Директорка на училище ходила на работа с позитивен тест за Covid-19

Имало е преподаватели, които са се чувствали зле, но въпреки това са посещавали учебни занятия, казват родителите, подали сигнала

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тестовете са не само фалшиви, но и заразни.

БОКО ТВ ДОМУЗ ТВ КОШЛУКОВ ТВ ПАРИТЕ ОТ ФАКСИНИТЕ ЗА СВЕЩИ ДА ГИ ДАДЕТЕ

се новите Айхман и Хайдрих за справяне на проблема

За всичко случващо се в България, си има своето логично обяснение.

Докато не се търси съдебна отговорност от подобни “бацили” в обществото, тази държава няма да се промени. Присъди и обществено полезен труд са първото, което трябва да се приеме.

И какви излиза - не си прави тест, защото могат да те вкарат в затвора, че си добре и даже можеш да работиш. Същевременно можеш да се ваксинираш и да си разнасяш болеста спокойно - никой не е казал, че ваксинираните не се заразяват! Само имат сертификат и могат спокойно да си разнасят вируса!

Ваксинираноте с положителен тест кихат 2 седмици у дома и се връщат на работа. Не ходят в спешното и не лежат с месеци с тръба в гърлото.

те ограничава,и след преболедуване ба ковида без ваксини и псиари трябва просто да продължиш напред и да т3глиш една майна на еврейските напъни за трилиони

Изпи ли си анти 5G отварата днес?

всяка настинка ли излиза ковид ?

Чух че Путин лишавал неваксинираните дори от здравни услуги, там където изобщо ги има. Направа да паладейш.

.

на нос накъде да се ориентирам, към джипито или лаборатория за писиар ?

Много важно, две три тъпи селски чавета и бабите им да пукнат, много важно.

Ти си доказателството

че соросите масово се гътате от файзера оти сте с изтичащ срок на годност към бкп

Заедно с ковидираните ваксинирани

Голяма отдаденост към учителската работа! Ако можеше и интубирана щеше да работи

яз се гътнах три пъти

топлата вода откривате ... в провинцията в българия болни с ковид ходят на работа. Мизерията и принудата ръка в ръка ... и след две седмици некой колега умира и така... отвратителна реалност. който оцелее и така

Ако кихнеш веднъж, коронавирус, ако кихнеш 2 пъти, тръба в гърлото ако кихнеш три пъти, отиваш, към статистиката за умрели. Нищо че още си жив, те знаят как да те уморят. Между другото, илон мъск си прави 4 теста за 1 ден, 2 полонителни и 2 отрицателни

децата първо заразяват преди не ги брояха че са заразни сега ги карат 4 игла да им слагат

Я ми кажете колко деца омряха? Аааа николко. Добре. Паника да има. Страшно трябва да е.

Важното е чалготеките да работят и Алибегов да е happy!

Защо в Германия умират по 1 на милион, а тук по 20 на милион дневно?

фара за чалгапитеците и мазната коса

Грешно те информират,както за пълните чували покрай ню йорк

Омрях от смях, май и ти трябва да се върнеш в училище :)

Не се казва болни с ковид, а болни от ковид. Макар че нито един лекар не знае какво значи това. Болен с ковид, добре, но от какво е болен?

колко да е грешно?

Кво стана с гордоста на мунчо вера су ? Потъна ли ,издърпаха ли я , оставиха си я така

Кво искат от учителите!? Като не искате зимата да се учи да преместят учебната година от май до септември....

Кво искат от учителите!? Като не искате зимата да се учи да преместят учебната година от май до септември....В Англия официален доклад от 24/10 , т.е. вчера съобщава, че 70% от болните от ковид в момента са двойно инжектирани. Другото, което казва здравни доклад на англичаните, е че в инжектираните е повреден естествения механизъм за изработка на антитела не само срещу корона вирусите, но това срещу всякакви вируси....този доклад ще го пратя в съда...

Няма как РЗИ и МВР да пропуснат положителна проба за Ковид на Болен човек . Карантината е Задължителна и се наказва с 5 000 лева глоба . Новината е Фалшива .

"Половината деца са със симптоми на настинка, кашлят, кихат, а родителите са от СОЦИАЛНО СЛАБИ семейства, НЯМАТ ВЪЗМОЖНОСТ ДА ОТИДАТ ДО ГОЛЕМИЯ ГРАД и да си направят тестове" ... ЕПИДЕМИЯТА ОТ СОЦИАЛНА СЛАБОСТ не е ли катастрофа, сеизмерима с ковидната, ако не и по-голяма и страшна, макар че тук минава някак фоново?

Всички тези кризи , нямаше да ги има ако го нямаше и мунчо на решетников !!! Идат избори да го тричаме фигуранта за последно , и да се оправяме най после

Тези социално слаби социално слаби са станали през последните 6 месеца, или през последните 12 години? Това, че в селото няма болнично заведение да прави тестове през последните 6 месеца ли е станало, или през последните 12 години?

А аз като втора седмица съм в Интензивното (нищо, че си ударих 3 дози), що не карантинираха целия МС и половината Телевизии и вестници, щото не спирах да обикалям, докато бях заразен и чак като припаднах спрях да ръся зараза. Ама скоро ще изляза и ще продължавам да заразявам, щото имам план от ЕС спуснат.

А аз като втора седмица съм в Интензивното (нищо, че си ударих 3 дози), що не карантинираха целия МС и половината Телевизии и вестници, щото не спирах да обикалям, докато бях заразен и чак като припаднах спрях да ръся зараза. Ама скоро ще изляза и ще продължавам да заразявам, щото имам план от ЕС спуснат.

И след като се вижда, че нищо кой знае какво не е станало, защо продължаваме да се вайкаме?

Тя ако с Covid на работа отива, кой знае какви други болести наляво надясно разнася

Защо не казвате, че директорката е поредната калинка на герб, заради която умират деца?

Ха, ха, ха, пропускат и още как, от опит го казвам. Вече и по телефона не се обаждат и поне нас, две семейства, никой не ни провери. В различни квартали, различни РУ на МВР ( те сега се занимават с бежанците). Ако не си съвестен не разчитай на контрол от никого, само плямпат по медиите.

Браво български будители! Браво просветители! Щастливи сме, че такива самоотвержени хора учат децата ни.

Тероризмът на: ПРОДАВАЧИ НА КЛЕЧКИ! ПОЛИТИЦИ,БЮРОКРАТИ-РУШВЕТЧИИ! “ГРУПИ УЧЕНИ(КВОТО И ДА ЗНАЧИ)-НА ПОМОЩИ(ПРОГРАМИ,СПОНСОРСТВА),ОТ БИГ-ФАРМА! МЕДИИ,ПОЛУЧАВАЩИ-ПАРИ ПО ПРОГРАМИ ЗА-РАЗЯСНИТЕЛНИ КАМПАНИИ................, ..........СА ОБЯСНИМИ! АКТИВИСТИТЕ-ДЕБИЛИ,ВЯРВАЩИ,ЧЕ НЯКОЙ ГИ СПАСЯВА,ДОНОСНИЧЕЩИТЕ НА-“НОВАТА СЕВЕТСКА ВЛАСТ”-СА ИСТИНСКИ ИЗРОДИ!!! ПРЕСЛЕДВАЙТЕ И НЕУТРАЛИЗИРАЙТЕ ТЕРОРИСТИТЕ!!! ИМАТЕ ПРАВО НА-ЗАКОННА САМОЗАЩИТА!!!

Даам, такъв доклад няма как да публикуват , точно пък в Англия..да не бъркаш с някой доклад на салфетка от Мангъров , пратен до кмета на с. Ангелов?

Добре, че не искате да се ваксинирате разбрахме, ама имайте малко уважение към останалите, които спазват мерките, независимо дали са ваксинирани или не!

И колко са-“ИЗМРЕЛИ”,В ТОВА УЧИЛИЩЕ? НУЛА...СИГУРЕН СЪМ!!! ИЗВРАЩЕНИЕТО СТИГНА-БЕЗУМНИ ИЗМЕРЕНИЯ!!! ПРЕСЛЕДВАТ СЕ ХОРА С ХРЕМА,ОБЯВЯВАТ СЕ ЗА -ПРЕСТЪПНИЦИ....!!! НАЙ-ПРОТИВНИ ОТ ВСИЧКИ СА-“АКТИВИСТИТЕ”.....ОБИКНОВЕННО-ТОПИРАНИ СЕЛЯНКИ,НА ИЗДРЪЖКА НА МЪЖЕТЕ СИ!!! ИЗРОДИ!!! СМЪРТ ЗА-ТЕРОРИСТИТЕ!!!

Какво да правят горките учители имат ли избор?! Родителите искат всички деца в училище всеки ден ако може и събота и неделя поне от 10 до 17ч ако може :)

Няма да те разберат, нито ще се съгласят с теб. Как ще пропуснат случая да поплюят по даскалите?