17-11-2017 20-11-2018

Коментари

това пък каква новина е, и какво изобщо има да се говори? бвп: китай- 11 400 000 000 000 $ россия -1 260 000 000 000 $ население китай -1 400 000 000 -19 % от световното население россия -145 000 000 -2.2 % от световното население! едно към десет!

Коментара ти се игнорира като фейк в момента в които почна да смяташ в $ ;)) И аз да си ги печатах щях да съм с най високо БВП

Американците са странни хора - първи направиха пътека до Китай, и то комунистически Китай, после крак повлече целия свят, пък сега - заплаха. Не мислехте ли преди това къде ще му излезе края или по подразбиране сте най-умните? "Парицата е царица" в Америка, както е казал класикът, пък какво ще стане после, други да му мислят. Американците се предовериха на търговията, която уж била преграда пред войните, ама само до време. По същия начин руснаците смятаха, че Западът ще ги дундурка, докато купуват от него всевъзможни стоки, а се оказа, че преди всичко една страна трябва да си осигури продоволствената сигурност, тоест да си произвежда продуктите, а не да ги внася. Ние до това още не сме узрели, затова муаме германски картофи и турски домати и наричаме това европейски път на развитие.

Той директора на ФБР не е ли по традиция педал и с психични отклонения ?

Русия не е заплаха ,тя ще фалира скоро и ще има нужда от международна помощ !

Де па ти! Гласят още санкции, че от досегащните файда йок, а ти казваш - ще фалира... Сибир си е на мястото, имат да продават още 1000 години, а това изнервя доста някои кръгове. На кое от мненията да вярваме? Това на платения трол заслужава ли внимание?

Изнася промишлени стоки за 15 милиарда долара и селскостопанска продукция за 5 милиарда долара. Изнася за 20 милиарда, нефт и газ - отделно от това.

Раното сутрин пак либерастко-тролски напъни по повод колко гоУем бил Китай в сравнение с Русия. Реално - развита инфраструктура в южната му част, дисциплинирана, обучена и кадърна евтина работна ръка, няма собствен пазар, няма собствени суровини и енергоносители. Една световна криза и са клекнали. Малко след тях ще клекнат и Щатите. И се сетете, че според световното мнение има само една държава, която няма нужда от останалия свят, за да живее - най-богатата на територии, годни за живот и на ресурси за икономиката. Русия. Другите все нещо не им достига и затова все драпат за парче. Ама ония вече бият крадливите пръстчета, Елцин го няма да раздава за "без пари".

sawo

Интересно как никой не го попита дали пък САЩ не правят същото за десетки държави? :) Те не просто се месят, те открито заплашват.

Най-после един американец да каже нещо вярно :)

То и за ЕС е така, но назначените от либералболшевиките еврозелки играят в комбина с комунистите от Китай срещу населението на Европа. За 30 години направиха Китай сусперсила. Скоро ще мачка по целият свят, а тези откровени некадърници още лапат мухите и се чудят какво да правят, като само ръсят глобалистки мантри.

Напълно нормално, след като Русия има БВП от 1,5 млрд., а Китай 12 млрд.

БВП на Русия за 2017 година е 4008 милиарда долара. Като си мижитурка с малко мозъче, стой си кротко в къщурката си и мълчи като ТПЗ, за да не се излагаш повече

Ами какво са ежите ..вашето влияние свърши и икономиката и държавата ви е в фалит -за глупака не е така.

Тия американци са изключителни тъпанари. Защо не си гледат техните интереси вътре в тяхната страна и да оставят другите да си гледат своите? Все трябва да се бъркат по целия свят и после тръбят, че всички им били врагове...

Че нали Китай са комунисти, а Русия е в 19- ти век. Как може да са заплаха за най технологичната нация ??

то не може само института за добросъседски отношения с изреал да управлява сената

проблемите и на Америка идват от прословутото съчетание ГЛУПОСТ И СТРАХЛИВОСТ

Терористи, Ебола, Русия, сега пък Китай, утре ще е Индия и т.н. Що не въвеждат санкциите си и не се възмущават от Саудитска Аравия? Там има смъртно наказание, режат ръце, глави, финансират от години! всякакви терористи като почнем от тези, които са забили отвлечените самолети в кулите-близнаци, като приключим с оръжията за ИГИЛ. САЩ отдавна се чудят - къде още да се наврат и кой още да обвинят във всякакви идиотщини, измислени от американски болни мозъци.

Сами си го направихте този звяр такъв голям. Сега няма спиране. Малцина осъзнават, че ако България я контролират китайците, ще си мечтаем за руснаците.

дебил-русофобите са в ступор!

Малоумните кравари чак сега са сетили....жалки нещастници,та вие имате най големия паричен дълк на планетата земя 21-трилиона доларя,...печатате тея смешни жълти хартиики вече 102 години,откакто федералния резерв стана ваш мръсни хазари...ама дойде видов ден! Дерзайте...вашата е свършена! Слънцето изгрява от изток! Какво да се прави,законите на природата са такива! нещастници....

usdebtclock . org 21-трилиона дълг!!! Краварски ми фашкии...мноооо мириизливи фашкии...смърдящи на ГМО

В Китай отдавна се селектира кой да има деца, т.е. по-образованите имат право и се стимулират да имат повече деца...ю, а неграмотните се стимулират да не се възпроизвеждат, т.е. прост и нагъл циганин там ще бъде мачкан от закона без право на потомство. Ето затова китайците няма да имат стигане.... Европейските ценности пет пари не струват!

Истината другарки и другари, която не се коментира от нашите селски медии е че целият този натиск на САЩ срещу Русия е с цел да я откъснат от сближаване с Китай и я привлекат на своя страна като и обещават цяла Украйна, Молдова и Прибалтика! Това е същата игра, както навремето хиената Кисинджър откъсна Китай от СССР и дори ги противопостави ! Само че мъдрото ръководство в Кремъл начело с другарят Путин имат други планове.... Евразииски съюз от Лисабон до Владивосток и принизяване на Китай и САЩ в техните си региони !

Къв другар, бе!

Седят Горбачов и Рейгън е една килия. -Е , какво , разоръжихме ли се? -казва Горбачов но Рейгън -Разоръжихме се -казва Рейгън Влиза един китаец надзирател -Хайде ставайте , на разпит при Мао.

Ако Китай удари Западното крайбрежие, а братска Русия Източното... то проблемите на фашистка Америка ще бъдат решени бързо и повече никой няма да им се меси във фалшивите избори !

възможно е. И на тебе ако ти зашият по един шамар отляво и отдясно, и ти няма да се месиш в неща, които са далеч от арматските ти неспособности.

Основите на днешния свят е положен в Китай за мен те са извънземни , много ясно е че в бъдеще те ще доминират навсякъде имат колонии всичко копират и произвеждат и най-вече не са религиозни а прагматични,ние дълбаем в миналото и пропускаме настоящето,така ще се озовем в бъдеще за което пак няма да сме подготвени

руската мечка

О да скоро Китай ще бъде Големия брат на САЩ.

То държави като САШТ и СССР ги е страх от Китай, пък ние тука ревем против простата комунистическа диверсия...

Откриха топлата вода! С агресивната си реторика срещу Русия само сближиха Китай и руснаците, вместо да търсят Русия като партньор и балансьор. САЩ, ЕС и Русия пак трудно ще се справят с икономическата и военна мощ на Китай след 10-15 години

глупости

Най-голямата заплаха за САЩ е България. Всички наши съюзници жестоко са го загазвали, ама вие още не сте го разбрали. Макар, че напоследък има индикации.

Ще си лягам вече, та на основание долу споменатите коментари се следват следните изводи: 1. Да го духат хамериканците и 2. Българският народ е против хамерика и хамериканските изроди! Лека нощ Българи, утре по друга тема ще "нахраня" хамерика /ако не е под вода де/

Лека нощ, тошко! Наспи се добре, че утре очакваме поредните ти бисери с голямо нетърпение. От дружеството на неизлечимо тъпите.

Браво бе, дядови дебилчета! Започнахте ли да загрявате? Русия е една много ефимерна заплаха за САЩ - само дотолкова, че няма да позволи САЩ да се превърнат в единствен цар на света и ще им попречат да грабят с темповете, с които биха искали. Русия обаче, е много далеко от икономическо съперничество със САЩ и още по-далеко от военно противопоставяне, защото трябва да си пълен идиот, за да не ти е ясно, че независимо кой ще натисне пръв копчето половината свят, по-голямата част от САЩ и поне европейската част на Русия ще станат необитаеми. Едва ли някой ще позволи реално това да се случи. Виж китайците са друго нещо. Те твърдо стъпиха на икономическата пътечка срещу САЩ и ако не се случи нещо драстично, до 30-50 години САЩ няма да бъдат първа икономическа сила. На китайците не им трябва и военно противопоставяне. Достатъчно е да предприемат масово разселване по света. Малко държави ще могат да удържат на този демографски натиск. На тъпите американчета обче за момента им е по-интересно да си играят на криеница с чичко Путин, който само се подсмихва и им гледа сеира, защото ако има някой от когото китайците наистина да се страхуват, това е РУСИЯ.

Голям откривател. Китай вече е световна сила, а този найвник още не го знаел?

Пикая на САЩ и на целия западен свят. Мрете в мюсюлмански бежански лайна, боклуци мръсни лъжливи!

защо само някакви битки им се привиждат, кой би посмял да ги нападне

Работата е там,че говедата не щат да дават пари, ако няма заплаха. Малко хора знаят, че междуОборските магистрали в Кочината са направени с пари на военните и от военните с оправданието - да се придвижват бързо "ракетите" на говедата при война с Русия. Голямата Рижа поиска още 64 милиарда гъзпапиря за догодина на военните, да запълнят дупките по пътищата, щото руснаците ще ги нападнат всеки момент и говедата от сената го гласуваха. Те това е Кочината им - кочина.

Уникикално и неуморно прост, както винаги

Всякакви стоки има Русия. Даже и в момента в България се продават руски АТВ-та, руски мотофрези, руско моторно масло, руски антифриз, руски стругове, руски електрожени, руски моторни триони и какво ли не още. Всичко имат братушките, само дето квичите.

Имат... ама са боклуци. Кой нормален човек би си купил руска стока, ако има право на избор? Те един тостер не могат да направят.

Правят нещо?

Руският хладилник на нашите от 60-те години още работи, а моят нов Либхер сдаде багажа след гаранцията. Иди се скрий някъде.

от индианците, мексиканците, японците, руснаците, корейците, либийците и всички. Ето на това му се казва психопати. Нещо като "нация" от генетично обременени психари.

Не, че нещо, ама войните на утрешния ден ще са за ресурсите, пряко касаещи съществуването на живите организми - вода и земя, въздух, годни за живот... Нали виждате климата накъде върви? Ние към субтропиците, други към още по-лошо... Някога си по нашенско е имало и тропическа растителност.

Ще се справят и с това американците! Нали и двете държави са зависими от американският долар и американският пазар! Хелем пък Русия най много щото само бълва суровини и нищо не произвежда!

Кажи-в твоя двор ако имаше петролен кладенец, ти щеше ли да произжеждаш смартфони и телевизори? Или щеше да си купуваш, от най-добрите?

Schilo

Сега, Китай ли са враг номер 1?

на Русия- ДА

Всичко, което мърда, заплашва САЩ...В сънищата им. А САЩ-исаните действат с размах: Столтенберг: Бомбардирахме Сърбия, за да защитим цивилните граждани :(((

Доказан факт е, че в Кочината властта се купува. Така че, който плати повече, печели. Е, китайците плащат добре.

И китайците се настаняват трайно в Сибир! Но за нас това е добре!

Идея си нямаш колко китайци пък се настаняват в ЗАДОКЕАНСКАТА кОЧИНА. Умножи по 1000.

Много зле Седларов, много зле....

Така казва хамериканеца,....... но се оглежда да не би Руснака да е зад него!!!!!

руснака винаги е под американеца!

та САЩ разбъркаха целия близък изток, балканите и украйна с тяхната криворазбрана демокрация и се намесиха в общественото мнение къде ли не по светъ

Горките САЩ, техните военни бази отвсякъде са обградени. Или май беше обратното?

Американците се плашат от зомбита, от клоуни и от всичко останало. какво им се чудите, те доскоро и от Северна Корея сън не ги хващаше...

ФАЩ капут!

Вече ми писна да чета заглавия какви на ФАЩ целия свят им пречи... на тях все нещо им пречи, ама на останалия свят наистина вече му писна от тях.

...Каза селянинът...

Когато САЩ се месят в изборите и политиката по цял свят, при това съвсем официално,то това не е заплаха. Когато някой им го приложи на тях било заплаха, а?

Време беше да се събудят! Ефтиното е времеменно състояние!!!!

Май почнаха да пълнят гащите каубойте.