17-11-2017 20-11-2018

Коментари

бързо го нагласиха тоя....а Местан и на К. Николов дет утепа М.Цветков , кога?

Какво са нагласили, виновен е, та дрънка! На мокър път и на завой е навлязъл в насрещното. За да се случи, значи не е карал както трябва камион с ремарке, това не е обикновена кола. Нямам отношение по случая с Местан, но дори да е супер погрешно, една несправедливост не може да оправдава друга. Ще се научите да карате като нормални хора, а не оправданието да е "а тоя, оня?"

много ти е точен псевдонима! Аз исках да отбележа , колко бързо съда взима решения за един виновен и как се бави за други , отбрани бандити. Не карам и неискам да карам , смятам ,че не е за мене и ползвам услуги за придвижване.....ама много има който немогат и се напъват

Абе караме....Ама не разбрах,тоя дето отзад колата на поничка е направил ,къде е???

А турския тираджия не е ли задържан, той също е виновен.

А този на Милен Цветков на сух път и на червен светофар!

И с какво е виновен шофьорът в задния камион бе тъпак???

с това, че не е спазвал необходимата дистанция, съобразена с пътната обстановка ! Елементарно!

Полицията да ги погне тия тираджии!Вечер карат на дълги,пускат още 3-4 чифта по тавана на бината и те заслепяват.Не ги е грижа какво става срещу тях.Разгледайте им фейсовете,все ракия и салата!Пият докато карат,гадове скапани!!!

ама в друга държава!!!!

Път за Дунав мост 2 при Видин - Калафат няма. Където и да минете - и по Е79 и през Арчар все има ТИРове, натоварен трафик, трудно се пътува 240 км между Видин и София са ви 4 часа минимум. Влака пътува за 5-6 чада. Крайно изтощително. Северозападна България е изолирана и изоставена десетилетия наред. Строежа на новият път буксува. Умишлено или не кой да каже ?