17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Малоумниците ако си вършеха работата, щяха до сега да се разбрали, че Ковид вече мина пред повечето училища (личен опит). Вместо да затварят училища/ДГ трябваше да организират масово тестване, да изолират болните, а здравите да си ходят на училище. Заразата влезе в училищата още на 15 септември, защото и тогава нищо не направиха. Сега затварят здрави деца вкл. и тези, които са го изкарали, под предтекст, че спасяват животи. Ако искахте да спасявате животи, нямаше да допуснете така да се разпространи заразата. Но на шибаняците им пука само за държавната службичка и за нищо друго.

Тоя министър Господ здраве да му дава .Умът му голяма. Защо пуска заповеди всеки ден и то да се чудиш как да ги тълкуваш. Тези дето го съветват да много зле пък той ги слуша без да разсъждава много много.

А депутатите колко един месец ваканция ?

Вече две години децата не учат, студентите не следват. Ше си останат прости завинаги.

По-безхаберен министър на образованието последните 30 години не сме имали! Този определено няма никаква връзка с кораба майка. Живеее в паралелна реалност през цялото време.

И какво, сега Кумчо Вълчев рахатяса ли? После ще го питам като хората си свършат средствата и изчерпат възможностите...Винаги решенията на парче излизат скъпо и прескъпо. Както се казва, бързата котка планина повдига и сговорна дружина слепи ги ражда!

Тоя фалшив министър е лайнар. Същият гъз е като премиера-мишка.

и КПП-та няма да има... от коя дата няма да има?

миналата година ги пуснаха преди коледа... та досега горе долу не са ходили...

Абе някой каза ли му на тоя министър че 21 декември е понеделник?

И аз това не мога да проумея! Айде нова заповед и за 21!

Тези ученици са заложници на комунистическата мафия, разиграваща страната 75 години. Всеки ден ваканция е грам неграмотност. Постоянно да се атестират знанията и способностите на даскалите, щото и те издишат. Всяка седмица контролни, всеки месец класно- това е изходът от образователния тунел.

следва грипна, дървена, положение, състояние...

"Целта е учениците да не се връщат... на училище. "

На 4 януари 2022 г. може ида са се върнали в училище!

2024

ИПОХОНДРИЯТА победи...., за съжаление.

Бравооооо