Каракачанов: Никой не ни е притискал за дипломатите

Игра на дипломация или игра на нерви – къде е България в конфликта между Запада и Русия?

Обратно в новината

Коментари - Каракачанов: Никой не ни е притискал за дипломатите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама защо да ви притискат - Та вие отдавна сте им на колене ! Каквото ви кажат - туй ще е , просто още не са се разбрали на кого да ни подхвърлят - Дип че май никой не ни иска вече ?! Единственното за което вие имате да мислите е как да се Оядете !!!! И да вземеш да отидеш на доктор , докато още са останали лекари в Бг , че това дебелеене хич не ми харесва ! Закарай и другите да ви види доктора , от къде е проблема - От преяждане с власт ли е, от много пари ли е , от лакомия ли е, от лицемерие ли е .... ?!Като влизате в политиката сте като болни от глисти , и само за няколко години и се затягате по вратите - Не е здравословно !!!!!

Ами защо имаше изказвания на английската посланичка - на това откровено публично притискане му се казва. Но може би това беше за нас, читателите, а политиците не са го видели, че нямат време да четат публикации в медиите.

АЛБАНЕЦА !

А наглата английска посланничка?

Много компетентни политици тук . На думи пред екранчето, или на маса сте големи разбирачи, а не казвате защо духаме супата от едните и другите толкова години. За капак сега и армия нямаме. Благодарение на ДС кадрите и начело с другаря Костов разбиха армията ни(стратегическо нали). А вие тук за нищо не ставате с приказките си. Готови сте да се кланяте на кой ли не, но не и да погледнете как да подсилим родината ни външно и вътрешно. Може да идиализирате Левски, Ботев,Раковски,Бенковски и т.н. , но те ако ви гледат отстрани ще се отвратят че са си дали живота за мекотели като вас.

До "Колчо" 02.04.2018 10:13 Колчо, нещо за Пражка пролет да си чувал, за Унгарските събития през 56 година? В тези страни живеят граждани, които никой не е нарекъл дебили!

До "Кога стана калайджия," 02.04.2018 10:28 Имаш много здраве, от петокласника! Информацията, събрана от службите служи на правителството, на което те служат. Т.е. за британските и френските служби е достатъчно да убедят собствените си правителства в правотата си. В случая службите са прокуратурата, а правителството е съдът! Какви съдебни процеси ти се привиждат, и то посред бял ден!

Ok, Нека е така, но ако се окаже, че са излъгали, то да си понесат и отговорността, при това съответстваща на щетите. Помним колбата с прах и последвалите жертви и разруха.

Шкембе-войвода всеки път се обърква и не слуша какво говорят висшестоящите. Преди малко началникът му, пасола на Рассия, каза че е имало страхотен натиск от НАТО..Шкембе войвода май не внимава и ще му отиде ордена...

Преди дни във в. Таймс излезе статия в която обесняваше , че Мей е убедила САЩ и страните от ЕС да подкрепят Великобритания, като им е предоставила много чувствителна информация. Не зная колко чувствителна е била информацията, щом не е разчувствала г-н Борисов, но руснаците изпратиха на Великобритания и Франция двайсетина много "чувствителни" въпроси по случая Скрипал? Според мен най-интересният момент е осветяването на участието на Франция . Доколкото си спомням Великобритания официално е поискала помощ само от Организацията за защита от химически оръжия . Франция не фигурираше и в списъка на държавите евентуални производители на Новичок, който огласи МВнР на Русия.това ми припомни, че в началото на скандала един анализатор заяви, че провокацията е организирана от Франция и Великобритания , като отмъщение за това, че Путин ги изрита от Сирия . Ето и по -интересните въпроси : Какви конкретни антидоти и в каква форма са били дадени на жертвите? Как точно тези антидоти са се оказали в британските лекари пристигнали на мястото на инцидента? На базата на какви признаци (маркери) е определен предполагаемият "руски произход" на веществото, използвано в Солсбъри? Има ли Великобритания контролни проби от бойното отровно вещество , което британските представители наричат "Новичок"? Разработвани ли са образци на бойно отровно вещество от тип Новичок (според британската терминология) или негови аналози във Великобритания ? Присъствали ли са френските специалисти при вземането на проби от биоматериал от Сергей и Юлия Скрипал? Проведено ли е изследване на биоматериалите от Сергей и Юлия Скрипал от френски специалисти? Ако е така, в коя лаборатория? Въпросите които задават руснаците са толкова чувствителни, че не вярвам някой да им отговори. Впрочем Русия е отправила и 13 въпроса към ОЗХО. Както вървят нещата , волно или неволно Борисов и ОП този път ще се окажат на печелившата страна.

въпроси, на които никое уважаващо себе си разузнаване ни отговорило, по съвсем разбираеми причини! :) Тези "въпроси" са въпроси, предназначени за повдигане самочувствието на разни неграмотни малоумни дебили, жертви на злоупотреби с продукти на битовата химия!

Искаш да кажеш, че трябва да се осланяме на "Вервайте ни", а не на логичните въпроси и разсъждения?

Не е имало натиск подлагането на Русия е било по вътрешно убеждение

Ееее.....ти и убежденията! Патриоти били, моля ви се?... Както е казал великият вожд и учител на българския народ, др. Гошко Тарабовски: Любовта към България преминава през любовта към Русия! Т.е. няма как да обичаш България, ако преди това не обичаш Русия! Машаллах ефендилерим!

Белия и Дебелия - руски държанки.

Шилo

КАракаанов е прав - никой не го е притискал. Освен началниците от Масква. И той изпълни волята на големия (нисък) шеф от Изток.

Кончита ти ли пишеш с този ник?

Повярвахме ви да знаеш:((((((( Просто страхът от недоволство на българите ви накара да се правите на ''принципни'' както с ик, която тъй или иначе пак ще я пуснете в употреба като потрябва..

А не ви ли притискаха от ЕУ за Истамбулската конвенция и имигрантите та чак държавите които не искат да приемат едното и другото ще бъдат санкционирани? За сега притискане сме видяли само от ЕУ и НАТО.

че вие така нарекли се патриоти /спорно е дали български/ притискате Борисов. Тикате България към гладна Русия.

Толкова сте заблуден че даже не сте и разбрали че България е много по гладна от Русия...или просто сте на софрата на властващите дето и понятие си нямат за живота на тези дето унижават ежедневно с лъжливи приказки за ''розово бъдеще и настояще''..

Докачили са евро фондове и субсидии и малко връзки и така им е изгодно. Стават капиталисти и са подсигурили бъдещето си. Но всичко се променя.

Шилo

Не я тикат, те почти я натикаха. След 11 години в ЕС, България все още не се е откъснала и на йота от старите си зависимости от Русия.

Напълно се откъсна. И това е най голямата държавническа грешка през последните 200 години.

Искаме интервю от английския полицай, който е натровен, снимки и постоянно журналистическо наблюдение на Скрипаловци, защото могат да дадат фира от замислилите сценария. И тогава нещата няма да се докажат никога. До този момнет Англия не е доказала и показала нищо което да ни подксаже руска намеса а точно обратното. Искаме формулата на отровата и как са я сравнили с дуга такава. И постоянен медисинки международен екип при пострадалите руски граждани. Искаме 24 осведомяване и показване на състоянието им. Документиране на всяко действие към тях и запис на допусканите до тях служители или убийци. Това е демокрация. За сега Англия показва железна завеса за която иска Европейска подкрепа. Е няма как да стане! Следата за сега води към НАТО и по-точно САЩ и Англия.

Само да уточня, че формулата на отровата е ясна и е публикувана отдавна - не е ясно как се приготвя

КАто е ясна, защо не я потвърдят с международна комисия? И защо ония руски шпионин дето е избягал в САЩ и е работил върху нея каза че всеки докоснал се до тази отрова няма шанс за оцеляване? А до сега трупове няма! Защо не допускат руски специалисти да присъстват при разследването? И т.н.

Не е ясно на кого, на теб и на мен, а на МИ5 и на.............?

"Ако има безспорни доказателства за вината на Русия, естествено е, че България може да промени своята позиция"! Ключовата дума в това постно изречение е "може"! Не "ще", а може! Кой при такова изказване ще ви предостави доказателствата, които най-вероятно ще доведат до пробив в сигурността на държавата, която ще ги предостави. Това престъпление има далеч по-сериозна цел от проваляне на някакво си световно по футбол! Целта на това "активно" мероприятие е да разруши доверието между двата фланга на ЕС - западния и югоизточния със стратегическата задача югоизточния фланг да се завърне в сферата на влияние на Русия. Тези планове не се правят от днес за утре , а с хоризонт 20-30 години - затова са стратегически. В този смисъл България като председател на съвета на Европа перфектно си изигра възложената и роля - да всее съмнение в мерките предприети от страните стари членки на ЕС. И как точно се оказва натиск при една такава ситуация? Някой да е казал, че за България ще има лоши последствия неизгонването на руски "дипломати"? Не съм чул, ако греша - поправете ме! Но ясно чух, как за Македония ще има тежки последици , ако влезе в НАТО!

трябва да се предоставят най-вече на обществеността която плаща на политиците . така хората могат да си направят сметка защо държавата отговаря по определен начин и дали е правилно . какво секретно може да има в доказателство за убийство или да разчитаме на юнашко доверие .

Защо тогава съществува понятието "защитен свидетел"? Защото свидетелствайки срещу някого/ нещо той излага на риск собствения си живот. Много лесно от изнесените факти може да се стигне до източника им чрез елементарни разсъждения! Някой тук иска да ми внуши, че страни с правосъдие, на което можем само да завиждаме, със столетни традиции в тази материя ще плюят върху авторитета на съдебните си системи, за да угодят на когото и да било? Защо, например Русия не изисква доказателства и не се възмущава от ареста на Саркози например - те имат ли доказателства за това , че той е взел пари от Кадафи, защото френският съд, за да го арестува, сигурно има такива доказателства. Не ги ли притеснява руснаците, че те не са ги виждали? Или което е угодно нам, може и без доказателства, а когато същите тези хора заявяват, че имат основание да обявят за персона нон грата четрима руски "дипломати" - не имвярваме!

Абе на кой му пука за позицията на България. Писаха ни малко в новините и това е. Делеч по интересни са последните новини, а те почти изцяло са с призива на външния министър на Германия за възстановяване на доверието с Русия

Може Каракачанов да говори истината, но при всички положения има едно лице, което се казва Цветан Цветанов, и което при всички случаи е поело определени задължения към задокеанските си покровители. Именно поради това така пламенно и с комсомолска дързост защитава евроатлантическата солидарност.

Когато покажат резултати от многонационална комисия може и да повярвам. Но в комисията само половината да са от НАТО. Тогава мога и да повярвам малко. За сега мотиви за инсценировката имат само НАТО. Инсценировката, защото никой журналист не е снимал или провел разговори с двата трупа. А самите трупове да са в момента в някой английски дворец без лишения и в охолие. Сега английските служби се чудят как да излезнат от положение, понеже и двамата може да оживеят а при тази отрова никой не оживява, причина поради която не допускат руски служители от посолството до руски граждани.

Има ли руско посолство? Май няма. Или поне, дипломати в него няма. Тъй че, няма как -информацията ще излиза единствено от източника (автора) и. Какво да се прави -за всяка измислица си важи авторското право.

Не бери кахър: - за тебе ще направим специално комисия само от руснаци - и те кажат "да - ние бяхме" веднага ще се окажат "соросоиди".

Ако не ви притискат вие защо се натискате между шамарите!!!!!!!!!!!!!!!!!????

Да покажат колко верни кученца са и че връщат пръчка.

Каракачанов споменава Москва и ЕС , че не са ни "притискали", но според мен умишлено не споменава САЩ и Великобритания! А, Шкембе войвода?!

Той не споменава Цветко (да му е честит имения ден, на патерица), ти за некви чужденци искаш да се сети!

Българският феномен! Народ подкрепящ ЕС и политици подкрепящи евразийски кремль!

Майоре , майоре , Тъп си че дрънкаш като Циганин Калайджия ! Мангалите нямат звания !

Много нагъл лъжец си.

кучето...защо политиците на ес подкрепят политиката на англия и щатите целяща да отслаби ес...примери...меркел и мигрантите, саркози и убийството на кадафи,участието на европа в ирак... явно си забравил , че англия излезе от ес и защо трябва да сме солидарни със страна извън съюза и то без доказателства ??

И като подкрепяме Русия, ще заздравим ЕС, така ли? Хахаха

ОБРАТНО ПСЕВДОМАЙОРЕ- НАРОД ПОДКРЕПЯЩ РУСИЯ И ПРОДАЖНА УПРАВЛЯВАЩА СГАН!

Като основен проблем се очертава фактът, че доказателствата не са представени на българските сружби, с които са разполагали партньорските такива. Доказателствата са открити от съвместната работа на френските и британски служби, но явно не са изпратени на българските, които ги смятат, че са част от дългата ръка на Москва! Най-странното в случая е, че дори службите на бунтарски страни като Полша, Чехия и Унгария са получили достъп до тази информация.

А какво прави нашият посланик в Лондон? Защо не се чу нито една негова дума? Той трябваше да донесе доказателствата. Привикаха руския посланик, а от Лондон - нито дума.

Българският посланик в Лондон изпълнява правителствената политика, няма право да изразява лично мнение, дори и да е различно. Чуждите тайни служби не изпращат събраната информация на посланиците!

Единствените доказателства които са получили Чехия и Унгария е "Вервайте ни", или лошо ви се пише.

До "Колчо" 02.04.2018 10:13 Колчо, нещо за Пражка пролет да си чувал, за Унгарските събития през 56 година? В тези страни живеят граждани, които никой не е нарекъл дебили!

Кога ти почерня задника? Нещо за правни норми да си чувал? Доказателствата по обвинение не са предназначени, самото обвинение да си ги завира отзад, а да убедят съда и ответната страна в нарушението й. С други думи, тези доказателства, ако изобщо съществуват, Великобритания е длъжна да представи преди всичко на ответната страна, а едва след това да ги размахва пред съда. А пред медиите пък, има право да говори едва след влезнала в сила присъда. Значи, още по малко. Иначе казано, ако ни смятат за привърженици на ответната страна -Русия, пред нас са особено длъжни. А ти, първо изплувай от пети клас и тогава изказвай мнения.

Когато целият демократичен свят се обедини и каза "баста" на руската агресия,българските управници се свиха и оставиха проруските глашатаи да пълнят главите на публиката с пропагандни клишета от времето на соца.

И къде я видя тази агресия? Или перем европейски субсидии и така ни е изгодно! Нали знаеш че колкото и да откраднеш, рано или късно ще си платиш.

И кой е този "целият демократичен свят", този който показа сериозните доказателства за наличие на БОВ в Ирак ли? Знаеш ли приказката за овчарчето Калитко? Или приказката "сефте се лъжем, за да си вярваме"?

Никой не ни е притискал за Руските Дипломати , Освен нашата Съвест ! Британската Лъжа скоро ще се появи ! Не Съди и Съдим няма да Бъдеш ! Правилна ,Точна и Своевременна приценка на Случая ! Точна Диагноза на Правителството ! Това че 100-200 Платени клакьори ,врякат като бесни не е важно ,Народа одобрява постъпката ! Борисов трябва в най-скоро време да се освободи от Агента на ЦРУ ЦвЦв !

от притискане. Съюзниците им говорят за солидарност, а те за Русия. Ясно е, че ОП изнудвате премиера да не предприеме нужните стъпки. България е в ЕС и НАТО, това е положението.

в едно престъпление не може да има солидарност а само истина !! виновен или невинен ....все едно съдия по делото да е солидарен с обвинението при ЛИПСАТА на доказателства . ако идеята е да се насъска европа срещу русия...тогава това е един изфабрикуван номер от англия и щатите

Случая Скрипал, трябва да се причисли към НАТО стратегията на САЩ и Англия, а ЕС е притиснат да се присъедини. Ако не се присъедини, го плашат че ще пуснат лошото куче като в близкия изток и Украйна.

Ще допуснем ли?, резултатите от последната анкета проведена в България! Т.е. в нея дори не са питани 2та млн българи из ЕС! За ЕС - 58%, против ЕС 25%!!! ЧУТОВЕН ПРОВАЛ за руските хибридчици!!! ЧУТОВЕН! Направо се, чудя, защо продължават да им плащат от кремль!

Ти майора ли си или адмирала от Варна? нещо да не си объркал процентите адмирале. До вчера биеше камбаната че станцията ще падне над България или Испания, предполагам толкова са ти верни и процентите.

Путин е велик, защото се подчинява само на руския народ! И не е васал нито на брюк-селската хунта, нито на Донката Трумп!

Прасчо, аре в кочината.

С приемането в НАТО и ЕС България хвана последния влак.Сега добре платени глашатаи се опитват да ни върнат обратно в епохата на "развития социализъм",с "желязната завеса" ,бедстващо население и охолстваща партийна върхушка.

с ес съм съгласн но защо винаги прикрепвате ес към нато ?? нато е ВРЕДНО за европа !! какви общи интереси има европа с америка или турция когато сме конкуренти а с турция дори и врагове ??

Защото ако го няма НАТО няма да има и ЕС.Това е силата която възпира Русия и Турция в агресивната им политика по отношение на ЕС..

Егати хубавия влак- пълен с имигранти и Истамбулски конвенции.

1. На тоя влак ни качиха на сила 2. Този влак пътува в друга посока, не тази, която са ни казали. Това ми напомня едни влакове от европейската история, на които са качвали едни хора, белязани с шестолъчни звезди.

Каракачаков: Никой не ни е притискал за дипломатите, освен ЦРУ, Мосад, НСА, М-5, М-6, БНД и турската МИТ.

Гледам, гледам и не вярвам на ушите си - НПОтата са изкарани на предна линия и, като едни АлександърМатросовци с гърди "геройски", прегракват в защита на началниците си, дето почнаха една каша и не знаят как ще излезат от нея!

на 1 март Путин каза нещо много важно, от което ми настръхна косата - " за какво ни е свят, в който няма да има Русия ? " иначе- виновен до доказване на противното , си е ясно.

Други са казвали и казват "след мен и потоп". А на теб трябва ли ти България в която да не живеят българи?

Дърти дс-кукумявки няма нужда да бъдат притискани от кремль! Те си знаят сами!

какво правеше и продължава да прави Цв.Цв. непрестанно ?

Този път мога и да му повярвам на този лъжец, че никой не го е притискал. Не е притискан, ПОДКУПЕН е, гадния рубладжия.

Този не е рубладжия както и другите а доларджия. Ама в случая няма какво да падне и са пас.

И защо не ни осведомихте какви са данните до момента които службите знаят? Или са толкова секретни и измислени че е неудобно да ги показвате!!! Този случай е пълен провал на НАТО.

Кой е прекъснал каналите бе прасе? Каналите си работят във всяка страна. Нали никой не е закрил руското си посолство? За идиоти ли ни вземе? Ей, не всички сме русофили дебили.

Боко и Карата , групата меки китки!! Болен им е верен помощник.

Ей този много се нашишка за 1 година. С топ не можеш го махна от властта. Не дипломати ами и децата си ще изгони от България само и само да е добре.

Тоя не е ли чувал за диетата на Ваня Червенкова...????

Москва ни натисна за Миговете и за дипломатите и ние нали сме меки китки русофилите и клекнахме да ни наебат!!

Не обобщавай - препиши си поста в първо лице единствено число

Бившите от БКП винаги говореха в множествено число, сами не могат и обувките да си вържат и затова казват ние и вие.

Ако трябва да гоним, то това трябва да са английски дипломати. Затова, България прояви солидарност с Великобритания и засега не предприема нищо до пълно изясняване на случая. След това със сигурност ще има гонене.