Българин съди Ситибанк за расова дискриминация

Българинът Георги Мечкаров, бивш служител на “Ситибанк“, води дело срещу работодателя, обвинявайки го в расова дискриминация, предаде БНР.

Обратно в новината

Коментари - Българин съди Ситибанк за расова дискриминация | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не расова а етническа-меч и това не знае

Няма и етническа дискриминация. Не виждам никакви елементи на такава в статията. Намекнали са му да се изкъпе. Не стига само с висене в офиса. Предполагам че доброволно е работел извън работно време, признак за слаба организация и глупост, използван от безскрупулни управители. Но пък са му плащали, удобно е пропуснал да отбележи колко. Е, успех на делото, разбира се!

нека си сложим ръка на сърцето, и си признаем, че в нашата страна, голяма част от хората се къпят,рядко и понамирисват на пот. това особено се усеща в обществения транспорт, а също и на други обществени места, където хората са принудени да бъдат по- близо от нормалното разстояние един, до друг...

Успех на сънародника ни ! Наглите ингилизи винаги са ни мачкали, презирали и прецаквали ! ВИНАГИ ! А, и единствени в света са ни бомбардирали ! Българи, юнаци !

Уважаеми младежо, това е нормално не само за Англия, но и в останалия свят. Няма нищо общо с факта, че ти си българин, а те англичани. РАБОТЛИВИТЕ И КАДЪРНИТЕ БИВАТ ИЗПОЛЗВАНИ ОТ НАГЛИТЕ И УСТАТИТЕ ЗАЩОТО В ДНЕШНИЯ КАПИТАЛИЗЪМ ВСЕКИ РАБОТИ СПОРЕД ВЪЗМОЖНОСТИТЕ (КОЛКОТО ПОВЕЧЕ, ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ ЗА ШЕФА), А БЕНЕФИТИТЕ СА СПОРЕД ЗАЕМАНИЯ ПОСТ. Просто българите живеят с грешната представа, че работейки много, ще ги оценят и възнаградят .... СЛЕД ВРЕМЕ ВИЖДАТ, ЧЕ САМО ГИ ИЗПОЛЗВАТ И ЗАПОЧВАТ ДА СЕ ЯДОСВАТ НА ДРУГИТЕ, А ВСЪЩНОСТ ТРЯБВА НА СЕБЕ СИ ДА СЕ ЯДОСВАТ - ЗАЩОТО СА СЕ ОСТАВИЛИ ДА БЪДАТ ЕКСПЛОАТИРАНИ. НАУЧЕТЕ И РАЗБЕРЕТЕ КАК РАБОТИ СВЕТА И ГО ИЗПОЛЗВАЙТЕ, ВМЕСТО ТОЙ ВАС.

Това е придобито от времето на комунизма, те така стимулираха, като ти подхвърлят няколко трохи повече за преизпълнена норма. Но сега нещата стоят друго яче. За да се издигнеш в йерархията или тр да си авторитет, да имаш друг начин на мислене (за това обратните често става шефове) или любовник/любовница на някой над теб.

За неразбралите. Счита се, че държавен дълг е задължение на абселутно секи гражданин, пълнолетен или непълнолетен, и жив да разплаща. Сега зимате цифрите на дълга и сметате, по колко се пада на чувек в страната, който севоди по ЕСГРАОН да е гражданин на тая страна. ЗАТОВА МАСА НАРОТ ИЗБЕГА - НЕ ЩЕ ДА ПЛАЩА ДЪЛГОВЕТЕ, КОИТО КУМАНЯГИТЕ ИЗТЕГЛИХА И СЛОЖИХА В ДЖОБОВЕТЕ СИ! НЕМАТЕ И 7 МЕЛИОНА, ПОЛВИНАТА ОТ КОИТО СА ЦИГАНИ И ТУРЦИ! КОЙ КЕ ПЛАЩА ДЪЛГОВЕТЕ НА КУМАНЯГИТЕ, КАК МИСЛИТЕ! Айде сега, слагайте калкулаторите на масата - и почвайте да сметате, по колко ви се пада на глава.

Айде сядаме и пишем числата: БГ: 26.8 % от БВП - и пада до 22% GB: 87.6 % от БВП Лелей как са ви преебали тия англета да им плащате дълга, направо ще ви разкажат играта ! Кат си тъпа ще плащаш !

Не ги съди за расова дискриминация, защото няма " източноевропейска раса".Съди ги за дискриминация базирана на произход.На запад гледат на източноевропейците като на трета категория хора и къде скрито къде явно ги дискриминират.Това им е в кръвта.

Прочети си дефинициите, неграмотнико. Не мое да сте толко неграмотни - НЕ! Освенако не е за дисрките стотинчици, да тролите и пропагандирате куманиЗкия атеизам и клеветите срещу други бели хора! за да ви настройват да се мразите белите хора! когато всъчност собственик на банката е Рокафеллер, вие да мразите британците! Това, куманягите, майка си ше наебете, толко сте продажни!

Ти ли ще говориш за неграмотност ма, дето една дума нямаш вярна !

Не мое толко Освенако дисрките куманиЗкия атеизАм всъчност майка си ше наебете Ама тази наистина ли говори за грамотност ?!

Направих си труда да прочета близо половината (16 от 32 стр.) от свидетелските показания на Георги. Честно казано, дълбоко се съмнявам, че съдът ще уважи оплакванията срещу дискриминация, най-малкото не в пълен обем. В показанията си обвинява двама свои мениджъри, които го тормозели и дискриминирали и впоследствие принудили да подаде оставка. После обещали да му намерят работа, но при условие, че не търси други опции 9 месеца. Накрая го били излъгали и не направили нищо. За мен има нещо недоизказано в цялата история, но дано съдът безпристрастно прецени кой прав и кой крив. Пожелавам му да успее да се пребори с английските предразсъдъци, защото зная, че съществуват.

Не знам веке на кой език да приказвам. СОБСТВЕНИКА НА БАНКАТА Е ЛИЧНО РОКАФЕЛЛЕР! Мислите ли, че ВИСШИТЕ мениджъри на банката са британци?????????????? Тоя идиот не знае, че евреите открай време приемат имена от страната в която пребивават, защото Талмуда ги ЗАДЪЛЖАВА!!!!! ДА СЕ ПРИКРИВАТ И ТЕКА ДА МАМЪТ -НЕ-ЕВРЕИТЕ НАРИЧАНИ ГОИЙМ! Докога тая свещена простута, ДОКОГА???????? ПС; СИТИТО Е СОБСТВЕНОСТ НА РОКАФЕЛЛЕР!!!!!! ЧАСТНА СОБСТВЕНОСТ, КУПЕНА И УПРАВЛЕВАНА ЛИЧНО ОТ РОИКАФЕЛЛЕР ДАЙНАСТИ! ЗЕМЯТА, БАНКИТЕ ВЪТРЕ, ЦЕЛОТО СИТИ! Е ЧАСТНА СОБСТВЕНОСТ НА РОКАФЕЛЛЕР! МИСЛИТЕ ЛИ ЧЕ МЕНИДЖЪМНТА В СОБСТВЕНАТА БАНКА НА РОКАФЕЛЛЕР Е ОТ БРИТАНЦИ???????? Ето, рускоговорещ евреин е назначен на местото на льольото, който явно с куманиЗки предразсъдъци, е вервал, че има равни права като гоим, со секи евреин!

CITY OF LONDON 'The local authority for the City, namely the City of London Corporation, is unique in the UK and has some unusual responsibilities for a local council, such as being the police authority. It is also unusual in having responsibilities and ownerships beyond its boundaries. The Corporation is headed by the Lord Mayor of the City of London, an office separate from (and much older than) the Mayor of London.' Ситито е частна собственост и е държава в държавата, както е Ватикана в Рим. Целото Сити е купено (земя, пропъртис, услуги, управление) от Рокафеллер дайнасти. Нема данамерите много пуб;лично огласено, защо ли? ми защото требе да се каже, че е частна собственост на Рокафеллер, а това го нема в публичните регистри за тъпаци слуги и Гоиййм като вас! Защото същия Рокафеллер е купил Ерусалим и сегашния исраел е построен върху негова частна собственост! ДОКОГА О СВЕЩЕНА ПРОСТУТА! ДОКОГА, КУМАНЯГИ СЛУГИ НА ЕВРЕИТЕ, ШЕ СЕЕТЕ УНИЩОЖЕНИЕ НА НАРОДЕЦА! ЗАЩО НЕ СЕ ОБРАЗОВАТЕ, КУМАНЯГИ ТЪПИ И ПРОСТИ, КОИТО СЪСИПАХТЕ СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОТ! В АДА ШЕ ГОРИТЕ ЗА КОЕТО!

Heinrich Karl Marx (Moses Mordecai Marx Levy, 1818-83) .....Vladimir Ilyich Ulyanov, better known by the alias Lenin was a Russian communist .... It is likely that Lenin was unaware of his mother's Jewish ancestry, which was only discovered by his sister Anna after his death. Lev Davidovich Bronshtein - known as Leon Trotsky ..Friedrich Engels was a German philosopher, social scientist, journalist and businessman. .... Karl Wallau and Stephen Born (real name Simon Buttermilch) ..... Sergei Stanichev, роден от украинска еврейка и балХар евреин..... Симеон Паси ........ Сталин, с име Йосиф....се жени за 3 (!!!) еврейки!!!!! и е говорел Идиш......просто не са намерени материални доказателства, е че евреин, но той вероятно ги е унищожил..... не знам какви небеса требе да ви паднът на главите, за да се уветите, откъде ви идва проблема.....

Да та образовам. На международни органиции в стил световната банка и ООН, често се слагат хора от слаби държави защото това са символични постове. Разбира се държавите които плащат най много си правят каквото си искат а "шефа" слуша. Нещата обаче не стоят така в частните организации.

Живял съм в UK и мога да потвърдя, че за тях сме втора ръка хора, имперския манталитет все още ги държи. И не само ние, даже и приятели шотландци и ирландци се оплакваха от надменното поведение на свинеобразните им мутри!

Аз пък още живеем в Биртания, и ти казвам, че си тъп куманяга, който клевети британците. Пропагандата срещу източноеврепейците идва от еврейските медии! Британците бахер си немат и не ги е грижа, те си имат ноо по-тежки имперски грижи, от това да се занимават с буклуци кату тебе нарочно!

Ако и на английски си толкова грамотен както и на български сте си лика прилика с британците...

notablebiographies dot com/Ma-Mo/Marx-Karl 'no Slav people has a future, for the simple reason that all the other Slavs lack the primary historical, geographical, political and industrial conditions for independence and viability. Peoples which have never had a history of their own, which from the time when they achieved the first, most elementary stage of civilization already came under foreign sway, or which were forced to attain the first stage of civilization only by means of a foreign yoke, are not viable and will never be able to achieve any kind of independence. And that has been the fate of the Austrian Slavs.' Ето ви кратко изложение на еврейските възгледи относно Източна европа датиращо от средата на 19 век. А после се чудете защо марксиситте и куманиЗтите ви избиват. И се чудете защо. Запазени са документи и кореспонденция между Ленин и Рокафеллер, относно финансирането на октомврисйака треволюция и целите на задачата, а основната цел е била да се избиват колкото се може повече източни народи, защото евреите тека ни виждът - като подчовеци, които хабът ресурси. И до ден днешен сте изб9ивани от емисарите на зионизтите - куманиЗтите. Който си е продал гЗа на куманягите, е убиец на собствения си нарот!

Прочетете си и коментарите по-доле: ето един от тех: Talking with East Slavic communists, they never believe when I write quotes of Marx and Engels on Slavic people, it's like a break of the stereotype. The truth is the founders of ideology, wrongly associated with the Slavs, were even more Slavophobic than the most nazi leaders.

Роксанке , ти като потомка на не славяни не ти ли стига ума да не ни занимаваш с позиции отпреди 150години. П0-спокойно.

Karl Marx Was Rothschilds' Third Cousin (Rothschild agent Chaim Mordecai makes Masonic sign. Freemasonry is Satanism.) Баща му, пръФ преятел на Theodor Herzl (Binyamin Ze'ev) основателя на зионизма и идеолога на куманиЗма. Маркс написва трудовте си финансиран от Рокафеллер, негов роднина. Куманизма бива основан като идеология изцяло базирана върху зионизма, с цел пред света да се вижда саму куманизма, и да бъде представен като класова борба. Фактически, куманизма избива белата раса, под различни предлози, заграбва ресурсите на континента, а по-късно и по света, и продължава борбата си за Нов Световен Рет. Ленин, Троцки, Сталин - евреи. Избили огромно число европейци. Установили тоталитаризъм, в който белите хора са роби на евреите. И до ден днешен сте държани в робство и сте геноцидвани, от евреи. Затова Рокафеллер е толкова богат - дал е неколко мелиона на ленин, и обрал най-богатия човек на света, руския цар. Презирани роби сте, а вие още защитавате куманизма, основан от евреи, за техните расови цели и финансвои облаги..бехте обирани като свини в кочината, и още им сервилничите..... Може би евреите са прави, ч сте буклуци? дотук ни една логична мисъл, от човешки буклуци, които жевеат в отрицание, кой ги избива и ограбва. Та, да се върнем на думата, защо един от вас е бил третиран тека в личната банка на Рокалеффер? И една патка тъпа по-доле ме убеждава и верва, че в банката на Рокафеллер има равноправие? Точно там може би?

е ебати глупака. Изправя се срещу една от най мощните финансови институции в света. Адвокатите на Ситибанк ще го смачкат като муха, щото няма как да излезе, че Ситибанк унижава служителите си. Да се готви за конфискация на цялото имущество, щото вероятно Ситибанк ще направи контраиск за няколко милиона паунда. Срещу ръжен не се рита, и тоя ще го разбере по трудния начин.

тука има дискриминация по възраст

Историята драги, историята. Кажете им, че имат жалка история. Всичко което са придобили е чрез кражба. Да знаят, че произхождаме от белите арии. От коляното на Ной сме. Те имат ли въобще произход с който да се гордеят. Имат ли коляно. Едни прости племена клечали покрай морето и каквото им падне от там. Припомнете им, че са бягали като овце пред българската армия. Хвърлят пищови и саби, само и само да спасят кожата. Ей това ще им кажа и ще ги оставя да се пържат в собствен сос. Един лев няма да им дам по съдилищата.

Точно за къпането да направят проблем??? Хаахаха, това е най нелепото нещо което съм чувал. Работил съм в 3 евопейски държави, сега съм в 4-та и мога да заявя, че по нечистоплъни хора от западноевропейците няма. Едни дрехи се носят цяла седмица, миене то на ръце след тоалетна не е практикувано от всички.Някой от тях си мислят че още са в средновековието- малко парфюмче,вместо баня и готова работата

Страх ги е било до като е работил. А като ги осъди, ще им се доака. Успех, Георги.

,,колониално ,,мислене...!!! но с ,,кмет,, пакистанец на лондон ... ,,колониите отвръщат на удара,,...!!! скоро и на ,,даунинг стриит,,...???

Трудно е точно за умните и упоритите българи на Запад. Аз пък се радвам , че англичаните сами се тикат на кучето в гъза от високомерие и липса на реална себеоценка.

Не са англичаните. Банките са еврейски, а точно Ситибанк е на Рокафеллер. Прочетете си историята, кой иска геноцид над славяните. И досега ви избиват куманягите и зионистите, а вие се правите на ударени. Ми правете се на ударени. народеца измре, вие още каканижете, че не биле куманягите. На ви куманиЗам, избиха ви, защото маркс е казал, че славяните са човешки буклук. Целата вв2 е била, за да настроят едната част от белата раса срещу другата, за да се избиват сами. А евреите да гледът сеир и да грабът банките и постиженията на белата раса.

Пази боже сляпо да прогледа! Или както в случая, дебело да се изкъпе!

бая е намирисвал тоя гащник!

Че не се къпят в България - не се къпят... Ама и че в подобни институции е пълно с гадини, дето са криви чак в правите черва... и туй го има... Да си вземат там индийци, пакистанци, камбоджанци и всяя сволоч. Неблагодарници!

началничката го питала дали в България не се къпем и той вместо да и каже да се шба в гза се стресирал и отслабнал с 30 килограма. кой му е крив, като е суек?

яко се е преебал. Ще загуби делото, щото съдиите не са негови хора, банката ще му натресе един контраиск за няколко милона паунда за уронване на престиж, ще му гепната кущурката ако има такава, и нашия човек ще се въргаля на улицата. Няма да има и пари да се прибере до БГ-то даже.

ех, робе, робе!

На запад всички са финансови роби. Шитнат ли ги от работа поради издънка са на улицата, щото като търсят нова работа ги питат кво е станало със старата....А да видим тоя дали ще намери нова работа, без значение дали ще спечели или загуби делото. Ще намери, ама нанай....

Успех му желая, аз личо съм била подлагана на подобно отношение , но в нацистка Германия, където бях на комадировка за няколко месеца. Оказа се, че германските ми колеги се чувстваха зле от факта, че съм завършила висшето си образование в Канада и ме питаха "Как може да приемат българин да учи в Канада, след като има толкова много други, които искат да учат там.." И аз се оплаках на висшестоящите на питащите, но те по германски си прикриха случая. Но е много важно да не се мълчи! Успех на сънародика!

Брех, че нагли били тия немци!!! Да беше им казала - то желаещи да учат много, но не всички желаещи да учат имат КАПАЦИТЕТ да се изучат... Само с желание - нищо не става... Идиоти! Грам не трябва да се толелира подобно отношение. И сме по-умни, и сме по-добри! Слава на Бога за всичко - дарил ни е с много дарби!

Еврейска порпаганда. В германия до ден днешен управлеват евреите, Изе. Не се оплаквай от германците - те са задължени по закон срещу анти-семитизма, да вършът текиви неща, и са роби след вв2. Схванете, че в еврейска банка, и ев поствоенна Германия, тона се задава от евреите, и че това не идва от германците. Друк е въпшроса ,че некакво число от тех сигурно го и верват под исулената медийна пропаганда. Но медиите по цел свет са баш еврейски. Сложи пръста в раната и кажи, че са евреите, а не германците, защото това е полжението.

германските ти колеги не са учили в никакви вузове, щом като не са виждали български студенти, в това число и в Германските университети.

грешиш, в Канада образованието е много скъпо за чуждестранни студенти, германци идват на обмяна но само за един триместър, който им плаща тяхната си държава. Много малко от тях могат да си позвлят лукса да платят цяла магистратура да речем там, понеже им е ултра скъпо като чуждестранни студенти. Та за това и ги беше яд всъщност. А иначе гермнанските универистети май не струват, като гледам плебса излизащ от тях.

Аз пък имам друг опит с тия немци, но поне разбрах защо в самолетите им лятото е "малко задушно". Обвиниха ме, че не съм достатъчно отговорен към природата и "ограничените ресурси", защото се къпя всеки ден. Същото като на Леонардо ди Каприо глупостите - той също с гордост изтъква, че се къпе от дъжд на вятър, за да пази природата, но същевременно си лети сам с частен самолет, думкащ тонове керосин на час.

Схванете, чче сички банки са еврейски! Също целата световна медия е еврейска! Схванете, че пропагандата срещу източноеврепейците идва от евреите! По-доле съм написала защо и кой от поне 2 века пропагандира че славяните са човешки буклук, и защо това се пропагандира усилено публично от еврейските медии. Евреин да те счита за човек? нещо сте се объркале! Според еврейския Талмуд, секи, който н ее евреин, е подчовек! Земете се в ръце, пропагандата срещу славяните си е баш еврейска, доказа исторически факт!

Нито имам намерение да сващам подобно нещо, нито дори да слушам брътвежи! Всички хора са еднакви в човешкото си качество. Пък че евреите са умопомрачени - си е техен проблем! Те от тяхния си род, евреинът и Богочовек Иисус Христос разпнаха, щото не им беше угоден... нежели да обичат някого, който не е евреин... И заради греха им те са вече изоставено от Бога сатанинско сборище, и затова Бог ги предаде на враговете им и допусна всички тези гонения срещу тях...

Саму куманягите защитава тевреите. Глупости на фърфалета, че хората биле равни! иди да работиш за еврейска банка, да видиш кой на кого е равен! Е мое ли да има толко тъпи и прости хора - пропагандата за равноправие е за идиоти кату тебе, за евреите по света има друга пропаганда и други условия. Като не си излизала зад калотина, кой ти е виновен! чувек със снизхождение, мое да те нарече саму тъпачка! или куманиЗка! щото куманягите упорито избиват славяните от повече от век! и нарочно замитат еврейските следи!

Работел по 16 часа - дълго време ако го прави, няма как да избегнеш стреса и бърнаута. Влезеш ли в такова състояние, със сигурност ставаш досаден за тия около теб и няма как да няма тънки и завъртяни подигравки пък ако ще и да си гений в областа си.

ето затова не ти се получава, защото опитваш да - "пробиваш" - "се бориш" - "те уредят" и други такива. Нормалните хора са позитивни, демонстрират умения, след което компаниите сами г тръсят и наддават :) поне с мен е така

По принцип е прав човека, но пропуска някои важни неща: 1. В борбата си за "шефско" място е пропуснал ситуацията, че няма как той да е шеф, а англичанина да е бачкатор. 2. Никой не го е карал да работи по 16 часа и да се изтъква с постижения, освен ако това не му е залегнато в договора и подплатено със съответното заплащане. 3. Положението с дискриминацията няма да мине, защото на практика такава няма. Едва ли има клауза в договора си, че при работа по 16 часа и достигане на таргет, ще бъде повишен или каквото и да е. Предполагам, че все пак заплатата му е била добра, и би следвало да е благодарен. В бизнеса има прости правила-като не си доволен от заплатата, започваш собствен бизнес и тогава си изкарвай колкото можеш. Е, ще има малко слава по медиите, и до там. Боли ги фара англичаните за някакъв си българин.

кое не е вярно, че разни слагат минуси???

За вярното - вярное. Ама има тънка граница между дискриминацията в случая и несъответствието на очакванията спрямо обещаното. Всеки е наясно сам за себе си кога го дискриминират и кога не е преценил какво да очаква. Затова е съдът - да прецени кое от двете е.

Схванете, че това зависи от собственика на банката. Сички евреи искрено верват, че не-евреите са подчовеци, и че са длъжни да им работът като роби! Направете си справка в Талмуда, какво мислът евреите за подчовеците. Също разберете, че Макрс и Енглес, Ленин и Троцки, са евреи, и открито са избивали славяни, точно защото сичките тия са вервали, че славяните са човешки буклук, който хаби ресирси. Идете се образовайте, какво са правили куманягите и евреите в Русия, Полша, и продължават да причиневат на славяните и до днес! масов геноцид! и вие го живеете, ма пусти промити чутури тъпи бугарски! Не живейте в отрицание, това е полжението! евреите избиват нарочно белата раса! това е целта на политическото движение Зуионисам, установено през 1820 от Херц, най-близък преятел на Маркс. А Маркс е написал трудовете си по поръчка на херц, и точно там масово е указвал, че славяните требе да бъдат ликвидирани и избити. Били човешки буклук и евреите немали нужда от тех. Ограмотете се, кой ви избива и до ден днешен и защо!

Желая успех на момчето, но съм песиместично настроен относно изхода от делото. Не само той, много българи в чужбина бачкат по 16 часа и са малцина тези, които са успявали да просперират. Не получиш ли местно гражданство, ще си втора ръка работник! Дори адвокат Марковски да наеме, банката пак ще спечели делото, особено пък за обвинение за расова дискриминация. Да беше взел поне обезщетението!

Браво Георги Мечкаров, с теб сме! Успех и никакво преработване вече!

Никой не го интерусува моряшките ти неволи

Скъсай им наглите английски задници !

Напълно подкрепям нашия човек! След моя горчив опит бих дала един съвет, пък който иска да го приема. Да даваш 100% от себе си на работното място има смисъл само, ако работиш за себе си. Иначе не е важно колко работиш и колко си кадърен, а с кого си имаш приказката. Работете над себе си, развивайте се, насочете усилията си към вас, а не към дадена фирма, тя никога няма да ви се отблагодари така или иначе. Най- мнго накрая да отслабнете или надебелеете с 30 колограма и да се разболете, както за малко аз. Иначе по темата за дискриминацията и за това, че трябва да си знаем правата и да се борим за тях съм абсолютно съгласна. Не бива да забравяме от къде произлизаме и да прекланяме глава пред останалите.

Не си съвсем права. Във всяка корпорация има механизъм според който амбициозните и работещите се издигат, като позиция, дори се насърчава подобно поведение. Сега вече за заплащането е друг въпрос, там е като с арабите, ако не се пазариш не те уважават.

БРЦК

Работил съм в 5 големи корпорации с над 50 000 служителя. Механизъм има, обаче работи САМО и единствено на теория.

как ще работиш 16 часа? 100 % даваш от себе си, когато работиш от 9 до 5 ! нарича се work - life balance. Не могат да ме пипнат секундичка (ако аз не искам) повече от това. "нашия" човек се е увлякък по непостижими KPI и се е престарал :) фирмата се отблагодарява точно толкова колкото е по договор :) нима очакваш повече или по-малко ? не ставай смешна! аз продавам точно 8 часа от деня си, 5 пъти в седмицата. нито минутка повече. Това имам - време.

Точно за това става въпрос.

Ая, виждате ми се разстроена.Искам да Ви утеша!

Успех на Мечкаров !!! Дано успее да ги осъди !

случайно руснака е с еврейска фамилия

FuckTheEU

Рускоговорящ и руснак не е едно и също. Все едно да наречеш украинските проститутки заляли европа руски проститутки.

Сигурно е прав този българин.Важно е в съда да спечели.Иначе той не може да стане друг освен българин.А на англичаните да им имам самочувствието.Можем да се гордеем с Родината си.Все пак комунизма си отмина и въпреки многото проблеми ние ще тръгнем по уверено.Нашата природа и държава е много красива и просторна.Така че на всички е ясно че англичаните имат много по високи заплати.Тези заплати пращат хората там.Надявам се че въпреки всичко нашите хора там да живеят добре.Колкото повече британци идват тук ще разберат че сме прекрасна държава.За това е необходимо време.Навярно емиграцията е сложна работа.Тези хора са заминали там и ще покажат че сме качествени хора.

Те тука разбират какво е свобода, природа, храна. Няма да забравя една ингилизка фльорца: кисело зеле със свинско мога с кофите да ям. Горките. Гладни.

Има три големи раси в човешкия род: европеидна, негро-австралоидна и монголоидна раса. Тъй че няма как да е расова дискриминацията, все ще е етническа, ако българин го тормозят в банка в Лондон. Освен там всички в управлението да са негри? Може пък да са негри.

Дефиницията за расова дискриминация включва: 1. етническа 2. религиозна 3. всичко, базирано на цвет на кожа, очи и прочие, което влиза в расова; 4. мисля, че имаше още един критерий, ама требе да проверим кой беше. Но да, подобен случай Е расова дискриминация. Тека е, и аз го виждам често. Най-честото заяждане е "ти изобщо говориш ли Инглиш?', както и: вие там така ли правите нещата? та не се изненадвам. По отношение на езика, аз си мислех, че го знам, като напуснах балХар, ама още го уча....щото при мене продължи и с професионално кхм...доучване. На мене ми звучи напълно вярно описанието на случая. Истина е, източноевропеците буквално ни имат за цигани. Веднага да отбележа, че това не идва от британците, нито от други европейски народи. Това виждане упорито се налага от масовите медии, които (познайте защо) са до една еврейска собственост. Намерих маса документи и цитати от Тората, Талмуда и други еврейски източници, как виждат източноеврепейците, като някои от тех отиват назад във времето до към 1 век от н.е., и идват от евреина Йосиф Флавий служил при римските императори Тиберий и Клавдий. По-съвременните открито наричат славяните 'човешки боклук'. Между другото, това е и найч-естатат обида към всеки изотноеврепеец - боклук (често в съчетанието човешки боклук). Маркс също е изказвал неведнъж подобни виждания по отношение на славяните. Точно той има есе (статия), в която най-есриозно обяснява, как точно и защо славяните са ненъжни и требе да бъдат избити и ликвидирани, което точно, дума по дума, Трозки, ленин и Сталин са правили. Избиването на поляци и руснаци точно по това еврейско определение възлиза на над 60 милиона само в периода 1900-1960. Дали не беха и повеке, ама е по-скоро повеке, отколкото по-малко. Самите британци немат текиви мераци. По-скоро кълват на пропагандата, защото им се налива денем и нощем от еврейските медии. По-големото число британци си немът и хабер кои са балхар.

Такова име сме си извоювали, така се държат. Бай Ганьо, Боко Тиквата, българските цигани са нашите посланици по света.., да меришем на пот и чесън, на цигари и алкохол, на урина и лайна,..това шокира всеки чужденец, който се качва в обществен транспорт, далече сме от Европа...

Еврейска пропаганда драги, еврейска пропаганда. Тека се отблагодареват зионистите и куманиЗтите (те са едно и също де) че царство България си е спасила евреите. И между другото, нарочно се пишат статии, не е между другото, и това виждане исторически се налага още от Маркс, Енгелс, Ленин, Троцки, Сталин. Иди да ги четеш, да видиш какво са приказвли за славяните. По време на червения терор от Октомврийската революция, и голодомора от 1923, Ленин е казал, когато славянските майки почнат да си ядът децата, тогава ше повервам, че страдат. Защото са му докладвали как страдат хората от глада и да спре секвестирането на храни, както и избиването на селени защото тогава са избивали селени по донос, че са кулаци. Понеже си го има като историческа истина, и е пропагандирано от еврейската пропаганда веке над 2 века. Зашочнало е още от Херц, публично да бъде пропагандирано, който е основоположника на политическото движение Зионизъм (зионизма е създал куманизма по поръчка, маркс е написал трудовете си под поръчката на Херц, и двамата евреи, а Маркс дори от семейство на потомствени равини).

Добре дошли в света на мечтите - капитализма ! 16 часа на ден ! - тоя човечец може да умре от преумора (кароши му викат японците). Горкият. Успех с делото ! А само каква смешна компенсация са му предложили - джобни пари за някой от по-големите началници.

Какъв капитализъм в еврейска банка, вие сте луди! За бога, проверет еси дефинициите, какво е еврейска банка, какво е финансова услуга, и какво е капитализъм! Аман от недоучили и тъпи, нерабрали и промити чутури неграмотни! Аман от куманяги, паднале от небето!

Г-н Мечкаров с всичко показва, че със зъби и нокти се е вкопал в мъгливия Албион и англичанин е решил да става. В такъв случай с отиването си още е трябвало да се прекръсти на мистър Беър-Грилс. Така ще поизбегне малко дискриминацията. Второ. В Рим прави като римляните. Ако местните не прекарват нощта на работното си място, не то прави и ти. Пословично е колко сме работливи в чужбина и мързели тук, но всяко нещо с мярка. Като попрекалява с усърдието си и с различията си от местните, става досаден и неприятен. Трето. Прекаленият светец и богу не е драг. Покрива се с точка втора.

За каква дискриминация говорите, който си е способен, навсякъде ще е удобен, Погледнете другарката, шефката на ЮНЕСКО

Преките му шефове са били кофти, но вече е успял да им го върне след като делото е по медиите. Там няма да е същото. Срещу голяма банка с големи юридически отдели ще е трудно, но му желая успех. Също съм потърпевш от дискриминация в чужбина в голяма международна компания.

проблема има няколко страни. казвам го от известен опит. 1. вярно е, че англичаните са доста арогантни. 2. вярно е, че от времето на социализма имаме лоша репутация на запад като цяло. 3. но вярно е и, че в лондон е трудно да се каже кой кой е ...

Точно така, браво ! Да им смъкне кожите на тези- хем надменни, хем банкери кръвопийци ! Най - най неприятния тип хора са. С две ръце подкрепям човека.

Братко, къде си се забил при най- големите шарлатани? Че и да им работиш? Естествено ще назначат за началник, човек от другите шарлатани-източните. Той ще им донесе краденото от родината си. Ти попита ли ги как се мият? Пълнят мивката с вода и почват: мият си ръцете, очите после зъбите, краката и накрая чиниите. В една и съща вода. Вземай им парите и бягай. Ама в джоба. Иначе шарлантанията им е безкрайна и не можеш ги измъкна от банките им.

И аз мисля като тяб, измъквам им парите и бягам. Няма да съм роб на разни сополи цял живот я. И в БГ е трудно, ама съм решил там да се боря, поне има смисъл.

Така си е. То да кажеш, че дискриминацията е сприямо англо-сакси, ама то не е, дори пакистанците понеже са бивша колония са третирани поне като втора категория хора за разлика от източно европейците, които са подчовеци. Само ще ви припомня една случка в която фен не помня на кой популярен островен отбор, разби главата на български барман с паве, беше осъден у нас, после британците поискаха да го екстрадираме и кралицата го помилва.

Ами нека да ги натискат арабите. Скапаните 'европейци' нас ни мислят за враг номер 1 ама пропускат арабчетата дето ги блъскат, колят или стрелят. Само после за не искат да слагаме тяхното знаме във ФБ.

Човека говори за Лондон, не за Ню Йорк!

И в Ню Йорк е като в Лондон! А в случая момчето не може да осъди банката за расова дискриминация, защото такава няма, освен ако нашия не е негър!

sonibvc@gmail.com

За тях сме точно това....бели негри! С една съществена разлика. Понеже си приличаме външно и по цвят на кожата, това ги прави още по загрижени защото няма видима причина да сме по малко тях а точно това им се иска!

Стъклен таван в банките, няма единствено за евреи. Та пристигнало е руското еврейче и...

Това е пример, но не само за всички извън БГ, но и за българите в България. Имате права, борете се за тях, недейте да пиете ракийка и да псувате по държавата пред телевизора. Повече действия, по- млако приказки.

"Борете се", ама не индивидуално, като тоя. Щото и китайската армия може да бъде избита един по един. А, трябва съединение и промяна на системата.

Така е, но все от някъде трябва да се започне, все някой трябва да е първи, втори и т. Обединението няма да дойде от самосебе си.