Добрев: Планът за възстановяване се забави заради съученик на Асен Василев от Харвард

Няма газ, бомбата ще избухне при служебния кабинет, президентът ще сърба попарата, предрече депутатът от ГЕРБ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Работя в частна фирма и през цялото време през управлението на Боко заплатата ми не мръдна нагоре и с лев.Сега за шест месеца с двеста лева.Вярно че храната поскъпна,ама помалко яжте бе другари.А относно горивата вижте опашките за Гърция.

Изключително плоско изказване...

Мухобойко и Делянчо идвайте на власт ,че вече не се трае!!!

Откога в Харвард учат ученици?

Добрев е бил ученик там.

Не беше ли висшист с американска диплома?

Добрев има ВИШО ОБРАЗУВАНИЕ.

Не са ученици, още са в детската градина.

Да вземе пари далаверс отново Асенчо

Мазно ГЕРБЕРСКО псе!! Духач на Боко!

той асенчо би духал на всеки....

Нямаме късмет и това е! Все на крадливи банди попадаме- да не си мислите,че ако едните са лоши, то другите са добри.....Как не затвориха навремето всички граници та младите вместо да бягат по Европа да останат тук и сега щяха да ги изядат с парцалите тези мушмороци крадливи.Но, децата ни вързаха навън / и много правилно/ и сега ние сме останали безпомощни и разни крадливи момета / много умни , все PR са завършили/ и лигльовците им сутеньори с многото биотици и фърчащите мускули / как нямате късмет да се яви някой жандар от тодорово време та да ви потроши без право на хленчене/ сега ни правят на улави, жипките си сменят, именията им са гот, момичетата превърнаха в компаньонки- за това няма прошка, тва и в Патаговия при неграмотните го няма, ве...

Така е , Едни си назначават жените в министерствата, други съученици. Честита промяна.

Това изказване само доказва горчивата истина ! ГЕРБ никога не са успявали да усвоят всичко което дава ЕС !

В симбиоза с Газпром. Ама защо не казваш каква е цената на газа от Газпром бе Делянчо и какэв е курса на рублата

Е всички помним как ти разпределеше обществени поръчки на приятелите от Хасково.Както се казва крадеца вика дръжте крадеца.

другарчетата си за да получат ТЕ кинтите от Европа. И от нас, де. Т.е. да си вземат държавния бюджет и да си накупят имоти, вили, коли, силикон за подплънки, плешивите да си насадят коси, дебелите да отслабват в сауна, дъртите да се подмладяват, импотентните да им ..., да сменят изгнили зъби и плюскане, плюскане на корем. Че гладът е по-силен от тока за такива.

КОЛКО ДРЕБНО ЧОВЕЧЕ СИ ДОБРЕВ.ЗАСРАМИ СЕ.

виновните са някъде другаде и далече, а тука всички са невинни, бели и пухкави! по невинни от анелите в рая. само дето ходят на избори и избират все дебили...

По времето на Станишев с кафенцата с ДПС, минималната работна заплата беше 200 лв. Колко е сега? Или по-точно колко стана по времето на ГЕРБ? 600 и колко?????? Какъв беше брутният вътрешен продукт на България по времето на Станишев а?????? Усещате ли колко сте смешни и жалки-сравнението между управлението на Герб и ВСЯкО едно друго управление от 89 година насам е в полза на ГЕРБ. По абсолютно всички показатели-брутен вътрешен продукт доход на глава от населението и така нататък. И всичко това е елементарно доказуемо с цифри.

лапачо на мюсюлмански пишки

Chivas троловете все на еднополова любов ви дърпа. Ама нещо така да се пробваш с цифри да си докажеш тезите?

При герп заплатата станала 600 лв, ха-ха-ха,през това време в Румъния стана 850...

Няма как да твърдиш че управлението в България е било лошо защото в друга държава станало нещо си. Като сравняваш управлението в България ще го сравнява с предишните управления в България.

Румъния изпревари икономически България още в края на 90-те, няколко години след като Румен Гечев (част от сегашнитата управляваща коалиция) съсипа българската икономика и титално обезцени българската валута, и съответно след като Командира Костов (контролиращ другата половина от сегашната управляваща коалиция) с валутния борд закотви стойността на българсия лев именно на това абсолютно ниско ниво през 1997г. Съответно през 2000г. Румъния вече ни беше изпреварила по брутен продукт на човек от населинието (който в международен план се измерва в долари). Това е основната причина статистически да се водим най-бедната държава от ЕС.

Според кого освен платените тулове се води герб-дпс????? Я платено тролче да ми кажеш коя е единствената партия управлявала в коалиция с ДПС? Я да ми кажеш платеното очи кой предложи и избра Пеевски за шеф на ДАНС? Не беше ли именно Пеевски дето се закани от трибуната на народното събрание да вкара Борисов в затвора?????? Я ми кажи платено тролче, защо според архивите на народното събрание ДПС съгласували заедно с БСП против ГЕРБ??? Я да ми кажеш платено турбо че когато ДПС подкрепиха някой от инициативите на твоите честни и почтени бяха ли в коалиция с продължаваме измамата???

дори ввашата ПКП излезна и ви нарече НИЕ ОТ ГЕРБ-ДПС.... аре бягай Борисов се целува с Ердоган и седи пред две турски знамена седмица преди избори....... Плакати на ГЕРБ в Кърджали на турски език....

Както и на посещение във всички държави от Европейския съюз. А понеже си тъп и не знаеш-турските знамена са По протокол. Така както в Щатите ще бъдеш пред американското знаме в Полша пред полското знаме в Германия пред германското знаме. Платени коментари на такива като вас срещу реалността в която живеем.

не идиот такъв. Като представител на България зад него трябва да си има и Българско знаме.... но той не е българин... а и нищо не каза за турските бюлетини на герб? КОЕТО Е ПРОТИВОКОНТИТУЦИОННО!!!

Я пак провери. Все това вземи снимките на Борисов при посещенията му в абсолютно всички европейски държави и ми кажи на колко от тях за Борисов има и българското знаме?

да не би БСП.... или приятелчето му Борисов... А Пеевски и връзката му с Гешев.... аре не се стеснявай... говори свободно... нали си куролапач на герберските мюсюлмани

Никой не му ги даде сам си ги направи. По твоята платен логика кой даде на Еконт на Еконт? Кой даде на оня с играчките дето протестираше срещу ГЕРБ веригата магазини?????

хахахахахахахахахахахахахахахахахахах хахахахахаххаха Колко яко си захапал кура на Пеевски ти бе?

Мисля че Борисов е дал Еконт на вашия честен и почтен:)))))) Да продължавам ли с бизнесите на всичките ваши честни и почтени дето според твоята платена логика все Борисов им ги е дал???

НА ГЕРБ-ДПС ВНИМАВАЙТЕ КАК ЩЕ ГЛАСУВАТЕ АКО ИМА ИЗБОРИ... ПП...ГЕРБ-ДПС..БСП... ДА БЪЛГАРИЯ ВЪЗРАЖДАНЕ СА БОКЛУЦИ!!!!

А Има Такива Нещастници,какви са?

Не мога да разбера човека от Сандански, който иска ГЕРБ да го управляват - това е все едно да отвориш вратата на кошарата с овцете и да поканиш вълците вътре...

Как по-точно еконта е станал милионер по времето на ГЕРБ след като е било толкова лошо? Как Кирчо и татко му са въртели бизнес по времето на Герб като е било толкова лошо? Как всичките честни и почтени бизнесмени от промяната са въртели бизнес по времето на ГЕРБ след като там било само искане за рушвети и така нататък? Защо НИТО ЕДИН, включително и еконта не излезе и не каза- ето на мене ми искаха такива такива рушвети аз давах такива и такива пари ето ги и доказателствата???????

ПП нали сурвакаха Св. Еконтий 300000 и гък не рече , ама ГЕРБ му били виновни :)))

Нема са плашиш Важното Е ЧЕ кОСТОВ НЕ Е НА ВЛАСТ

Всичките са руски кавали

как циганите от герб са руски кавали след като искаха да пращаме оръжия на Украйна

Сега усещате ли се, че боготворенето как някой е завършил чужд университет е чисто чуждопоклоничество. Дали е читав даден човек е до характер на човек, а не до университет. Нещо повече завършилите в чужбина и живеещи там са много опасни. Защото като омажат нещата с лекота си взимат капата и си заминават.

дай всички да са мутри тогава и да не ходим да учим бахтти малоумниците сте тука

Заминава, ама и там българе има, да не му секне нещо.

Които го видят за гушката говори каквото му се каже

20 години преди управлението на Герб сме живели по-зле отколкото по времето на управлението на Герб. Сега почти година и половина след управлението на ГЕРБ, пак живеем по-зле. Обаче много било лошо това управление на ГЕРБ.

но никога няма да стане истина. По времето на ГЕРБ бяхме толкова зле колкото и сега... но преди ГЕРБ май бяхме малко по добре... не казвам че сме били цвете за мирисане... но не бяхме по времето герб.. Просто ти си очевидно платен малоумен трол

За да казваш че едно управление е зле трябва да го сравняваш с по-доброто предишно оправление. Кога сме били по-добре? Конкретно години и управляващи???? Виденов? Костов? Станишев??? Кога и при кого. Не става с общи приказки а с конкретика. Преди управлението на Герб от минималната работна заплата беше 200 лв.

при Станишев беше добре... и аз не го харесвах но след него само бастуни... И ти защитаваш такъв бастун. Не може да ми кажеш че герб са си свършили добре работата, след като при тях станахме най бедна държава и станахме 112 по свобода на словото.....

а Борисов не се ли целуваше с Доган бе ДОРИ ВМОМЕНТА ГЕРБ СЕ ВОДИТЕ ГЕРБ-ДПС

след като ми давате статия на един от най корумпираните българи в южна България

Рашков защо не може да намери доказателства?

за Рашков... нали си имате Гешев... аре чакаме?

Значи доказателствата се събират от службите подчинени на министерство на вътрешните работи. Обаче прокуратурата виновна. Това е като оня ден-МВР осигурява чадър над оня, даже стълба му носи обаче прокуратурата виновна.

кой беше на мвр преди това... когато е бил пускан тоя индивид.... не беше ли една мутра на име Младен Маринов?

Как си взе висшето образование в УНСС, като министър защото беше назначен с фалшива диплома от САЩ? Как роднините ти в Хасково "спечелиха" 180 милионо от обществени поръчки, КАК?

Това че сме против ГЕРБ не значи че сме и за ПП... Нито по времето на ГЕРБ беше добре..нито сега е добре. Но хайде да не си затваряме очите за 12 годишното управление на ГЕРБ. Колко българи ги няма вече а?

При Бойко Борисов беше много по-добре. Бензин по 2 лева Хляб по 1 лев Бойко връщай се

цените в цял свят се качват бе Дори и сега ГЕРБ да беше на власт пак щяха да са вдигнати цените заради войната в Европа която има... ДЕЕБА И МАЛОУМНИ ПРОСТИ ГЕРБАДЖИЙСКИ МАНГАЛСАРЯНИ

ПАНДЕМИЯ!!!! Я провевери по цял свят цените как са се вдигнмали бе тъпчо

По времето на управлението на ГЕРБ бяхме в пандемия. Пък цените не скачаха така.

Гербаджиите в затвора,Доган и Пеевски в Белене. Само Киро и Асен ПП ще победи и ще управлява самостоятелно

Сички руски кавали требе да са изфащат и да се тричат в Бродилово

Киро и Хасан у панделката.

Перспективите на педераса кокорчо , батерии геотермална енергия ще ни докарат загуби за милиарда , но режим на тока няма да има просто защото ще стане по левче . Нещо ката бензина и газта .

Оказа се, че си имаме трол дето само повтаря като папагал без да може да защити думите си. Не може да каже кога сме живели по-добре, не може да отговори как пенсионерите трябва да раждат деца за да се увеличава прираста на населението. Не можете отговори кога са станали И по какъв начин 12 години управление на ГЕРБ. Типично за новите честни и почтени-обичат да обвиняват без доказателства и да сменя темата когато им бъдат поискани доказателства за думите им.

Бомбата отдавна е избухнала и е заложена от ГЕРБ, няма по нагла и абсурдна партия. През цялото време крадците от герб крещят за този или онзи хванете крадеца. Това за съученика е такава слаба опорна, че направо е обидна. Това показва на какво са готови и какво са правили самите гербаджии. Иначе казано показва техните нагласи и начин на работа. Човека от снимката беше в Панорама, като пинчер. Лае и се опитва да е полезен, но всъщност е безобиден и един шут, ще го направи космонавт:-)

Коя бомба тролче:))))) Наистина ли твоите любимци са толкова тъпи, че след повече от година и половина да не са видяли тая бомба?????

щом сме против герб сме от ПП.. така ли?

Повтаряш едно към едно думите на всички тролове на новите честни и почтени:))))

Ех, Делянчо - хубаво се беше скрил като наакан няколко години в Хюстън, а сега, като усети мършата пак ти се прииска да станеш политик!! Искаш пак да си слагаш твоите хасковски калинки навсякъде, а?? Няма да ти се отвори парашута този път - ЗАПОМНИ ГО!!!

С Киро и Кокора, Делянчо с мед да го намажеш. А хасковските калинки си ги слата Кокорчо.

ГЕРБ изгони българите. Веднага след като отвориха границите над три милиона българи напуснаха с еднопосочен билет България. В рамките на година година и половина. Млади здрави и прави българи. И този процес никога не е спирал. 20 години по-късно , кой по-точно е останал в България да ражда деца да създава семейство и да увеличава прираста???? В момента има почти 2 милиона пенсионери. Преди 12 години те колко деца са родили? Кога по-точно човек на 70 години е бил в детеродна възраст?????

?

Като вашия честен и почтен комунистически следовател Рашков? Не не съм

като мутрата Младен Маринов който беше шеф на ченгелите

Ама гледам престъпността скача нагоре откакто Рашков е шеф на полицаите. Що така?

уйчов асковски каунь завършил ПУЦ у нащо ТКЗС

ГЕРБ съсипаха държавата докараха ни до мизерия. За да е така значи преди и след управлението на Герб трябва да си живял по-добре. Кога? Коя година и кой е управлявал тогава? Преди ГЕРБ има 20 години. След ГЕРБ има вече повече от година и половина.

Вие,гърбавите го забавихте,жалки некадърници.

Щат му се на Делянчо руски комисионки.

12-годишно управление на ГЕРБ..... Я да видим колко човека могат да смятат? Един пълен мандат и два предсрочно прекратени мандата. Как ги направихте 12 години? Или трябва да забравим нещо за да станат 12 години???

Станишев.... Сега е наш ред да обвиняваме РазБойко... Вие почнахте първи

pisata pod lme ko ne e tapanar i bokluk daze i marsa

ТЕ ИСКАТ ДА ПРАЩАМЕ ОРЪЖИЯ НА УКРАЙНА...

Страшен трол си ей, всякакви манипулацийки измисляш и се въртиш като фурнаджийска лопата само да си заработиш няколко цента...

ГЕРБ са руски кавали ДПС са руски кавали БСП са руски кавали ИТН са руски кавали Възраждане са руски кавали БЯГАЙ НАРОДЕ ДОКАТО НЕ СА НИ ХЛОПНАЛИ ВРАТАТА

ако бяха руски кавали нямаше да искат да пращаме оръжия към Украйна ТЪПАК!!

БСП определено са кавали, но не са руски откакто Корнелия е на власт. Играят двоен агент, но работят за САЩ в момента.

къде ви плащат само за цъкане на минуси бе... и аз искам такава сладка работа

Вие от ПП сте по-напреднали - пишете и думички, гледам сто поста си нацвъкал за половин час. Другите нямат захранване от чужбина в момента като вас...

колко пъти да повтарям че не съм от ПП.... ама нали сте рости мангасаряни и трябва да повтаряте всичко което ви пратят на емайла

Ти ли не си? По голяма проститутка си и от Ленчето

12 години.... направи ни една от най боклукчарските държави в Европа...и сега всички се правят все едно герб никога не са управлявали.. То бива наглост ама чак толкова..... И особенно този Делян Геевски да не се обажда, сумати милиони прибра от пишман санирането

Той е на сцената за да си спаси кожата защото е вземал и сега го водят за брадичката и ням мърдане защото знае какви ще се случи от неговите хора

Група семейни приятелчета, мунчовско- протестьрски превратаджийчета, впрочем милионери, реализирани по времето на лошия ГЕРБ?!! Използват наивните демократчета и трупат комисионни! Новите либерал комуняги!

12 години бяхте на власт и още не се наядохте. Не че ПП са по добре.... ама вие сте резил...заради вас станахме най бедната държава... От 2008ма година бяхме 9млн жители 2020 вече сме 5млн.... ТОВА МАЙ ЗАРАДИ ДОБРОТО ВИ УПРАВЛЕНИЕ А?

А бе, боклук - я дай извадка кога 2009 сме били 9 милиона? Тролове мръсни прости!

? Я провери!!

2009 ли е беше това, бе трол неграмотен?

Абсолютно неподготвен по темата, поне да беше надникнал в нета. Официалните данни от годините, в които е извършвано преброяване: 1985 г. - 8 948 649 (до тази година има трайна тенденция на покачване численността на населението); 1992 г. - 8 487 317 (започва трайна и устойчива тенденция на намаляване численността на населението); 2001 г. - 7 932 948; 2011 г. - 7 364 570; 2021 г. - 6 520 314 (тенденцияна на намаляване се ускорява - 2011 - 2021 - намалява с 568 414; 2011 - 2021 - намаляване с 844256) Та така - цифрите доста убедително говорят за резултатите от управлението на всички правителства след 1989.

Крадеца вика дръжте крадеца.

Герберско недоразумение, защо го канят, да му слушаме глупостите

Бай Тошо е измислил ТЕЦа, ВЕЦа, ПАВЕЦа, АЕЦа за БГ и нищо друго не мое да се измисли.

Явно нещо се е променило, за да изригне така това велико острие на ББ - мнооого интересно, какво ли е почнало да се разплита - сега да не се окаже че болкука Семерджиев е френд с некой сериозен чичко от ГЕРБ и той го е пазил ?

И колко геотетмална вода имаме ,че да се ползва за енергия.То ясно че след определено време се охлажда.Освен това е много по скъпа от язовирската!

Те ше правят водата геотермална с американски газ от Алабама

Да ви еба путката майчина