Коментари - Доброволци в Чехия събраха $1.2 милиона, за да подарят танк на Украйна, нарекоха го "подарък за Путин" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Значи, Путин ще влезе в Прага... с 1 танк по малко...през "Пражката пролет"...1968,..дори и БГ -танкове се разхождаха из Прага !! Да видим ...!?;)

Бидон харесва това!

Овце събират пари за превоз до кланицата. Толкова безвъзвратно загубени са всички европейци, че ще платят и собствената си екзекуция.

Ние неаме толкоз пари, но понеже сеа е сезона на дръвения матрал за огреф, моем да му спретнем барем ковчега, се е нешто, се си е помошт. Аре, че треба да беаме с брадветата да одсечеме и подготвиме матрала.... Че му остаиме сам да си ковне последниа пирон.

Егати инфантилните политици. Не е случайно, че Европа е толкова слаба и не може да си защитава интересите, а трябва чичко Сам да я води за ръка и съответно да му играе по свирката

тия нещо са мръднали…

68-ма си е 68-ма, не е забравена!

" На Русия с любов" за 7 месеца Путин ви превърна в най мразената и презряна нация . Страхливи долнопробни ватенки които ще си счупят краката да бягат когато стане опасно

И хиляди слънца да засветят над този свят.... За ентусиастите първо 1 слънце като безплатна мостра

Евала! Всички нормални хора от ЕС и НАТО искаме кремлинският травестит да ритне камбаната възможно най-скоро. Само Муньо Крадев отказа военна помощ за Украйна! Пълен срам за България!

Са длъжни ,да пускат по няколко такива дезинформационни статии за планктона.

А имаме да платим 8 самолета, които: 1) са нищо на фона на 180-те, които имат Гърция и Турция 2) са на поне тройна цена спрямо продадените на други държави 3) са на хартия и ще дейдат неизвестно кога, ако въобще дойдат 4) хем сме ги платили, хем си остават под американско командване (електронно и всякакво) 5) с тях американците най-много да раздразнят Русия и като резултат - ние ще го отнесем 6) са далеч не най-ефективното средство за отбрана, ако са купувани с тази цел... Та значи имаме бол пари да раздаваме и подаряваме - немай грижи! :)

разбираш "краварски подлоги и съучастници" - да!

са страшно надъхани да си срежат клона и да се теглят куршума!

Тоя танк има вероятност да участва на парада в Прага. Интересно ще стане като дулото му влезе в задните части на министърката на отбраната на Чехия Яна Чернохова.

искаше атомни бомби над Хирошима и Нагасаки, нали? Да ти имам разбирането за нормалност...

със скуирт ще излети от дулото напред!

Аз ли съм ненормален, Европа ли полудява.. Какви са тези дебилщини?!

Не се коси, че ще вдигнеш кръвно. Мое сме бедни, но за ковчег на Путьо ще съберем. От мен и 50 лв. за жалейки на българските путлерасти.

Силно ме съмнява, че нормални хора ще събират пари за танк! Поредната пропаганда на запада! И как ще спрете войната, като наливате масло в огъня?! А що не събрахте пари за танк на Армения??? Или викате то азерския газ е демократичен, следователно диктаторът на Азербейджан може да си трепе който си ще (от недемократичните държави)???!!! Такова лицемерие, такъв слугинаж, такова информационно затъмнение, не са били и през комунизма!!! Зеления наркоман да сдава властта и да се водят преговори за мирно решение на тоя конфликт!!!

Българският получовек, дето си мисли че е русофил, а всъщност е поддръжник на тероризма в Руската федерация, не може да разбере и оцени този жест. Българският получовек, дето си мисли че е русофил, знае за българската история от филми като "Време разделно", "Козият рог", от книги като "Под игото" и "Бай Ганьо", които дори и велики да са в своите светове, остават чисто пропагандни и измислени. Българският получивек русофил мрази в червата руснаците, защото почита убийците им - Ленин, Сталин, Берия, Путин.

Промиват им мозъците с всекидневна пропаганда! Досущ като овладените медии тук! Само оФцете (марионетките) не търсят логика в случващото се! Те сляпо правят това, което ги кара пастира (кукловода)!!!

Чичо Сам ги нарича "надеждни партньори" и ония се подмокрят! Но достатъчно е чичата да си вземе това, което си е наумил, и "надеждните партньори" изтичат в канала със все сладките си илюзии...

Цъ нищо ти няма . Това са европедалските ценности сър .

Ехаааа, браво доброволци, ама ако може друг да се бие а..??? Пахахаххаха ех тия ценности вашите

Пак си щипнал през козета .....идвам за теб .

Привет. Каквото империята на злото посее (нахлуване в ЧССР 1968 и в Украйна 2014 и 2022), такова ще ожъне. Съжалявам Русия, че се е превърнала във фашиста на света. Браво на доброволците в Чехия! Доброто ще победи. Поздрави

Гледай ти да не ритнеш камбаната преди него. Нали знаеш поговорката: КОЙТО ГРОП КОПАЕ САМ ПАДА В НЕГО

Абе Ваньо, я обясни на българския нерусофил, защо бомбардирането на Армения от Азербайджан не се тръби 24/7 по медиите??? За Армения няма ли да призовеш чехите да събират парички за танкове??? Или викащ тия не те кефят??? Ами за Сирия, Йемен, Афганистан, Ирак???? Или и ония там не ти заслужават вниманието??? Не те знам къв русофоб или тролофил си, само ще ти кажа, че никой нормален не обича лицемерието и двойния стандарт!!! Така, че ай у лево към Козяк!!!

Тия са сигурно от площадите на Прага които митингуват срещу ЕС и правителството си.

Остави тия лакърдии ами отивай на франта евроПидал .

Колега хайде да не "обиждаме" фашизма като го сравнявате с Русия. Рашистан е нещо много по-жестоко!

Поетът правилно е казал за чехите: Не народ, а мърша.......

А ние кога? С радост бих дал пари за да умрат няколко руснака. Междувремено ако срещна някой руснак, ще го пребия.

Го е за продажната рублофилия хахааа

Кой поет бе, идиот?

Искаш ли ти да ме заведеш, мръсна ушанке?

Чехите трябва да качат и добрия войник Швейк в танка. Заедно с фелдкурата Кац, да му пее ,,отходняк"

Да ставаш руски гей доброволец и да лапаш чеченски мамули.

Първо си извади вибратора отзад

На харизан кон, зъбите не се гледат. Путин да не се оплаква, ами да отваря бузки.

Много ги разбирате орките, тези неща с вибраторите. Явно често си правите анални спецоперацийки.

БРАВО! ПО СЪЩАТА ПРИЧИНА КОКТЕЙЛЪТ ПРОТИВ РУСКИ ТАНКОВЕ СЕ КАЗВА “ЗА МОЛОТОВ”, А НЕ “Молотов” Героичният финландски народ разби съветската фашистка армия с напалмови коктейли “ЗА МОЛОТОВ”, снайперска стрелба и огромна мотивация. Днес наследниците на Стара Велика България по същият начин дават гериочен отпор на фашисткуят руски башибузук и фашистката руска “монголска орда”. БОЕВЕТЕ СКОРО ЩЕ СЕ ПРЕНЕСАТ И В МОСКВА :)))

Да пратят бело на Еленски по голям ефект тоз танк да издържи ден два в бойните действия ако види

Педераслъкът ти личи от далеч

Редно е да му направят подарък, след като и той им изпраща такъв всеки месец със сметките за ток, газ, парно.

Залезът на Путин е тъй близо. Толкова хора ще си отдъхнат. Народите в Русия, въоръжени от Украйна ще започнат своите освободителни революции.

Светът е пълен с идиоти

Е, как ще издържи ден-два, като орките бягат през глава и изоставят позиции и техника. По една тоалетна чиния са метнали на врата си само и беж!

Да, ти си един от най-големите!