17-11-2017 20-11-2018

Коментари

как може лекарите които не спазват протокола да нямат ни един умрял не е ли време да сменим протокола и да позволим нетрадициаонно лечение не съобразено с протокола Как без аутопсия се доказва умрял от ковид, защо дори са забранени аутопсии А като умре някои след ваксина - бил умрял от съпсътстващо заболяване дори когато е в трийсетте, аиде стига вицове колко години смятате да подменяте цифрата на умрелите за годината с умряли от ковид доказано е че смъртните случаи не са повече познавам хора които умряха от паника атака и инфаркт като им излезе положителния тест а не от ковида, но ги писаха умряли от ковид доста години преди ковида виден американски лекар посочи че третата основна причина за смърт е лекарска грешка при ковида май е първата причина

PEYTSCH

С посочените 2,5 милиона теста на колко хора са правени? Знаем идити и идиотки които си правят по 5 теста (всеки по 100 лева!). Те не са хора, а мутри и мутрески.

И до 2% да спаднат новозаразените, докато в интензивните има 700-800 души починалите ще са доста... Добре щеше да бъде досега някой да се беше сетил да даде данни за % смъртност в българските интензивни отделения, но едва ли ще посмее...!

Всички умрели от Ковид, всички болни от Ковид, всички пневмонии, заради Ковид.

То вярно, че на умрелия му е все едно от какво са писали, че е умрял, ама дайте малко по полека. Както е тръгнало КВ 19 ще излезе панацея за всички други смъртоносни болести. Щото е странно, човек получил инфаркт, например, да се спомине, защото ден преди това кихал и кашлял.

Аутопсия кога на починалите,или само статистика да има за едни пари за едни хора?Колко хора починаха от друго,но са в статистиката за ковид.Я марш вече.

Разликата между честотата на смърт в групата с ковид и в груата без ковид е от порядъка на 30 пъти. Аутопсията най-много да установи кой 1 от 30 е сгрешен. Вероятно ще ти е трудно да преживееш такава неточност.

И един мармот завива шоколада в станиол при средна възраст на починалите с ковид от 71 години...

Зевзек

Г-жин hehe, Средната продължителност на живота сред хората у нас без ковид е с около 3 години повече. Още една причина, поради която аутопсията би дала уточнения само за подробности.

Десетките починали идват от неправилното лечение - основно по телефона!

За последното денонощие са починали около 500 човека , от които 81 с положителен тест, а останалите без съмнения за грип.

Ало, Карантината, А знаеш ли колко от останалите са били с вече отрицателни тестове? Т.е. преборили вируса, но не и пораженията по органите? Пълен със съсиреци бъбрек не е грип.

С знаеш ли от какво умираха хората преди да се появи ковид?

Зевзек

Ако, Карантината, Хубавото е, че все още нямаш власт, иначе нямаше да ти е проблем да умрат 20 000 души, примерно в катастрофи, защото и в предни години са умирали по 600 или 1500 от грип. Нямаше да усетиш че някак... пропорцията в причините за смърт е различна.

А страшната болест все още ли я лекуват по телефона?

Зевзек

Ало, Карантината, Не мина опорката, че и преди са умирали хора от това, затова скочи на друга, нали? Цяла година не разбра, че лекуването по телефона е заради риска да няма кой да лекува въобще. Два пъти си вадих по телефона болнични заради грипоподобни, каквито според теб вече няма. Не ми трябва да ми гледат гърлото и да ми мерят температурата. И двата пъти докторът каза да се обадя пак след два дена. Ако вече е минало, значи работата е ясна. Ама ти ги разбираш нещата по-добре. Иначе как ще разкарваш ненужно хората по места с повишен риск, като поликлиники и болници? Един познат ходи на хемодиализа. В болница, разбира се, да не би да мислиш, че и нея я правят по телефона? Пипна короната, не я усети почти, въпреки че с тази бъбречна недостатъчност почи го бях отписал. Обаче докара две пневмонии в семейството си и един двуседмичен болничен престой. Сигурно и той е по телефона?

Значи след два дни не са те излекували ,а ти е минало. Както виждам на власт са хора на които не им е проблем да починат 20 000 повече за миналата година. Интересно как в съседна Сърбия са починали само 6 286 човека при 683 799 установени случая, а при нас 16 182 починали при 401 109 установени случая. Важно е как се брои !

Зевзек

Ало, Карантината, Защо лъжеш бе? Не те ли е срам? Общата смъртност в Сърбия и в България е с еднакъв прираст. За теб и сиропът за кашлица вече не е лекарство, ама когато ти опре до г@з@, го пиеш, нали?

Издишате троооолче,издишате ! Много слаба постановка !

Зевзек

Ало, Карантианта, Аз ли издишам бе? Първо започна от това, че умирали и без положителни тестове. Номерът на мина, затова прескочи на телефона, което също н емина, след което прескочи на броя починали в Сърбия. Обиколи всички опорни точки, както всеки път и когато нещо не се получава, просто минаваш на следващата. А ти намери ли с колко е прирастът на общия брой починали в Сърбия за 2020? Май те е срам да напишеш колко са?

Срам ме е , че много хора с отрицателни PCR тестове не ги приемат в болница. Инфаркти и инсулти ги размотават за тестове докато починат в линейките.

Зевзек

Ало, карантината, Защо лъжеш бе? Колко пъти си бил в болница през последната една година и колко пъти си имал проблеми? Много знаеш ти кого не приемат в болница. Ама много знаеше и за починалите в Сърбия, докато все още "не намираш" общия брой починали в там. Заради него вече си доказан манипулатор.

Зевзек

Ало, карантината, Понеже се назландисваш като селска кокона, давам ти публикация за смъртността в Сърбия: https://www.stat.gov.rs/en-US/oblasti/stanovnistvo/rodjeni-i-umrli/ 28,9% ръст за периода януари-март 2021, което съставлява 7518 души. Само за последните три месеца разликата е повече отколкото 6286-те, за които имаш претенции.

И тоя дроб се е напълнил със съсиреци точно от Ковид? оф, забравих - то други болести вече няма и от друго не се умира ........

Зевзек

Г-жин ime, Те по принцип дробовете са така. Един ден се пълнят със съсиреци, друг ден се изпразват. Правилo си го над 20 пъти в последните 5 години, нали бе? И няма значение, че такива тази година са 20 пъти повече и са ти препълнили мозъка, без да оставят място за други.

Израел (10млн) Активни случаи 1653 Новорегистрирани 110 Починали за последното денонощие 6 Великобритания (68млн) Активни случаи 79 869 Новорегистрирани 2 685 Починали за последното денонощие 17

Избиват планирано пенсионерите за да раздават по 50 лева на оживелите. Драги пенсионери, смело с краката напред към интензивните отделения! Голямата смърт шета из Европа, а тук България е отличника!

Обезлюдяването на БГ продължава с впечатляващи темпове. Надминахме по смъртност на 1 милион население почти всички. Явно разболялите се не се лекуват както трябва. За излекувани се броят тези, които нямат никави смптоми и на практика не са болни. Организацията на имунизацията е под всякаква критика.

Това са пенсионерите в България с нсй- ниските пенсии в света по 150 евро и нсй- скъпото парно и ток и най- студените зимни месеци в Европа.... Ви допълнение им спряха операциите от година, избиват ги планирано и го изполЗват изопачавайки го за целите на раздуването на пландемията и тормоза над населението с цел икономически фалити и насилствени инжектирания с неизвестни кво...щото нямаме лекари, а лайнари и фашисти , безмозъчни без никаква наука , но с по 10 лв на доза инжектиран печалба и още много долари за пропаганда на локдауните...

Двете чуми ковид и ГЕРБ отшумяват.

Тошко ти си?

За съжаление няма да повярвам и в двете, докато не го видя с очите си. Иначе със затопляне на времето, предстоящите празници (доста дни без да се ходи на училище), наличието на ваксини ковид положението трябва да продължи да се оправя. За Лойко... следват доста интересни избори, за съжаление прекалено скоро.

Пика щеше да е до средата на април, а сега нито заразените са малко, нито починалите, нито толкова са намалели хората в болници? За смъртните случаи да не говорим.

Пишат се болни за да вземат 1800 лева. Нали така разправяха русоробските тролове - дебили миналото лято

Хм, вчера според СЗО има към 11000 умрели в световен мащаб, а при нас са 80. Ако сметне човек колко ни е населението спрямо световното, отвсякъде си е прав Мутафчийски, че яко ще се мре...

Мутафчийски каза това, знаейки за трагичното състояние на здравната система.

Ако не сменят гавазите на бою толупа следващият "страшен пик" ще е по време на предстоящите избори. Обзалагам се!

Защо някой ваксиниран не излезе да плюе антиваксърите по родните форуми, а все антиваксъри ни убеждават колко е вредна ваксината и колко са тъпи хората желаещи да се ваксинират?

1. Не че (ваксърите) не искат - просто не могат, понеже пътуват към Св.Петър! 2. Антиваксърите грачат по форумите, белким на някой ваксър му прещракне нещо и се откаже да се самоубива (ваксинира)...

Зевзек

Докато ви разсейват с ваксините, конспираторите не ви казват какви неизвестни токсини изпуска вирусът в организма ви и колко време живот ви остава след него.

Я ни светни какви токсини изпуска, че не знаем.

Зевзек

Адаш, Ако знаех какви са, нямаше да пиша за неизвестни токсини. От какво мислиш идват болестните симптоми? От витамини и минерали ли? Да не би да мислиш, че световният заговор е детайлно описан в интернет, където да го четеш?

Ти от кои си и какво искаш? Да те плюят ли?

Имам познати лекари, мед.сестри и санитари. Почти няма човек сред тях, който да иска да се ваксинира. Дори процентите в момента са направени под натиск от шефовете на болници.

Колко от починалите 81 души, са били ваксинирани?

Има отделна статия за всеки един от тях.

Не че е нещо но 17987÷1850 е 9,7% а не над 10% и това по всички сайтове

Aritmetikata ti e slaba.

Процент не се изчислява по този начин - Правилният начин е: (1850 / 17987)*100 = 10.285

Все си мислех, че всеки човек трябва да може да сметне 10%, най-малкото щото редовно има подобни отстъпки по моловете, ама не би, мат'ряла си е реален

17987÷1850 е 972%, не 9,7%. Делителят е базата, която се счита за 100%, не делимото. Т.е. делиш наобратно.

Maloumnik.

Зевзек

Г-н Danko Ivanov, Минете ускорен курс по включване на кирилица, след което вече може да повторите 4-и клас.

новите не оправят положението? Нали бяха готови да спасяват държавата - щаба беше от некадърници ама ревнаха като го разпуснаха, вместо да си направят нов; ГЕРБ да си ходят, ама да продължат да работят, щото новите знаят само да лаят, грухтят и мучат. Бойко барем да се беше прежалил в името на държавата - така щеше да има една разгонена кучка по-малко.

Има починали понеже не сте ваксинирали старите и болни хора При нас те са ваксинирани на 85% имаме 2000 новинслучаи и 3 починали На съвестта не ви ли тежи а?

Преди няколко дена се тръбеше, че "можем да поставяме по 50 хиляди ваксини на ден".

То това е като въвъ вица - можем, ама не искаме.

Поради каква причина медицинските лица трябва да се осветляват като специална категория заболели? За целите на статистиката - разбирам да има разбивка за различните професии. Но след като проблемът е обществен, е нагло да ги изтъквате като големите жертви. Те не загубиха работата, доходите и важни житейски лични опори. Е, поработиха повече, още и поизлъгаха за туй-онуй, бяха възнаградени. Всяка професия има своите моменти на напрежение.

Абсолютно точно мнение!Браво!

Причината е точно същата, поради която се следи ефектът от който и да е друг вреден фактор. Затова следят отделно и белодробните болести сред миньорите, може да си сигурен в това. Не защото са някакви герои, а за оценка на риска. Все на пари го обръщаш, а ти би ли си дал здравето, ако те възнаградят с пари? Не ти ли се иска първото да го пропуснеш някак или не е чак толкова важно на теб да ти е добре, колкото на другите да им е зле?

Ами сега? Ще започне едно масово иване от радост по случая ли?

спрете да (си) правите тестове бе, кретени!

Да си мрат извън статистиката, казваш...

без статистиката не мрат?

Намалява и интереса към новите случаи, което е добре!

Всички знаем причината-10лв.на игла!!Затова си бият шамари!500 човека пациенти,всеки с ваксина(2 игли),смятай :) Те джипките иначе си спят зимен сън,ама сега ги събудиха!!Утре и с колове ще се налагат!

Някакъв журналист реши, че може да използва думата "игла" като синоним на "поставяне на ваксина". Малко е закъснял. В англоезичния свят отдавна вече използват "боцкане" като синоним на "ваксиниране".

Те там отдавна се "боцкат" и по отверстията.

Отваряме-затваряме, отваряме-затваряме.

че кипи "дейност" и имаме основание да "усвояваме" парите на данъкоплатците, както и да теглим нови заеми!

Има шанс, да си върнем нормалния живот! Много държави, като Германия, Турция, Франция, Канада, дават добър пример, как НЕ се прави.

Да вземаме пример от Индия?!?

наскоро са се усетили как могат да изкярат нещо от тази симулация...

Да вземаме пример от Швеция!

В Индия правят масови клади и изчисленията показват, че съобщават 30 ПЪТИ по-малко починали от реалните....