17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЕЙ МИСИРКИ, НЕ ВИ ЛИ ОМРЪЗНА ТОЗИ ТУЛУП, ТА ТОЙ ВЕЧЕ Е МИСТЕР НИКОЙ!!!

на "подготвения" участък се виждат две яки цепнатини на основата, грундирането е ала-бала и вече компрометирано с бял прах КАКВО ИНСПЕКТИРА, ОТ КАКВО Е ДОВОЛЕН? ОТ ТОВА ЧЕ СКОРО ЩЕ СЕ РЕМОНТИРА ПАК ЛИ?

Няма ли някоя мисирка да изчисли (въпреки че смятането не е за всеки) колко време губи министър-председателят на ден, работейки като шофьор? Два часа, три, пет? Ако това е време в което не върши глупости, супер. Но някакси не е нормално. За какъв опит говореше след изборите? Та това може да го върши и някой гид? погледнете наляво, погледнете надясно!

"Това съобщи премиерът Бойко Борисов по време на живо включване във Фейсбук от ремонта на Околовръстния път на Пловдив." Мястото на един премиер е в Министерския съвет. Да не си вдига погледа от лаптопа и да прави заседание след ззаседание И не само с министрите си, а и с експерти, включително и поканени от чужбина и заплатени за техните експертни мнения и съвети. С магистралите да се занимава човек със съответното образование и да докладва нещата на премиера. А премиерът, даже и когато го возят в джипка (в каквото си иска да се вози) пак да не вдига поглед от лаптопа за да не губи време. При Баце разбира се това е абсурд да се случи заради качеството на материала. За съжаление, подозирам че и при Слави нещата ще бъдат много подобни.

един убиец по-малко струва си преасфалтирането!

А баце там ли е? Ако не като инспектиращ, поне като пожарникар! Какъвто е всъщност!

"че хората одобряват тези мащабни ремонти" Да ти пикам на проектите и строителството...., особено на ремонтите !