Днес е Богоявление, Йордановден

На този ден Исус Христос е кръстен във водите на река Йордан от Йоан Кръстител

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

невярващи и подготвени вярващи, за да се сблъскате с бъдещето: "Космологията на Слава Севрюкова" в Гугъл.

БОГОЯВЛЕНИЕ! ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ! И ВЯРВАЩИ В СЛОВАТА НА ИСУС, ДОНЕСЕНИ НИ ОТ АПОСТОЛИТЕ МУ! И ДОБРИ! ДОБРОТАТА ЩЕ СПАСИ СВЕТА! ВЯРВАЙТЕ В ТОВА! Защото ще бъдете съвременници на наказанието на всеобхватната алчност, завзела света!

Защо винаги в отбелязването на имената на имениците за на този хубав празник се пропускат имена като Богомил/а/? А това е най–близко производното на празника име БОГОмил-БОГОявление!

Да ни е жив и здрав Патриарха и дълги години да служи на България и Българите ! Амин !

-...И въпреки, че произходът на живота е мистерия, идеята, че цялата тази мистерия е разрешена в религиозните догми, изглежда все по-малко правдоподобна... Дъглас Мъри Странната смърт на Европа

Кой е Дъглас Мъри? Смъртен човек на когото му е отредено да заеме два на един или да запълни една урна след крематориума. Безбожниците не си знаят мястото, а разискват екзистенциални истини. Трагични са.

Да е жива и здрава Йорданка Фандъкова - най-добрия кмет на София.

много лошо гледа тоя на снимката бре..

Два фрагмента от мощите на Йоан Кръстител са на най-висока почит в православното християнство – отсечената глава и десницата. Която, десница, Йоан, според библията, полага върху главата на Исус при кръщаването. Тези реликви, според изследователите, са пръснати по цял свят. Документирани са: 11 показалеца на Йоан Кръстител, 12 глави, 7 броя негови челюсти, 4 рамена, 9 ръце и 8 палеца.

И да не са автентични ако пристъпиш с вяра, ще извършат чудеса. А на вас вяра ви липсва. Вярвате в това, което ще изядете и изпиете и ще сложите в джоба и в банковата сметка. Ако си изцмъкнете малко главите от земята ще видите че има и други неща ама явно така ви е по-добре - в тинята. Както се казва Бог си избира хората, не те Него.

Религиозните и политическите убеждения са халюцинации.

Едната „глава” на Йоан Кръстител се пази като реликва в църквата Сан Силвестро ин Капите в Рим. Втората „глава” на Йоан Кръстител се пази като реликва в катедралата в Амиенс, Франция. Третата „глава” на Йоан Кръстител се пази като реликва в джамията Омаядден в Дамаск. Четвъртата „глава” на Йоан Кръстител се пази като реликва в манастир в Армения. Истинско чудо е, че нашите гениални археолози са намерили в Созопол части от петата „глава” на Йоан Кръстител! Въпрос: колко глави е имал Йоан Кръстител?

В 21 век да вярваш в такива еврейски бабини деветини си е пълно малоумие. Всичко това е измислено за да се издигнат евреите като божи народ. Прости народе чети и се образовай, ако не искаш да бъдеш вечният роб.

ТЕ СА Божи народ само че низвергнат временно. Всуе се пънеш да отричаш Божиите истини всичко, което пише в Библията си се сбъдва стъпка по стъпка. А за вярващите е голяма чест да се наричат раби господни.

Божи народ на земята няма. Всичко що е тук са изцепки на падналите ангели, които от гордост да се възпротивили на бог и затова са били наказани да паднат на Земята. " О Децице, защо падна толкова ниско на Земята" - цитат от Библията отправен към Сатанаил. Затова писах "четете" и ще добавя "разсъждавайте", защото църквата е инструмент в ръцете на Сатаната.

Е и? Божият народ си е Божий народ и падналите ангели са си паднали ангели. В главата ти е тюрлю гювеч троле. Само би ли ми обяснил откъде измъкна "фундаменталната истина", че Църквата е подвластна на Сатанаил. Точно обратното е, Църквата е подвластна на Господ Иисус Христос, а Сатаната непрекъснато воюва с Господ и с Църквата. Чрез такива заблудени като тебе. И така ще бъде до края.

Copy paste от миналите писания....

Да се свети името Господне, както на небето, тъй и на земята, Амин! Честит празник и нека Бог бъде с нас!

Пак ще се къпят във фекалните води-канализацията на всяко населено място.

Къпят се в канализациите, а Бог най-много обича Чистотата. По-добре си изчистете къщите от излишни вещи.

Бог е в искрената молитва, правдиви действия и щедрост на имащите към бедните. Не го търсете в ритуали, църкви, свещи, тамяни и икони. Това е толкова остаряло, че вече не работи!

по затворените хижи на Витоша....