17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами кръвната проба! Дрегера си е дрегер, ама като задържана има право до оспори и да се вземе кръвна проба

Хахаха, българска майка юнашка! Булгар, булгааар!

Пак законспирираната рускиня, не може да е българка - те не пият, а само се напиват.Понякога ...Случайно.

Селяния до шия. За кило ракия и децата си шъ убия.

Тая газирана вода с какъв октан е била?

Тя и да е пила при бабката, старата може и да не е забелязала. Но по-вероятно е преди или след да се е наковала, например при съседа Онуфрий, на когото пьк жена му бере гъби в Англия, един вид взаимна стрес терапия от липсата на половинките работещи зад граница, докато децата си играят на двора с котенцата.

Кръвна проба взели ли ли са? Може да е грешка...най-мой познат се беше случило. Кръвната доказа, че не е пил.

няма ли кой да ви изовзи вас, джурналя?

Няма по-лошо наказание да имаш жена алкохоличка, няма!

Стига писахте глупости ще я вземат книжката Ще отнесе глоба и някаква пробация нищо съществено

а пила ли е наистина, по какво познават, само по дрегера ли???? Пак ли жените ще понасят наказанието - две деца, болна майка и понеже е самотна жена - е престъпник, егати???? Какво стана с убиеца на Цветков???? Ма много мразят жените в тая държава на печени мъже - светци.

Бабе и кво думаш ? Заебете го тоя другер , аз като ви казвам , че е пила само газирана вода , мен ще ме слушате ! Знаете ли къф зор беше па да я навия и некоя ракия за "бок да прости" да пине покрай содата ?

ЛУДИЯМАКС

Няма заебете дрегера, има кръвна проба! Взета ли е или е отказана! Ако е отказана от кого !

тазище я вкарат в затвора без да е направила беля, а онзи прегазил няколко пъти жена го пуснаха по живо поз драво, А тук даже ще съсипят живота и на децата .

Ако наистина ги е карала децата с 1.4 не е ли достатъчна съсипия? Защото може да не е за първи път и да не остане последен?

1.4 ..... Мацката е алкохолик вероятно. Много е жалко ама с две деца, стара майка и без мъж какво и остаа освен чашката. Тя е човек на 35

Тя ако е мацка, няма да е сама.

А Московски? Нали закона е еднакъв за всички, но някак си някои се измъкват, а строгостта я понасят само пурковците.

ти да видиш! Нали и аз т'тва викам, тази ли да е най-големия престъпник? Айде по-полека с присъдите, жена е все пак, деца гледа, болна майка, това-онова.. Къде къде по-големи престъпници има, идете тех да ги гоните.

Недопустимо е да се влиза в затвора за леко административно нарушение, каквото е карането с алкохол. Изобщо ефективното влизане в затвор трябва да се практикува само за умишлени ПРЕСТЪПЛЕНИЯ. Толкова ! Ако може да ходи по осевата линия на пътя - да я пускат, използването на технически средства е нарушение на правата на хората !

Принципно си прав 1.4 промила за даден човек е просто аперитивче, а друг е кьор кютук. Именно затова в щатите първо те карат да ходиш по осевата линия и после вадят дрегера, ако нещо не е наред. Нека хейта започне точно..... сега :)

Гледам коментарите тук и се чудя как е възможно да има толкова тъпи хора. Аз редовно извършвам проверки с дрегер, и отлично зная че 4 от 10 проби са компрометирани и неточни. При това дрегерът с който работя е доста по скъп и качествен от този на полицайте. Единственият коректен начин да се определят промилите е кръвна проба . Такава няма. Освен това е смешно да се говори за затвор от 3 години и глоба при условие че преди няколко години един известен руски джигит уби с джипа си три деца, а справедливият български съд му даде няколко години условно !!! Усещате ли разликата .

Алкохолизирана, деградираща нация, без надежда да стане културен, европейски народ. Преди няколко години баба в Сапарева баня ми се похвали, че внучето й има червени бузки, защото му правели попара с червено вино. На 4-5 годишно детенце.....Простотия, дивотия, варварска история. А тази и тя се води майка, заляна до козирката да си вози децата. Откачена история...

Поправка : разредител към ракията !! Сори,грешка на редактора на телефона!!!

Със сигурност е пила газирана вода,ама като разпоредител към ракията !!!! Тъпа гъска ,ще пие и ще си кара децатата с колата!!! Това жените ,едно че не стават за шофьори ,но и започнаха да пият повече от мъжете !!!

Сега пак ще тръгнат сулю и пулю на протест в София да мрънкат, че им взимаме децата.

Изобщо не искам да я оправдавам, ако наистина е шофирала пила. и то с децата си в колата … но тя не е катастрофирала, не е блъснала никой, не е убила никой … и 3 години … тогава, какво правим с тези които системно карат дрогирани и убиват … за тях - колко???

Тях ги пускат под домашен арест. Жената- затвор до 3 год. и глоба.

Е да чакаме да размаже някой , както вози децата си ли? Жестока глоба и без книжка. Затвора за самотна майка си е пресилено.

Това не бшество няма да просперира докато не спре да дели хората според пола при нарушения на наказателен кодекс. Бананова страна сме

А за дрогираното леке от Самоков, който е под домашен арест и адвокатът му каза, че електрониката на джипа му не сработила и имал стрес, защото взел пари назаем, за да вземе джипа под наем???

Няма страшно. Нищо няма да и направят.

Е да, ма газирана вода върви с винце и ракийка

Отново расизъм и дискриминация. Ако бе мъж всичко щеше да е ок. Сега е жена и да я опънем на кръст. Прост народ сме

който кара пил трябва да си понесе последствията!

Да но не да се подчертава че е жена ,така поднесена новината изкарва жените лоши и е обидно. Феминистките какво правят ? Решат космите по краката ли? Това е повод за протест

Що бе? Някой безмозъчен Ганьо като певърти и пребие или утрепе жена си не се ли набляга винаги на това, че е мъж?

Разпънем ... не опънем :-)

До 3 години означава ... нищо!

А бащите? Като возят деца пили? Или тях просто не ги проверяват...

Не е била газирана вода, а огнена вода ...