Диво прасе предизвика двойна катастрофа на АМ "Тракия"

Животното се движило по магистралата, когато шофьор се удря в него, в резултат на което полетяло и се блъснало в предното стъкло на идващата кола отзад

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-много исках да знам какво е станало с прасето, те пък да не напишат.

Далаверко Симеонов е добре. Релсата дето я беше нарамил на път за моста в Бургас, където щеше да скача спря наглите коли по магистралата.

Виновник за инцидента е собственикът на пътя - агенция Пътна инфраструктура.Тя трябва да бъде осъдена да плати на пострадалите хора.Те вероятно обаче няма нищо да предприемат.Уви,повечето българи са пасивни и си траят като овце.

Ако е готова магистрала Хемус, варненци , русенци, силистренци и добричлии и т.н няма да са по Тракия и така без друго е натоварена. Трябва и мрежите да се прегледат...

"Предполага се, че животното е влязло в района на магистралата през пътния възел, защото в тези участъци няма предпазни мрежи." Ама, нали това е уж "магистрала" Тракия! Как така няма мрежа на пътния възел, който е част от магистралата? Или не са стигнали парите, или са ги откраднали (парите, де)!

Мрежата през пътното платно ли трябва да се сложи,за да се затвори ?

Като не се спазва дистанциятя е така........

Само не разбрах,кой е взел прасето ?

на чуждото нещастие! Ако ти или твои близки бяхте пострадали дали щеше да се бъзикаш? Или си мислиш че само ти си застрахован от подобен инцидент?

Прасето е армаган за Лито Павлова. АПИ вече го е опаковало с панделка.

Нема да пипате прасчо, ей!

Прасето като се е движело по магистралата имало ли е гражданска? Хубаво е че няма тежко пострадали. И да питам вкусно ли беше прасето или суджуците ще станат по коледа.

Дивото прасе само двуметров дувар го спира. Ограда забравете. 10 години преди ме отказаха да гледам картофи в мястото до село, идват овършават и да ги нема. По половин метър надолу закопавахме оградата е пак я изравяха свинете му със свине!

Какво искаш да кажеш? Оградата на румънската граница не спира прасетата. Лично Порожанов я инспектира и одобри. При теб не са били прасета, инзвънземни ще са били. При прасетата оградата може да е ниска важното да е скъпа.

Няма мрежа или мрежата е открадната?

Ти май диво прасе не си виждал на живо? Това нещо ограда трудно го спира. През бодлива тел спирали минава и заминава.

вместо да вдигат застраховките застрахователите сега да съдят АПИ за обезщетение на пострадалите защото в случая водачите нямат вина и това да стане практика-който е виновен -да плаща а не всички да плащаме вместо тях

Дали пък няма вина задния шофьор, че не е бил на дистанция, която му позволява да спре? За да му хвърли прасето на капака онзи е бил на нищожна за магистрала дистанция...

Кой си направи коледата е въпросът... КАТ, Горски или сите заедно ?

"удря животното, което се е движело по магистралата". Неграмотници!

Като прочетох :"Удря животното ,което се движело по магистралата" си помислих ,че Свинетка или Лентореза , са били на "нощна инспекция" ....

НЕВИННОТО ЖИВОТНО -НА СЪД !!!! ЗЕМЯТА Е НА ВСИЧКИ !!! ЖИВОТНИ ОТ ВСИЧКИ МЕСТА, ОБЕДИНЯВАЙТЕ СЕ НА ПЪТЯ !

Дивото прасе карало БМВ ама КАТ нищо не може да направи защото нямало шоф. книжка. Агати смотаните катаджии, не могат да напишат един акт на една обикновена свиня, а ние се чудим защо така става и с двуногите прасета зад волана.

И каква магистрала е без предпазни ..??? И виновни няма..., освен прасето де.

Това е Коледната изненада от Герб. Освен с магистралки, Батман ще ви зарадва и с пържолки.

Протести и искане на оставки...

Съд и затвор за свинята!

в тавата...

ИСКАТ ДА ВДИГНАТ ГРАЖДАНСКАТА ОТГОВОРНОСТ?СЛЕД УПРАВЛЕНИЕ НА БЕЗДАРНИЦИ ЩЕ КОМПЕНСИРАТ НУЖНИТЕ ИМ СРЕДСТВА С ПО-ГОЛЕМИ ДАНЪЦИ.

Ударили са депутат докато прави джогинг.Ужас

става дума?

В България не можеш да караш кола дори и на магистралата !!! Постоянно трябва да внимаваш за сигани, сигански каруци или животни !!! и сега КОЙ е виновен, шофьорите ли, които са се движели с "несъобразена скорост" или някой, който не е проектирал правилно магистралата ???!!! В България е много опасно да се движиш по тъмно или дъждовно време, и аз си почупих колата така !!!

По принцип в България се живее трудно, защото на един нормален човек се пада по една дузи идиоти, селендури, батки, педерасти, вегани и т.н и т.н.

Веганите какво общо имат с изброените тъпанари, аз самият съм вегетарианец !!!

Това обяснява защо си леко малоумен:) И между другото има голяма разлика между веган и вегитарианец:)

това, че ти си един от тях не ги прави по-малки тъпанари и тях:) даже обратното!

Това е прасенцето Пържолко, бързало е за коледния базар, ама доста е подранило и вече няма да успее да стигне.

"Животното се движило" или "животното се движело"? Знаете ли разликата?

ако питаш редакторите от дир- не, не я знаят!

От името на ДИР-а, тичало по магистралата, ама го заболели копитцата , внезапно спряло да си почине, и колата го ударила. На шофьора на колата е съставен акт за неспазване на дистанция.

Toва глиганче е голямо хулиганче!

Животното добре ли е?!

КАК ВЛИЗА ЖИВОТНО НА МАГИСТРАЛА?ТОВА НЕ Е МАГИСТРАЛА!!!А ПАРИТЕ ВЗЕМАНИ ОТ НАС СА КРАЖБА ОТ НЯКОЙ ЧЕСТЕН БОЛШЕВИШКИ ЧАСТНИК!!!

Жак Потя са уцелили тия, сега по едно тото да си спуснат.....

опасно си е това...ударът е като в стена

Всичките прасета на мезета!

ти се моли да не ти се случва, защото може мезетата може да останат за помена ти.

Ужьс!

Да, даааа, къв ужас брао...

По магистралите се движат мнага "диви прасета".

Прасето вървеше по стъпките на дядо си..., но тук вече минава магистрала :(

чумаво ли беше?!