Министър от ДПС излъгал за германска диплома (обновена)

Министър Станислав Анастасов не е завършил информатика в ТУ - Мюнхен и няма диплома от ВУЗ-а. Никога не съм твърдял, че имам диплома, отговори екоминистърът.

Обратно в новината

Коментари - Министър от ДПС излъгал за германска диплома (обновена) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

92% от преминалите през Парламента представители на Д П С са пълни простаци , си КУПИХА дипломи от Бургаския "университет"!?!!?АКО се поразровят разследващите журналисти ЩЕ ПАДНЕ ГОЛЯМ МАЙТАП????? В ДПС , освен служителите на бившата ДС -- други висшисти Н Я М А !!!!!!

и този сте ни раководи???! пален потрес!!!!! има много по-квалифизирани от него на трудовата борса. бг политиката е попристе за изява на всики некадарнизи! срам! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

А знаете ли колко много с висше образование от България работвт по строежите в Англия??? При това хора с наистина завършено висше образование, не някакви келешчета дето винаги изкарват шестичката с парички!!!

...Министър Станислав Анастасов не е завършил информатика в ТУ - Мюнхен и няма диплома от ВУЗ-а... Че те вождовете на Комунягите бяха само с няколко класа - Г.Димитров... Т.Живков... типично за комуняги :)

само це, времената са били савсем други! но твоита пална с омраза глава тези работи не може да ги вземе под внимание... заради такива злобари като тебе сме на тоя ред! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Цвьк

Макар че съм разчекнат между две държави, много често ми се налага да имам взимане-даване с нашите министерства и ви гарантирам, колеги, че този кабинет би герберския в пъти по назначаване на калинки.:)

по този въпрос стриктните спазватели на конституцията и законите имат ли да кажат нещо? може и да ми цитират конкретен закон, член и алинея. аз лично не търпя да ме представляват подобни образувания, още повече, че те се водят представители на народа, които с действията си, пряко си присвояват осъществяването на народния суверенитет, с тази антиконституционна партия.

Аз работя от 39 години в Общинска администрация и от както дПС-то е на власт в нашата община ме тормозят,че съм със средно специално образование/не съм вишистка/ а техните хора със средно образование ги правят министри.Парадокс.Това ДПС едно говорят друго вършат и те незнаят какво правят.

Така е защото нашите предци преди 140 години жертвана живота си ние днес да сме свободни а нас днес ни мързи да отидеме до изборните урни. И така ги оставихме да си купуват гласове и да ни управляват има-няма 20 години. ДПС стана дума-символ на корупция, незаконно обогатяване, купуване на гласове, невежество и подигравка с тези, които за 30 лева си продаваха гласовете.

Тия утрепки за нищо ги немат клетвите,как така се кълнеш в името на народа в същото време си пристъпник и лъжец.Такива да ги няма в публичното пространство.Марш от обществения живот.Срам ме е от такива крадци ,лъжци .

duududududhdudunfhfufurj

Този неудачник е елементарен. Но наи-голямата калинка е пелтека. Имал диплома от университет (La Sorbonne - (link които не существува от много десетилетия - отдавна сорбоната е име на зграда в Paris, но не и на университет. пелтека твърди и че е учил в ENA link но и че си изкарвал хляба като общ, нископлатен работник (petit emploi). Пропуска една малка подробност че студентите, les "énarques" в ENA имат статут на стажнт-държавни служители и получават прилична заплта (не стипендия) кaто сключват 10-годишни договор да работят за дуржавата-France: link Обаче наи-тлъстата калинка е гея, които доста се е подвезавал в франция и UK, уж като студент, но без да е взел диплома, даже и за език. Накратко комунист=лъжец=некадърник=разбоиник/

zihdn, а ти защо си толкова неграмотен, предполагам, че си студент ?

Гомнар!!!

Веднага в затвора за измама!ВЕДНАГА! Ето за това не гласувам за тях!!!

ДПСха-хааа!защо лъжеш бе,рязан турчин.и не ми трийте коментара,моля!!!!

Няма ли да го препитат и за многото езици,които владеел?

ДО СЕГА ДПС и БКП ГО ХВАЛЕХА КАТО "МАЛД, ЕНЕРГИЧЕН и ВИСОКО ИНТЕЛИГЕНТЕН" МИНИСТЪР, ДНЕС ВЕЧЕ СЕ ОТРЕКОХА ОТ ДУМИТЕ СИ И ОТ НЕГО 04 юни 2014 Местан: Станислав Анастасов да е новият министър на околната среда Лидерът на Движението е предложил за мястото на Искра Михайлова Станислав Анастасов. Анастасов е завършил "Информатика" в Технически университет в Мюнхен и Стопанско управление в СУ "Св. Климент Охридски". Член е на ЦОС на МДПС. 04 юни 2014 ДПС предлага Станислав Анастасов за екоминистър Той добави: "Него имах предвид под характеристиката за млад, енергичен, високо интелигентен кандидат за министър на околната среда и водите". Атанасов е член на ЦОС на Младежко ДПС. Справка от сайта на партията показва, че той е роден на 5 юни 1983 г. Завършил е Информатика в Техническия университет Мюнхен, Германия и "Стопанско управление" в СУ "Св. Климент Охридски". 20 юни 2014 БСП и ДПС избраха Станислав Атанасов за екоминистър Новият екоминистър е роден на 5 юни 1983 г. Завършил е информатика в ТУ в Мюнхен, Германия, и стопанско управление в СУ "Св. Климент Охридски". Владее английски, немски, руски и сръбски език. Вицепрезидент е на Младежкия либерален интернационал. 04 юни 2014 Местан обяви кой е "младият и енергичен" наследник на Михайлова Станислав Атанасов бе представен като възпитаник на Техническия университет Мюнхен и на СУ Св. Климент Охридски по специалности "Информатика" и "Стопанско управление".

..ох колко такива фалшиви имаше в моят ВУЗ в Германия, синчета и дъщери на едри родни бизнесмени.Изкарваха 2 семестъра, след продължаваха обучението си в Нов Български Университет в София.

тази вечер по новините по БТВ го цитираха, че е завършил средването си в Германия, но не се е допломирал.Той по-добре да беше прочел отговорът от там, че е учил само три години. Е така и моят малкият син може. Тъпанар.Ама те що си мислят,че като лъжат някой им вярва.

Е онази калинка я осъдиха я да видим този депесарокомунист ще го съдят ли?

Пак Калинки,ех ... то и без това, това т. нар. Министерство в момента е опропастено ... Болшинството експерти науснаха, така че ще се чувства в свои води :)

Да проверят и дипломата му от СУ-то, ако я има. Аман от неграмотници тръгнали на гурбет.

Кадър на глутницата ДПС. "Той не бил казал..." Аз пък чух лично Лютви Местан да го казва. Това е глутницата ДПС - там нищо не е това, което казват. Иначе бат Сали също е вишист - висш учител по физическо. Ще излезе, че той е по образован от ДПСминистъра на околната среда.

Да завършиш информатика и то в Бавария се иска дупе и ногУ четИнИ. Не е като да зъвъшиш бля-бля по социални науки и да тръгнеш да в "глемата политика".

Няма значение каква е дипломата на министъра! Важното е, че бай Местан си пие кафето с правилния човек!

Абе, Путьо Доганин, като нямаш диплом, как стана министър, бе?

С маанета и коленоставна поза на килимчето е станал завалията.

"Анастасов е учил три години информатика в университета в Мюнхен - от 2002 до 2005 г., но не е получавал никаква диплома". УТОЧНЕНИЕ! В Германия при записването за студент оставаш записан 6 семестъра (3 години), независимо дали ходиш на лекции и вземаш испити! Атанасов е бил ЗАПИСАН, но това не означиава че е УЧИЛ!

к`во са разфърчаа тия калинки? Да не е заразно?

На визитката ми стои надпис Адвокат Станулкова. Но никога не съм завършвала това обраЗУвание.

Цвьк

Сакън, тези от дпс не лъжат.:)

Този да се маха! Как ще стои на такъв пост, ако не може да лъже като като хората. Излагацията е за ДПС , толкоз ли им свършиха обиграните тарикати?

Това ли са нашите министри?! Момченца на "амбициозни" родители... Но без покритие...и образование. Само тупане по гърдите :"Учил съм в Германия" Да, ама не си го завършил, господинчо. И какъв опит имаш в екологията та да си министър, с какво си се доказал като специалист?! Това е действителността в малка България. И ако не се осъзнаем и не се поучим от многото нароили се "калинки" и "бръмбари" дълго време ще "пасем от изядената ливада".

Е,голяма работа,че момчето излъгало!Другарите и Правителството,начело с Уринарски,лъгаха хората-цяла година и какво от това?!

ДПС е проклятието на България!

ГЕРБ си имат Калинки. Лъжливите "експерти" на Доган как да ги кръстим? Ибрици?

ГЕРБ смело водят класацията

Чак,такива тъпанари,като теб-трудно се намират при тях!

До кога българите ще са толкова смотани и ще търпят да ги лъжат?

Тривиален въпос задаваш, при това с правописна грешка. Думата "докога" се пише заедно!

какво е това правораздаване "три години условно",след като с лъжа и измама калинките набавят лична облага за себе си в особено големи размери - висш пост в държавната администрация,заплата,високи осигуровки ,модерно обзаведен кабинет, офис техника,таблети,секретари,шофьори,коли,сфери на влияние,пътувания с този ранг в чужбина,почивки от класа,семинари от класа и какво ли още не,докато лъснат по някакво стечение на обстоятелствата,че са оронили престижа на държавата до пълно кепазе в страната и в чужбина!?

Едни тук лъжат, че имат дипломи и стават министри или шефове, мен пък ме накараха да платя 340 лева за да ми признаят докторската степен, защитена в европейски университет. Забележете - не да докажа автентичността на дипломата си, а да си платя за да я признаели. Платих...иначе не можеше да израствам.

Мен като ми поискаха такса при наличен апостил от правния отдел на университета, и то специално за България, просто си събрах документите и им пожелах всичко хубаво. На излизане лелката изсъска, че без "заверка" съм нямал право да се титулувам според дипломата си. Няклко месеца по-късно, гръмна скандала с Калинка.

Лъжат, защото така са научени! Те друго не знаят. Как се учи в европейски университет? Трудно! Тая работа не е за всеки! Егати държавата, дето "министри" като този лъжец ще я управляват! Стигнахме дъното. Скоро трябва да ни закрият като държава. Срам ме е, че се докарахме до тук, да ни лъжат, крадат и манипулират. А ние си траем...До кога!

еъъъъъ циганите не лият толкова берее булгаринооооо всиките сте такива как вя приеха в европеъскят сяузнезнам ама на тах им трабва такива балиции

Жалка история ... защо въобще се хвали че е учил в Германия като тука си е изкарал една дипломка вече!

не искам да обиждам никого, обаче БГ диплома сравнена с немска диплома си е като сертификат за завършен курс през уикенда. Е за това.

Ега ти и смешната държава, да издига самозвани инженери....

Ми то било по-лесно да завършиш в чужбина!

Определено е така, особено ако седнеш и си напечаташ сам дипломата. Иначе имаш 5-6 години, вложени пари (колкото за 2 апартамента в София) и видимо побелели кичури коса между 1) началото и 2) момента когато имаш диплома в ръцете

хайде, три години условно

Ейй, не се научи бай Ганьо, че в цивилизованите страни хората си водят администрацията :))) А пък за Германски университет да лъжеш, това си е чисто малоумие! Та те могат с едно натискане на клавиша да ти извадят цялото досие по дни и часове, да не говорим, че записа от връчването на дипломите понякога се качва в социалните мрежи...

модератора, защо триеш?! дали цацаратурата ще се разправи и с теб някои ден?

От такива калинки сме на това ДЕРЕДЖЕ - хващате , куцо кьораво и сакато и го пускате да се оправя ...и без 1 ден трудов стаж ....

Млад българин в ДПС...в шок съм,направо ми омота парадигмите г-н министъра.Извинявам се на младежкото ГЕРБ, не съм бил прав: явно има хора,които за достъп до кокала нямат проблем с навеждането дори по-ниско от вас.

Да не се излагаме .Вероятно е прекръстен .

Ники - Документалната част. Веселина от о.Малта - Религиозната част. Криста - ? без София - ? Цанев - ? Попов - Историята/Поуките. Юлий - Финансовата. От Германия - Международно позициониране. ЛудиятМакс - Отвъдчерноморието. Икономист - Икономическата. Куха Лейка - Вътрешен Одит. Рандал - Специфични Задачи. ...напоследък се губят (Къде ли ?) - compere, Ddroneg, Николов, Baal Zamon, ...а и доста други Колеги. ----- Надявам се Съм СвръхЯсен. - Казвайте ?

Нещо не мога да вдяна тънката ти мисъл :) Аз лично за 2ри път пиша в този форум... Не че малко работа имам... но чат пат като отворя ДИР-а и прочета какво става по татковината и косите ми настръхват. А от новината днес съм погнусен. Сори, обаче тва си е свинщина на степен Н. Какво трябва да стане, че нещо да се промени? И освен това: случайно имам много познали от ЛМУ Мюнхен, точно 83/84ти набор. Аз самият не съм завършил информатика, но едно 10ина човека около мен са - точно тези випуски. Не ми е известно някой да знае, че учил тук е станал министър, па дори и да не е завършил. Ха познайте за какво учене иде реч. Драйфа ми се.

познати, на познали :)

Радостен съм че Се разбираме от полвин клик !

Още като полагаше клетва като министър няколко съфорумци писаха убедено, че лъже за дипломата си.

Демокрацията в България е невъзможна, защото няма такова нещо. Реално имаме ВЛАСТОЛАПАЦИЯ на 240 лакомници. БОЙКОТ !!!! ДА НЕ ИМ ГЛАСУВАМЕ!!! САМО АКО НЯМАТ " КВОРУМ" политиците на изборите ще избеснеят и ще им сменим системата. ПРИМКАТА ОКОЛО ГУШАТА НА НАРОДА Е ПЛЪТНО ВЪРЗАНА. Възелът е от всички партии.

Така са си го направили, че дори пет човека да гласуват, то тези пет се приравняват на 100%. Идеята ти е меко казано малоумна. По скоро всички трябва да гласуват, за да имат право да търсят сметка от управляващите. Защото да не гласуваш означава, че не си част от България и след това нямаш право на недоволство и мрънкане. Да не говорим за търсене на отговорност.

И като види се си голям умник, да те питам за кого да гласуват всичките? Имена, абревиатури ... давай! Ама сега ще се спотаиш, наверно?

То па само тоя да беше....

Да си призная и аз не виждам защо за подобни неща трябва да се вдига шум. Установено е, че човекът е излъгал. Ок, има си поредполагам надлежен ред за санкционирането на подобни действия. Може да бъде сурово глобен, уволнен и т.н. Но както винаги у нас, разчитаме повече на емоцията, която ще се вдигне по медиите, а не на реалните действия, които ще се продприемат.