Длъжник заплаши с пистолет служители на ВиК

Мъжът извадил два патрона и ги показал - единият бил за служителка, а другият за багериста

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В Бойчиновци половината от населението са от етноса, който не смята за свое задължение да си плаща сметките.

Токът и водата са безплатни единствено в пандиза. А Петрова и Иванчева имат нахалството да се оплакват от мизерния кенеф и настояват за вана с джакузи. Искат също така слабите крушки в килията да бъдат заменени с LED-осветление и кристален полилей.

Казеам само че ако бяхме нпрмална европейска държава този човек щеше да има пари да си плати водата Пак в Европейска държава този човек няма как да избегне затвора

Но имал пари да си купи пистолет.

Некоректният длъжник трябва да бъде арестуван,бит и ебан! И да проумее народа че андрешковски номера няма да бъдат толерирани.

tonk11

Този хубавец знае колко струва водата. Знае и колко пари дължи. Какво го защитавате бе? Като не може да плати да не ползва! Ако вие не можете да си платите хляба в магазина, вземате ли го? Не. А този терикат е направил точно това.

Длъжникът циганин ли е? Може би ползва гратис и ток.Служителите от ВиК да се сърдят не на него,а на корумпираните управници,които купуват цигански гласове на изборите и обещават че ще им опростят задълженията.Които в крайна сметка ги плащаме всички ние.

предложение ще го приложим ли и за парното?-"не ползвам,не плащам",а?

Във Франция по точно в Париж водата е 3 евро на кубик. Пречиства се с много различни препарати и може да се пие от чешмата. В други страни водата е мръсна и не може да се пие от чешмата затова е по-евтина. В България различните области трябва да имат различни цени. Хората трябва да са доволни че може да пият чиста вода от чешмата.

В България различните области имат различни цени. Дори в една област има раззлични цени в зависимост от това дали водата се припомпва или не, дали има канализация и т.н.

Тук май някои още не знаят че не се плаща водата а се плаща хващането ѝ, пречистването и канализирането до домовете. Много хора работят за да може като отвъртиш крана да потече така че призивите да е безплатна са смешни.

Абе я ми кажи, фирмите обществени ли са? От бюджета ли лапат? Той откъде идва? От "техните" пари? Много голяма е балтията... Ню Йорк сигурно са много тъпи да не плащат вода, с пренасянето да е в данъците...

малоумен смешник

Толерастията ще затрие западния свят.

Отде да знае човека колко пари са инвестирали от ВиК за да произведат тази вода, колко пара са дали да я съхраняват в складове,колко им струва транспорта,как са я пречиствали и имунизирали Щели да изкопаят и прекъснат водопровода- ами това си влиза в дигането на цените на водата, на наш гръб е. Тия шамандури дето дирижират изкопчиите, дали се сещат,че ако при тази ситууация франсетата щяха да издигнат нова бастилия за 3 дни. И щяха да рециклират за ежедневна употреба гилотината. Ба си и идиотите- лишаваме те от вода,щото не си ни платил. Тая вода да не е на баба ви ,бе серсемчета!

В Бойчиновци тези, които не са си плащали редовно водата, са над 1000, което е 1/4 от ползващите вода. А натрупаните им задължения са за близо 180 000 лева.

Имаше го във Венецуела, където нагли монополисти доведоха населението до абсолютна мизерия и невъзможност да си плащат водата и горивата. Това доведе до революция и тогава дойде на власт Уго Чавес. Монополистите бяха изхвърлени. И въпреки огромния натиск и всестранен саботаж от САЩ, до ден днешен цената на водата е символична, а на бензина е няколко цента за литър. Така, че когато дебелосерците прекалено се развилнеят, рано или късно им ритват столчето. Колко е хубаво или лошо това е дълга тема, но че им се случва е задължително. Природен закон е. Така, че е хубаво да не се разпищолват прекалено.

Забравяш в краят на краищата, че всичко е изградено с данъците на хората, а голяма част със собствени средства до връзката. Де факто ти дават под наем това което си платил. Водата е на държавата, респективно народа, канализацията също. Общински фирми, имат бюджет, той идва от данъците. Де факто плащаш платеното постоянно и постоянно... Има елементарни неща за една държава, особено ако претендира да не е от 3 тия свят - вода, ток трябва да са общодостъпни и на цени възможни за всички. Иначе закривай... Отдавна у нас са средство за източване на народа...

Преди 15 години Венецуела бе най-добрата страна в Южна Америка. После? После дойдоха социалистите на власт. Междо другото, Лавров се изказа, че Русия няма никога да напусне Венецуела.

Начи, няма да ни давате и вода? Така ли?

Който си плаща сметките, има вода. Който не си ги плаща, значи му не трябва вода.

Който не иска да плаща вода,да си направи собствен тръбопровод и канализация.Точно така е направил мой познат,който има къща в планинско село.

И само искам да добавя тук, че водата В ИЗРАЕЛ В ПУСТИНЯТА е по-евтина от водата в БГ!!! Повече мисля, че няма какво да се каже! Не пистолет, а картечница трябва!

и като закъснееш с два дни да си платиш сметката и са ти я отрезали. независимо че си в пустинята.

Май не си схванал поантата хич..

с този лозунг на избори да видим колко ще гласуват за тебе? Лесно е да си анонимен и да плещиш глупости по форумите,нали?

Тази територия въбще не трябва да се споменава ,камо ли да се дава за пример.

Сега...грешката ви е , че сте ги чакали толкова дълго, да се съберат 180 000 лв. Така правите още по-големи бели и само ги подстрекавате да ползват на вересия. Спирайте им кранчетата на момента и да видим, ще ви вадят ли патрони.

България е една от най-богатите държави в света на питейни води, реки, извори и минерални води! Имаме огромни язовири, водохранилища и дори ВЕЦ-ове. Огромно безобразие и свинщина е да плащаме за водата, която е народна собственост, още повече на цени, сякаш сме в пустинята!!! Още по-огромно безобразие е, в детските градини и училищата да караме децата да плащат за минералната вода, която пият. Във вода газим, жадни ходим!!!

ама некои си крадат като при социализъма

Водите в България са държавни и национално богатство, защо вземат пари за тях нали са наши? това че довеждат водата до в къщи трябва държавата да плаща,В Ню Йорк не се плаща вода и няма монтиран нито един водомер всичко се удържа в данъците защото хората знаят че това е богатство водата да всички хора.А тук раздали В и К тата на частници и те ни скубят яко ....мръсни изедници

водата във владайската е без пари.

си траете като овце и не протестирате срещу тези частници?Когато кандидатите за управници ви канят на предизборни срещи защо не им поставите тези въпроси? А само си мълчите и ръкопляскате на лъжливите им обещания.

че този расов българин е потребител на техните услуги.

иска всичко да му е безплатно... направо да спести един патрон и да се гръмне!!!

е човек да си ограничи потреблението до минимум, а не да трупа сметки. Иначе ще го осъдят и ще го боли.

Северозападнала България е бастиона на БКП.

я проблемо с водата го реших, пикаем на третоаро

tonk11

Ами да го осъдят, да му земат къщата и да го изгонят на улицата. Като ползваш трябва и да плащаш.

Това го можем, да гоним хората.

да си плащаш сметките на време?

но няма с какво, до там ни докарахте

отговаря за доходите си. Ако нямаш с какво да си плащаш, значи тази услуга не е за теб.

Да допълня за сваляне на напрежението- Съгласно договора сключен от Усмивката и потвърден вовеки от онзи кмет след него, " Софийска вода" заплаща на СГО за нашата вода събрана в язовира по 2 стотинки / ДВЕ СТОТИНКИ/ на кубик. След това ни я "доставят" по направените от нас водопроводи за 268 стотинки на кубик- стара цена,сега е по висока.Ще получа стрес,ако посоча годишното потребление на София и каква е авантата на " Софийска вода". Сметки за малоумници!

ZA DA POLZVAME VODA RABOTESHTITE VbV ViK RABOTIAT DENONOSHTNO !!! NEPREKASNATO PODDbRJAT SbORAJENIATA, ZA DA IMAME VODA V DOMOVETE SI !!! DLbJNI SME DA YVAJIM TOZI DENONOSHTEN TRYD KATO SI PLASHTAME REDOVNO SMETKITE !!!

Работещите във ВИК взимат заплати, за които повечето хора само могат да мечтаят, а печалбите на господарите там направо не са за описание! Но явно и това им е малко! Г..з дъно няма, казваше дядо ми. И се научете да пишете на кирилица!

сигурно и всеки месец вземат заплати? остафка. остафка.

valery_an

Работещите във ВиК работят след 17 часа само и единствено ако има авария и то ако потърпевшите са ги заплащили със разстрел , бой ебан или нещо такова .Относно подобряването на съоръженията това е някъде другаде по света , тука е само на книга .А иначе големите плужеци-началници верно взимат яки пари ...за разлика от бачкаторите .Така че плащаш нещо което е качествено и го ползваш безпроблемно и само по отчет на водомера а не с измислените общи разходи .

Хммм, засега само по линия на водата, около 1/4 от хората са вредители на държавната стабилност. Колко ще станат в държавата в края на февруари 2019г., ми е обществено опасно да си представя. Тези галоши имат ли представа,че голяма част от хората нямат пари за да платят елементарни битови нужди.Айдуци ли да стават?

ВИК стана един от наглите монополисти в цялата страна. Цените им непрекъснато хвърчат и са все по-непосилни за много хора. не може съвременна държава да допусне положение, при което част от населението да не можеда си позволи достъп до вода!!! Каква е тази демокрация?? Тук не става дума за бензин, торти или цигари!!! А за Вода! Помислете върху това! И помислете накъде сме тръгнали и къде ще стигнем. И нека пишман философи не разглеждат случая от пиедестала на ВРЕМЕННАТА си осигуреност и отилюзията, че те баш били полезни и работели. Защото при тази система НИКОЙ не е застрахован от подобно положение. Държава или социална система, която не може да осигури на ВСИЧКИТЕ си граждани въздух, вода, храна и топлина, няма право на съществуване!

Социална система, която не може да осигури на членовете си вода не заслужава да се нарича държава.

вода в реките колкото искаш

Това е варварство,да му спреш водата насред зимата,защото не може да си я плати и да го обречеш на сигурна смърт! През лятото може да преживее,все от някъде ще пие,ама зимата какво,трябва да умира ли?!?!??

ако си е платил на време, няма да му я спират изобщо.

Олее,до там ли е стигнал народа по селата,да не може да си плати водата с умрелите пенсии и заплати,които им се дават там?!?? Това е повече от ужасно,геноцид срещу българския народ!!!

Всички работещи и работодатели ГЛЕДАТ ДА ПРЕКАРАТ ДЪРЖАВАТА, - като не плащат данъци, - като назначават рабонтници без договор, - като осигуряват работника минимално за да не плащат високи осигуровки, - магазините масово не издават касови бележки и не плащат съответните данъци - контрабанда, измами с ДДС, с гориво... После държавата им виновна на същите тези работещи тарикати, понеже нямало било пари за пеннсии, геноцид било, ужасно... ПроЗд народ, слаба държава!

И задържан ли е с обвинения или затворите и арестите са пълни а МВР само харчи бензин и заплати ?

Да го назначат на работа във ВиК като изкопчия.

Наглец! така и не се научиха тези хора, че щом ползваш, си длъжен да плащаш. Сега да го заровят до шията в изкопа.

Водата е основна необходимост за живота и е безценна. Заплаща се услугата за доставянето и до жилището. Дълговете трябва да се плащат, но спиране на водата е крайна и жестока мярка ,не и към тариката извадил оръжие разбира се. За такива трябва затвор. 1 година за първо провинение. Да преосмисли нещата. При 2ра проява, 5. При 3та, доживот, както е в USA.

То до USA го докарахме за съжаление...

много си прост :) ако го бяхме докарали до УСА-та с 4% БВП и всеки да има правото да отстреля крадци в собствения си дом, па и на улицата...

В Монтана, САЩ няма такива изцепки-длъжник вади пистолет, багеристът вади М16/калашник. И после полицаите прибират бабаита, бърз съд и няколко години в държавно жилище, с безплатна вода! А сметките наистина са странни: 1000 тариката с 180,000 лв, по 1800 лв/калпак средно. Тези диви монтаняри май и градините си поливат без да плащат

180000:1000=180лв. учииииии!

Много слабо! Пищовите не са само за заплахи! Да се използват по предназначението! Особено срещу мобилните оператори и електрооператорите...

Еми като не им харесва водата да си правят кладенци...

Mога да се обзаложа, че поне 95% от длъжниците дават всеки месец най-малко по 150 лева за цигари! (поне 1 кутия от 4 лв. на ден при 30 дена = 120 лева/ ако са умерени пушачи)

Мога да се обзаложа, че същите дават 100-200лв за транспорт, 500-600лв за храна... Вместо да ходят пеша на работа, да гладуват цял месец и да си платят водата-те го ударили на живот.

бах ти педала, да сметаш чуждите пари. требва да се дават сичките за патрони 7.62 докът има такиви кат теб. щом е изкарал пари човека - ше си ги харчи как иска. не го кефът в и к служителите - удри, стреляй и убивай. те си знаят защо.

БЕ МУХ.ЬО! Първото задължение на всеки е да си ПЛАТИ РАЗХОДИТЕ и едва тогава да мисли за ЦИГАРИ! От тези плащания зависят заплатите на други работещи, които също имат семейства и разходи! Не може да спреш да си плащаш ток и вода, щото след като си профукал парите за ЦИГАРИ не са ти останали никакви пари! ТЪ.АК!

Кух си като две хралупи, баце, и този с коментара над твоя също! Заради такива като вас няма да се оправим и още 30 години. Чипът ви е сбъркан!

аме верно ли? човека бил длъжен да си плаги разходите - първо. А държавата не е ли длъжна? прибира пари от данъци и вместо да си плати разходите - харчи ненужна за кефа на управлеващите. ми тогава и ний така: кеф ни е да си купим патрони и да стреляме - първо това ше правим. разходи? ше минат по давнос или за чужда сметка, както прават властимащите ни. ак 47х- вещ от първа необходимос, осигтуряваща ти свобода и независимос. ти си плащай приди цигарите, ако така искаш . ама не го втълпевай на други. мен герп ме учи първо кефа да си гледам.

То пък в Монтана една вода тече от чешмите... Да не говорим колко често я спират! Виж, ако онзи е ползвал не само битови ниужди, ами и за поливане, при това, без да си плаща, с нагло.