17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стига сте ни изнудвали! Всички са застраховани! А и толкова пари се наляха в болниците, ама изтекоха по лични сметки! И понеже прокуратурата е " закрита", вече не вярвам, че дарените средства ще отидат по предназначение, или друг иниьиатир ще ги гушне! Светла им памет на починалите!

Понякога с героизма се злоупотребява. "Статистиката показва, че 66 преподаватели са загубили битката с COVID-19 от началото на пандемията. Всеки осемдесети жител на страната е учител, а броят на починалите учители е ПРОПОРЦИОНАЛЕН на общи брой жертви на заразата. Това каза министърът на образованието Красимир Вълчев пред bTV." Тоест, учителите не са пострадали повече, от която и да е друга професия!

по принцип е хубаво да се помага, но къде е държавата която не се справи навреме с този проблем защото така им е изгодно на днешните политици? Иначе пари има за стари железа и фърчила на хартийка, а ние драскави по интернет докато те си пълнят джобовете и чекмеджетата с пари.

А ББ къде е? Той да даде.

И слугинските медии, дето ги обслужват.

Първо, защо само на лекари и учители? Ще речете "Ама те са загинали на трудовия си пост". Дори и така да е, какво да кажем за магазинерите , които контактуват по една гола маска с всички ни за да имаме какво да плюскаме? Таксиметрови шофьори, шофьори на обществен транспорт, шофьори пренасящи стоки от първа необходимост, служители, работещи с клиенти в учреждения, работници, които няма как да спазват дистанция, но работят. И бог знае колко още професии, които са ДЛЪЖНИ да контактуват със заразени (никой не знае кой е заразен). Те не загиват ли на трудовия си пост? Хубаво, нека се направим на милосърдни и почтителни (каквито изобщо не сме). Нека са само хората с "благородни" професии - лекари и учители. Всички ли техни деца ще получат от баницата или само някои? Така като гледам, ако са 10% ще викаме ура. За едни ще има, за други няма да има. Едни ще са равни, други ще са по-равни. Всичката ни пара у свирката. Някой пак е решил да се покаже какъв е светец и да разпределя чужди пари по свое усмотрение. Руснаците даже си имат дума за това - ПОКАЗУХА. У нас ВСИЧКО е ПОКАЗУХА. ПОКАЗВАМЕ (правим се) че работим, че уважаваме другите, че сме добри граждани, че... ПО-КА-ЗУ-ХА! Същото като с изцепката на Корнелия Нинова, която щеше да става санитар в КОВИД отделение. Защо никой журналист не ни каза какво стана с това гръмко обещание? Защо никой журналист не я попита какво стана с това гръмко обещание и да я захрачи в лицето. Най-добре сериозно болен от КОВИД журналист.

ватманите, аптекарките?