17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когато очакванията са големи, разочарованията след това са още по-големи. Дано не съм прав ! Но у мен все повече назрява усещането, че това е поредното служебно правителство с премиер Стефан Янев.

Е га ти дипломата, завършил в СССР (ГРУ), сътрудник на ДС, после полегнал и се отзовал в школата на НАТО, приятелче на Първанката и Станишко, които го уредиха на един куп хранилки, сега ще дава акъл.

......На никой в българия не му се умира за Украйна,....а русофилските изроди като толкова много обичат мужишката кочина, бегом към блядовете и се бийте срещу украйнците,...колкото повече русофилски гадове изтребят там толкова по-добре за РОДИНАТА НИ БЪЛГАРИЯ!

И от злоба се мре . И то бързо. Амин!

ВЪПРОСЪТ Е : На някой умира ли му се заради Украйна ? Или : На кого му се умира заради Украйна ?

Току що: Посол США в Москве Джон Салливан прибыл в здание МИД России, чтобы передать ответ на предложения Кремля по гарантиям безопасности. Об этом сообщает ТАСС

Някой чука на вратата и не е мирът, с тези сметки за ток.

се ено е юли 41 и запада на талази лази на изток

Няма да има Война , имислица на Соросоидите и Тиквите от ГРОБ ! Болни Хора , щом съпруг на Депутат от ГРОБ искаше да пресвои подпорна стена на Черно Море и да си направи Хотел ! Всички Укри в България трябва да бъдат изгонени и зпратени в Украйна да се бият , Българите няма да се бият за измислена държава !

Новини от 26 ДЕКЕМВРИ 2022 . Вие да нямате машина на времето