Дмитрий Медведев: Враждебните санкции срещу Русия могат да бъдат повод за война

Русия е отворена за диалог за гарантиране на стратегическа стабилност и запазване на режимите за неразпространение на оръжия за масово унищожение, заяви президентът Путин

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

всичко може да е повод за война, империята на злото е готова да завзема света (ако не закъсат танковете в калта), ко трябва и повод ще си измислят.

Този боклук къде си мисли,че се намира да плаши гаргите.

На чиновника-шут са му спряли водката пак...

Така е, като всеки ден дъниш Баярищник!

Спокойно бе, одеколопиячи, ще има още войни и разрушения, не се бойте!

Донецка и Луганска Области са Фактически вече Руски. Коридорът към Крим също- Мисля, че скоро ВСИЧКО СЕ ПРИКЛЮЧИ в полза на РУСИЯ.

Сън не ги лови рашките, че скоро може да няма войни... какво ще правят тогава?!?

Ще ти се рашко проклета, ама не.

Целият свят пропищя от Русия! Я първо си оправете държавата, че на 100 км от Москва селата нямат асфалт.

Тоя "громящ капитализма" кога ще си прибере синчето от САЩ?

Че сега какво е бре джудже скапано, да не е мир, да ви таковам в скапаните рашки алкохолици - фашисти недни.

Дмитрий, тавариш, а детето ти що е в гнилия западащ САЩ а?

Както обикновено, руската наглост не знае граници.

Веднага намерете работа на Рамзан Паша, хареса му да коли православни...

Тази грохналаа, пробита от корупция и некадърност рашка държава, какво заплашва света с война, та тя една Украйна не успя да глътне и вече се е задавила, ама си лаят, война, никой не вярва на алкохолната нация, пропита от мизерия и нищета.

1995 - Чеченци колят руснаци 2022 - Чеченци колят украинци Аллах Акбар и Слава России!

Изнасяйте се от Крим, Донецк и Луганск, платете поне 1 трилион компенсации на украйна и Стратегическата стабилност ще се възстанови.

Кухи фрази на на патологичен лъжец и убиец! Самозабравили се и задавени от власт сатрапиь

ние това много добре го знаем другарю Мечкаров, да нахлуеш в друга държава под предлог, че пазиш етническо малцинство сме го гледали вече в Чехия преди 80 години. И тогава нещата ескалираха до там, че 50 милиона руснака си заминаха скоропостижно. Прочетете я тая история най-накрая. Заради тоя казус бели в Източна Украйна нещата да не ескалират до 150 милиона руснаци? Не само руснаците може да играят all in.

Тия наистина ли мислят, че могат да водят повече от една война едновременно? Само плашат гаргите. А и никой не иска нищо от тях. Сами си го набутаха. До преди 4 месеца им идваха по 1 милиард евро на ден само от газ, и сигурно още толкова от петрол и ресурси. Честно казано ако просто бяха влезли в Донбас до сега щяха са приключили и санкциите срещу тях щяха да са нищожни. А сега се вкараха в такива ла*на, че няма излизане.

много често започна да се показва , явно джуджето нещо не го бива , та може да се гласи да го замества , мдааа .

Ми щото татю плаща...с руски пари...иначе кой нормален ще отиде там да разнася пици...да цивее в шперплатова барака и да се моли да не се разболее, че сметката от болницата не може да я изплати цял живот..

Стига си сменял опорните точки! Всички знаем, че санкциите вредят на запада, а не на Русия. :)

Саше, от друго не ги лови сън... от злите еврогейове дето идват да им откраднат децата. Па на сутринта намират бележка, че децата по собствено желание са хванали пътя за либерастка Европа и не щат да се връщат в забравеното от бога подмосковие.

Не реви, боклук! Санкциите помагат!

Тоя е като чехльото плевнелиев-банов. Джафка там нещо, заплашва, тропа с краче, но няма сили да изнесе прането на простора ...

Какво доказахте и на кого? Че с Путин сте злобни и некадърни? Т.нар. рускоезично население как ще живее в тези сравнени със земята райони? В Русия е затишие пред буря, най-лошото в икономически план предстои до 1година, кой ще иска да живее в пробитата ви от корупция и злоба държава?

Пийте си хапчетата, бе господа, не ги пропускайте

Димчо Мечката пак заплашва. Как не им омръзна на тези? Толкова много заплахи наговориха последните 6 месеца, че целокупния Западен народ вече не им се връзва. То бива да си тъп ама чак толкова... Настроиха цял свят срещу себе си и пак лаят. Какво се фукат - с една Украйна зациклиха ама устите им пак големи... Ай сик...

пуяци. Само се ежат и перчат. Повод за война, ядрено оръжие, сармати,.... дрънчат само как пуяка се перчи. Ама от как почнаха войната света ги виде що за "световна сила" са, че дрънчат на кухо, май май. И не за друго, ами корупцията ги е изяла като ръжда къ яде метала.

да е добре защото виждаш че Медведа не се церемони.

Ето това е на гол задник чифте пищови

"Той допълни, че Русия има правото да се защитава." Медведев очевадно е забравил, че не Украйна нападна Русия......

не точно... не трябваше и в Крим да влизат. Направиха го само заради безпочвени страхове, че идват да ги колят. А всичко тръгна от Одеса дето про-руснаци стреляха по мирен протест. И той напълно естествено ескалира. Най-големите проблеми се създават по напълно прозаични причини обикновено.

Та войната си е започнахте сами, а сега ревете, че всички са срещу Русия, с изключение на диктаторските режими.

Нагъл и прост! Руснак!

Русия е една провалена държава

Тоя от около месец играе роля на зарязаната невеста ... През 2009 година тоя и Путкин се смениха - Путя стана мин. председател, а невестата стана президент. След като изтече мандата, Путя промени конституцията, така че да е вечен цар ... и невестата я преебаха !! После се появиха 2 други любовници - Шойгу и Герасимов ... и невестата съвсем се озлоби от ревност !!!

Свършва им водката и откачат.

Хайде, изправете се срещу целия свят! Стиска ли ви? Нещастни кремълски жужета!

ГНИЛИЯТ ЗАПАД Е ТОЧНО ТОЛКОВА ГНИЛ КОЛКОТО И ГНИЛИЯ ИЗТОК!!! И ДВАТА СТРОЯ СА ДИКТАТУРИ, ЕКСПЛОАТИРАЩИ ТРУДА НА ХОРАТА, ИНАЧЕ НЯМА ДА ИМА МИЛИАРДЕРИ. НО В КИТАЙ И РУСИЯ СЕ ПЕНСИОНИРАТ ЖЕНИТЕ ВСЕ ОЩЕ НА 55. А В САЩ БЕДТИТЕ СПЯТ БУКВАЛНО НА УЛИЦАТА В ЧУВАЛИ. И СЕ ТРЕПЯТ ВДАИМНО НОН СТОП. ТРЯБВА НИ НЕЩО СРЕДНО МЕЖДУ ДВЕТЕ.

Де не бе Украйна нападАло, не би враждебни санкции видяло.

На срещата на Г7 почти казаха името на фаворита им за приемник на Онкологичното Джудже с който да могат да се договорят и да се смъкнат част от санкциите и това е шефката на Централната банка -Набиулина .Сега просто някой трябва да гръмне Путкин в тъпата кратуна .

Този малоумник медведев пак е пил одиколон

Внимавай Медвед! Путин може да ти стегне ташаците с менгеме! Не се прави на по голем от папата!

То щото в Сащ и Великобритания няма корупция, няма ощетени хора, няма нещастни....има сомо щастливи демоНкрати!!! Ще ревем. Западната власт с нищо не е по- добра от Източната! За обикновените хора. Партийците от високите етажи Не ходят на война!

Жена на чело на Русия???! Ахахахахха, мноооо си злеее веееее!!! :)))

Украйна гонела руснаци - добре. Колко цивилни уби, рани Русия със своята война? Колко майки и деца станаха бежанци заради пустата война? Чие престъпление е по-голямо?

ама ти още си мислиш че те командват парада и могат да назначават приемник!? Почакай до наесен...когата трябва да решаваш да се топлиш ли или да ядеш...че за двете няма пари... А рУсия за голод и холод с ее подсигурила...

Рашистките хибридни окупатори само могат да дрънкат оръжие и да плашат с "война"! До сега 38 000 утрепани рашисти, 1/3 от техниката на Сатрапия е унищожена! Три дневното превземане на Киев вече се влачи 4-ти месец! Жалки и смешни стават азиятските сатрапи начело с късокракия изкукал диктатор Владолф Путлер! Слава Украина!!!