17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Влизам в сайта заради коментарите. Иначе не мисля, че сте много обективни, скъпи DIR. Много внимавате, пробирате и триете. Ама, страх лозе пази.

Да, добре, а аз съм ватман.

Как не ви е неудобно да се хвалите, при положение, че триете на поразия?

Веднага.....

не го трияяяят... Значи няма поръчкова медия, и има 100% свобода на словотоооо.

пълна скръб. кликовете се генерирани реално от 25 000 човека под различни ИПта за тъпите гласувания с + и -

Защото позволявате коментари без логване и хората пишат яки простотии. Ограничете коментарите до регистрирани потребители и умирате веднага. Та вие сте нещо като изповед бг.

бях ли прав или бях прав. както виждаш ме изтриха за нищо. Или по-скоро щото ако прочете рекламодател - няма да даде и лев повече тука.

Тъжната истина е, че май ще спра да идвам тука. 1.) Яка цензура - редовно ми трият постове, които не са лицеприятни за някои от дир 2.) Пощата я съсипахте. Като вляза вътре е само спам - който ми е пратен от вас. Определено ще спра да я ползвам. На всичкото отгоре ме карате всеки месец да си сменям паролата - без да повтарям стари - а както казах получавам само спам 3.) Прекалявате с путинската пропаганда. Тука както знаете вървят бъзици че ви плащат от руското посолство, но в интерес на истината всичката тая хвалба на тая фалирала държава - Русия дразни. Сега внимание! Барарбани!!!!!! - Защо ходя още тука? Ами по навик. И защото другите са още по-зле. Но май ще ви остава.... :(

ЧЕ ПОВЕЧЕ НИКОГА НЯМА ДА ПУСНА РЕКЛАМА В ТАЗИ БОЗА !

Загубих си пощата след новия интерфейс. Така и не ме пусна повече със старата парола. Писах ви преди време, но не ме удостоихте с отговор. Единствено спортната ви журналистика е на ниво. Всичко друго е леш - поща, редактори, реклами, модератори и т.н.

Фук фук пълни гащи с лук!!!

ха ха ха ха ха ха .... смях в залата

абе четем ама ...............

Дир.бг от повече от 20 години чета само вашите новини! Истински и проверени .

мислиш това, което си изтипосал тъдява?

Сериозно ли? ако го няма "форума", които осрахте зимата и не сработва в поне 30%, няма да има и един "потребител", на почвечето "статии" се четат само заглавиято или по диагонал и са перфектен повод за подигравки. трие се и блокиат IP адреси, без никаква логика, освен на тъпите си тролове - геиберушки, а да видим колко време ще оцеле този пост/IP

и какво стана? прав ли бях или бях прав?

нещо не те трият. що ли? Май е точно обратното на това което казваш.

дали ми дреме? много е лесно - по едно време не бях влизал в сайта - АМА ХИЧ, година или година и половина, кой ги брои

Браво Бойко! Всички те обичаме! Дира те обича!

Кой Бойко? Рашков? ;)

Голям смях. Вие изобщо четете ли си данните, които публикувате? 1 милион потребители направили 38 милиона импресии, но стоели средно по 34 минути на месец - това значи, че един потребител стои по-малко от минута на една статия, което е меко казано нереално. Освен ако не сте включили кошмарната ви капча в сметката, или глупавия ви нов форум, където понякога е абсурдно да публикуваш коментар. Лично моята статистика е, че откакто сменихте сайта и дизайна, влизам 5-20 пъти по-рядко в този сайт. Ама вие си мечтайте за единия милион уникални посетители, мечтите в тази държава не са забранени.

От 2 поста, два изтрити. Нямат грешка :)

оставяйки герберските тролове да мътят форума не си правите услуга. Иска ми се да вярвам, че не е нарочно.

Няма две мнения, дир-а са по-добър новинарски сайт от другите български такива. Има много какво да се желае, но и това което предлага на потребителите никак не е малко

Днес. бг труд, 24,пик,блитц почти няма разлика!!

Банер до банер, шано редиректи, попъпи, самоскролване като зареди пореден банер. Бягайте с тоя сайт и имитиране на журналистика

При мен ги няма нито едно от тези неща. Обяснението - Brave Browser.

Това няма как да е вярно: "34 минути е средната стойност на времето, което един потребител прекарва месечно в Dir.bg." Или не е реален потребител, или времето няма как да е само толкова за цял месец. Да не отчитате разни ботове?

Отчитаме гауки

Не знам защо от време на време трият коментари без да има нецензурни изрази, но като цяло са свободна и демократична медия. Честито! Продължавайте в същия дух!

Това очевидно е за пускащите реклами, а не за потребителите на сайта. ;)

И да си оправят пускането на коментари, че по някога правя по 5-7 опита да пусна 1 такъв. Не знам с "рекаптчата" на Гугъл ли е свързано. Не знам дали може да е свързано с отворени повече табове и там да държи други стойности в сесии. Може да си направят собствена картинка с код. А отделно понякога казва "упс..." и някакво съобщение.

Объркали сте се нещо. Толкова платени и необозначени публикации сте пуснали, че нямате нищо общо с "честната и отговорна журналистика". Личеше си през цялото време, че редовно получавате "финансови стимули" от ГЕРБ ! Толкова хвалби за Боко и толкова публикации за неговите тъпотии имаше само в медиите на Свинята Пеевски !

Този виц беше много добър. Ха-ха-хахахаха!

да не е статия за нови вицове

Особенно пощата !!! Отказахте ме е кански мъки - смешници !!!

От два месеца съм блокиран по ip адрес, и ме мога да пиша коментари. Мога само от мобилния интернет. Това ли ви е обективната журналистика...?!

обикновенно блокират спамери и простаци които говорят гнусотии.

ко .. не .. с Гогов и Чалева, забравете

"следвайки принципите на чистата и отговорна журналистика." Гогов имал принципи и чиста и отговорна журналистика? аре бе..... я пак се пробвайте.

Ама що Ви е паднало нивото? Коментарите често не излизат, а Ковид страницата Ви не е обновявана от юни - поне я сшалете да не заблуждава хората