17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чакам новина как полицаите, данъчните и депутатите сами са си събрали пари за заплати, без да разчитат на държавата. И че повече данъци няма да се събират.

mirOlav

На някой му е домъчняло за Ленински съботник и са си го спретнали. Трябва да са биле от БСП или БКП.

Поздравления за всички доброволци взели участие в ремонта! Дали трябва отново гражданите с нашите пари да ремонтираме държавните болници? Годишно от нашия бюджет се отделят около 4 млрд. лева и поне още толкова плаща, като рушвети на "добросъвестните ни лекари", изстрадалият български народ? Според мен всички граждани трябва да изискаме от управляващите да ни дадат отчет, къде и за какво отиват нашите пари и защо болниците и здравеопазването ни са докарани до "просешка тояга"!

Браво,поздравления.

Очаквам доброволци да влязат в Министерския съвет и да поемат управлението на държавата. Крайно време е!

Копирай това съобщение и го публикувай във Фейсбук, Туитър. Копирай поста и го пускай на всякъде! Ще има протест на 29 Януари 2020, но той УМИШЛЕНО е обявен , че е на Хотелери и Ресторантьори, което НЕ е вярно. Протеста е на малките фирми и обикновените хора срещу ДАНЪЧНИЯТ произвол на ГЕРБ. Срещу високите глоби, такси регулации и цялостната политика на ГЕРБ, обаче медиите и ТЕЛЕВИЗИЯТА лъжат, че е на даден бранш. Искат да излезе, че МУТРИ с Хотели протестират, а това НЕ е така. Прочетете в ДИР колко е противоречива статията и вижте да други места какво пише: https://business.dir.bg/ikonomika/hotelieri-i-restorantyori-izlizat-na-natsionalen-protest-na-29-yanuari

Дайте болниците на доброволци,та дано се пооправят нещата ..А къде е държавата? А за какво плащаме данъци?? За голямо чистене от горе до долу отдавна е дощло време, а ние дремеме

Снимката малко противоречеи на текста. Инициативата е #за доброто или #за детето?

Сега една бригада от доброволци да се заеме с почиствана на политиците , че там каква е леш.

Сега тенденцията е освен болниците да започнем сами да си ремонтираме язовирите, жп линиите, училищата, електропреносната мрежа. Зер спасението на давещия се в чии ръце беше? Така де-който иска вода-да иде да подмазва стената! На баровците им носят минералната направо до устата! На останалите комай съдбата им е в ръцете на небълари с дечица, които никога няма да живеят тука! Ерго-дреме им кво ще става тука след 10-20 или 30 години! Ще има ли вода, пустош ли ще е, дали ще сме 5 или вече 3 млн... Ето от такива управляващи трябва да се пазим!

Ремонт, трябва, ама да се започне от Народното събрания.

Начи, онез спокойно да си крадат милиардите, щото ние ще съберем, когато се налага хилядите.

И това е най-оплюваният народ в Европа :), ето тези хора също са сред нас!

Браво :-)

Браво на достойните хора! Следващата стъпка е, когато се съберат около хиляда доброволци, да отидат да ремонтират обитателите в парламента! Щото не може да ремонтираш държавните институции без да спреш кранчето на хрантутниците!!!

Вариантите са два - или е несполучлив опит за ирония, или имаш тежък и непреодолим психически проблем.

Това е за герб-евронадежда.

80% е второто.

Имам едно малко питане – колко процента от събраните пари както е обичайно отиват по сметка на Тиквата ??????????

Не се занимавайте с глупости , стягайте се да съборите БМБ!

Благодарение на усилията на правителството на д-р Борисов, най-накрая в България се появи доброволческата инициатива - поредно доказателство за триумфа в политиката и управлението на дясно мислещото гражданско общество - автентични граждани за евроатлантическо развитие на България! Гордеем се с ГЕРБ!

Уау!

Ако управляващите крадяха с мярка, щеше да има пари и за лечение, и за ремонти.

Шапки долу! Поклон!

Браво, браво и още един път браво!!!! Ето това са достойни истински хора!!!!