Коментари - Доброволен отряд с щикове, мачете, бухалки, лютив спрей тръгнал да брани германската граница | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Д(ж)инко с АТВ-то бил ли е там?

deutschland uber alles. Хайл чиста и свята раса. Подготвяйте газовите камери. Неваксинираните идват и трябва да ги посрещнете подобаващо.

Историята се повтаря.

Като са пеераски законите, хората взимат нещата в свои ръце.

Европа продължава да се пълни с мигранти без документи.

Като се погледне на картата, човек започва да се чуди по какъв начин тези мигранти са се отзовали в Белорусия? Ако не са направили десант с парашути, а са се джижили пеша, трябва да са минали от Турция през България, Румъния и Украйна или Турция, Грузия и Русия.

А ако са афганистанци може през Иран и Азербайджан. Но във всички случаи трябва да преминат огромно разстояние през Русия. И какво? Там не са ги забелязали ли?

На гражданите на Европа, за да извършват ежедневни действия, като това да влязат в магазин, им искат коронафашистки паспорт, а в същия момент правителствата им толерират легализирането на нелегалните мигранти, които преминават границите, без дори да имат документ за самоличност и без да се знае какви са.

И някъде из Германия или Австрия в малко планинско градче, един пъпчив пубер, започва да си сресва мустака пред огледалото сутрин.

Със самолет. Белорусия е една от малкото държави с полети до Кабул.

Германската полиция пази да не би германци да си пазят границата. Место на събитието: меркелостан.

Със самолет, Беларус им дават визи без проблем и те кацат директно там.

Как са пресекли дунав пеша?

Вудетъ ги нъ Мъркелъ, да имъ праи "вилкоменъ". Тя убичъ дъ съ договаръ и дъ праи компромиси.

Трябвало е да ги пратят на нашата граница - имаме нужда от такива !

Браво,момчета! Дръжте фронта! С вас сме!

Лошото е, че са били само 50 човека

Сега застреляйте защитниците на страната си и пуснете мигрантите да минат.

Тиквите в България плащат за да ги пускат !

Този младият го сресва , а дъртият се върти като бургия в гроба като гледа какви ги върши бабичката.

Кофтито е, че имало антипротест срещу подобни прояви. Либерастоболшевизмът се активизира веднага и дава повече публичност на няколко кресливи необолшевика.

Само едно не разбрах: Как нацистите(ако са такива германските младежи) ще са КРАЙНО ДЯСНИ ве, мурзилки от ДИР.РУ? Хитлер е Председател на германската РАБОТНИЧЕСКА национал- СОЦИАЛИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ. Хитлер е възможно най-левият политик в историята. След него се нареждат САТРАПИТЕ Сталин. Мао, Пол Пот, Путя и клана Ким. Дясно означава частна и държавна собственост. Крайно дясно означава 100% ЧАСТНА СОБСТВЕНОСТ.

Крайно десен значи антикомутист, краен противник на комунистическия начин на разпределение на благата, който е най-разпространения в света, защото е приет във всяко добро семейство . Т.е. такъв следва да кара децата си да му работат , да му прават печалба пари- прим за да им дава да ядат, иначе не е по крайно- десно- капитало- правилно.

Ние пък ще правим молебен за повече здрави мигранти...

Tova odguvaria na istinata - tesa oba4e ne 50 no pone 1500 no tesa resheni na vsi4ko ponezhe sa NAZIS a az ninavizhdam takiva Desni Ilementi. ASYLantite zaslozhavat pove4e tuplina no grizhi vav Germania.

Няма какво да ми парулират ами ще увеличат щата на Полицията както и субсидията за тях. Германите имат според много чужденци най-перфектната система за вътрешна сигурност.

Германският “дчинку”

Той вече е изпратил осемстотин полицаи там, за да подкрепят федералната полиция. „Ако е необходимо, аз съм готов да отида още по -далеч. Ще контролираме отблизо граничната зона и зелената граница с Полша. " Въпреки това, според сегашното правно становище на федералното правителство, не може да бъде отказано влизане там на неупълномощени лица, търсещи убежище. те горното изречение липсва в тази статия, накрактко нелегалните биват контролирани и закарани от полицаите в близкия немски център за бежанци - никой не е връщан или депортиран.

Налягай си парцалите да не потретите. Това са полски курвенски номера. Там от 60 милиона поляци гранична полиция нямат ли? Оставете Полицията да си гледа работата. В България турците все правят такива курвенски номера.

А у нас кога?

37 милиона жители А у нас кога

и как са стигнали тия мигранти до западната граница на беларус?

самолет до минск

38 милиона са...пратиха армията и полицията на границата и имат извънредно положение... а ти си трол - от най-модерните - лево-джендър-либерал-соросоиден-гербар

Луна президент!

Как ги спират да влязат в ЕС? Влезли са в Полша - вече са в ЕС.

В Германия (Кьолн) вече е разрешено да пеят от джамиите.

I kakvo te barra tebe kakvo stava v Germaniya

Както се казва, мечката като играе...., та скоро и у нас.

А.Меркер която съм вждал само веднъж да се усмихва иначе винаги (" намусена" - въобще рядко можете да видите немец да се усмихва ) когато се фотографираше с емигрантите от Сирия . И с отворени обятия Германия искаше да приеме милиони емигранти като си мислеха да задължат всичките Европейски страни да направят същото .Къква логика?- що за идиотизъм това са милиони , милиони и само след 25-30 години Европа ще е съвсем друга.? Нима не могат да го осъзнаят или са малоумни? но иначе са цивилизовани .?