И допустими дози на някои Е-та в храните може да рушат ДНК

Български учени доказват, че дори и уж допустими консерванти, оцветители и добавки в храните, могат да рушат човешкото ДНК.

Обратно в новината

Коментари - И допустими дози на някои Е-та в храните може да рушат ДНК | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

humfry

Медията има вредния навик неудобните новини да ги публикува, когато всички вече са си легнали. Надали от БАН инфото е дошло в 22 часа. Все по-масовото използване на изкуствени добавки в храните върви в синхрон и с увеличаване на заболяванията. Повечето храни в днешно време са такива, че няма варианта на поемане на по-малко Е-та. Ежедневното поемане на Е-та е неизбежно. Вземете първия колбас и вижте колко Е-та съдържа, общо взето има всичко друго, но не и месо. От тази новина никой няма да се трогне. Ако някой евентуално се трогне, то системата е такава, че няма голям избор и ще трябва да се примири със съдбата си. А скоро като дойде и Монсанто, тогава ще видите кон боб яде ли.