Диверсия: "Белла, чао!“ звуча от.. джамии в Измир (видео)

Неизвестни лица саботирали централизираната система за призив към молитва

Обратно в новината

Коментари - Диверсия: "Белла, чао!“ звуча от.. джамии в Измир (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Султан Ердоган трябва да е посинял от гняв, а главния мюфтия сигурно в момента изтезава местния имамин задето е допуснал такава диверсия от страна на комунистите.

кви комунисти те гонят пък теб ве олигофрен, как пък в новина за Турция пак "комунистите" са ти в ума ве? ей прости хора ей

ахахахахаха браво на кюрдите

Асоциира човека с песничката . Ти явно от цялата новина обаче си схванал единствено , че иде реч за Турция ?

Bella ciao в най-добрият си вариант : https://www.youtube.com/watch?v=97vtGFcFXI8&list=RD97vtGFcFXI8&start_radio=1

Трябваше някое християнско песнопение да им пуснат, та да се пукнат от яд есовете и чалмите!

от люти чушки в гъза!

Баси, хакнаха Аллах!?

е председател на ПКК....партия на кюрдските КОМУНИСТИ. Анадънму?

Хак им е! Използват техническите открития и технологии на християните за да призовават мюсюлманите на молитва из още хиляди други "правоверни" дейности. В това време, вместо да се дерат от минаретата, мюзеините бичат яко айляк. Allah don't like this!

Преди няколко години, когато отношенията Русия-Турция се влошиха внезапно и това се отрази на вътрешнополитическият ни живот, джамията в селото на баба ми започна вместо само по байрамите , ходжата да пее(да пуска запис) по 5 пъти на ден.Отначало бе много смешно, защото бяха се объркали като тези в Измир и бяха пуснали някакъв турски попфолк. Мина се и половин година преди кучетата да престанат да вият заедно със записа от джамията...

ей от 3 кладенеца вода ще изкарате и ще преиначите цялата новина само и само "комунистите" да са виновни, ей прости хора с промити мозъци ве

Аз бих им пуснал Death Metal!

Те така ми се иска и на мен да пусна от софийската джамия пред халите хелс белс на AC/DC...

Tova e star nomer. Nai dobre stava s ruski chestushki

Дръжки ! ! !

Знаете ли мен какво ме впечатли в статията, че музикалната група популяризирала тази песен на турски са били санкционирани заради идеите си, обявили са гладна стачка и двама са починали. Къде у нас може да се срещне подобна решителност при защитаването на правата си?

Няма и да се случи , Тук всички т.н. "музиканти" дето ви ги пускат и ги представят по медиите са гъзолизците на властта ( независимо от кой цвят е тя) . Другите като мен дето не искат да са подлоги си правят кариерата в чужбина. Не е лесно, но е много по-комфортно за психиката ако си нормален човек.

Не знаем турската народопсихология. Прочетох историята на тази група - момичето е на 28 години и е умряло гладувайки за кауза(каквато и да е тя). Някой спомня ли си за Пламен Горанов? Знам, че много мои познати ми казваха - глупак, запалил се той, вместо да запали тях преди 7 години. Като стана дума за тях - същите са и днес. Тези тях.

От Софийската джамия Баня Баши ще прозвучи: " Партизан за бой се стяга Мята пушка на рамо"

В турската част на Кипър в Фамагуста (построена от Венецианците) има една джамия - бивша църква която гаджала е обърнал в джамия - се носеха звуците на Порнхаб :-) Пазача решил да гледа порно ама забравил да изключи звука от колоните и целият средновековен град се тресеше от охкания и ахкания :-) Диваци от Анадола. Кво ги праиш!

заедно с бела чао да им сервират и по една тлъста свинска пържола

От софийската джамия ще звучи ЦЪФНАЛ ГЕРБЕР и Тони Стораро ;Таз година ще напрая аз 100,200,300 милиона после ще ти купя аз къща в БАРСЕЕЕЛООНА

За първи път чух песента в началото на 70-те от филма Мостът на кота 612 с Бата Живойнович. В един момент беше станала малко хит.