РУСКИ УПРАВЛЯВАЩИ. ТЕЖКО НА ТИЯ КОИТО ИМ ВЯРВАТ !

слава на бкп !

Прессекретарят на Кремъл получил м.г. 4 пъти повече от Путин Откакто установиха 2-та милиарда долара на един "приятел" на Путин в Панама, започнаха да ни занимават с дребните риби.

и у нас всичко е толкова прозрачно !

винаги там където трябва да повръщат срещу някого или да му правят компромат?

Беден матриално, беден и духовно! Кой е той?

зъл дух

На майка ти ППП, трябвала е да направи аборт с теб !!!!

Когато един лидер е самодържец и отговаря 100% за успеха на родината ..Има нужда от по високо възнаграждение..

Ха,ха,ха горкият дЖуджи, ма той най-беден, ако някой вЕрва на това е за лечение!!!

да , но с джобните си пари успя да купи няколко шимпанзета ...

Че нашите политици да не би да не са богати...кажете КОЙ не е....убеден съм ,че няма такъв !

Съвременният руснак каквото и да му каже Путин, той всичко гълта за истина. Важното е, че Русия има ракети и танкове и всички се страхуват от нея Така че Песков бил получавал наследство или ги намерил на улицата, някакъв виолончелист купил 14,000 виолончела, произведени от Страдивари за 2 млрд долара, тези били фашисти, българите сме били предатели Всякакви лъжи са истина

има и ракети и танкове и тебе е страх от тях нали протестърче беззъбо,затова само си лаеш,ама ние които не ни е страх от раша сме много повече от твоите брътвежи

Най-го е страх рублата да не стане 75 за евро и така средната заплата в Русия да стане ,като средната заплата във Враца-290 евро!!! Иначе е повече от ясно ,че всички по света се страхуват от руското железо.И доктора в Маями,и строителя в Аляска,и адвоката в Лондон,и футболиста в Мадрид,и пицаря в Рим,и миньора в Полша:-)))))))))))

РУСОСИФИЛИСТИЦИТЕ ,ВМЕСТО ДА ГИ ТРЕСЕ СИФИЛИСА ДА ЗАПОЧНАТ ДА СЪБИРАТ ПАРИ И ПОМОЩИ ЗА ПУТИН !!!!!

На Путин месечно се връзва около 10 хиляди долара..Нашите тук ги изкарват на ден тези пари -от крадене и контрабанда !?

по ведомост са 10 000, да а иначе..вероятно около 5-10 милиона дневно..минимум

Николовв

даже на минута!!! Вие тия цифри как си ги представяте?!?!

Пропагандата е страшна за много ограничено " мислещи" българи ! "Западни анализатори смятали" !..... Че Путин имал брат, а се оказало, че имал сестра !..

Каква е тази порнография? ?? И сега какво ,да събираме помощи за крадеца Путин ??? По тъпа статия няма за тази година !!!!!

е как да се говори за доходи на американски сенатори, като те държат заедно американската олигархия 1,5 трилиона долара по сметки извън САЩ-в офшорки.

Ами семейство Клинтънови вземат по 200хил долара от лекции (за всяка). Какво да се каже? Много важни неща трябва да говорят за такива пари. Интересно университетите как си позволяват да ги плащат - освен ако слушателите не дават по 1000$ за билет за лекцията.

Ами бизнеса с образованието в САЩ е един от най-доходоносните, след създадената психоза че всеки трябва да завърши колеж(университет).И заемите за образование са наравно със заемите за покупка на жилище по печалба за заемодателите.И после се оказва, че със завършено висше не може да си намери човек работа.Но университетите са си прибрали тяхното!

а доходите на руснаците са се сринали поне тройно... ама пак си реват за пусито...

Просто трябва да им отворите очите за това, те, милите, явно не го осъзнават ;)) Отидете, кажете им го! Много позитивно отношение имат руснаците към чужденци, дето им обясняват как трябва да живеят ;))

рускините са луди по чужденци, които могат да ги спасят от тайгата...

сринали са се ама чак колкото на баба ти курника се е сринал -едва ли.

На който не му се чете цялата статия съм синтезирала смисълът и целта й в един цитат: "Западни анализатори смятат, че Путин е натрупал огромно тайно състояние, коментира Би Би Си."

синтеза е интелектуална дейност..не ти се отдава

интерсно защо не се говори за имотите на американските сенатори..

не бери грижа за сенаторите ти:0 достатъчно се говори за техните доходи...никъде по света няма по-стриктна данъчна политика от щатската...а, си мръднал малко в страни и изгаряш..без значение сенатор ли си или коминочистач

Голям смехурко си!

Е те това да си Рус трол!

е чак сега соросите ще се изядат от яд че некой взема повече от кошмара им путин,удри бай филипе по сороските тикви

на хартия, батка, на хартия само:) никой не взима повече от Путлер..от всяка сделка той прибира половината!

може прибира,а ти виде ли че бай филип и тебе те тупна по кухата хралупа